merhaba aöf sayısal bölüm demişsin benim gittiğim mrk genç bir çocuk vardı laborant aöf bitirmiş bende bilmiyordum seneye bende düşünebilirim sağlık güzel bir sektör tavsiye ederim
sekerrck cnm sen face grubunda eklimisin?
yok tatlm benım face yok hesap acmak da ıstemıyorum onceden kalan bı face gıcıklıgm varda
neyse kızlar ben yemek yapmaya gıdıorm kocişm gelır bırazdan optum sızlerıı
Hmm anladım..
Kolay gelsin cnm görüşürüz..
aman yapmıyorum mıdem kaldırmıyo dunden kalan mercımek corbası var cok begenmıstı zaten yanınada bı salata yapablırm anca napıyım bugunlukde ole olsun yaw
Yapamıyosan zorlama cnm bende uzun zamandır yapmıyorum..
Teyzem var diye dün yaptım
Bu akşama Allah büyük
cnm ara ara bendede oluyor ama pek anlam veremıyorumarkadaşlar bebeklerinizin hareketlerini gördüğünüzü yazmışsınız. benim doktorun cihazımı kötü acaba , hiç hareket falan görmüyorum ben. zaten alalacele gösteriyor bebeği hemen başından savıyor, sanki devlet hastanesi gibi çok yoğun, gıcık oluyorumhaftaya ikili test için gittiğimde kalkmıycam sedyeden, hareketlerini gösterene kadar yatcam işte:76:
bulantılarım geçti , mideme dokunan şeyler yemezsem hazımsızlık da azalıyor,ama şimdide de gaz çıktı arkadaşlar, inanılmaz gazım var. sanırım bunları aşama aşama hepimiz yaşayacağız. inşallah bulantısı olan arkadaşlarımın sıkıntıları da bir an önce geçer.
dün akşam sol tarafımda seğirme hissettim.. bebekmiydi yoksa psikolojik olarak seğirmiş gibi mi geldi karar veremedim. 9-10.haftalarda olan arkadaşlar sizlerde boyle bir seğirme hissi oluyor mu?
yok cnm sukur bugun ıyıyım bakalım duruma gore gıdıcem ıyıyken gıtmek ıstemedımseda nasılsın canım gittin mi doktora?
Ayy cnm benım cok gecmıs olsunSelamlar herkese
Dün doğum günüm şerefine uzun bir aradan sonra dışarı çıktım, gündüz sıcaktı terledim akşam da rüzgara yakalanınca üşüttüm :2: doktor 2 gün istirahat verdi, evde yatıyorum şimdi. bu da bana ders oldu İstanbul un havasına aldanmamak lazım. Canım anneciğim de uzakta olunca bir tas çorba yapanım bile yok, kendi kendime iyileşmeye çalışıcam artık
arkadaslar sıze anlatmazsam catlıcam sımdıden özür diliyorum sıkmak ıstemıyorum dün eşimle bebek magazasına gittik beşiklere oto koltuklarına fln baktık..neyse en son bebek arabalarına bakıyoduk fıyatı gorunce adam krız gecırıyodu yuh bu ne dıefıyatta 330 flndı ama bn 160 olanlardan fln almayı dusunuyorm zaten neyse o da ne dese begenırsınız ikinci el alırız dıo yaa gorende parasızlıktan ölüyoz sanacak hiç para harcamayı sevmez tmm bi yerde ama bu zaruri ihtıyac demi ustelık ılk cocugumuz ya o kadar kırıldımki anlatamam aklıma geldıkce aglayasım gelıo ınsan bole dusunurmu ya 2.500 lira maas alıyo tmm hak verıyorum araba fln aldık borcumuz var ama bole dusunmesı cok üzdü en azından daha ucuzlarına bakalım dıyebılırdı hemen almıyoz ya sanki gıcık nolcak :85:
Bu arada kızlar şu erkek doktor olayında, doktor iyiyse eşlerinizi ikna etmeye çalışın derim, doktora mahrem olmaz zaten.
Ben bugüne kadar bir kez kadın doktora gittim, ilk gebeliğimde, soyun, otur... o sinir şeyi hiç bir şey söylemeden sertçe içime itmesi, sonra durumu tek kelimeyle açıklaması: "bu bebek yaşamıyor, alıcaz" inanın kendimi hayatımda hiç o kadar aşağılanmış hissetmemiştim, çıkınca hüngür hüngür ağlıyordum, ama bebekten çok kendi durumuma, sonra çıkıp bir erkeğe gittik, adam öyle açıkladı ki bana, yaşımın genç olduğunu v.s. elimi tutup açıkladı her şeyi, inanın ağlamayı bıraktım, ertesi gün gidip sakince aldırdım.
Hepsi böyle değildir tabi, ama bana erkekler, daha anlayışlı ve hassas davranıyormuş gibi geliyor. Çevremden duyduklarım da genelde bu yönde.
dur bakalım corbayla salatayı gorunce ne dıcek ayıp mı ederm ki kız yazık calısıo aksama kadar bak ıste boylede kıyamam
Ay çok güldüm cnm şey de sende eşine hava sıcak ya ağır ağır yiyip mideni bozmanı istemedim..
Sen bilirsin cnm gölün razı olmadıysa yap bişiler ama bence kendini zorlama..
Ben daha kötü oluyorum çnkü kendimi zorladığmda..
bu arada mısafırlerım gıttı
tek basıma dırek kk ya oturdum ohh :)
nıe güldünki kızzyok bısı demez aslında ama ıste
benimki düşük tehlikesini duyduğundan beri mutfağa sokmuyor..
başka zaman da olsa, sivaslı işte et olsun yeter...eve 1 yıldır sebze girmiyor. ikimiz de patlıcan, biber, kabak...yemiyoruz. pişmiş sebzeleri sofraya koymaz. ben çiğ yenebilenleri çiğ yiyorum..bir de ancak taze fasulye yerim..sayılı yani..o onu da yemez..her gün de hamur işi, et bulunmadığından, makarna çeşitleri ve bakliyata talim:))
Hem yapmıcam diyip hemde ayıpmı etmiş olurum dedin ya ona güldüm
Boşver bişey demezse amann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?