kakao nesquik tarzı şeyler sütün vitamınını öldürmüyorsa iyi fikir canım. bende şu kahvaltılık gevreklerden mı alsam diyorum. her sabah tost yıye yıye tosttan da bıkaca m galıba hem süt de içmiş olurum
ayy evet harıka şeyler var çok heyecanlı bu hazırlıklarkızlar belki görmüşsünüzdür ama görmiyenler içinnnn fikir olsunnn
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...sini-hazirlayanlar-resimlerini-ekleyelim.html
ben decavit diye bi vitamın alıyorum akşam yemeklerınden hemen sonra ama bende de iştah açıklığı var. yemek yedikten en geç bir saat sonra feci şekilde yıne acıkıyorumkızlarr ya bu eleviti 9 gündür içiorum ama ben 53 kg dım 55 olmuşumsabah kahvaltıdan snra içiodum artık akşam yatmadna önce içicem iştahımı açmasın diye sizde war mı böle bişey kullananlar:26::84::84::84::84::84:
senin doktorum cidden ilginç yawkızlar benim doktorum vitamin ilaçlarına karşı olduğunu, hepsinin gereksiz olduğunu düşünenlerden :44: o yüzden ilaç tavsiyesi alamıyorum, şimdi ben kafama göre folik plus ı bırakıp elevit içsem olur mu ne dersiniz?
canım üzülme lütfen strest bütün sorunların başı. en azından tedbir alıyorsunuz işte. umarım insülüne gerek kalmaz ama kalırsada bebeğin için kullanacaksın mecburKızlar 7+2 hamileyim , dün hastaneye açlık ve tokluk şeker tahlilleri yaptırmaya gittim , çok erken gittim biliyorum ama ilk hamileliğimde yani kızımda kan şekeri gizli şeker bayagı bi zahmetim vardı , dr a söyleyince erkenden tahlileri yapalım önlemi alalım dedi , iyi ki de gitmişim , hamilelik te bünyem şeker yapıyor ve hamilelik şekerim cıktı malesef daha 2 aylıkken , diyet e başladık , açlık kan şekeri 105 çıktı , 50 mg glikoz yüklemesi yaptık 1 saat sonra 153 cıktı , 1 saat sonrasında da 131 çıktı , açlık 55 ile 115 arası olması lazımmış , tokluk ise sınır 140 mış , dr da 15 gün boyunca diyet yapıyorsun , kızartma şerbetli tatlılar , hamur işi ekmek pilav falan filan yasak dedi , bakalım 15 gün sonra düşmez ise insilün dedi
şimdi ıssız bir adada, kocamla olsaydım. hava güneşli ama kavurucu sıcak yok... şu tvdeki dominik adaları gibi... kum dolu, pırıl pırıl turkuaz sular...suyun üzerine uzansaydım...serin serin... tek ses yok... huzursuz edecek kimse yok... kaynana yok...telefon yok... arayamazlar bizi.. kimse yerimizi bulamaz... stres yok.. kpss yok...muz yer balık tutar geçinir gideriz...:97::97::97::97::97::97:
kakao nesquik tarzı şeyler sütün vitamınını öldürmüyorsa iyi fikir canım. bende şu kahvaltılık gevreklerden mı alsam diyorum. her sabah tost yıye yıye tosttan da bıkaca m galıba hem süt de içmiş olurum
hangisni yıyorsun canım kakaolu olanlardan mı yoksa tahıllılardan mı? ben diyet yaparken kellogs falan yerdımben gevrekle yiyorum. hem besleyici hem doyurucu oluyor.. sütten de tiksinmiyorum.
haklısın valla boşver iç gitsinKakaonun sütün vitamini öldürebileceği bana mantıklı gelmiyor açıkcası :44: kaldı ki hiç yoktan iyidir bence, yani hiç içmemektense düşük vitaminli de olsa süt içmiş olurum
merhabalar
doğum çatlaklarına karşı ebru şallı karışımı tarifi
1 yemek kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı kayısı yağı masaj yaparak
doğumdan önce başlarsanız daha iyi diyor ben deneyeceğim
bu arada karpuz kavun şeker içerdiği için aslında kilo yapıyormuş çok yenmemesi gerekiyormuş
bende kanda pıhtılaşma çıktı hergün iğne oluyorum şeker de çıkarsa diye ödüm kopuyor
benim ilk gebeliğim beslenme öneriniz varsa beklerim mide bulantım yok tiksindiğim bir şeyde yok balıkla aram yok ama ceviz yiyorum sizce yeterlimi
hangisni yıyorsun canım kakaolu olanlardan mı yoksa tahıllılardan mı? ben diyet yaparken kellogs falan yerdım
m.
ya o telefon beni sinirrr ediyor. hafta sonu. tatil yani.. kaçta kalkar bir memur? 9? nerdeeee
sabah 7 telefon çalar...
kesin bir işe çağırıyorlardır kocamı. hiç bir şey yoksa, beraber kahvaltı edelim diye çağırırlar. kocam da ne olursa olsun gider.
bazaen gece çaktırmadan ikimizin de telefonunu kapatıp yatıyordum. eşim anlayınca güldü. gülsünler diye kaynanamgile de dedi. bozuldu tabii. zaten evlendiğimizde kendi evinden öğretmen lojmanına taşıdık eşimin çamaşırlarını falan. kadın 1 hafta hasta yattı. oğlum gitti diye. bre mel'un!!!!!ben 1500 kmden geldim. benim annem taş mı?
o gün de aramış ulaşamamışlar. adamın telefonu şarzdaydı, çekmemiş. bir hışım geldi. "keyfinize telefon kapatıyorsunuz(bu laf bana) ölsek haberiniz yok" dedi ben de "anne küçücük köy. ölseniz haber gelir" dedim...naapiyim ya...
aman üff sorma biizmkide istio hergün arayalım ne yaptık ne ettik anlatalım. tek oglan ya cok kıymetli. ya bazıları cok abartıyo bu işleri gercekten sinir oluyorum ve seni cok ii anlıyorum.özel hayat die bişi kalmıyo heled eevliliğin ilk yıllarında insan yalnız kalmayı cok istiyorya o telefon beni sinirrr ediyor. hafta sonu. tatil yani.. kaçta kalkar bir memur? 9? nerdeeee
sabah 7 telefon çalar...
kesin bir işe çağırıyorlardır kocamı. hiç bir şey yoksa, beraber kahvaltı edelim diye çağırırlar. kocam da ne olursa olsun gider.
bazaen gece çaktırmadan ikimizin de telefonunu kapatıp yatıyordum. eşim anlayınca güldü. gülsünler diye kaynanamgile de dedi. bozuldu tabii. zaten evlendiğimizde kendi evinden öğretmen lojmanına taşıdık eşimin çamaşırlarını falan. kadın 1 hafta hasta yattı. oğlum gitti diye. bre mel'un!!!!!ben 1500 kmden geldim. benim annem taş mı?
o gün de aramış ulaşamamışlar. adamın telefonu şarzdaydı, çekmemiş. bir hışım geldi. "keyfinize telefon kapatıyorsunuz(bu laf bana) ölsek haberiniz yok" dedi ben de "anne küçücük köy. ölseniz haber gelir" dedim...naapiyim ya...
aman üff sorma biizmkide istio hergün arayalım ne yaptık ne ettik anlatalım. tek oglan ya cok kıymetli. ya bazıları cok abartıyo bu işleri gercekten sinir oluyorum ve seni cok ii anlıyorum.özel hayat die bişi kalmıyo heled eevliliğin ilk yıllarında insan yalnız kalmayı cok istiyor
ayy çok fenasın sende ha gerçi iyi yapıyorsun boşver allat kalma sakın. bu ekek anneleri bi garıp oluyorlar zaten
Aramızda elbet erkek annesi olucaklarda var
ayy çok fenasın sende ha gerçi iyi yapıyorsun boşver allat kalma sakın. bu ekek anneleri bi garıp oluyorlar zaten
aman üff sorma biizmkide istio hergün arayalım ne yaptık ne ettik anlatalım. tek oglan ya cok kıymetli. ya bazıları cok abartıyo bu işleri gercekten sinir oluyorum ve seni cok ii anlıyorum.özel hayat die bişi kalmıyo heled eevliliğin ilk yıllarında insan yalnız kalmayı cok istiyor
benımkı taa 12 saat uzaklıkta. telefonda bıle sadece özel günlerde konuşuruz. hamıle kaldım daha bı hayırlı olsun bile demedi bir görümcem dışında. neymiş efendım ben arayıp anne ben hamıleyım diyecekmışım. oldu belediyeye anons ettireyım! oğluyla konuşur konuşur bütün dedikoduları havadisleri sıralar kapatır. bana da dilinin ucuyla selam söyler. keyfi yerındeyse seyyah nasıl diye sorar. eşimde kırılmasın yaşlı kadın ayağına ne anlatırsa dinler hımm.. yaaa... öyle mi... ee sen ne dedin gibi tepkiler verir kapatır. ama bu fasıl allahın her günü tekrarlanır. sülaleri dallas gibi zaten olay bitmiyor kı
Aramızda elbet erkek annesi olucaklarda var
çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...
benımkı taa 12 saat uzaklıkta. telefonda bıle sadece özel günlerde konuşuruz. hamıle kaldım daha bı hayırlı olsun bile demedi bir görümcem dışında. neymiş efendım ben arayıp anne ben hamıleyım diyecekmışım. oldu belediyeye anons ettireyım! oğluyla konuşur konuşur bütün dedikoduları havadisleri sıralar kapatır. bana da dilinin ucuyla selam söyler. keyfi yerındeyse seyyah nasıl diye sorar. eşimde kırılmasın yaşlı kadın ayağına ne anlatırsa dinler hımm.. yaaa... öyle mi... ee sen ne dedin gibi tepkiler verir kapatır. ama bu fasıl allahın her günü tekrarlanır. sülaleri dallas gibi zaten olay bitmiyor kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?