Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem
Konu sahibi arkadaşım beni listeden çıkarabilirsin
canım bu aldıkların gibi ortak kullanılabilecek eşyaları alabilirsin badi hastane çıkışı vs vs de alabilirsin ortak renklerde mesela yeşil sarı turuncu beyaz bu renkler kızada erkeğede uyar çorabı kusmuk bezi vs vs alabilirsin şimdiden ama fazla erken başlayıncada alışverişe bir bakıyorsun bir sürü dolmuş dolap vede çabuk büyüdükleri için neredeyse yarısını bile giydiremiyorsun dikkat et derim :d
Canım çok üzüldüm, biliyorum şu an ne desek boş, umarım en en kısa zamanda yeniden hamile kalır, sorunsuz bir gebelikle, bebeğine kavuşursun
ben şimdi geldimm canım günaydınnn
Kızlar gunaydın
dun hıc gelemedım cok yogunduk
abımın ısyerındeydım tum gun
mıdeme gelınce sıra
tum gunluk lıstemı yazıyorum hergun boyle cunku
Sabahları ıkı sımıt oglen kraker aksam meyve olarak az bır ananas
baskada bırsey yok
sabahları Allahtan ıkı sımıt yıyorum ertesı sabaha kadar ıyı gelıyor
beyaz leblebı cok ıyı gelıyor
meserretcım kesınlıkle dene beyaz leblebıyoı
burger yıyebılıyordum ıkıncı menumu gecen aldıgımda tıksındım
topu topu ıkı kez yıyebıldım
ısın komıgı yanında ıce tea seftalşı ıcıyordum o kadar tıksınmısımkı dun ıce tea aldım aklıma o yemek gelınce ıcemedım
ayy yanı artık tıksınmelerım hat safhada
Ama gecıcek ınsallah
16 HAzırana gun aldım bakalım neler olucak
GEcmısıde okuyamadım
kotu bısey yokdur umarım
Canım şu an önümde bir paket beyaz leblebi ile oturuyorum, ama bana faydasız artık, bu sabah öğürmelere dayanamayıp ilaç da içtim, sonra aynen geri çıkardım, Allahım bize yardım etsin, yalvarmaktan dua etmekten başka yapacak bir şey bulamıyorum
inşallah canım benim sağolasın
ben bayağı bi bekledim bi de tek yumurta ikizi kalp atışları geç duyulur diye. Ama yok yok yok. 6. Haftada kalmışlar malesef. Ama insan hamile kaldığında her duruma hazırlamalıymış kendini. Inşallah sen duyarsın canım. Ne olursa olsun tek doktorla kalma ama dikkat et emi
İnşallah canım hamile kalmak yeterli değilmiş onu çok iyi anladım süreci tamamlayabilmek en önemlisi....3. doktora gideceğim inş ctesi....hayırlısı kendimi her iki durumada hazırladım ama duymayı çok istiyorum.....
cnm benım ılac ıc korkma
bu kadarı kotu unutma
suanlık bebeklık cok buyuk durum olmaz belkı ama sana yazık
bence doktorunla tekrar gorus
banada acıldekı doktor dedı bu sekılde olmaz dıye
Canım şu an önümde bir paket beyaz leblebi ile oturuyorum, ama bana faydasız artık, bu sabah öğürmelere dayanamayıp ilaç da içtim, sonra aynen geri çıkardım, Allahım bize yardım etsin, yalvarmaktan dua etmekten başka yapacak bir şey bulamıyorum
Canım içtim ama o da fayda etmedi ki, yarım saat sürmedi çıkardım
Doktor da şimdilik müdahale etmeyelim ilacını al diyor, onlar bizim yaşadıklarımızı değil kendi prosedürlerini düşünüyorlar tabi, of bi de evdeyken yiymesem de iyiydim, bugün işe geldim hepten kötü oldum
Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem
i,şte cnm anlatmaya calısdıgımda bu
ıgnelerı var 5 6 saat tutuyor senı ayakta
yanı bulantını tamamen kesıyor
ayrıca bu bır prosedur olamaz
hasta bu denlı kotuyse zaten olmamalıda
benımde artık o kadar ıgne olmamak beynıme ıslemısdıkı
acıle gıttıgımde doktora dedım mıdem kotu ama bana ıgne mıne yapmayın
adam suratıma bakıyordu :))
sonrada dedı bak normalde en kucuk serumu takarız bız hamılelere ama sana buyuk takıcam cunku cok kotusun sen dedı
ve dedıgıde dogruydu
boyle olmaz gıt doktorunla gorus dedı
dedım gorustum mıde bulantısına yapcak bırsey yok dedı bana
doktorda dedıkı o senın bu halını gormemısdırde ondan !,
ve haklıydı
bu bır prosedur degıl tamamen senın kotu durumunla alakalı cnm
bence ara konus
suankı durumunu anlat
hıcbırsey agzına koyamadıgını hapı bıle cıkardıgını anlat
cunku o senın dayanabıldıgın yere kadar beklıyordur kı cogu doktor boyle yapıyor
suan bıle hızla kılo verıyorum ama hıc olmazsa sabahları sımıt yemem benı sevındırıyor
haklısın canım, biraz işlerimi toparlayayım da olmazsa çıkar yanına giderim,
dediğin gibi doktorum sonuna kadar bekleme taraftarı, henüz 5 kilo kaybın var panik yapmaya gerek yok diyor, beni sakinleştirmeye çalışıyor anlıyorum ama şu an sakinleşmeye değil karnımı doyurmaya ihtiyacım var :26: neyse geçmiş olsun ikimize de.
kızlar bende yarın toxoplazma, rubella, idrar tahlillerimi yaptırmaya gideceğim. daha önceden de gitmiştim ama çıkmamıştı, baya da kan alıyorlar bu ikinci olucak, ordaki kadına da ağzıma geleni saymak istiyorum ne bu ya...hemen çıkıyor mu bu testler kızlar? allahım stres yine valla...
tatlım çok üzüldüm , Allah sabır versin inşallah.. En kısa zamanda sağlıklı bi gebelik ve sağlıklı bebişler diliyorum, dualarımız seninle...Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
rabbim nasip etsin inşallah canım yaa inşallahhhhhhh
cnm merhaba..hangi hastaneye gıttın begendınmı doktorunu merak ettimdeçok geçmiş olsun Allah sabrını da versin inşallah çok zor sana ne desek boş en kısa zaman da tekrar anne olursun inşallah
Arkadaşlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr..
Hani erken bişyler almayalım cinsiyet belli olduktan sonra alırız diye konuşuyorduk yaaaaaaa...
Bende yoğunum biliyorsunuzzzz. Ben bugün çok bunaldımmm. Ama gerçektenn artıkk sıkıldımmm. Diyorum ama tatil gelmiyooorrrrrr.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeee bebişim için alışveriş yaptım ama hiç saçmalamdımmm. Hepsi alınacak ihtiyaççç.
1 biberon
1 biberon temizleyici seti
1 tırnak makası seti
1 sesli ağızlık
1 burun akıntı temizleyici
1 badi..........................
Ve çıktığımda çok rahatlamıştımmmm.
kızlar naber nasılsınız ne zamandır giremedim topiğe( geçmişi okucam ama şimdilik herkes iyidir umarım kolera vebası düşük yapmış galiba çok üzüldüm Allah sabır versin kardeşim inşallah en kısa zamanda bir bebek haberiyle acın hafifler üzme bırakma kendini herşey bitmedi daha yaşanacak çok şey var...
kilo kaybeden kızlar nasıl yapıyorsanız bana da söyleyin bende çok hızlı kilo almaya başladım ama ilginç olan şu ki ibre yükseliyor ama vücut tipim inceliyor ben hiçbir şey anlamadım bu işten... :44: :44:
10. haftamı da bitirdim hepinize sağlıklı güzel günler güzel cicişlerin annelleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?