2012 Ocak Anneleri

ben gevrekle yiyorum. hem besleyici hem doyurucu oluyor.. sütten de tiksinmiyorum.

kızlar belki görmüşsünüzdür ama görmiyenler içinnnn fikir olsunnn

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...sini-hazirlayanlar-resimlerini-ekleyelim.html
ayy evet harıka şeyler var çok heyecanlı bu hazırlıklar
ben decavit diye bi vitamın alıyorum akşam yemeklerınden hemen sonra ama bende de iştah açıklığı var. yemek yedikten en geç bir saat sonra feci şekilde yıne acıkıyorum
senin doktorum cidden ilginç yaw
canım üzülme lütfen strest bütün sorunların başı. en azından tedbir alıyorsunuz işte. umarım insülüne gerek kalmaz ama kalırsada bebeğin için kullanacaksın mecbur

aynen ssana katılıyorum bacım helede su cümlelerine hayran kaldımm . huzursuz edecek kimse yok... kaynana yok...telefon yok... arayamazlar bizi.. kimse yerimizi bulamaz... stres yok.. kpss yok...muz yer balık tutar geçinir gideriz..

Kakaonun sütün vitamini öldürebileceği bana mantıklı gelmiyor açıkcası :44: kaldı ki hiç yoktan iyidir bence, yani hiç içmemektense düşük vitaminli de olsa süt içmiş olurum

merhabalar

doğum çatlaklarına karşı ebru şallı karışımı tarifi
1 yemek kaşığı fındık yağı
1 tatlı kaşığı kayısı yağı masaj yaparak
doğumdan önce başlarsanız daha iyi diyor ben deneyeceğim

bu arada karpuz kavun şeker içerdiği için aslında kilo yapıyormuş çok yenmemesi gerekiyormuş
bende kanda pıhtılaşma çıktı hergün iğne oluyorum şeker de çıkarsa diye ödüm kopuyor

benim ilk gebeliğim beslenme öneriniz varsa beklerim mide bulantım yok tiksindiğim bir şeyde yok balıkla aram yok ama ceviz yiyorum sizce yeterlimi

ya o telefon beni sinirrr ediyor. hafta sonu. tatil yani.. kaçta kalkar bir memur? 9? nerdeeee

sabah 7 telefon çalar...
kesin bir işe çağırıyorlardır kocamı. hiç bir şey yoksa, beraber kahvaltı edelim diye çağırırlar. kocam da ne olursa olsun gider.
bazaen gece çaktırmadan ikimizin de telefonunu kapatıp yatıyordum. eşim anlayınca güldü. gülsünler diye kaynanamgile de dedi. bozuldu tabii. zaten evlendiğimizde kendi evinden öğretmen lojmanına taşıdık eşimin çamaşırlarını falan. kadın 1 hafta hasta yattı. oğlum gitti diye. bre mel'un!!!!!ben 1500 kmden geldim. benim annem taş mı?

o gün de aramış ulaşamamışlar. adamın telefonu şarzdaydı, çekmemiş. bir hışım geldi. "keyfinize telefon kapatıyorsunuz(bu laf bana) ölsek haberiniz yok" dedi ben de "anne küçücük köy. ölseniz haber gelir" dedim...naapiyim ya...

ben gevrekle yiyorum. hem besleyici hem doyurucu oluyor.. sütten de tiksinmiyorum.
hangisni yıyorsun canım kakaolu olanlardan mı yoksa tahıllılardan mı? ben diyet yaparken kellogs falan yerdım
Kakaonun sütün vitamini öldürebileceği bana mantıklı gelmiyor açıkcası :44: kaldı ki hiç yoktan iyidir bence, yani hiç içmemektense düşük vitaminli de olsa süt içmiş olurum
haklısın valla boşver iç gitsin

ceviz tekbaşına yeterli olurmu bilmıyorum ama omega takviyesı alırsın gerekırse canım sorun yapma. birçoğumuzun ilk gebeliği ben şuan mide problemleri yuzunden düzgün beslenemiyorum ama şu midem kendıne gelsin bütün yararlı şeylerden yemek istıyorum.

ayy çok fenasın sende ha gerçi iyi yapıyorsun boşver allat kalma sakın. bu ekek anneleri bi garıp oluyorlar zaten

aman üff sorma biizmkide istio hergün arayalım ne yaptık ne ettik anlatalım. tek oglan ya cok kıymetli. ya bazıları cok abartıyo bu işleri gercekten sinir oluyorum ve seni cok ii anlıyorum.özel hayat die bişi kalmıyo heled eevliliğin ilk yıllarında insan yalnız kalmayı cok istiyor

Selam kızlar nasılsınız?
Ben müzik dinliyince çok mutlu oluyorum yaa
Demet Akalının AŞK şarkısı muhteşemmmmm

benımkı taa 12 saat uzaklıkta. telefonda bıle sadece özel günlerde konuşuruz. hamıle kaldım daha bı hayırlı olsun bile demedi bir görümcem dışında. neymiş efendım ben arayıp anne ben hamıleyım diyecekmışım. oldu belediyeye anons ettireyım! oğluyla konuşur konuşur bütün dedikoduları havadisleri sıralar kapatır. bana da dilinin ucuyla selam söyler. keyfi yerındeyse seyyah nasıl diye sorar. eşimde kırılmasın yaşlı kadın ayağına ne anlatırsa dinler hımm.. yaaa... öyle mi... ee sen ne dedin gibi tepkiler verir kapatır. ama bu fasıl allahın her günü tekrarlanır. sülaleri dallas gibi zaten olay bitmiyor kı

ayy çok fenasın sende ha gerçi iyi yapıyorsun boşver allat kalma sakın. bu ekek anneleri bi garıp oluyorlar zaten

ilk geldiğimde saftım. sesim çıkmazdı. ayol ben baba evimde kavga mı gördüm, entrika mı gördüm?
şimdi akıllandım. ağzının payını alıyor sataşan. eşimle çok tartışıyoruz ama biliyorum. içinden hak veriyor bana.

yavrııııım, bunun 6 oğlu var 6!!!!!!!!!!!

boşversene. telefonu kapatınca o 12 saat uzaklıkta kalıyor...

Aramızda elbet erkek annesi olucaklarda var

uyarımız onlara zaten..gelinleri bezdirmesinler...

çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...

çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...

kim kaynanan mı damlıyo ayy canım ya okulu falan kapatıyorsun köy okulunda öğretmenlik yapmak da zor olsa gerek. allah bilir müdürde yardımcısıda öğretmende tek kişidir. allah kolaylık versin. öğrencileriniz çok mu peki?

kızlar ya akşam ne yemek yapacaz biz bu adamlara? iki gündğr dolma dayıyorum 3. gün de dolma yerse isyan başlatacak.

hey allahım hepsi bi alem yaa herseyi gelinden bekliyorlar sanki.Allah bilir biz nasıl olcaz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…