2012 Ocak Anneleri

evet cunku bız tumden okuyoruz
heceleyerek degıl dırek beyınsel olarak yanı

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bişey soracam kasıklarında uyurken batma olan var mı? dünden beri kasıklarım ağrıyor ve kalçam batıyor sanki

yarın doktor randevum var çoooook heyecanlıyııımmmmmmmm
herşey yolundadır umarım

iyi akşamlar kızlar nasılsınız? bişey soracam kasıklarında uyurken batma olan var mı? dünden beri kasıklarım ağrıyor ve kalçam batıyor sanki

uyurken öyle bi şikayetim yok canım ama zaman zaman kasıklarım ağrıyor tabii, özellikle ani hareketlerde

arkadaşlar kaçıncı haftada olduğumuzu ultrason sonucuna göremi takip edicez ultrasona göre ben 6+5im internete göre 7 ultrasondakini mi göz önünde bulundurucam.

hızınıza yetişilmiyr hangi birinize yetişeceğimi şaşırdım bugün doktora gittik o minicik elleri oynuyor ay tuhaf oldum .. testlerimi yaptırmamıştım ben testleri yazdı ama yine yaptırmayacağım çünkü hiç beğenmedim bu gittiğim yeri tambir rezaletti devlete gidecem daha iyi en azından para veripte sonra istemediğim muamele göreceğime para vermem parasız ondan bu muamele derim çatlaklar için bitkisel yağlar öneririm hanımlar badem yağını önermem ben ilk gebeliğimde bebe yağı kullandım gebelik boyunca çatlak olmadı ama doğum sonrası sürmeye devam etmediğim için hızlı kilo kaybından oldu benim hatamı yapmayın doğum sonrasıda bakımlarınızı ihmal etmeyin..

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
İYİ GECELERRRRRRRRRRRRRRR!!!

HERKES NELER YAIYOR BAKALIMMMM. YENİLİKLERRRRR BİLGİLERR VARMIIIIIIIIIIIII

benimde dikkatimi çekti hatta o siteden ihtiyacımız olabilecek birşeyler alsak
tam bedavaya gelcek
bu arada ben emzşrme yastıgı almayı düşünüyorum kızlar
hamileyken de hamile yastığı olarak kullanırım diyorum ama ne dersiniz_?

işte bıberon bakıyorum bende

evet kızlar ben daha onu hamile kalmadan almayı düşünüyodum ama olmadı bi türlü bende şimdi 1 tl için 6 tl kargo ücreti vermiyim dedim :))) yanına bide fileli sebze meyve emziği alıyorum şimdi sipariş veriyorum valla iyiki aklıma getirdiniz :)))))))

emzirme yastığını bende istiyorum bencede çok mantıklı ama netten değil bakıp almak istiyorum oyuzden e bebek mağazasına gidecem yada eminönüne :)))))))

ben kargoya 9 tl verıyorummm
sınır oldum
cok pahalı bu sıte ama cıdden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…