arkadaşlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr..
Hani erken bişyler almayalım cinsiyet belli olduktan sonra alırız diye konuşuyorduk yaaaaaaa...
Bende yoğunum biliyorsunuzzzz. Ben bugün çok bunaldımmm. Ama gerçektenn artıkk sıkıldımmm. Diyorum ama tatil gelmiyooorrrrrr.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeee bebişim için alışveriş yaptım ama hiç saçmalamdımmm. Hepsi alınacak ihtiyaççç.
1 biberon
1 biberon temizleyici seti
1 tırnak makası seti
1 sesli ağızlık
1 burun akıntı temizleyici
1 badi..........................
Ve çıktığımda çok rahatlamıştımmmm.
günaydınnnnnnnnnnnnnn!! Niçin kimseler yokkkkkkkkkkkkkkk
Arkadaşlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr..
Hani erken bişyler almayalım cinsiyet belli olduktan sonra alırız diye konuşuyorduk yaaaaaaa...
Bende yoğunum biliyorsunuzzzz. Ben bugün çok bunaldımmm. Ama gerçektenn artıkk sıkıldımmm. Diyorum ama tatil gelmiyooorrrrrr.
Veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bendeeeee bebişim için alışveriş yaptım ama hiç saçmalamdımmm. Hepsi alınacak ihtiyaççç.
1 biberon
1 tırnak makası seti
1 sesli ağızlık
Arkadaşlarrrrrrrrr iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrr..
1 biberon
1 tırnak makası seti
1 sesli ağızlık
Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem
Konu sahibi arkadaşım beni listeden çıkarabilirsin
tearful
alışveriş için doğum çantası listesi yapın derim internette sitelerde oluyor bu liste çantanın içine koyulacakları alabilirsiniz. loğusa pijamaları gecelikleri daha çok erken biliyorum ama bebek çikolatasımı şekerimi yoksa kurabiyesi mi ikram edeceksiniz modellerini lohusa şerbesi için nasıl sunum yapılacak ay ben çok detaycıyım şimdiden düşündükçe yoruluyorum çok işimiz var çokaaa daha emzirme çamaşırları da alınacak walla bebeğin cinsiyeti belli olmadan ilk önce kendi alışverişimi yapayım bari cinsiyeti belli oluncada onunkileri yaparız
canım hiç canını sıkma rabbim en hayırlı zamanı biliyor hakkında ne zaman hayırlı ise o zaman tekrar hamile olursun inş. Hamilelerin duları kabul olur iderler dualarımız seninle canım :d
Merhaba arkadaşlar. 1 haftadır doktorlarda koşturuyorum. Bebeklerim tek yumurta ikizleriydi. Malesef kaybettik cuma günü operasyona giricem
benim bugün 7+3 oldu kizlar bir yerden duydum cikolata yersen ultrasyona girmeden bebegi görürsün dediler embriyoyu yani
dogrumu sizlerin bilgisi var mi ?
cnm benım hayırlısı buymus
denıcek bısey yok
ınsallah en yakın zamanda allahın ıznıyle tekrar kavusursun yavruna
canım ya çok geçmiş olsun çok üzüldüm allahım en kısa zamanda sağlıklı bebiş/bebişler versin.......bende ctesi yi beklşyorum kalp atışı olmazsa beni de aynı son bekliyor ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?