aaa ne güzel işte aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah.benim midem çok oynakne bulandığı belli ne bulanmadığı ya herkes yediğine dikkat ediyo ben etmiyom sanki dün eşim kızartma iştedi sebze olarak yani patates kabak patlıcan biber falan yanında da mercimek çorbasını benim canım istedi yaptım oturduk yedık walla hemide ben acıı biber yiyorum herşey yiyorum sanki hamile değilmişim gibi unutuyorum bazen ben öyle haşlama patatesle geçiremem kuzum günümü açlıktan ölürüm
Günaydınnnnnn iyi sabahlar
Kızlar bu yediklerine dikkat etmeler, süt içmeler falan benim için hayalOf of nolucan benim bu halim hiç bilmiyorum, peynir ekmek ve makarna dışında hiç ama hiçbir şey yemiyorum ben
günaydın canım bugun nasılsın?
az kaldı geçecek canım bulantıların . 9.-10. haftalarda bişiyin kalmayacak inşallah. beyaz leblebi dene. ban çok fayda etmişti bulanınca bi avuç yiyordum ,biraz bastırıyordu..
valla bende diyorumki eşime sema 41 kiloyu nasıl aldı, burcu 32 kiloyu nasıl aldı. bende onları anlamıyorum, ne yesem dokunuyo yanma yapıyo. bu arkadaşlarıma hiç bişi yanma yada hazımsızlık yapmadı mı, canları ne istese yediler mi diyorum, gülüyor kızartmanın sosuna ekmek banıp ağzına atıyor gülerek. gıcıkkkk.
az kaldı geçecek canım bulantıların . 9.-10. haftalarda bişiyin kalmayacak inşallah. beyaz leblebi dene. ban çok fayda etmişti bulanınca bi avuç yiyordum ,biraz bastırıyordu..
valla bende diyorumki eşime sema 41 kiloyu nasıl aldı, burcu 32 kiloyu nasıl aldı. bende onları anlamıyorum, ne yesem dokunuyo yanma yapıyo. bu arkadaşlarıma hiç bişi yanma yada hazımsızlık yapmadı mı, canları ne istese yediler mi diyorum, gülüyor kızartmanın sosuna ekmek banıp ağzına atıyor gülerek. gıcıkkkk.
bu arada benim bebiş utrasonda 9+5 görünüyor ama dr sorun yok olabilir dedi
sağol arkadaşım sanırım seninde SAT 28 marttı öyle hatırlıyorum. aynıyız yani... ama ben büyük ihtimal aralık annesi olacağım hayırlısıyla. birde benim dr 3 hafta sonra 3 lü test yapıaz dedi. 2 li test lafı etmedi. 2 li test ne zaman yapılıyo?
ay cnm beklyıoruz sabırıszıklılayarın doktor randevum var çoooook heyecanlıyııımmmmmmmm
herşey yolundadır umarım
darısı basımzıa bende c.tesi gidicem inş.kızlarrrrrr doktordan geldim :))kesemizin içinde 8mm lik bebişimiz ve minicik kalbinin atışını gördükkkkk :)))çok ama çok mutluyum dr herşey normal sorun yok doğum tarihi de 25 ocak gözüküyor şuan dedi:))))1 ay sonra gidicez tekrar
evet canım 28 mart.
ben de sezeryan zorunluluğum olduğundan aralık annesi olacağım çünkü zaten 1 ocak normal doğum zamanım...sancı bekleme lüksüm yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?