maşallah sana.. ben mercimek çorbasını kızartmayı 1 aydır yemiyorum,çok fena yanma ve hazımsızlık yapıyor. maşallah diyeyim nazar değmesin.
evet aynı gün güzel haberlerle geliriz inşallah. 15 haziranda benim bebeğim 11+3 olacak. 12. haftada bazıları cinsiyet belli oluyor diyor ama benim doktorum görse de soylemez, temmuza kadar bekletir eminim. senin içine cinsiyetle ilgili bişi doğuyormu? bana herkes oğlun olacak içime doğuyo diyor, bana bişi doğmuyo ama.
Benim eşim de beni kızdırmak için "oğlum" diyor:)
günaydın kızlar.........
gününüz aydın bulantısız mutlu haberlerle geçsin....
bugün bulantım yok çok şükür......
benim eşim kızdırmak için değil hep öyle çıkıyo ağzından bide yok solda olursa erkek sağda olursa kız falan diolar ya benim bebişim solda çin takvimi rus takvimi derken erkek çıkıyo hepsi eğer bebeğim kızsa eminin delice heycanlanırım
günaydın çok şükür bulantın yoksa inşallah artık bulantılar uçar gider
günaydın çok şükür bulantın yoksa inşallah artık bulantılar uçar gider
rus takvimi erkek dedi. kesenin solunda duruyor...ama ne bileyim... ben aybala'm gelsin istiyoruuuum. ama erkek olursa eşim çok sevinecek o kesin...
ayy beni heycanlandırdın şimdibenim oğlum sağımdaydı
evet eğlence amaçlı biliyorum ama bilmem ki yoksa benimde minnoş bi kızım olurmu acaba ayyyyyy süslerrim her gün onuuuuaylinkaan,
teyzem 3 oğlandan sonra çin takvimi o yaşta ağustos hamileleri kız doğuracak diye hamile kaldı,
BAHRİCAN DOĞDU
eğlence amaçlı bunlar:))
kızlarr ya bu eleviti 9 gündür içiorum ama ben 53 kg dım 55 olmuşumsabah kahvaltıdan snra içiodum artık akşam yatmadna önce içicem iştahımı açmasın diye sizde war mı böle bişey kullananlar:26::84::84::84::84::84:
Kızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi
kızlarr ya bu eleviti 9 gündür içiorum ama ben 53 kg dım 55 olmuşumsabah kahvaltıdan snra içiodum artık akşam yatmadna önce içicem iştahımı açmasın diye sizde war mı böle bişey kullananlar:26::84::84::84::84::84:
Kızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?