Ya benim doktora sordum elevite geçeyim mi diye, daha erken gerek yok dedi, ama madem bulantıyı kesiyor ben de mi alsam ne dersin :44:
canım ben doktora 2 hafta önce gittim çok bulantım vardı gittiğimde.dedim ben nolcam böylee dremamine yazdı ,sana da yazmış sanırım ama ben hiç içmedim.Folic asit bulantı yapar azalt geceleri 1 tane al dedi.Yine geçmezse elevit al onda da folic asit var dedi.Ben de bulantılarım geçmeyince elevite başladım ve bulantı fln kalmadı.ama ben sadece folic asiti bıraktım diye geçti bulantım sanıodum.dün eleviti almayınca da bulanınca anladım ki elevit geçirmiş.Ama iştah açıyo diye akşamları içicem artık.Sende nasıl olur böyle yapsan bilemiyorum etkilemek istemem ama ben şuanda çok iyim hatta günlerdir çok iyimne bulantı ne bişey.herşey yiyorum gezmeleree gidiyorumm..
off ya kafayı yicem bu yorumları okudukçaaa:18: aöf okumaya karar vermıstım ya arkadaslar ben düz lise sayısal bolum mezunuyum düz liseye fazla iş imkanı yok diolar ya zaten esımde iş ımkanı bulamazsın fln dıyıp durdu zor ıkna ettım ama sımdı bunları okuyunca kötü oldm geri vazgecıcem galıba :85 kul oncesı ogretmenlıgıne meslek lısesı cıkıslılar gırebılıyomus edebıyat ogretmenlıgının puanı cok yuksek ben o puanı alsam zaten normal ünv.gıderım bu ne ya ben kendı kendıme gelın güvey oluyorm galiba normal 4 yıllık ünv.bıtıren adam bos gezıo bana nerde iş verecekler:95::97:
Bugün eleviti alıp denicem, bir zararı olsa bu kadar kişiye önerilmezdi değil mi?
Dremamine i de ben 2 kez aldım ama 2.sinde geri çıkardım
canım böyle düşünme, zaten ülkemizde özel sektörün durumu malum, kamuya yönelirsin... bitir bi 4 yılık fakülte, sonra kpss puanı alır memur olursun mis gibi...
Kaldı ki açıköğretim okuyup özel sektörde iş bulan bi sürü kişi var, umutsuzluğa kapılma...
cnm düz lise çıkışlısın.Ama eğer açıköğretim okul öncesi öğretmenliğine hevesliysen,açıktan meslek lisesine kayıt yaptırabilirsin.Benm birçok arkadaşım o şekilde yaptı.yanlış bilmiyorsam 1.5 ya da 2 yılda bitiyor bu açıköğretim meslek lisesi.Bitirdikten snra da açıköğretimdeki okul öncesi öğretmenliğini tercih edebilirsin.ya kapılmak ıstemıyorm cnm zatn ama esımde oyle dıyınce ne biliym sogudm acıkcasıüzüldümde..baya heves etmıstm ..neyse ben yınede şansımı denicem sen sımdı dıyosun ki en azından ön lisans olarak kpssye gır memur ol ??
cnm düz lise çıkışlısın.Ama eğer açıköğretim okul öncesi öğretmenliğine hevesliysen,açıktan meslek lisesine kayıt yaptırabilirsin.Benm birçok arkadaşım o şekilde yaptı.yanlış bilmiyorsam 1.5 ya da 2 yılda bitiyor bu açıköğretim meslek lisesi.Bitirdikten snra da açıköğretimdeki okul öncesi öğretmenliğini tercih edebilirsin.
Açıköğretimde Türk Dili ve Edebiyatı bölümü var onda da puan değil kontenjan sınırı var çok çok yüksek puanlar almak gerekmiyo,yanlış bilgi almışsın.Ama o bölümü bitirdikten snra da ales e girip formasyon alman lazım.
Yani önce ne istediğine karar vermen lazım.Amaç memur olmaksa açıköğretimden işletme,uluslararası ilişkiler tarzı bölümler okuyup fakülte bitirmiş olarak kpss ye girip memur olabilirsin.Ya da açık liseden çocuk gelişimi okuyup yine açıköğretimden okul öncesi öğretmenliğine girebilirsin ki ben bunu çok mantıklı buluyorum devam zorunluluğu yok ikisinde de.Hem de okul öncesi eğitim artık önemli ülkemizde ve mezunların iş problemi olmuyor özel sektörde de.
ya kapılmak ıstemıyorm cnm zatn ama esımde oyle dıyınce ne biliym sogudm acıkcasıüzüldümde..baya heves etmıstm ..neyse ben yınede şansımı denicem sen sımdı dıyosun ki en azından ön lisans olarak kpssye gır memur ol ??
ay buna sevindm o zaman acıktan meslek lisesi okursam sonradan össye gırmem gerekmıyo mu yanı sınavsız gecıs hakkı tanınıyomu yıne cnm ay tekrar umutlandm sımdı bak sagol ya
Canım bak ben istanbul Üniversitesi mezunuyum ve bundan 11 yıl öncesi için çok yüksek bir puanla girmiştim okuduğum bölüme, özel sektördeyim şu an, benim çalıştığım bölümde açıköğretim mezunu da var, itü matematik mühendisliği mezunu da, hepimiz aynı işi yapıyor aynı maaşı alıyoruz, yani artık özelde de okuduğun bölümün fazla bir önemi kalmadı, tabi hukuk v.s. gibi direk meslekle ilgili olan fakülteleri saymazsak...
Ama bana sorarsan en iyisi kendine kpss yi hedefle, devlet memurluğu gibisi yok, benim de şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum, artık çok geç tabi benim için, ama sen daha çok gençsin önündeki fırsatları iyi değerlendir
eğer normal bi ünv de çocuk gelişimi( 2 yıl ama ) okurum diyosan sınavsız geçişe geçebliosun.ama açıköğretim okul öncesi öğretmenliği için sınava girmen gerekio malesef:)) Ama sen liseden çocuk gelişimi çıkışlı olacağın için okuldan sana ek puan gelecek.Atıyorum normal lise çıkışlılara 20 puan geliosa sana 30 gelecek.rakamları attım örneklendirmek için:))
Canım bak ben istanbul Üniversitesi mezunuyum ve bundan 11 yıl öncesi için çok yüksek bir puanla girmiştim okuduğum bölüme, özel sektördeyim şu an, benim çalıştığım bölümde açıköğretim mezunu da var, itü matematik mühendisliği mezunu da, hepimiz aynı işi yapıyor aynı maaşı alıyoruz, yani artık özelde de okuduğun bölümün fazla bir önemi kalmadı, tabi hukuk v.s. gibi direk meslekle ilgili olan fakülteleri saymazsak...
Ama bana sorarsan en iyisi kendine kpss yi hedefle, devlet memurluğu gibisi yok, benim de şimdiki aklım olsa öğretmen olurdum, artık çok geç tabi benim için, ama sen daha çok gençsin önündeki fırsatları iyi değerlendir
hmm anladm olsn sorun degl zatn ii bi puan alırm allahn izniyle sınavdan..ben oyleyse bi an evvel kayıt olaym dimi en mantıklısı:81::90:
iyice düşün karar ver canım .Sonuçta bu sölediklerin 6 yıl sürecek.Bu kadar zamanın var mı?Bi de açıköğretim lisesinde de ,açıköğretim okul öncesinde son sınıfta da sanırım staj yapıosun okullara gidip.ama sürekli değil tabi.Bence sen iyice düşün eşinle konuş.İsteyip istemediğine karar ver.Bu zaman sana çok mu onu da düşün.Hatta istersen gidip meb in açıköğretim lisesiyle görüş daha sağlıklı bilgi al.Hangi şehirde yaşıyosun?
yok yok ben zatn dün konustm esımle o zatn sadece ogretmenlık olursa ızın verebılırım dedı bende okul oncesı fln bahsedınce tmm o olur ıste bak dedi..hem bnm ıcın uzun surmesı daha ii neden diceksın cunku bızım burda hıc akrabamız yok esımde memur oldugu ıcın sürekli tayin işi fln..bebegıme bakacak kımse yok yanı o zamana kadar büyümüş olur hem diye düşünüyorum acaba yanlıs mı dusunuyorm bılemembnm ıcın en ideali yani umarım yanılmıyormdur:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?