2012 Ocak Anneleri

canım peki eşin çalışmana izin vermez mı? sonçta lise mezunusun. sekreterlık yapabilirsin satış pazarlama alanlarında çalışabilirsin kasıyerlik yapabilirsin . birsürü iş var. gerçi şimdi hamileyken işe girmen zor olur belkı ama. yıen de kendı paranıkazanmak senın hakkın

Bu arada kızlar şu erkek doktor olayında, doktor iyiyse eşlerinizi ikna etmeye çalışın derim, doktora mahrem olmaz zaten.

Ben bugüne kadar bir kez kadın doktora gittim, ilk gebeliğimde, soyun, otur... o sinir şeyi hiç bir şey söylemeden sertçe içime itmesi, sonra durumu tek kelimeyle açıklaması: "bu bebek yaşamıyor, alıcaz" inanın kendimi hayatımda hiç o kadar aşağılanmış hissetmemiştim, çıkınca hüngür hüngür ağlıyordum, ama bebekten çok kendi durumuma, sonra çıkıp bir erkeğe gittik, adam öyle açıkladı ki bana, yaşımın genç olduğunu v.s. elimi tutup açıkladı her şeyi, inanın ağlamayı bıraktım, ertesi gün gidip sakince aldırdım.
Hepsi böyle değildir tabi, ama bana erkekler, daha anlayışlı ve hassas davranıyormuş gibi geliyor. Çevremden duyduklarım da genelde bu yönde.

seyda gunler ne cabuk gecıo dımı ya daha gecen gun bana nasıl dayancan hangı burcsun fln demıstın hatırlıyomusun o zaman 5 hafta vardı sımdı 2si gıttı 3 ü kaldı

evet haklısın hem cinslerimiz bazen cok anlayıssız oluyo sanki yerde yatan insan değilde hayvan duygusuzlar nolcak bende ilk o muayene koltuguna oturdugumda cok kötü olmustum cıktım yarım saat agladım utanctan.

ay sorma şu cumartesi gelseydı de rahatlasaydım . gün sayıyorum resmen. sabah 9a aldım bunuda. bide kalp atış hızı düşüktü ya oturup kalkıp onu düşünüyourm. doktor bide 120 nın üzerinde dese yetecek bana. bıtek bu cümleyı duymaya gidiyorum.

benımde kadın bir doktorla kötü bi tecrübem olmuştu. ben daha evli bile değildim alt tarafı kistim varmı falan diye bakacaktı. dalga geçer gibi niye geldin der gibi muayene etti. ouzden kadın jınekologları sevmiyorum. ön yargım oluştu. sankı ee ne olmuş bizde doğurduk ne bu tantana der gibi bakıyorlar insanın suratına

ızın verırı cnm hatta bı ara para kazanmak ıcın degılde evde cok sıkıldgm ıcın calıscm ıs bul bana demıstm dedgn gıbı kasıyerlık fln olabılır dedım o da emınmısın dedı ama bnden once evde olcaksın hava karamadan fazla yorulmucan bı ıs olcak falan dıye sıralıyodu yanı ona gore sorun yok ama ben aılem yuzunden vazgectm nıe dıceksın..sımdı onlar dıcek kocanın maası ıkınızede yeter calısma kızım fln hele babam baya karsı cıkar dıe dusundum bıde babam acayıp kıskanctır ..o yuzden vazgecmıstm neyse beceremem demıstm esımede oda sn bılırsn dedı..aılem bu para mevzusunu bılmıyo o yuzden bıraz karsı cıkabılırler cnm ama okursam iş değişir..

evet haklısın hem cinslerimiz bazen cok anlayıssız oluyo sanki yerde yatan insan değilde hayvan duygusuzlar nolcak bende ilk o muayene koltuguna oturdugumda cok kötü olmustum cıktım yarım saat agladım utanctan.

Kesinlikle canım, o kadın bende öyle bir doktor fobisi oluşturmuştu ki, kürtajdan sonra birdaha yıllarca doktora gidemedim, sonra şu ankine gittim, ilk muayneyi o da vajinal ultrasonla yaptı ama, soyunup uzandım, üstüme bir örtü örttüm, hiç bir yerin açıkta değil, adam zaten alışmış, bakmadan buluyo yerini hiç öyle rahatsız olmadım, kadın ne örtü ne başka bir şey vermişti, çok kötüydü ya, aynen senin gibi ben de uzun süre sinirimden ağlamıştım

erkek doktorlar sanki kötü bi durum olsa bile kırmamak üzmemek için kelimeleri seçerek konuşuyorlar...ama bayan doktorlar lap diye söylüyor...enson söylenecek şeyi ilk baş söylüyorlar...4 bayan 2 erkek doktor görmüş biri olarak iyice tecrübelendim...

Eğer bu bayandan memnun kalmazsam dişlerimi göstercem o zaman eşime zaten..
Bakalım hangimiz kazanıcaz o zaman..
Ama inşallah memnun kalırım..
Bide adamı ikna edip erkek doktora gidip gıcık oluyomuşum bu sefer onun dilinden kurtulamam

seyda gunler ne cabuk gecıo dımı ya daha gecen gun bana nasıl dayancan hangı burcsun fln demıstın hatırlıyomusun o zaman 5 hafta vardı sımdı 2si gıttı 3 ü kaldı

Ahh ahh evet çabuk mu geçiyo dersin?
Bilmemki bazen hiç geçmiyomuş gibi geliyo..
Düşünüyorum şimdi ben nasıl dayanıcam 28ine kadar diyorum haftaları düşündüğümde çok uzun geliyo..
Bilmiyorum dayanıcaz artık
Benimde 3 hafta kaldıııııı

Aynen canım, okuyanın çalışmasına kimse laf etmiyor nedense, halbuki insan namusuyla çalıştıktan sonra iş iştir bence, neyse bunlar derin mevzular :44: ama yazdıklarından ben de başaracağını gördüm, çok isteklisin, ne de olsa istemek başarmanın yarısıdır

İnşallah iyi haberlerle geliceksn cnm ne kaldı cumartesiye düşün bide beni 3 hafta beklicem koskocaman 3 hafta

merhabalar
bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah daha keseyi görmedik yarın dr gideceğim çok korkuyorum ya yoksa diye sadece göğsüm şişti ve acıyor herşey olumlu giderse bende ocak sonu gibi anne olacağım inşallah ben beslenme, alınması gerken vitaminler ve egzersiz için aktif bir topik arıyorum ama bulamadım sizide başından beri hızlı hızlı okudum hareketli bir yer hoşuma gitti muhabbetiniz

hoş geldin canım.

kese, ilk haftalar, kalp atışı resimleri için yukardaki mesaja bak

inşallah her şey yolunda gider..

tamam canım merak etme ben soruşturucam senin için...

hem ben benim sıpamın ne kadar büyüdüğünü farketmemiştim. bakan teyzeleri söyleyince bir hoş oldum

online takip avantajı

merhaba aöf sayısal bölüm demişsin benim gittiğim mrk genç bir çocuk vardı laborant aöf bitirmiş bende bilmiyordum seneye bende düşünebilirim sağlık güzel bir sektör tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…