sen neden 9 tl veriyosun bende 6 tl diyo ups kargo ist dışındamısın ????
evet bazı şeyler gerçekten pahalı ama fileli emzikten memnunum geçen sene kuzenime almıştık :)))))))
sen neden 9 tl veriyosun bende 6 tl diyo ups kargo ist dışındamısın ????
evet bazı şeyler gerçekten pahalı ama fileli emzikten memnunum geçen sene kuzenime almıştık :)))))))
günaydınnnnnnn kızlar nasılsınız bakalım bugün
Kesinlikle canım, o kadın bende öyle bir doktor fobisi oluşturmuştu ki, kürtajdan sonra birdaha yıllarca doktora gidemedim, sonra şu ankine gittim, ilk muayneyi o da vajinal ultrasonla yaptı ama, soyunup uzandım, üstüme bir örtü örttüm, hiç bir yerin açıkta değil, adam zaten alışmış, bakmadan buluyo yerinihiç öyle rahatsız olmadım, kadın ne örtü ne başka bir şey vermişti, çok kötüydü ya, aynen senin gibi ben de uzun süre sinirimden ağlamıştım
erkek doktorlar sanki kötü bi durum olsa bile kırmamak üzmemek için kelimeleri seçerek konuşuyorlar...ama bayan doktorlar lap diye söylüyor...enson söylenecek şeyi ilk baş söylüyorlar...4 bayan 2 erkek doktor görmüş biri olarak iyice tecrübelendim...
merhabalar
bende tüp bebekle hamile kaldım inşallah daha keseyi görmedik yarın dr gideceğim çok korkuyorum ya yoksa diye sadece göğsüm şişti ve acıyor herşey olumlu giderse bende ocak sonu gibi anne olacağım inşallah ben beslenme, alınması gerken vitaminler ve egzersiz için aktif bir topik arıyorum ama bulamadım sizide başından beri hızlı hızlı okudum hareketli bir yer hoşuma gitti muhabbetiniz
selamm#
herkese günaydin cici anneler !!!!!!!!
kızlarrrrrr doktordan geldim :))kesemizin içinde 8mm lik bebişimiz ve minicik kalbinin atışını gördükkkkk :)))çok ama çok mutluyum dr herşey normal sorun yok doğum tarihi de 25 ocak gözüküyor şuan dedi:))))1 ay sonra gidicez tekrar
şukur hepımız ıyıyız sanırım :))
Sabırsızlıkla randevu gunumu beklıyorum ben :)
farabi hastanesıne gıdıyorm ben cnm aynur bacak doktorumun adı baya memnunum sen nereye gıdıosun?hemşehriyiz hangi hastanede doktorun
arkadaşlar kaçıncı haftada olduğumuzu ultrason sonucuna göremi takip edicez ultrasona göre ben 6+5im internete göre 7 ultrasondakini mi göz önünde bulundurucam.
buarada bugün 9 haftalık oldukk teyzeleri yani 9+0
maşallah canım.. bende 15 haziranda gidiyorum ense kalınlığı ölçümüne :)
senin miden nasıl? benim bulantı yok hazımsızlık had safhada. dün eşime köfte patates kızarttım, kızartma dokunur bana diye kendime de patates haşladım salata yaptım. dün itibariyle haşlanmış patates de girdi kara listeye. midem davul oldu mahvoldum saat 9,5a kadar yürüdüm ancak geçti midemin şişkinliği..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?