2012 Ocak Anneleri

kızlar ne geldi aklıma bebeğine don atlet alan varmı ?????????

Ben çok aradım ama bi türlü bulamadım orta renk bebek takımları veya tek don..
Kayınvalideme söylemiştim o bulmuş sağolsun ama pembe bulmuş onu bende bulmuştum orta renk istiyodum ben..
Neyse artık bana kaldı gene aramak daha almadım o yüzden

Gebelikte yüzmek çok iyiymiş zaten, her fırsatta yüzmek lazım
Dediğin gibi, olduğun yerden uzaklaşmak kaçmak bir başka oluyor, yoksa bizim de Fethiyede evimiz var ama sürekli aynı yer sıkıyor, e tabi sıkıcılığında kavınvalide faktörü de var artık biz her yaz 3 er hafta tatil alıp (yaz başı-ortası-sonu) 3 farklı yere gidiyoruz, inan bütün kış bunun hayaliyle çalışıyorum

bende bulamamıştım canım çıkıp bakmakta nasip olmadı valla annem almış beyaz üzerine mavi desenli ama fırfırlı kenarları ikisinede olur diye almış :))) bi tane düz beyaz bi tanede bayz üzerine ayıcıklı almış bide atelt almış üstünde ayıcık şekli var ama minnacıklar ya :)))
hele bi çorap almış nazar boncuklu :)) bende pazra günü ilk defa çorap aldım bebeğime minicik :)))))

Merhabalar,, annem memleketten gelince ben de giremedim nete, zaten sabahları oturabiliyordum normalde,, umarım iyisinizdir,, beni sıcaklar mahvetti alışamadı bünyem, gece bile uykudan kalkıp su iciyorum,, excipial lipo kremini aldım, ben onun su bazlı olanını kullanıyordum, bu yag bazlı imis ve baya yaglıymıs,, onun dısında bebegim ile ilgi tebrik sunan tum arkadaslara tesekkür ediyorum,,, kızlar hepimiz için dua edelimmm,, ben fazla dayanamıyorum ayakta kalmaya uzanacagım yine,,, cok opuyorum hepinizi,,,

Geçinemediğin insanlarla tatil zehir oluyor gerçekten..
Bizimde yazlık sırf akrabalar heryerden çıkıyolar maşallah
Görmek istemediğim insanlar oluyo haliyle hiç görmezlikten gelip yoluma devam ediyorum yoksa bi yürüşe bile çıktığımızda ona selam ver bunla sohbet et bişe anlamadan eve geri dönüyosun..
Onun dışında çok zevkli annemlerin yazlık benimde dairem var ama daha içini doldurmadık gerekte yok tek başıma napcam o dairede birlikte kalıyoruz yazları teyzemin amcamların hepimiz aynı binada zaten erkekler çalıştıkları için hafta sonu geliyolar hafta içi kadın kadına okeyler sohbetler muhabbetler deniz keyfi çok iyi oluyo
Çınarcıkta bizim yazlıkta İstanbula çok yakın olduğu için gidip gelmeside çok kolay..
Ooo sizin öyle bi fırsatınız varsa çok iyi yaa 1 yazda 3 kere tatil benim eşimin öyle bi şansı yok malesef hatta şirketlerinde genelde kimse tatile bile çıkmıyo geçen sene balayı diye bişi demediler bu sene derlermi bilmiyorum ama derlerse pek iyi olmaz

hiçbişeye aş ermemiştim ama bu fikrine aşerdim

Allah yardımcın olsun...beterin beteri vardır boşver he de geççç

Allah sanada yardım etsin cnm...bencede hiç kafaya takma ve hamişliğin tadını çıkar..değmez kimse için bebişini üzmeye...

Allah bebişinin üstünde görüceğin günleride göstersin inşallah canım..

Hoşgeldin canım sıcaklar feci evet hele dışarıda olanların Allah yardımcısı olsun

merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun..
Hayırlısı buymuş demekki üzülmemeye çalış
Allah yardımcın olsun..
Hazır olduğunuz en kısa zamanda rabbim bebeğinize kavuşturur sizi inşallah..

canım herşeyin hayırlısı... üzülme desekde manasız biliyorum Allah sabır versin.... en kısa zamanda hamile kalacaksın tekrar inan..... umutların hep olsun

cnm Rabbim sabır versin..üzülme her işte bi hayır vardır...hem yine kalırsın hemen hiç ümitsizliğe kapılma...güzel haberlerinide bize verirsinnn....

İyi dilekleriniz için teşekkürler ama ne yazık ki benim doğal yolla çocugum olmuyor.Bu hamılelıkte ıkıncı tup bebek tedavımızde bıze nasıp olmustu ama kısmet degılmıs ve uzun bır zaman daha kısmet olması da mumkun gıbı gorunmuyor.cunku benım gıbı tedavı olanlar bılır tup bebek hem maddı hemde manevı cok ama cok zahmetlı ve pahalı((((Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın...

çok çok üzüldüm canım
geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
:))))))))))))) kızlar ne geldi aklıma bebeğine don atlet alan varmı ?????????
yok canım ya daha erken bence

bütün dualrım senınle canım. allah tez zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursun

turkmengelini sen beni öldürüyosun walla ya ne kadar doğru şeyler yazmışsın ohhh bende hayal ettim şimdi aynı şeyi

aynen bende bayıldım şu yok bu yok kimse yok sadece huzur eşim ben ve bebeğimiz

walla bende cevabımı cuk die oturtuyorum artık ohhh iyi yapmışsın canım yoksa konuşur konuşur dururlar.gerçi benim kaynana eşimden ve benden çekindiği için yüzüme pek konuşamaz azcık konuşacak olsa cvbını veririm susmam ama benımkıde surat tavır yapar allah yüzünü bile görmek istemiyorum sinir bozucu resmen sinirim bozuluyo onu görünce entrikacı varsa yoksa kızı mübarek olsun kendine beni rahatsız etmesinde kimse zaten 7 ay sonra hergün başımdalar şimdi aynı şehirde olsakta fazla görmemek için çağırmıyordum bende pek gitmiyordum ama bebeğim doğduktan sonra hergün bizdeler artık torunumuzu özledık yok torunumuzu bize göstermıycenmı yoksa eşime yalakalık yapar durur çok seviyor ya bizi daha birazdan size bişeyler anlatacam anlatayımda rahatlayım barii

aynen dallas gibi olayları bitmez bide dedikodu herkesi bana keserler kestikleri kişileri görünce ayy canım nasılsın şekerim senide çok özlemiştim bilmem ne gözüme baka baka yalancı tavırlar :

valla inşallah benim kaynanatörüm gibi olmam da arkamdan sövdürmem kendime

aynen bende olmam olmayacamda

çıkmam lazım. siz kaynanama küfürleri yazın, ben kaçıyorum...
girebilince bakarım. okulu kapatmam lazım. çocuklar dağılınca damlar şimdi "hala o icatın başında mısın" diye...

ayy imrendim deniz tatil ohhhh biz gidemiyoruzzz

boşver takma değmez duymamazlıktan gel canım ben bazen yokmuş gibi davranıyorum dönüp başkalarıyla konuşuyorum yeni yöntemim bu yani seni kağle almıyorum diyorum ona

evet çok haklısın canım

:))))))))))))) kızlar ne geldi aklıma bebeğine don atlet alan varmı ?????????

canım ben atlet don almadım daha ama ablam çok tatlı zıbın takımıalmış fıstık yeşili

canım benim Allah yardımcın olsun

kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş...sen gönlünü ferah tut cnm...Rabbim öyle büyükkii hiç ummadığın bi anda bakmışsın kapılarını sonuna kdr açmışş...duanı esirgeme..bizde ederiz bolbol...mübarek aylardayız hem için rahat olsun cnm...

bugün kontrolden geldim meleğim büyümüş
11 mm olmuş maşallah kuzuma,
bir sonraki kontrolümü 3 hafta sonraya vermiş,
SAT tarihime göre bugün 8 haftalık olmamam gerekirken
ultrasonda 7+2 görünüyordum bende cetvelimi ona göre güncelledim
herkesler nasıllar bakalımm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…