2012 Ocak Anneleri

ceviz tekbaşına yeterli olurmu bilmıyorum ama omega takviyesı alırsın gerekırse canım sorun yapma. birçoğumuzun ilk gebeliği ben şuan mide problemleri yuzunden düzgün beslenemiyorum ama şu midem kendıne gelsin bütün yararlı şeylerden yemek istıyorum.[/QUOTE]

inşallah en kısa zamanda geçer hepinizin mide bulantıları ben de yok ama siz anlattıkça çok üzülüyorum çalışanlara ayrıca sabır dilerim

midem bulanıyoooo midem ağrıyoooo kendime gözdeğirdim yaaa bişeyim yok die diee offffffff

Arkadaşlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr..

Hani erken bişyler almayalım cinsiyet belli olduktan sonra alırız diye konuşuyorduk yaaaaaaa...
Bende yoğunum biliyorsunuzzzz. Ben bugün çok bunaldımmm. Ama gerçektenn artıkk sıkıldımmm. Diyorum ama tatil gelmiyooorrrrrr.

Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeee bebişim için alışveriş yaptım ama hiç saçmalamdımmm. Hepsi alınacak ihtiyaççç.

1 biberon
1 biberon temizleyici seti
1 tırnak makası seti
1 sesli ağızlık
1 burun akıntı temizleyici
1 badi..........................

Ve çıktığımda çok rahatlamıştımmmm.

günaydınnnnnnnnnnnnnn!! Niçin kimseler yokkkkkkkkkkkkkkk

ayyy çok güzel bende bebeğime bişeyler almak istiyorummm

canım bu aldıkların gibi ortak kullanılabilecek eşyaları alabilirsin badi hastane çıkışı vs vs de alabilirsin ortak renklerde mesela yeşil sarı turuncu beyaz bu renkler kızada erkeğede uyar çorabı kusmuk bezi vs vs alabilirsin şimdiden ama fazla erken başlayıncada alışverişe bir bakıyorsun bir sürü dolmuş dolap vede çabuk büyüdükleri için neredeyse yarısını bile giydiremiyorsun dikkat et derim

alışveriş için doğum çantası listesi yapın derim internette sitelerde oluyor bu liste çantanın içine koyulacakları alabilirsiniz. loğusa pijamaları gecelikleri daha çok erken biliyorum ama bebek çikolatasımı şekerimi yoksa kurabiyesi mi ikram edeceksiniz modellerini lohusa şerbesi için nasıl sunum yapılacak ay ben çok detaycıyım şimdiden düşündükçe yoruluyorum çok işimiz var çok aaa daha emzirme çamaşırları da alınacak walla bebeğin cinsiyeti belli olmadan ilk önce kendi alışverişimi yapayım bari cinsiyeti belli oluncada onunkileri yaparız

Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem

Konu sahibi arkadaşım beni listeden çıkarabilirsin

Kızlar gunaydın
dun hıc gelemedım cok yogunduk
abımın ısyerındeydım tum gun
mıdeme gelınce sıra
tum gunluk lıstemı yazıyorum hergun boyle cunku

Sabahları ıkı sımıt oglen kraker aksam meyve olarak az bır ananas
baskada bırsey yok
sabahları Allahtan ıkı sımıt yıyorum ertesı sabaha kadar ıyı gelıyor
beyaz leblebı cok ıyı gelıyor
meserretcım kesınlıkle dene beyaz leblebıyoı
burger yıyebılıyordum ıkıncı menumu gecen aldıgımda tıksındım
topu topu ıkı kez yıyebıldım
ısın komıgı yanında ıce tea seftalşı ıcıyordum o kadar tıksınmısımkı dun ıce tea aldım aklıma o yemek gelınce ıcemedım
ayy yanı artık tıksınmelerım hat safhada
Ama gecıcek ınsallah
16 HAzırana gun aldım bakalım neler olucak
GEcmısıde okuyamadım
kotu bısey yokdur umarım

Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem

canım hiç canını sıkma Rabbim en hayırlı zamanı biliyor hakkında ne zaman hayırlı ise o zaman tekrar hamile olursun inş. hamilelerin duları kabul olur iderler dualarımız seninle canım

Cnm daha cok erken evet ama detaycılara ancak :)
ben bol bol bıberon sıparısı verdım ısvecden :) abım sagolsun
Nıye bu kadar bıberon dersenız
amelıyat gecırdım ben goguslerımden kucukken
bır kadında toplam 4 adet sut bezı bulunur benım ucu alınmak zorunda kaldı
Yanı emzırmem ımkansız oldgundan dırek bıberon alıcam fazladankı mama verılcek
Mama olarakda aptamıl verıcem

canım hiç canını sıkma rabbim en hayırlı zamanı biliyor hakkında ne zaman hayırlı ise o zaman tekrar hamile olursun inş. Hamilelerin duları kabul olur iderler dualarımız seninle canım :d

kısmet değilmiş. Saol canım dualarınızı eksik etmeyin. Inşallah hepiniz sağ sağlim kucağınıza alın bebişlerinizi. Kendinizi yormayın sakın benim gibi emi. Iyi beslenin çok iyi beslenin.

Cnm benım hayırlısı buymus
denıcek bısey yok
ınsallah en yakın zamanda Allahın ıznıyle tekrar kavusursun yavruna

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm Allahım en kısa zamanda sağlıklı bebiş/bebişler versin.......bende ctesi yi beklşyorum kalp atışı olmazsa beni de aynı son bekliyor ......

benim bugün 7+3 oldu kizlar bir yerden duydum cikolata yersen ultrasyona girmeden bebegi görürsün dediler embriyoyu yani

dogrumu sizlerin bilgisi var mi ?

benim bugün 7+3 oldu kizlar bir yerden duydum cikolata yersen ultrasyona girmeden bebegi görürsün dediler embriyoyu yani

dogrumu sizlerin bilgisi var mi ?

tatlı bebıslerı hareketlendırıyormus cnm :)
benım yengem mılkshake ıcınce bebıs karnında tur atıyordu resmen

kizlar ben cikiyorum simdi okula gidiyorum

sonrada saat 12 de randevum var dr. gidicez gelince hemen yazarim size
oki

öpüldünüz ....

bye..........

cnm benım hayırlısı buymus
denıcek bısey yok
ınsallah en yakın zamanda allahın ıznıyle tekrar kavusursun yavruna

inşallah canım benim sağolasın

canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım en kısa zamanda sağlıklı bebiş/bebişler versin.......bende ctesi yi beklşyorum kalp atışı olmazsa beni de aynı son bekliyor ......

ben bayağı bi bekledim bi de tek yumurta ikizi kalp atışları geç duyulur diye. Ama yok yok yok. 6. Haftada kalmışlar malesef. Ama insan hamile kaldığında her duruma hazırlamalıymış kendini. Inşallah sen duyarsın canım. Ne olursa olsun tek doktorla kalma ama dikkat et emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…