2012 Ocak Anneleri

canım bendede yanma hazımsızlık oluyor ama önemsemiyorum yürüyorum midem yanınca elma yiyorum geçiyo.cinsiyete gelince hamile olduğumu öğrendiğim günden beri eşim oğlum oğlum diline doladı her gören erkek hissediyo ben başta bişey hissetmiyodum ama etrafımdaki herkes erkek die die bende sanki erkek hissetmeye başladım allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi kız olsun erkek olsun farketmez canım

günaydın kızlar.........

gününüz aydın bulantısız mutlu haberlerle geçsin....

bugün bulantım yok çok şükür......

Benim eşim de beni kızdırmak için "oğlum" diyor:)

benim eşim kızdırmak için değil hep öyle çıkıyo ağzından bide yok solda olursa erkek sağda olursa kız falan diolar ya benim bebişim solda çin takvimi rus takvimi derken erkek çıkıyo hepsi eğer bebeğim kızsa eminin delice heycanlanırım

rus takvimi erkek dedi. kesenin solunda duruyor...ama ne bileyim... ben aybala'm gelsin istiyoruuuum. ama erkek olursa eşim çok sevinecek o kesin...

merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum dün giitik bebeğimle doktora ve gayet iyi oda bende . hareket ediyordu sıpacık 3.03 cm olmuş 2 hafta sonra 2 li taramaya gıdıcez ınşallah

aylinkaan,

teyzem 3 oğlandan sonra çin takvimi o yaşta ağustos hamileleri kız doğuracak diye hamile kaldı,

BAHRİCAN DOĞDU

eğlence amaçlı bunlar:))

benim oğlum sağımdaydı
ayy beni heycanlandırdın şimdi

aylinkaan,

teyzem 3 oğlandan sonra çin takvimi o yaşta ağustos hamileleri kız doğuracak diye hamile kaldı,

BAHRİCAN DOĞDU

eğlence amaçlı bunlar:))
evet eğlence amaçlı biliyorum ama bilmem ki yoksa benimde minnoş bi kızım olurmu acaba ayyyyyy süslerrim her gün onuuuu

kızlarr ya bu eleviti 9 gündür içiorum ama ben 53 kg dım 55 olmuşum sabah kahvaltıdan snra içiodum artık akşam yatmadna önce içicem iştahımı açmasın diye sizde war mı böle bişey kullananlar:26::84::84::84::84::84:

ben eskiden kullandım...doktor iştah açar gece yatmadan iç demişti....

kızlar benim doktorum vitamin ilaçlarına karşı olduğunu, hepsinin gereksiz olduğunu düşünenlerden :44: o yüzden ilaç tavsiyesi alamıyorum, şimdi ben kafama göre folik plus ı bırakıp elevit içsem olur mu ne dersiniz?

Kızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi

hoşgeldin ve geçmiş olsun canım bende daha hiç bir test yapmadım inşallah bi sorun çıkmaz hiçbirimizde sen bize göre tecrübelisin 2. bebeğin ne yapman gerektiğini daha ii bilirsin korkma bence

canım ben de öğrendiğimden beri elevit içiyorum.. haklısın sürekli açlık, mide kazınması hissim var ve ben de en az 2 kilo aldım..bilemiyorum. bana ebe kahvaltıdan yarım saat önce ya da iki saat sonra dedi. içinde kahvaltıyla beraber yazıyor..ben de kahvaltıdan sonra alıyorum. aç karnına midem bulanır. içinde bir de aşırı bulantısı olan hastalar öğle ya da akşam da alabilir yazıyor.

canım erkenden öğrenmiş önlem almışsın. inşallah insüline gerek kalmaz.

canım geçmiş olsun..yediklerine dikkat edince düşecektir inşallah şekerin. inşallah insüline gerek kalmaz. pozitif düşünmeye çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…