- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
tsk ederım cnm ınsallah basaracamada ınanıyorum kım ne derse desın ..ztn esın ne kadar varlıklı olursa olsun yada senden para esırgemıyo da olsa kendı paranı kazanmak ayrı bı duygudur diye dusunuyorm..hakkımda hayırlısı olsun allahtan tek temennim bu gerısı cocuk oyuncagı zatn ders calısmaya bayılırm hem su an baslarsam esımın sacmalıklarını dusunerek bebegımıde kendımıde üzmem:81:
Sabah erken gitmeye çalış o zaman cnm..
Bende senin gibiyim.
İlk gittiğimiz hastane randevulu değildi kayıt açtırıp sıranı bekliyodun..
Şimdiki randevuluda çalışıyo randevusuzda ben randevu alıp gittim tamda randevu saatimde girdim muayneye kalabalık değildi..
Ama dediğin gibi 15dk arayla randevu aldıkları için yetişmiyo..
Bende ilk randevuyu almaya çalışıyorum veya çok erkene gitmeye çalışıyorum çnkü gündüz falan alsam bana saatler geçmez zaten bi önceki gün uyuyamıyorum sabahın 5inde 6sında sürekli uyanıyorum
evet haklısın hem cinslerimiz bazen cok anlayıssız oluyo sanki yerde yatan insan değilde hayvan duygusuzlar nolcak bende ilk o muayene koltuguna oturdugumda cok kötü olmustum cıktım yarım saat agladım utanctan.Bu arada kızlar şu erkek doktor olayında, doktor iyiyse eşlerinizi ikna etmeye çalışın derim, doktora mahrem olmaz zaten.
Ben bugüne kadar bir kez kadın doktora gittim, ilk gebeliğimde, soyun, otur... o sinir şeyi hiç bir şey söylemeden sertçe içime itmesi, sonra durumu tek kelimeyle açıklaması: "bu bebek yaşamıyor, alıcaz" inanın kendimi hayatımda hiç o kadar aşağılanmış hissetmemiştim, çıkınca hüngür hüngür ağlıyordum, ama bebekten çok kendi durumuma, sonra çıkıp bir erkeğe gittik, adam öyle açıkladı ki bana, yaşımın genç olduğunu v.s. elimi tutup açıkladı her şeyi, inanın ağlamayı bıraktım, ertesi gün gidip sakince aldırdım.
Hepsi böyle değildir tabi, ama bana erkekler, daha anlayışlı ve hassas davranıyormuş gibi geliyor. Çevremden duyduklarım da genelde bu yönde.
ay sorma şu cumartesi gelseydı de rahatlasaydım . gün sayıyorum resmen. sabah 9a aldım bunuda. bide kalp atış hızı düşüktü ya oturup kalkıp onu düşünüyourm. doktor bide 120 nın üzerinde dese yetecek bana. bıtek bu cümleyı duymaya gidiyorum.
Sabah erken gitmeye çalış o zaman cnm..
Bende senin gibiyim.
İlk gittiğimiz hastane randevulu değildi kayıt açtırıp sıranı bekliyodun..
Şimdiki randevuluda çalışıyo randevusuzda ben randevu alıp gittim tamda randevu saatimde girdim muayneye kalabalık değildi..
Ama dediğin gibi 15dk arayla randevu aldıkları için yetişmiyo..
Bende ilk randevuyu almaya çalışıyorum veya çok erkene gitmeye çalışıyorum çnkü gündüz falan alsam bana saatler geçmez zaten bi önceki gün uyuyamıyorum sabahın 5inde 6sında sürekli uyanıyorum
Bu arada kızlar şu erkek doktor olayında, doktor iyiyse eşlerinizi ikna etmeye çalışın derim, doktora mahrem olmaz zaten.
Ben bugüne kadar bir kez kadın doktora gittim, ilk gebeliğimde, soyun, otur... o sinir şeyi hiç bir şey söylemeden sertçe içime itmesi, sonra durumu tek kelimeyle açıklaması: "bu bebek yaşamıyor, alıcaz" inanın kendimi hayatımda hiç o kadar aşağılanmış hissetmemiştim, çıkınca hüngür hüngür ağlıyordum, ama bebekten çok kendi durumuma, sonra çıkıp bir erkeğe gittik, adam öyle açıkladı ki bana, yaşımın genç olduğunu v.s. elimi tutup açıkladı her şeyi, inanın ağlamayı bıraktım, ertesi gün gidip sakince aldırdım.
Hepsi böyle değildir tabi, ama bana erkekler, daha anlayışlı ve hassas davranıyormuş gibi geliyor. Çevremden duyduklarım da genelde bu yönde.
canım peki eşin çalışmana izin vermez mı? sonçta lise mezunusun. sekreterlık yapabilirsin satış pazarlama alanlarında çalışabilirsin kasıyerlik yapabilirsin . birsürü iş var. gerçi şimdi hamileyken işe girmen zor olur belkı ama. yıen de kendı paranıkazanmak senın hakkın
evet haklısın hem cinslerimiz bazen cok anlayıssız oluyo sanki yerde yatan insan değilde hayvan duygusuzlar nolcak bende ilk o muayene koltuguna oturdugumda cok kötü olmustum cıktım yarım saat agladım utanctan.
Bu arada kızlar şu erkek doktor olayında, doktor iyiyse eşlerinizi ikna etmeye çalışın derim, doktora mahrem olmaz zaten.
seyda gunler ne cabuk gecıo dımı ya daha gecen gun bana nasıl dayancan hangı burcsun fln demıstın hatırlıyomusun o zaman 5 hafta vardı sımdı 2si gıttı 3 ü kaldı
ızın verırı cnm hatta bı ara para kazanmak ıcın degılde evde cok sıkıldgm ıcın calıscm ıs bul bana demıstm dedgn gıbı kasıyerlık fln olabılır dedım o da emınmısın dedı ama bnden once evde olcaksın hava karamadan fazla yorulmucan bı ıs olcak falan dıye sıralıyodu yanı ona gore sorun yok ama ben aılem yuzunden vazgectm nıe dıceksın..sımdı onlar dıcek kocanın maası ıkınızede yeter calısma kızım fln hele babam baya karsı cıkar dıe dusundum bıde babam acayıp kıskanctır ..o yuzden vazgecmıstm neyse beceremem demıstm esımede oda sn bılırsn dedı..aılem bu para mevzusunu bılmıyo o yuzden bıraz karsı cıkabılırler cnm ama okursam iş değişir..
ay sorma şu cumartesi gelseydı de rahatlasaydım . gün sayıyorum resmen. sabah 9a aldım bunuda. bide kalp atış hızı düşüktü ya oturup kalkıp onu düşünüyourm. doktor bide 120 nın üzerinde dese yetecek bana. bıtek bu cümleyı duymaya gidiyorum.
merhabalar
bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah daha keseyi görmedik yarın dr gideceğim çok korkuyorum ya yoksa diye sadece göğsüm şişti ve acıyor herşey olumlu giderse bende ocak sonu gibi anne olacağım inşallah ben beslenme, alınması gerken vitaminler ve egzersiz için aktif bir topik arıyorum ama bulamadım sizide başından beri hızlı hızlı okudum hareketli bir yer hoşuma gitti muhabbetiniz
tsk ederım cnm butun soruların ıcın sımdıden ..onu bılıyodm cnmda sen seyı sorarmısın sayısalcı olup aöf okuyanlar varsa hangı bolum daha ıyımıs iş imkanı acısından ona gore hedef belırleyım puanları arastırıp
hoş geldin canım.
kese, ilk haftalar, kalp atışı resimleri için yukardaki mesaja bak
inşallah her şey yolunda gider..
teşekkürler resimlerinizede baktım ama henüz benim deneyimim olmadığı için anlayamadım inşallah yarın bende göreyimde
seyda gunler ne cabuk gecıo dımı ya daha gecen gun bana nasıl dayancan hangı burcsun fln demıstın hatırlıyomusun o zaman 5 hafta vardı sımdı 2si gıttı 3 ü kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?