2012 Ocak Anneleri

çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...

canım oradan baska biyere gitme imkanınız yokmu tayin falan köyde zor our hersey allah yardımcın olsun eşin ne iş yapıyo odamı ögretmen

kızlar ya akşam ne yemek yapacaz biz bu adamlara? iki gündğr dolma dayıyorum 3. gün de dolma yerse isyan başlatacak.

Valla onun yemeği var tavuk haşlıycam ona ama ben ne yiycem bilmiyorum
Yarına Allah kerim bişi yapamam heralde
Hava sıcak yaa salata yesinler yeter işte denize giricez fit olmak lazım

sen kayseride olan varmı demiştin cnm sanırım ben kayserılıyım su an orda olmasamda 18 sene ordaydm

bende orda doğdum şimdi izmirdeyim

merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyorum buralara ailemin yanındaydım bu bulantılar yüzünden ne zaman geçecek bilmiyorum sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bulantılarla nasıl baş ediyosunuz mutfağın önünden bile geçemiyorum

Valla onun yemeği var tavuk haşlıycam ona ama ben ne yiycem bilmiyorum
Yarına Allah kerim bişi yapamam heralde
Hava sıcak yaa salata yesinler yeter işte denize giricez fit olmak lazım

Denize gidicez dedin de, bugün boşum diye internette sabahtan beri tatile nereye gideceğimize karar vermeye çalışıyorum;

Herşey dahil olmamalı, yemeklerine güvenmiyorum
Otel konforlu, plaj güzel, denize 0 olmalı
Çok güneyde olmasın sıcaktan fenalık geçiremem (bu yüzden favorim kaş ı elicem galiba, halbuki her yaz en az 1 kez giderim ve çooook severim)
Hastane, sağlık imkanları olmalı (Assos, küçükkuyu v.s. birsürü yeri de bundan eledim)
eeeeeeee nereye gidicez biz şimdi :44:

Ben de aynı durumdayım, eşim sürahiyle suyumu, krakerimi, meyvemi salona getiriyor, mutfağa girdiğim an öğürerek çıkıyorum

kızlar dün gece biraz üzgündüm...sonra birdenbire anlatılmaz aşırı derecede bir baş ağrısı mide bulantısıyla acile gitti 3 gibi,orda baygınlık geçirmişim yani herkezi duyuyorum ama konuşamıyodum neyse kendime geldim bana hemşireler ağrı kesici verdi o an o haldeyken içtim ağrı kesiciyi ama sonra sabaha karşı geldik bu defa vicdan azabı duydum bebeğime zarar verdim diye sabah apar topar gittim doktoruma ama doktorum olmaz bişey dedi içim rahatladı hatta özellikle minosetle parolu kullanabilrsin dedi bana bidaha yaşatmasın böyle bişeyi Allahım ama kullanmam bidaha nolur nolmaz bu arada keseyi görmeye perşembe gitcektim gitmişken gördüm fasulyemide 10 gün sonrada kalp atışını duycaz inşallah Allahım korusun meleklerimizi kabus gibi bi geceydi çok korktuum kızlar dikkat edin üzmeyin kendinizi

Valla biz bu sene gidebilirmiyiz bilmiyorum ama çok istiyorum..
Eşimin önceden tatili belli olmadığı için erken rezervasyonda yaptıramadık..
Ben hemen hemen bütün yazı yazlığımızda geçirmeyi düşünüyorum zaten hafta sonlarıda eşim gelir ama onun dışında mutlaka bi tatile gitmek istiyorum..
Geçen sene balayına kemere gittik benimde favori tatil beldemdir kemer..
Çok seviyorum nedendir bilmem
Amara wing'e gitmiştik biz ama bütün amaralar hakkında tek bir kötü yorum okumadım internetten bi araştır istersen..
Kemerde bi kaç tane daha amaranın otelleri var..
Bide ben havuz hiç sevmem girmemde o yüzden deniz benim için çok önemli..
Çok soğuk olmamalı temiz olmalı..

selamm

ben geldim kizlR::

basim cok agriyor........

Hoşgeldin geçmiş olsun 1 fincan türk kahvesi iç dayanamıyosan..
Bu arada kahveyi tamamen yasaklamıyo doktorlar nasılsa 1 fincandan bişey olmaz bence..
Ağrıdan duramamaktansa..

Çook geçmiş olsun Allah bidaha yaşatmasın..
Minoseti duymuştumda parolu tavsiye ettiklerini ilk kez duyuyorum..
Bende nolursa olsun içmeme taraftarıyım Allah zor durumda bırakmasın tabi..

saol canım çok haklısın içmemek lazım yinede Allah mecbur bırakmasın dayanamıyordum

Umarım gidersiniz canım ya, değişiklik iyi geliyor, ama yazlıkta kalma imkanın varsa çok da şart değil ayrıca tatil.
Ben hemen 3. ayımın dolduğu günü hesaplayıp 10 gün iznimi aldım, temmuzda gidicez yani, Kemer i ben de çok severim, son 3 yıldır kemerde farklı otellere gittik, önceki yıllar eylül-ekim döneminde gitmiştik, geçen yıl Ağustosta Otium Art Oteldeydik, doğa-deniz muhteşem ama o nasıl dayanılmaz bir sıcak, akşamları cehennem gibi, ve ne kadar iyi olursa olsun açık büfe yemekleri bana dokunuyor, psikolojik de olabilir, çünkü gerçekten iyi oteller tercih ediyoruz ve benden başka kimseye bir şey olmuyor, sadece bana dokunuyor fena halde Şimdi bir de hamile olunca daha da titizleniyorum, oda-kahvaltı olsun, istediğim öğünde istediğim restorana gidip taze yemeğimi yaptırayım istiyorum, açık büfede beklemiş yemekler olmasın.
Çok detay düşünüyorum ben ya, çok pimpirikli bir anne olucam kesin :26:

Son düzenleme:

Evet tam sezonda kemer çok sıcak oluyo biz haziranda gitmiştik..
Rixos Tekirova burayada bakamanı tavsiye ederim annemler gitti geçen sene çook memnun kaldılar rixoslar belli zaten kötü bi yorum duymadım şimdiye kadarda..
Benimde ilk baktığım ultra herşey dahil olması o saatte şunu yeme bunu yeme o sıkıntıyı çekmek istemiyorum..
Bu arada amaranın yemekleri muhteşemdi 3 gün a la carte restranından ücretsiz yiyebiliyosun ama muhteşemdi osmanlımıydı türkmüydü o ve bitanesine daha gitmiştik hatırlamıyorum bide puan veriyosun onun içinde çok ilgililer.
Benim en sinir olduğum şey kedilerdi her yerden çıkıyolar bide kokrmuyolarda bitek garsonlardan korkuyolar
Eğer temmuzda gidicekseniz bodruma bak istersen cnm oranın denizi kemere nazaran daha soğuk olduğu için insan girdiğinde serinliyo hamama girmiş gibi olmuyo

hey allahım hepsi bi alem yaa herseyi gelinden bekliyorlar sanki.Allah bilir biz nasıl olcaz canım

bende o kaynanam olcak körolasıyla çocuk akıllı dedikoducu kayınpederim yüzünden hastanelik oldum zaten
Allaha havale ediyorum ikisinide elimden bişey gelmiyo Rabbim sorsun hesabını inşallah....bu halde canımı böyle yakıyolarya ne deyim

Boşver canım yaa takma kafana özellikle bu dönemde söyledikleri bi kulağından girsin diğerinden çıksın..
Eşinin seni savunması lazım bu tip durumlarda sen ne kadar dahil olursan o kadar yüz göz olursun..

Ben de bodrum voyage a bakıyordum şimdi, hiç olumsuz yorum yok Orayı tercih edebilirim. Bu yazdan sonra kocamla başbaşa tatile kimbilir birdaha ne zaman çıkarız, o yüzden her fırsatı değerlendirmek istiyorum Eylülde 2 hafta daha izin kullanıcam onun 1 haftasında da Kemer'e gideriz artık, ay şimdiden sabırsızlandım

İnşallah memnun kalırsın gittiğin yerden cnm..
Bende o yüzden çok gitmek istiyorum bu sene sonra bebişle çıkıcaz inşallah tatillere..
Tatilse yazlıkta da tatil yapıyoruz ama otel başka oluyo ya kafanı dinliyosun..
İnşallah bizde çıkabiliriz..
Ahh eylülde çok güzel oluyo kemer..
Tatil diyince içim kıpır kıpır oluyo bir an önce denize girmek istiyorummmmmmmmmm

Ay canım ya kaynana için kendini üzmeye değer mi hiç, inan benimki gibisi numunelik zor bulunur, ama kadına vaktiyle öyle bir rest çektim ki, şimdi nasılsın diye sormaya korkuyor, boşvereceksin ya, sen taktıkça onlar üstüne gider böyle yapıcan işte aynen böyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…