2012 Ocak Anneleri

ya canım karbonhidratı nasıl alacaksın o zaman?hani ekmek, pilav yasak ya,
bak sana bu forumdan bir link vereyim. senin hastalığına birebir bir beslenme şekli. aeben diye bir arkadaşımızda da tam tersi hipoglisemi var. konu sahibi. montignac diyeti diye geçiyor ama zayılama amaçlı değil. kan şekerini aniden yükseltip birden düşürerek pankreasın ensülin salgılamasını sağlayan yiyeceklerden uzak durma prensipli. bende kitabı da var. sen bir incele bakalım.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...36698-montignac-diyetini-beraber-yapalim.html

tatlım konu sahibi aeben e özelden yazdım mesajını. ona ulaşırsan sana yardımcı olacaktır. şuan çevrimiçi.

canım cok gecmiş olsun. insülin direnci mi cıktı anlamadım. bu arada kaç kilosun

merhaba kızlar çok kötü günler geçiriyorum dün sinir krizi geçirdim serum verdi dr bebeğim iyi ama onu elimde olmadan üzüyorum karar aşamasındayım dua edin bana nolur

merhaba kızlar çok kötü günler geçiriyorum dün sinir krizi geçirdim serum verdi dr bebeğim iyi ama onu elimde olmadan üzüyorum karar aşamasındayım dua edin bana nolur

merhaba canım ne olduki bukadar sinirlisin yapma lütfen anlat bize rahatlarsın canım

merhaba kızlar saat kaç oldu ancak gelebildim. herkez iyimi? geççmişi okumaya çalışacam şimdi. bu arada çok şükür benım bulantılarım geçti baya. dün gece de uzun bi aradan sonra süt içtim yatarken. bi gözüm kapalı bi gözüm açık içince sorun olmadı :)

Selam canım, ben de raporluyum evde laptop açık ama ben bir uyuyup bir uyanıyorum, eşim nesquik almış, sütün kokusunu keser diye, onunla içmeyi denicem ben de bu gece bakalım başarabilecek miyim

ne kararı bilmiyorum ama özel sanırım. allah yardımcın olsun hayırlısını iste herseyin. bazen hersey istediğimiz gibi olmuyor yolunda gitmeyen seyler oluyor ama inan hepside geciyor genelde bir anlık sinirlenmeler cok daha büyük seylere mal olabiliyor. elinden geliyorsa biraz daha sagduyulu olmaya calıs canım

şimdi ıssız bir adada, kocamla olsaydım. hava güneşli ama kavurucu sıcak yok... şu tvdeki dominik adaları gibi... kum dolu, pırıl pırıl turkuaz sular...suyun üzerine uzansaydım...serin serin... tek ses yok... huzursuz edecek kimse yok... kaynana yok...telefon yok... arayamazlar bizi.. kimse yerimizi bulamaz... stres yok.. kpss yok...muz yer balık tutar geçinir gideriz...:97::97::97::97::97::97:

Selam canım, ben de raporluyum evde laptop açık ama ben bir uyuyup bir uyanıyorum, eşim nesquik almış, sütün kokusunu keser diye, onunla içmeyi denicem ben de bu gece bakalım başarabilecek miyim
kakao nesquik tarzı şeyler sütün vitamınını öldürmüyorsa iyi fikir canım. bende şu kahvaltılık gevreklerden mı alsam diyorum. her sabah tost yıye yıye tosttan da bıkaca m galıba hem süt de içmiş olurum
benimki de aradı demin, karpuz bulmuş

aslan kocam benim. burada bulunmuyordu. "tadına baktım, iyi" diyor.
varya allahtan aşerme zamanımız yaza geldi de kabun karpuz erik gani gani var yoksa mahvolmuştu kocişler
bende bu ara hep kavun karpuz yiyorum sıcak havada ii oluyoo

evet ya çok iyi geliyor. annemde cevizli lokum yapmış ben sevıyorum diye karpuzla süper oluyor.

ultrason resimlerimizi paylaşalım mı???
Konu sahibi turkmengelini‎, Dün 11:57
123...12

Cevaplar: 114
Görüntüleme: 3,145

sayfamız yeni ama ilgi çok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…