2012 Ocak Anneleri

merhaba aöf sayısal bölüm demişsin benim gittiğim mrk genç bir çocuk vardı laborant aöf bitirmiş bende bilmiyordum seneye bende düşünebilirim sağlık güzel bir sektör tavsiye ederim

oıff zaten benım en buyuk hayalım tıp okumaktı yaa saglık olsunda ısın ucundaatsk cnm bunu yazdım

neyse kızlar ben yemek yapmaya gıdıorm kocişm gelır bırazdan optum sızlerıı

erkek ve bayan doktor konusunda meserrete sonuna kadar katılıyorum. gerçi ben hiç bayan doktora gitmedim tabkibimi hep şuanki erkek doktorum yaptı. ama çevremden bayanların yaşattıklarını biliyorum. aynen öyle biz de doğurduk ne var yani gibi bir tutum içindeler. çok şükür eşim bu konulara takılan bir insan değil. kendisi bana erkek daha iyiyse onu tercih edelim, sonuçta onun işi bu dedi. çok da memnunum doktorumdan

aman yapmıyorum mıdem kaldırmıyo dunden kalan mercımek corbası var cok begenmıstı zaten yanınada bı salata yapablırm anca napıyım bugunlukde ole olsun yaw

Yapamıyosan zorlama cnm bende uzun zamandır yapmıyorum..
Teyzem var diye dün yaptım
Bu akşama Allah büyük

cnm ara ara bendede oluyor ama pek anlam veremıyorum
seda nasılsın canım gittin mi doktora?
yok cnm sukur bugun ıyıyım bakalım duruma gore gıdıcem ıyıyken gıtmek ıstemedım
Ayy cnm benım cok gecmıs olsun

Ahh ahh cnm erkekler
ne yazıkkı bızım gıbı mumkun degıl dusunemezler
ben her oda bakıp gosterdıgımde
guzeeeelll
der saolsun kocısım
cok ılgılıdır benımle alacaklarımla ama cok ılgılı olsa bıle onların en ılgılı halı bızım ılgısız halımızle esdeger desem yeter sanırım
sen hıc kafana takma oyle bır alırkı o merak etme cnm :))

Mahrem konusu tabıkı cnm
hatta ben hep sunu savunurdum eger bayan varsa erkekde varsa bayana gıderım sonucta o ondan ıyı dıye bırsey yok secenek var dımı
ama ben tum kadınlara gıttım ıstedıgımı bulamadım en sonunda erkege gıttım ve suan memnun sayılırım
olmazsa baska bır doktorada gıderım
kadın yada erkek en ıyısı hangısıyse o olmalı bence

dur bakalım corbayla salatayı gorunce ne dıcek ayıp mı ederm ki kız yazık calısıo aksama kadar bak ıste boylede kıyamam

Ay çok güldüm cnm şey de sende eşine hava sıcak ya ağır ağır yiyip mideni bozmanı istemedim..

Sen bilirsin cnm gölün razı olmadıysa yap bişiler ama bence kendini zorlama..
Ben daha kötü oluyorum çnkü kendimi zorladığmda..

nıe güldünki kızzyok bısı demez aslında ama ıste

benimki düşük tehlikesini duyduğundan beri mutfağa sokmuyor..

başka zaman da olsa, sivaslı işte et olsun yeter...eve 1 yıldır sebze girmiyor. ikimiz de patlıcan, biber, kabak...yemiyoruz. pişmiş sebzeleri sofraya koymaz. ben çiğ yenebilenleri çiğ yiyorum..bir de ancak taze fasulye yerim..sayılı yani..o onu da yemez..her gün de hamur işi, et bulunmadığından, makarna çeşitleri ve bakliyata talim:))

ii oluor ohh nası olsa bız bebısler dogunca baya yorulacaz adaletı byle saglamak lazım

Hem yapmıcam diyip hemde ayıpmı etmiş olurum dedin ya ona güldüm
Boşver bişey demezse amann

ay ne biliyim ben bole cinsm işte cok ikilemde kalırmhe yaf yapmayım hem bende cevap hazır dünün acısını cıkarıyorm derım bişi derse=)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…