2012 Ocak Anneleri

sen neden 9 tl veriyosun bende 6 tl diyo ups kargo ist dışındamısın ????

evet bazı şeyler gerçekten pahalı ama fileli emzikten memnunum geçen sene kuzenime almıştık :)))))))

ay evet bende siteleri gezerken file emziği gördüm daha önce görmemiştim. meyve alıştırmsı yaparken baya işe yarar bende almayı düşünüyorum. kızımdan kalan ne var ne yok ne eksiğim var olanları kaynatarak dezenfekte edeyim olmayanların listesini çıkarayım. yavaş yavaş hazırlıklara başlayalım sonradan eksikleri çıkıyor hiç hoşuma gitmiyor. yavaş yavaş aklıma geldikçe alırım artık..

aynen bende öyle insan korkuyor durduk yere dogum yapan arkadaslarım bile muayene koltuguna otururken hala kasılıyorlar.herseyin ilki cok önemli kötü bir olayla karsılıasınca daha da korkuyor insan. neyse canım allah ii doktorlarla karsılastırsın inşallah

evet bu konuda haklısın kadın doktorlar cok acımasız

canım inşallah görürsünüz cok tebrik ederim.aramıza hosgeldin

neyse kizlar ben cikiyorum sizlere hos sohbetler

gününüz aydin olsun !!!!

:92::92::92::92::92::92:

bye..........

gözün aydın canım inşallah darısı basımıza bende bu hafta gidicem

hemşehriyiz hangi hastanede doktorun
farabi hastanesıne gıdıyorm ben cnm aynur bacak doktorumun adı baya memnunum sen nereye gıdıosun?
arkadaşlar kaçıncı haftada olduğumuzu ultrason sonucuna göremi takip edicez ultrasona göre ben 6+5im internete göre 7 ultrasondakini mi göz önünde bulundurucam.

valla cnm bn ultrasonu baz alıyorm hatta cızelgemı ona gore ayarladım sımdı 10+2 olmalıydım normalde bu arada günaydınnn:76::80::82:

Son düzenleme:
MERHABAAA KIZLARRR geçmişe daldım çıkamadım yarıya kadar okudummm inşallah hepiniz iyisinizdir bende bebişimle randevumu sabırsızlıkla bekliyorum 15 haziran da gidicez ense kalınlığını ölçecekmiş doktorum bakalım inşallah herşey yolunda gider

buarada bugün 9 haftalık oldukk teyzeleri yani 9+0

maşallah canım.. bende 15 haziranda gidiyorum ense kalınlığı ölçümüne :)
senin miden nasıl? benim bulantı yok hazımsızlık had safhada. dün eşime köfte patates kızarttım, kızartma dokunur bana diye kendime de patates haşladım salata yaptım. dün itibariyle haşlanmış patates de girdi kara listeye. midem davul oldu mahvoldum saat 9,5a kadar yürüdüm ancak geçti midemin şişkinliği..

aaa ne güzel işte aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah.benim midem çok oynak ne bulandığı belli ne bulanmadığı ya herkes yediğine dikkat ediyo ben etmiyom sankidün eşim kızartma iştedi sebze olarak yani patates kabak patlıcan biber falan yanında da mercimek çorbasını benim canım istedi yaptım oturduk yedık walla hemide ben acıı biber yiyorum herşey yiyorum sanki hamile değilmişim gibi unutuyorum bazen ben öyle haşlama patatesle geçiremem kuzum günümü açlıktan ölürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…