Kızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi
Kızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi
canım cok gecmiş olsun. insülin direnci mi cıktı anlamadım. bu arada kaç kilosunKızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi
merhaba kızlar çok kötü günler geçiriyorum dün sinir krizi geçirdim serum verdi dr bebeğim iyi ama onu elimde olmadan üzüyorum karar aşamasındayım dua edin bana nolur
farabi hastanesıne gıdıyorm ben cnm aynur bacak doktorumun adı baya memnunum sen nereye gıdıosun?
merhaba
bende farabi yada tıp fak düşünüyorum bu gün gideceğim ilk defa doktor a farabide mehmet beyi duydum giden arkadaşlarımda var çok memnunlar farabi ayrıca baya kapasamlı bir hastaneymiş iyi bir tercih yapmışsın umarım dr iyidir
merhaba kızlar çok kötü günler geçiriyorum dün sinir krizi geçirdim serum verdi dr bebeğim iyi ama onu elimde olmadan üzüyorum karar aşamasındayım dua edin bana nolur
merhaba kızlar saat kaç oldu ancak gelebildim. herkez iyimi? geççmişi okumaya çalışacam şimdi. bu arada çok şükür benım bulantılarım geçti baya. dün gece de uzun bi aradan sonra süt içtim yatarken. bi gözüm kapalı bi gözüm açık içince sorun olmadı :)
benimki de aradı demin, karpuz bulmuş
aslan kocam benim. burada bulunmuyordu. "tadına baktım, iyi" diyor.
benimki de aradı demin, karpuz bulmuş
ayyy buraya böyle şeyler yazmak sakıncalı aslında:)
herkes hamile, aşeriyor...
ve herkeşin kocası senin kocan gibi karpuzdan anlamıyokarpuz istedim iki kere tatsız tuzsuz sası sası kabak gibi karpuz geldi.
kakao nesquik tarzı şeyler sütün vitamınını öldürmüyorsa iyi fikir canım. bende şu kahvaltılık gevreklerden mı alsam diyorum. her sabah tost yıye yıye tosttan da bıkaca m galıba hem süt de içmiş olurumSelam canım, ben de raporluyum evde laptop açık ama ben bir uyuyup bir uyanıyorum, eşim nesquik almış, sütün kokusunu keser diye, onunla içmeyi denicem ben de bu gece bakalım başarabilecek miyim
varya allahtan aşerme zamanımız yaza geldi de kabun karpuz erik gani gani var yoksa mahvolmuştu kocişlerbenimki de aradı demin, karpuz bulmuş
bende bu ara hep kavun karpuz yiyorum sıcak havada ii oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?