kızlarrrrrr doktordan geldim :))kesemizin içinde 8mm lik bebişimiz ve minicik kalbinin atışını gördükkkkk :)))çok ama çok mutluyum dr herşey normal sorun yok doğum tarihi de 25 ocak gözüküyor şuan dedi:))))1 ay sonra gidicez tekrar
kızlarrrrrr doktordan geldim :))kesemizin içinde 8mm lik bebişimiz ve minicik kalbinin atışını gördükkkkk :)))çok ama çok mutluyum dr herşey normal sorun yok doğum tarihi de 25 ocak gözüküyor şuan dedi:))))1 ay sonra gidicez tekrar
gözünaydın canımmm
Gözünaydın canımm..
hatta ayrı başlık yapıp ya da ilk sayfaya tablo ekleyebiliriz. mesela 2. trimester için.40 hafta uzun olur ama bölüm bölüm...
Ben bakmam valla banane60 kiloyla doğuma gidecek hatunlar, ben şimdiden 70 i buluyorum Şaka bir yana sabah sağlık ocağına gittim, ordaki doktor da tarttı, maaşallah sağlam kiloyla başlamışsın diye güldü ama hiç göstermiyormuşum onu da ekledi sağolsun hehehehe geçen yıl 58 dim ya nasıl aldım ben bu 12 kiloyu :44:
Ben bakmam valla banane60 kiloyla doğuma gidecek hatunlar, ben şimdiden 70 i buluyorum Şaka bir yana sabah sağlık ocağına gittim, ordaki doktor da tarttı, maaşallah sağlam kiloyla başlamışsın diye güldü ama hiç göstermiyormuşum onu da ekledi sağolsun hehehehe geçen yıl 58 dim ya nasıl aldım ben bu 12 kiloyu :44:
mRB ARKADAŞLAR BENDE GEÇEN CUMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ŞUBAT1-14 ARASI DOĞUM DEDİLER .. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞ SALİM SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAKLARIMIZA ALIRIZ ÇOK MUTLUYUM
mRB ARKADAŞLAR BENDE GEÇEN CUMA HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENDİM ŞUBAT1-14 ARASI DOĞUM DEDİLER .. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞ SALİM SAĞLIKLI ŞEKİLDE KUCAKLARIMIZA ALIRIZ ÇOK MUTLUYUM
merak etme cnm
82,400 ıle baslayan ben hepınıze gore on sıradayım
ama en azından 4 kg felan vermısımdır
hayırlısı artık yaa dıkkat edıcez
üzülme sana eşlık ederm yalnız degılsın arkadasmbnde 67.5 kılodaymm belkıde daha fazla almıs olabılırm
hayatı boyunca 50yi görmeyen ben, 4 ayda 16, sonra sında bir o kadar... 76ları görüp 62 ye indim. o ay dikkat etmedim. 64le hamile kaldım.. şimdi de 65-66 falandı en son.
Açıkcası ben hiç takmıyordum kilomu, hatta zayıf halimden daha güzel buluyorum kendimi, daha da önemlisi kocam böyle beğeniyor
Ama hamile olduğumu her duyan: "bu kiloyla hamile kaldın, işin zor, 100 ü bulursun, daha da vermezsin" v.b. yorumlar yapınca canım sıkılıyor vallatebriğin arkasından hemen kilo muhabbeti, bunladım valla gıcıklar
Açıkcası ben hiç takmıyordum kilomu, hatta zayıf halimden daha güzel buluyorum kendimi, daha da önemlisi kocam böyle beğeniyor
Ama hamile olduğumu her duyan: "bu kiloyla hamile kaldın, işin zor, 100 ü bulursun, daha da vermezsin" v.b. yorumlar yapınca canım sıkılıyor vallatebriğin arkasından hemen kilo muhabbeti, bunladım valla gıcıklar
slm kızlar alllah bazı arkadaşlarımızın yardımcısı olsun bu gün sabah 9 da dr gittim saolsun iki büyük abla arkadaşlarım var zaten biri annem gibi kendisi hemşire emeklisi kocasıda hastanede dr oğluda en popüler eczacı onlar sayesinde hiç beklemiyorum direk herşeyde önde yapıyoruz neyse dr kızdı bana böle sürmez dedi öle herzmn gelinmez dedi dr bey 12 gün geçti dedim yok ayda bi dedi baktı ultrasonla o ultrasondan pek anlamasada baktı ben göremedim o ablalar gördü büyümüş dediler dr herşey yolunda kafanda bitr bazı şeylerş dedi bende idrardan sonra kasık ağrım oluyo dedim tahliller yaptı temiz çıktı rahatladım ayın 23 de 2li teste gidicem kısmetse inşlhhhhhhhh haa bu gün şok oldum ablamın 3 çocuğu var 36 yaşında hamileymiş heheheeeeeeeeeee zaten 3 ayda bi regli görüyomuş hiç takmıyo ne rahat ya bide halıları yıkamış oğlunun sünneti var hafta sonu anneme sölemeye çekiniyo heheeeeeee beraber doğurcaz artık en son nisanda görmğş regliyi saftirk heheheeeeeeeeee bari k8z kardeşimde istiyodu onada söleyelim oda yapsın diyoz gülüyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?