kızlar ne geldi aklıma bebeğine don atlet alan varmı ?????????
İnşallah memnun kalırsın gittiğin yerden cnm..
Bende o yüzden çok gitmek istiyorum bu sene sonra bebişle çıkıcaz inşallah tatillere..
Tatilse yazlıkta da tatil yapıyoruz ama otel başka oluyo ya kafanı dinliyosun..
İnşallah bizde çıkabiliriz..
Ahh eylülde çok güzel oluyo kemer..
Tatil diyince içim kıpır kıpır oluyo bir an önce denize girmek istiyorummmmmmmmmm
Ay canım ya kaynana için kendini üzmeye değer mi hiç, inan benimki gibisi numunelik zor bulunur, ama kadına vaktiyle öyle bir rest çektim ki, şimdi nasılsın diye sormaya korkuyor, boşvereceksin ya, sen taktıkça onlar üstüne giderböyle yapıcan işte aynen böyle
Ben çok aradım ama bi türlü bulamadım orta renk bebek takımları veya tek don..
Kayınvalideme söylemiştim o bulmuş sağolsun ama pembe bulmuş onu bende bulmuştum orta renk istiyodum ben..
Neyse artık bana kaldı gene aramak daha almadım o yüzden
Gebelikte yüzmek çok iyiymiş zaten, her fırsatta yüzmek lazım
Dediğin gibi, olduğun yerden uzaklaşmak kaçmak bir başka oluyor, yoksa bizim de Fethiyede evimiz var ama sürekli aynı yer sıkıyor, e tabi sıkıcılığında kavınvalide faktörü de varartık biz her yaz 3 er hafta tatil alıp (yaz başı-ortası-sonu) 3 farklı yere gidiyoruz, inan bütün kış bunun hayaliyle çalışıyorum
şimdi ıssız bir adada, kocamla olsaydım. hava güneşli ama kavurucu sıcak yok... şu tvdeki dominik adaları gibi... kum dolu, pırıl pırıl turkuaz sular...suyun üzerine uzansaydım...serin serin... tek ses yok... huzursuz edecek kimse yok... kaynana yok...telefon yok... arayamazlar bizi.. kimse yerimizi bulamaz... stres yok.. kpss yok...muz yer balık tutar geçinir gideriz...:97::97::97::97::97::97:
benımkı taa 12 saat uzaklıkta. telefonda bıle sadece özel günlerde konuşuruz. hamıle kaldım daha bı hayırlı olsun bile demedi bir görümcem dışında. neymiş efendım ben arayıp anne ben hamıleyım diyecekmışım. oldu belediyeye anons ettireyım! oğluyla konuşur konuşur bütün dedikoduları havadisleri sıralar kapatır. bana da dilinin ucuyla selam söyler. keyfi yerındeyse seyyah nasıl diye sorar. eşimde kırılmasın yaşlı kadın ayağına ne anlatırsa dinler hımm.. yaaa... öyle mi... ee sen ne dedin gibi tepkiler verir kapatır. ama bu fasıl allahın her günü tekrarlanır. sülaleri dallas gibi zaten olay bitmiyor kı
bende o kaynanam olcak körolasıyla çocuk akıllı dedikoducu kayınpederim yüzünden hastanelik oldum zaten
Allaha havale ediyorum ikisinide elimden bişey gelmiyo Rabbim sorsun hesabını inşallah....bu halde canımı böyle yakıyolarya ne deyim
bende bulamamıştım canım çıkıp bakmakta nasip olmadı valla annem almış beyaz üzerine mavi desenli ama fırfırlı kenarları ikisinede olur diye almış :))) bi tane düz beyaz bi tanede bayz üzerine ayıcıklı almış bide atelt almış üstünde ayıcık şekli var ama minnacıklar ya :)))
hele bi çorap almış nazar boncuklu :)) bende pazra günü ilk defa çorap aldım bebeğime minicik :)))))
Merhabalar,, annem memleketten gelince ben de giremedim nete, zaten sabahları oturabiliyordum normalde,, umarım iyisinizdir,, beni sıcaklar mahvetti alışamadı bünyem, gece bile uykudan kalkıp su iciyorum,, excipial lipo kremini aldım, ben onun su bazlı olanını kullanıyordum, bu yag bazlı imis ve baya yaglıymıs,, onun dısında bebegim ile ilgi tebrik sunan tum arkadaslara tesekkür ediyorum,,, kızlar hepimiz için dua edelimmm,, ben fazla dayanamıyorum ayakta kalmaya uzanacagım yine,,, cok opuyorum hepinizi,,,
Allah bebişinin üstünde görüceğin günleride göstersin inşallah canım..
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır angı baha kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
merhaba kızlar,
geçmiş olsun canım dikkat et kendinekızlar dün gece biraz üzgündüm...sonra birdenbire anlatılmaz aşırı derecede bir baş ağrısı mide bulantısıyla acile gitti 3 gibi,orda baygınlık geçirmişim yani herkezi duyuyorum ama konuşamıyodum neyse kendime geldim bana hemşireler ağrı kesici verdi o an o haldeyken içtim ağrı kesiciyi ama sonra sabaha karşı geldik bu defa vicdan azabı duydum bebeğime zarar verdim diye sabah apar topar gittim doktoruma ama doktorum olmaz bişey dedi içim rahatladı hatta özellikle minosetle parolu kullanabilrsin dedi banabidaha yaşatmasın böyle bişeyi Allahım ama kullanmam bidaha nolur nolmaz bu arada keseyi görmeye perşembe gitcektim gitmişken gördüm fasulyemide 10 gün sonrada kalp atışını duycaz inşallah Allahım korusun meleklerimizi kabus gibi bi geceydi çok korktuum kızlar dikkat edin üzmeyin kendinizi
yok canım ya daha erken bence:))))))))))))) kızlar ne geldi aklıma bebeğine don atlet alan varmı ?????????
merhaba kızlar,
bütün dualrım senınle canım. allah tez zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursunİyi dilekleriniz için teşekkürler ama ne yazık ki benim doğal yolla çocugum olmuyor.Bu hamılelıkte ıkıncı tup bebek tedavımızde bıze nasıp olmustu ama kısmet degılmıs ve uzun bır zaman daha kısmet olması da mumkun gıbı gorunmuyor.cunku benım gıbı tedavı olanlar bılır tup bebek hem maddı hemde manevı cok ama cok zahmetlı ve pahalı((((Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın...
şimdi ıssız bir adada, kocamla olsaydım. hava güneşli ama kavurucu sıcak yok... şu tvdeki dominik adaları gibi... kum dolu, pırıl pırıl turkuaz sular...suyun üzerine uzansaydım...serin serin... tek ses yok... huzursuz edecek kimse yok... kaynana yok...telefon yok... arayamazlar bizi.. kimse yerimizi bulamaz... stres yok.. kpss yok...muz yer balık tutar geçinir gideriz...:97::97::97::97::97::97:
aynen ssana katılıyorum bacım helede su cümlelerine hayran kaldımm . huzursuz edecek kimse yok... kaynana yok...telefon yok... arayamazlar bizi.. kimse yerimizi bulamaz... stres yok.. kpss yok...muz yer balık tutar geçinir gideriz..
ya o telefon beni sinirrr ediyor. hafta sonu. tatil yani.. kaçta kalkar bir memur? 9? nerdeeee
sabah 7 telefon çalar...
kesin bir işe çağırıyorlardır kocamı. hiç bir şey yoksa, beraber kahvaltı edelim diye çağırırlar. kocam da ne olursa olsun gider.
bazaen gece çaktırmadan ikimizin de telefonunu kapatıp yatıyordum. eşim anlayınca güldü. gülsünler diye kaynanamgile de dedi. bozuldu tabii. zaten evlendiğimizde kendi evinden öğretmen lojmanına taşıdık eşimin çamaşırlarını falan. kadın 1 hafta hasta yattı. oğlum gitti diye. bre mel'un!!!!!ben 1500 kmden geldim. benim annem taş mı?
o gün de aramış ulaşamamışlar. adamın telefonu şarzdaydı, çekmemiş. bir hışım geldi. "keyfinize telefon kapatıyorsunuz(bu laf bana) ölsek haberiniz yok" dedi ben de "anne küçücük köy. ölseniz haber gelir" dedim...naapiyim ya...
aman üff sorma biizmkide istio hergün arayalım ne yaptık ne ettik anlatalım. tek oglan ya cok kıymetli. ya bazıları cok abartıyo bu işleri gercekten sinir oluyorum ve seni cok ii anlıyorum.özel hayat die bişi kalmıyo heled eevliliğin ilk yıllarında insan yalnız kalmayı cok istiyor
benımkı taa 12 saat uzaklıkta. telefonda bıle sadece özel günlerde konuşuruz. hamıle kaldım daha bı hayırlı olsun bile demedi bir görümcem dışında. neymiş efendım ben arayıp anne ben hamıleyım diyecekmışım. oldu belediyeye anons ettireyım! oğluyla konuşur konuşur bütün dedikoduları havadisleri sıralar kapatır. bana da dilinin ucuyla selam söyler. keyfi yerındeyse seyyah nasıl diye sorar. eşimde kırılmasın yaşlı kadın ayağına ne anlatırsa dinler hımm.. yaaa... öyle mi... ee sen ne dedin gibi tepkiler verir kapatır. ama bu fasıl allahın her günü tekrarlanır. sülaleri dallas gibi zaten olay bitmiyor kı
valla inşallah benim kaynanatörüm gibi olmam da arkamdan sövdürmem kendime
ilk geldiğimde saftım. sesim çıkmazdı. ayol ben baba evimde kavga mı gördüm, entrika mı gördüm?
şimdi akıllandım. ağzının payını alıyor sataşan. eşimle çok tartışıyoruz ama biliyorum. içinden hak veriyor bana.
yavrııııım, bunun 6 oğlu var 6!!!!!!!!!!!
boşversene. telefonu kapatınca o 12 saat uzaklıkta kalıyor...
uyarımız onlara zaten..gelinleri bezdirmesinler...
çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...
Valla biz bu sene gidebilirmiyiz bilmiyorum ama çok istiyorum..
Eşimin önceden tatili belli olmadığı için erken rezervasyonda yaptıramadık..
Ben hemen hemen bütün yazı yazlığımızda geçirmeyi düşünüyorum zaten hafta sonlarıda eşim gelir ama onun dışında mutlaka bi tatile gitmek istiyorum..
Geçen sene balayına kemere gittik benimde favori tatil beldemdir kemer..
Çok seviyorum nedendir bilmem
Amara wing'e gitmiştik biz ama bütün amaralar hakkında tek bir kötü yorum okumadım internetten bi araştır istersen..
Kemerde bi kaç tane daha amaranın otelleri var..
Bide ben havuz hiç sevmem girmemde o yüzden deniz benim için çok önemli..
Çok soğuk olmamalı temiz olmalı..
bende o kaynanam olcak körolasıyla çocuk akıllı dedikoducu kayınpederim yüzünden hastanelik oldum zaten
Allaha havale ediyorum ikisinide elimden bişey gelmiyo Rabbim sorsun hesabını inşallah....bu halde canımı böyle yakıyolarya ne deyim
Ay canım ya kaynana için kendini üzmeye değer mi hiç, inan benimki gibisi numunelik zor bulunur, ama kadına vaktiyle öyle bir rest çektim ki, şimdi nasılsın diye sormaya korkuyor, boşvereceksin ya, sen taktıkça onlar üstüne giderböyle yapıcan işte aynen böyle
:))))))))))))) kızlar ne geldi aklıma bebeğine don atlet alan varmı ?????????
merhaba kızlar,
İyi dilekleriniz için teşekkürler ama ne yazık ki benim doğal yolla çocugum olmuyor.Bu hamılelıkte ıkıncı tup bebek tedavımızde bıze nasıp olmustu ama kısmet degılmıs ve uzun bır zaman daha kısmet olması da mumkun gıbı gorunmuyor.cunku benım gıbı tedavı olanlar bılır tup bebek hem maddı hemde manevı cok ama cok zahmetlı ve pahalı((((Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın...
İyi dilekleriniz için teşekkürler ama ne yazık ki benim doğal yolla çocugum olmuyor.Bu hamılelıkte ıkıncı tup bebek tedavımızde bıze nasıp olmustu ama kısmet degılmıs ve uzun bır zaman daha kısmet olması da mumkun gıbı gorunmuyor.cunku benım gıbı tedavı olanlar bılır tup bebek hem maddı hemde manevı cok ama cok zahmetlı ve pahalı((((Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?