2012 Ocak Anneleri

Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem

Konu sahibi arkadaşım beni listeden çıkarabilirsin

Canım çok üzüldüm, biliyorum şu an ne desek boş, umarım en en kısa zamanda yeniden hamile kalır, sorunsuz bir gebelikle, bebeğine kavuşursun

doğru cnm katılıyorum o nedenle dedim ya elzem olan kullanılacak eşyalara bakıyorum. Giysi olarak almayacağım .aldığım badi zaten beyaz sarı.oda gözüm kalmasın diye, cinsiyet belli olana dek birde ayına göre alacağım örneğin bebeklerimiz ocak bebeği şimdi gidipde beğensemde 4 5 aylık hırka almaamm çok dikkat ediyorumm.

Kullanılacak elzem eşyaları alıyorumki şimdiden hem eğlence ilk heyecanımızı atalımm. Kendimizi kasmayalım en değerlilerimiz gelecek allah kısmet ederse. Ne bileyimmm cnnmmm inan çok bunalmıştımmm. çalışmaktannn dedimm bak kazandığdım para işe yarıyor artık meleğime harcayayımm.teşekkürler ilgin için , böyle yazışalım elzemleri alalım saçmalamayalım canımızda olsa bütçe önemeli

Canım şu an önümde bir paket beyaz leblebi ile oturuyorum, ama bana faydasız artık, bu sabah öğürmelere dayanamayıp ilaç da içtim, sonra aynen geri çıkardım, Allahım bize yardım etsin, yalvarmaktan dua etmekten başka yapacak bir şey bulamıyorum

cnm benım ılac ıc korkma
bu kadarı kotu unutma
suanlık bebeklık cok buyuk durum olmaz belkı ama sana yazık
bence doktorunla tekrar gorus
banada acıldekı doktor dedı bu sekılde olmaz dıye

İnşallah canım hamile kalmak yeterli değilmiş onu çok iyi anladım süreci tamamlayabilmek en önemlisi....3. doktora gideceğim inş ctesi....hayırlısı kendimi her iki durumada hazırladım ama duymayı çok istiyorum.....

rabbim nasip etsin inşallah canım yaa inşallahhhhhhh

cnm benım ılac ıc korkma
bu kadarı kotu unutma
suanlık bebeklık cok buyuk durum olmaz belkı ama sana yazık
bence doktorunla tekrar gorus
banada acıldekı doktor dedı bu sekılde olmaz dıye

Canım içtim ama o da fayda etmedi ki, yarım saat sürmedi çıkardım
Doktor da şimdilik müdahale etmeyelim ilacını al diyor, onlar bizim yaşadıklarımızı değil kendi prosedürlerini düşünüyorlar tabi, of bi de evdeyken yiymesem de iyiydim, bugün işe geldim hepten kötü oldum

Son düzenleme:

i,şte cnm anlatmaya calısdıgımda bu
ıgnelerı var 5 6 saat tutuyor senı ayakta
yanı bulantını tamamen kesıyor
ayrıca bu bır prosedur olamaz
hasta bu denlı kotuyse zaten olmamalıda
benımde artık o kadar ıgne olmamak beynıme ıslemısdıkı
acıle gıttıgımde doktora dedım mıdem kotu ama bana ıgne mıne yapmayın
adam suratıma bakıyordu :))
sonrada dedı bak normalde en kucuk serumu takarız bız hamılelere ama sana buyuk takıcam cunku cok kotusun sen dedı
ve dedıgıde dogruydu
boyle olmaz gıt doktorunla gorus dedı
dedım gorustum mıde bulantısına yapcak bırsey yok dedı bana
doktorda dedıkı o senın bu halını gormemısdırde ondan !,
ve haklıydı
bu bır prosedur degıl tamamen senın kotu durumunla alakalı cnm
bence ara konus
suankı durumunu anlat
hıcbırsey agzına koyamadıgını hapı bıle cıkardıgını anlat
cunku o senın dayanabıldıgın yere kadar beklıyordur kı cogu doktor boyle yapıyor
suan bıle hızla kılo verıyorum ama hıc olmazsa sabahları sımıt yemem benı sevındırıyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem

çok geçmiş olsun Allah sabrını da versin inşallah çok zor sana ne desek boş en kısa zaman da tekrar anne olursun inşallah

haklısın canım, biraz işlerimi toparlayayım da olmazsa çıkar yanına giderim,
dediğin gibi doktorum sonuna kadar bekleme taraftarı, henüz 5 kilo kaybın var panik yapmaya gerek yok diyor, beni sakinleştirmeye çalışıyor anlıyorum ama şu an sakinleşmeye değil karnımı doyurmaya ihtiyacım var :26: neyse geçmiş olsun ikimize de.

tabıkı yemege ıhtıyacın var
ıhmal etme cnm sakın
sonucta bu ıgnelerı bosuna cıkarmamıslar
hergun vurulmasanda bır ıkı gune bır vurulman senı psıkolojık olarakda rahatlatıcakdır tatlım
hakkımızda hayırlısı
cıdden zormus

Günaydın kızlar... çook mutlu bi gün diliyorum hepinize...
Bulantısı olanların da (ben dahil) bi an önce sağlıklarına ve iştahlarına kavuşmalarını diliyorum..

bende geçen cumartesi yaptırdım canım idrar testi,kan testi falan (ama toksoplazmayı daha önce yapmıştı) 2,5-3 saatte çıkar dediler bana...

tatlım çok üzüldüm , Allah sabır versin inşallah.. En kısa zamanda sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bebişler diliyorum, dualarımız seninle...

günaydın herkese güzel bir gün diliyorumm

canım çok üzüldüm Allah sabır versin en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş. dualarım seninle.....

canım hiç sıkma canını ben cok duydum ımkansız olupta yıne bebegı olanları sen sadece allaha tevekkül et emınım bi gün sende anne olacaksın bunu fazlasıyla hakedıyosun cnm benım dualarım senınle umarım mucizen senı cok bekletmez
rabbim nasip etsin inşallah canım yaa inşallahhhhhhh
cnm cok üzüldüm yainşallah yenıden hamile kalırsın da bu mutlulugunu yıne beraber paylasırız ah keske elden bişi gelsee
çok geçmiş olsun Allah sabrını da versin inşallah çok zor sana ne desek boş en kısa zaman da tekrar anne olursun inşallah
cnm merhaba..hangi hastaneye gıttın begendınmı doktorunu merak ettimdebn cok memnunm aynur hanımdan

kızlar naber nasılsınız ne zamandır giremedim topiğe ( geçmişi okucam ama şimdilik herkes iyidir umarım kolera vebası düşük yapmış galiba çok üzüldüm Allah sabır versin kardeşim inşallah en kısa zamanda bir bebek haberiyle acın hafifler üzme bırakma kendini herşey bitmedi daha yaşanacak çok şey var...

kilo kaybeden kızlar nasıl yapıyorsanız bana da söyleyin bende çok hızlı kilo almaya başladım ama ilginç olan şu ki ibre yükseliyor ama vücut tipim inceliyor ben hiçbir şey anlamadım bu işten... :44: :44:

10. haftamı da bitirdim hepinize sağlıklı güzel günler güzel cicişlerin annelleri

merhaba kızlar,

toxoplasma testlerinin sonucunu alıp doktora gösteren var mı?Bnm test sonuçları çıktı ama doktora hemen gitmycem yorumlayabilecek olan var mı?Araştırıyorum ama tam anlayamadım

İyi yapmışsın cnm bende almak istiyorum esiyolar arada sonra kafam karışıyo hangi boy alsam ne alsam kış bebişi olcak kısa kollu almıyım badi falan derken bişe almadan çıkıyorum

Allah sabır versin..
İnşallah en hayırlı zamanda ve en kısa zamanda rabbim tekrar bi bebiş verir..

Kahvaltı: çubuk kraker
Öğle yemeği: leblebi
Akşam: peynir-ekmek

Arada başka şeyler yemeye çalışıp, aynen geri çıkartıyorsun canım, işte böylece gebeliğini formda geçiriyorsun

Şaka bi yana bulantın yoksa haline şükret, keşke ben de şu bulantılardan kurtulsam da 30 kilo alsam razıyım inan
Hiç böyle hayal etmemiştim, her gün sütümü içecektim, et-tavuk-balık, sebze-meyvemi yiyecektim, hepsi hayal oldu, ceviz bile yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…