merhaba kızlar,
toxoplasma testlerinin sonucunu alıp doktora gösteren var mı?Bnm test sonuçları çıktı ama doktora hemen gitmycem yorumlayabilecek olan var mı?Araştırıyorum ama tam anlayamadım
merhaba kızlar,
toxoplasma testlerinin sonucunu alıp doktora gösteren var mı?Bnm test sonuçları çıktı ama doktora hemen gitmycem yorumlayabilecek olan var mı?Araştırıyorum ama tam anlayamadım
IgG olanların pozitif, IgM olanların negatif olması gerekiyor canım.
Kısaca ıgg ler hastalığı daha önce geçirmiş olduğun, ıgm ler geçiriyor olduğun anlamına geliyor, diye biliyorum.
Elisa (Toxo) Sonuçları KAN 07.06.2011 1402
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı
Anti Toxoplazma IGG 35.3 H IU/mL < 5 POZİTİF
Anti Toxoplazma IGM 0.53 INDEX < 0,9 Negatif
Anti Rubella IGG 38.8 H IU/mL < 10 POZİTİF
Anti Rubella IGM 0.5 INDEX < 0,9 Negatif
Kahvaltı: çubuk kraker
Öğle yemeği: leblebi
Akşam: peynir-ekmek
Arada başka şeyler yemeye çalışıp, aynen geri çıkartıyorsun canım, işte böylece gebeliğini formda geçiriyorsun
Şaka bi yana bulantın yoksa haline şükret, keşke ben de şu bulantılardan kurtulsam da 30 kilo alsam razıyım inan
Hiç böyle hayal etmemiştim, her gün sütümü içecektim, et-tavuk-balık, sebze-meyvemi yiyecektim, hepsi hayal oldu, ceviz bile yiyemiyorum
canım bende şimdi aldım sonuçları benim doktorum sadece toxoplazma IgG ve antirubella IgG istemişti önemli olanlarda onlarmış zaten benim bildiğim benimkilerin yanında şu yazıyor
anti toxo IgG: < 0,130 NEGATİF
ANTİ RUBELLA IgG < 500.0 NEGATİF yazıyor
banada rubella yüksek gibi geldi ama negatif yazıyor ne biçim şey bu ya...bunlar referans değerler mi yoksa benim değerlerim mi anlamadım
merhaba kızlar,
Elisa (Toxo) Sonuçları KAN 07.06.2011 1402
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı
Anti Toxoplazma IGG 35.3 H IU/mL < 5 POZİTİF
Anti Toxoplazma IGM 0.53 INDEX < 0,9 Negatif
Anti Rubella IGG 38.8 H IU/mL < 10 POZİTİF
Anti Rubella IGM 0.5 INDEX < 0,9 Negatif
Canım bence bunlar referans değerler ve bnm pozitifler sende negatif çıkmış :)) ben bi doktor arkadaşıma msj attım testleri yazıp bakalım cevap yazarsa anlarız artık.
Kahvaltı: çubuk kraker
Öğle yemeği: leblebi
Akşam: peynir-ekmek
Arada başka şeyler yemeye çalışıp, aynen geri çıkartıyorsun canım, işte böylece gebeliğini formda geçiriyorsun
Şaka bi yana bulantın yoksa haline şükret, keşke ben de şu bulantılardan kurtulsam da 30 kilo alsam razıyım inan
Hiç böyle hayal etmemiştim, her gün sütümü içecektim, et-tavuk-balık, sebze-meyvemi yiyecektim, hepsi hayal oldu, ceviz bile yiyemiyorum
Canım sen Toxoplasma de rubella yani kızamıkçık da geçirmişsin, kızamıkçık değerin benimkiyle aynı, toxoplasma Igg değeri bende seninkinin 2 katı, geçmişte kedi beslediğim içinmiş
Değerlerin normal canım, zaten önemli olan ıgm değerlerin, onlar da oldukça düşük çıkmış. bence sorun yok
Canım çok geçmiş olsun..
Hayırlısı buymuş demekki üzülmemeye çalış
Allah yardımcın olsun..
Hazır olduğunuz en kısa zamanda rabbim bebeğinize kavuşturur sizi inşallah..
canım herşeyin hayırlısı... üzülme desekde manasız biliyorum Allah sabır versin.... en kısa zamanda hamile kalacaksın tekrar inan..... umutların hep olsun
cnm Rabbim sabır versin..üzülme her işte bi hayır vardır...hem yine kalırsın hemen hiç ümitsizliğe kapılma...güzel haberlerinide bize verirsinnn....
çok çok üzüldüm canım
geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
yok canım ya daha erken bence
bütün dualrım senınle canım. allah tez zamanda yüzünü güldürsün kucağını doldursun
canım benim Allah yardımcın olsun
kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş...sen gönlünü ferah tut cnm...Rabbim öyle büyükkii hiç ummadığın bi anda bakmışsın kapılarını sonuna kdr açmışş...duanı esirgeme..bizde ederiz bolbol...mübarek aylardayız hem için rahat olsun cnm...
kesinlikle çok haklısın, hem maddi hem manevi çok zor,
Allah kimseye yokluğunu yaşatmasın,
ama şanslı hisset kendini en azından hamile kalabildin
yani bir sonraki denemede yine kalabilirsin, dua et rabbime sığın o herşeyin doğru zamanınını bilir
en kısa zamanda kendini toparlarsın inşallah, birazda para biriktirdiniz mi,herşey hallolur
canım allah hakkında hayırlısını versin tüp bebek tedavisini kuzenımden biliyorum 9 sene bekledıler ama oldu bi bebekleri allah sanada nasip etsin inşallah canım üzme kendini fazla
Canım çok üzüldüm ya, seninle ilgili hep iyi bir his vardı içimde yanılmışım maalesefÜzme canım kendini, Allahın aldığına verdiğine üzülmenin bir faydası yok, dua edeceksin bundan sonrası için, sakın yılma canım, mücadeleye devam, öyle ya da böyle sağlıkla kavuşacaksın bebeğine, yürekten inanıyorum buna, içimdeki bu iyi his boş olamaz...
canımmmmmmmm ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten çok üzüldüm
başından beri güzel bi haberle döneceğini umut etmiştim hep, demekki hayırlısı böyleymiş canım
allah en kısa zamanda sağlıklı bi bebiş nasip etsin inş.
Canım çok üzüldüm ayni kaderi bende paylaşıyorum ama umudumuzu kaybetmek yok...
canım hiç sıkma canını ben cok duydum ımkansız olupta yıne bebegı olanları sen sadece allaha tevekkül et emınım bi gün sende anne olacaksın bunu fazlasıyla hakedıyosun cnm benım dualarım senınle umarım mucizen senı cok bekletmez
cnm cok üzüldüm ya inşallah yenıden hamile kalırsın da bu mutlulugunu yıne beraber paylasırız ah keske elden bişi gelsee
Yaaaa kızlar nasıl duygulandırdınız beni anlatamam sızlereGercekten cok sevenım varmıs ıletılerınızı kopyalamakla bıtıremedım Hepınıze tek tek ayrı temennileriniz için teşekkür ederim.Allah'ın mucizesi bitmez dediğiniz gibi.daha 6 ay burdasınız nasılsa bır bakarsınız tekrar hamılelık haberımı sızlerle paylasmak nasıp olur.Insallah benımkıyle son bulur buradakı kotu haberler Benım gıbı uzulen bırcok kısı oldu cunku bundan sonra kımse uzulmesın İnşallah.Buradaki bütün hamişlere sağlıklı doğumlar diliyorum.Bebişlerinizi ve kendinize çok çok iyi bakın.
oyyy ölürüm yaaa walla ben o konuda şanslıyım erkek olucak ondan mı neben söylemiyim walla bulantım ilk başlarda çok vardı ama çıkarmamak için çok gayret ettim şimdide pek bişi yok zaten inşallah sende düzelirsin tatlım yaaa
bu arada bişey farkettim ,ben folic asiti bırakmış elevite başlamıştım .Her sabah tok karnına içiodum ama kilo almaya başladım diye akşam içmeye karar verdim.Dün tüm gün içmedim ve yine bulantım oldu kötü oldum.Akşam içtim elevit ve şuanda yine iyim.Bu elevit benm bulantımı geçirio sanırım.:82::82::82:
ayyy çok güzel bende bebeğime bişeyler almak istiyorummm
benim testerde doktorum hep toxo Igg, rubella Igg, istemiş Igmler yok bende...acaba onlarıda yaptırmam gerekir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?