2012 Ocak Anneleri

ay ne biliyim ben bole cinsm işte cok ikilemde kalırmhe yaf yapmayım hem bende cevap hazır dünün acısını cıkarıyorm derım bişi derse=)))

Senin canın bişey çektiyse yap..
Yoksa yapma..
Zaten bende düşünüyorum daha deminden beri napsam napsam onun yemeği var ben ne yiycem diye
Püff yaa iyice işkence oldu yemek yapmak artık..
Aslında napcanı bulmak bnm için daha büyük dert.

sebze ağırlıklı beslenmezsen 7-8 ay sonra ne olcak bu kilolar diye ağlarsın bak benden söylemesi

cnm bamya çekti...sabahtan beri açım....bamya yapıcam ben belki fikir olur sizede kızlar...ama yoğurtlu bi bakla yemeği olsa onada hayır demem...

evlendiğim aylarda yemek yüzünden depresyona girdim. bilmediğimden değil. aklıma bir şey gelmiyor.. gitt adam yemek kitabı aldı.. o kadar iğğğrenç çorba tarifleri görmedim. kaç tencereyi olduğu gibi kedilere boşalttım.
diğer tariflere cesaretim kalmadı.

zaten adam cins. yemek beğenmez. sebze yemez..

çıldıracağım. 1 sene oldu hala yemek konusu oturmadı bizde..

saol cnm
ay kızlar benım kocısım ıyıdır o konuda
hıc sormaz nıye yemek yok nıye var gıbılerınden :)
ben kolay kolay yapmamda yemek
kendı annem ıkı kat altımızda oturuyor ohh miss :))))

yok bnm kocamda sormaz cnm ama ıste ben dayanamıyorum

saol cnm

benim eşim de aynı seninki gibidir
gelince bakar yemek yok mu hadi dışarda yiyelim der

sebze ağırlıklı beslenmezsen 7-8 ay sonra ne olcak bu kilolar diye ağlarsın bak benden söylemesi

kuzum ben zaten çiğ miğ sebzeyle besleniyorum. hamur işi ekmek dışında daha hiç yemedim herhalde. çok canım isterse simit falan...onun dışında kahvaltılık, salata, meyve...çorba, bakliyat, et, süt ürünleri, yumurta.. köyde ne bulursam:)

evt aynen oyle ya..yemegın adını koymak yemek yapmanın yarısıdır der büyükler cokda dogrubenım karnım tıka basa dolu sabah beri yiyom zatno yuzdn sorun degıl

saol cnm

Benimde eşim öyledir sağolsun..
Hamile olduğumu öğrendikden sonra dahada anlayışlı oldu çok şükür..
Şimdilik o konuda bi sıkıntımız yok neden yapmadın etmedin diye ileride olurmu bilemem hiç bi şeyin garantisi yok sonuçta

benim eşim de aynı seninki gibidir
gelince bakar yemek yok mu hadi dışarda yiyelim der
ohh en ıyısı
bızde cok kez yerız dısarıda :)
helekı hamıleyım dıye yavrum benım neler yapmıyorkı bıtanem
dun tum evımızı o temızledı
Sukredıyorum oyle bırıyle evlıyım dıye :)
yok bnm kocamda sormaz cnm ama ıste ben dayanamıyorum

aman dayan cnm dayan :)

evt aynen oyle ya..yemegın adını koymak yemek yapmanın yarısıdır der büyükler cokda dogrubenım karnım tıka basa dolu sabah beri yiyom zatno yuzdn sorun degıl

Ayy aynen yaa napcamı bulsam gerisii çook daha kolay..
Bide korkuyorum yediklerim midemi bozarmı edermi rahatsız olurmuyum diye aman yaa

sağlıklı beslenemiyorum diye üzülüyorum.. off annecim benim de alt katta olsaydı da her gün ona misafir olsaydım...
ben de anne oluyorum ama eminim bebeğim büyüyünce hakkımda aynı şeyleri düşünmez

haaa iyi öyleyse, ben de bi an hamurişi ile besleniyorsun sandım :))) böyle devam et

yok kızzz

zaten kaynanam yufka ekmeği yapıyor. o da hafif oluyor.yağ falan yok hani içinde..pasta börekle de ben uğraşmıyorum...

hatta ayrı başlık yapıp ya da ilk sayfaya tablo ekleyebiliriz. mesela 2. trimester için.40 hafta uzun olur ama bölüm bölüm...

he hee kocişm gec gelebılırmıs yıne bakan gelıyomus da kavsaktaym calısıyorm dıoyemek ne yaptn dıe sordu bnde corba salata dedım ha ii dedı

haftada bir gün, sabah lavabodan sonra, aç karnına cıbıl tartılalım diyorum...kaç kilo alıyoruz?

valla evde baskül olsa tartılcam bende merak edıyorm dun bı tartılmıstm carsıda 66 geldm nee 1.5 kılo mu vermısım fln dedım..sonra tekrar cıktım 69 esım dedı bız bu tartıdan ümidi keselım yanlıs bu dedı oylelıkle yıne tartıldgm bı anlam vermedı yanı hala meraktaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…