2012 Ocak Anneleri

Günaydınnnnnn iyi sabahlar

Kızlar bu yediklerine dikkat etmeler, süt içmeler falan benim için hayal Of of nolucan benim bu halim hiç bilmiyorum, peynir ekmek ve makarna dışında hiç ama hiçbir şey yemiyorum ben

maşallah sana .. ben mercimek çorbasını kızartmayı 1 aydır yemiyorum,çok fena yanma ve hazımsızlık yapıyor. maşallah diyeyim nazar değmesin.
evet aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah. 15 haziranda benim bebeğim 11+3 olacak. 12. haftada bazıları cinsiyet belli oluyor diyor ama benim doktorum görse de soylemez, temmuza kadar bekletir eminim. senin içine cinsiyetle ilgili bişi doğuyormu? bana herkes oğlun olacak içime doğuyo diyor, bana bişi doğmuyo ama.

günaydın canım bugun nasılsın?
az kaldı geçecek canım bulantıların . 9.-10. haftalarda bişiyin kalmayacak inşallah. beyaz leblebi dene. ban çok fayda etmişti bulanınca bi avuç yiyordum ,biraz bastırıyordu..
valla bende diyorumki eşime sema 41 kiloyu nasıl aldı, burcu 32 kiloyu nasıl aldı. bende onları anlamıyorum, ne yesem dokunuyo yanma yapıyo. bu arkadaşlarıma hiç bişi yanma yada hazımsızlık yapmadı mı, canları ne istese yediler mi diyorum, gülüyor kızartmanın sosuna ekmek banıp ağzına atıyor gülerek. gıcıkkkk.

kız özendiğin şeye bak..
41 kilo iyi bir şey mi?
sen bebeğe gereken kadar gereken şeyleri yiyebiliyor musun ona bak..kızartma miden almamış...boşver. iyi ki almamış.

günaydın arkadaşlar

nasılsınız? bende dün dr.a gittim. herşey yolunda çok şükür. meleğim 2.8 cm olmuş kalbide güp güp atıyodu.. çok duyglandım.. 3 hafta sonra 3 lü tarama testi için gidicem... dr uma bu defa doğumla ilgili aklıma takılanları da sordum bi güzel cevapladı. doğumum kesnlike sezaryen olacakmış çünkü şu anda büyüklüğü 6 cm olan bir myomum var.. erken doğum da olabilir dedi. bunlardan biraz tedirgin olsamda Allah hayırlısını versin diyorum.

Canım zaten bulantım geçen haftaki gibi değil ama herşeyden tiksiniyorum, mesela süt fikri aklıma gelince midem bulanıyor veya herhangi bir yemeği yediğimi düşününce her şey iğrenç geliyor ya, üstelik ben normalde hiç yemek seçmeyen, ne bulursa yiyen biriydim.
bakalım artık ilk 3 ay kilo almayacağımız kesin de sonraki 3 ayda ne olur bilemem

41 kilo çok muş yaa özenme onlara boşver.. gerçi o kadar kilo almışlarsa hepsi sudur diye düşünüyorum.. walla bende yemek konusunda sıkıntı yok yiyorum baharatlı şeyler hariç sonrada başlıyorum öğk çok kötü ağzımda iğrenç tat ama kusma yok yemek görmek istemiyorum koku duymak istemiyorum diyorum ama bir müddet sonra gözlerde kararma titreme başlayınca yemem lazım diyorum su içiyorum bir iki lokma atıyorum ağzıma o tiksinmeler geçiyor yemeğimi yiyebiliyorum. çokta yemiyorum azda yemiyorum ama şimdiden 4 kilo aldım. tamamen hareketsizliğime bağlıyorum yürüyüşü bıraktım evdede iş çok yapmıyorum dinlene dinlene bir hareket etsem sanırım dengeleyecem ama neyse önemli değil sağlıklı olsun bebeğimizde kiloyu doğumdan sonra rejimle hallederiz

bu arada benim bebiş utrasonda 9+5 görünüyor ama dr sorun yok olabilir dedi

oluyor tatlım, merak etme. erken ya da geç döllenme olayı var ya. seninki geç döllenmiş. benim de sata göre 1 gün ilerideydi. erken döllenmeymiş.
sorun değil yani. çizelgeni ultrasona göre düzenlersin.

sağol arkadaşım sanırım seninde SAT 28 marttı öyle hatırlıyorum. aynıyız yani... ama ben büyük ihtimal aralık annesi olacağım hayırlısıyla. birde benim dr 3 hafta sonra 3 lü test yapıaz dedi. 2 li test lafı etmedi. 2 li test ne zaman yapılıyo?

gün içinde canım hiç bir şey yemek istemiyor. ama dediğiniz gibi öyle bir noktaya geliyor ki, başım dönmeye, titremeye başlıyorum.o zaman bulantıyı unutuyorum.ne olsa yiyorum işte...

evet canım 28 mart.
ben de sezeryan zorunluluğum olduğundan aralık annesi olacağım çünkü zaten 1 ocak normal doğum zamanım...sancı bekleme lüksüm yok...

günaydn kızlar naslsnz ben de dün gittim dr çok şkür herşey çok güsell kalbimiz çok üsel atıyoo ölçmler ii 3 hafta sonra 2 li test için çagırdı bakalım hayırlısı onuda atlattık mı tammdr

yarın doktor randevum var çoooook heyecanlıyııımmmmmmmm
herşey yolundadır umarım
ay cnm beklyıoruz sabırıszıklıla
darısı basımzıa bende c.tesi gidicem inş.

evet canım 28 mart.
ben de sezeryan zorunluluğum olduğundan aralık annesi olacağım çünkü zaten 1 ocak normal doğum zamanım...sancı bekleme lüksüm yok...

hayırlısı olsun canım hakkımızda. inşallah hayırlısıya bebeklerimizi kucaklarımıza alırız...
foruma hergün yazmasamda aklıma takılan bir çok şeyin cevabını sizlerden alıyorum. hepiniz sağolun hanımlar...

Allah korusun evlerden uzak olsun 41 kiloya özendiğimden değil, midelerinin yanmamasına hazımsızlık çekmemelerine özendim ben. neyse bulantı geçti hayırlısıyla hazımsızlık da geçecek inşallah.bir de tuhaf olan şu ki öğlen yemeğinden sonra hiç bir sorun olmuyor,akşam yemeğinde hazımsızlık oluyor. üstelik akşamları öğlenkinden de az yiyorum. hazımsızlığa benim bulabildiğim tek çare yürüyüş. bir haftadır hergün 45-60 dakka yürüyorum yemekten sonra. yürüyüş rahatlatıyor, gevşetiyor,yatağa zor atıyorum kendimi eve gelir gelmez.

Günaydın tatlı anne adayları ve miniş bebişler :))
uykum var, midem bulanıyor ama direniyorum... öğle tatili olsa da uyusam azıcık
Siz nasılsınız? herkes iyi mi?

günaydın arkadaşlar bugün nasılsınız
ben yine bulantıyla başladım güne 2 gün geçmişti yine start aldık....
yemek fikri bile midemi alt üst ediyor açlıktan ölüyorum ama yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…