hosgeldnn ii yaptn
ay ne biliyim ben bole cinsm işte cok ikilemde kalırmhe yaf yapmayım hem bende cevap hazır dünün acısını cıkarıyorm derım bişi derse=)))
benimki düşük tehlikesini duyduğundan beri mutfağa sokmuyor..
başka zaman da olsa, sivaslı işte et olsun yeter...eve 1 yıldır sebze girmiyor. ikimiz de patlıcan, biber, kabak...yemiyoruz. pişmiş sebzeleri sofraya koymaz. ben çiğ yenebilenleri çiğ yiyorum..bir de ancak taze fasulye yerim..sayılı yani..o onu da yemez..her gün de hamur işi, et bulunmadığından, makarna çeşitleri ve bakliyata talim:))
saol cnm
ay kızlar benım kocısım ıyıdır o konuda
hıc sormaz nıye yemek yok nıye var gıbılerınden :)
ben kolay kolay yapmamda yemek
kendı annem ıkı kat altımızda oturuyor ohh miss :))))
saol cnm
sebze ağırlıklı beslenmezsen 7-8 ay sonra ne olcak bu kilolar diye ağlarsın bak benden söylemesi
Senin canın bişey çektiyse yap..
Yoksa yapma..
Zaten bende düşünüyorum daha deminden beri napsam napsam onun yemeği var ben ne yiycem diye
Püff yaa iyice işkence oldu yemek yapmak artık..
Aslında napcanı bulmak bnm için daha büyük dert.
saol cnm
ohh en ıyısı
benim eşim de aynı seninki gibidir
gelince bakar yemek yok mu hadi dışarda yiyelim der
yok bnm kocamda sormaz cnm ama ıste ben dayanamıyorum
evt aynen oyle ya..yemegın adını koymak yemek yapmanın yarısıdır der büyükler cokda dogrubenım karnım tıka basa dolu sabah beri yiyom zatn o yuzdn sorun degıl
kuzum ben zaten çiğ miğ sebzeyle besleniyorum. hamur işi ekmek dışında daha hiç yemedim herhalde. çok canım isterse simit falan...onun dışında kahvaltılık, salata, meyve...çorba, bakliyat, et, süt ürünleri, yumurta.. köyde ne bulursam:)
hatta ayrı başlık yapıp ya da ilk sayfaya tablo ekleyebiliriz. mesela 2. trimester için.40 hafta uzun olur ama bölüm bölüm...
haftada bir gün, sabah lavabodan sonra, aç karnına cıbıl tartılalım diyorum...kaç kilo alıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?