2012 Ocak Anneleri

Voyage Türkbüküne biz de gittik 2 yıl önce, ben de çok memnun kalmıştım, dediğin gibi yokuşlu ama yeme-içme ve genel hizmetlerini beğenmiştim, normalde zaten memnuniyeti yüksek bir tipim ama bu yıl fazlasıyla detay düşünüyorum, çok pimpirikli oldum ben ya :44:

Bakalım artık ben de araştırıp duruyorum, daha iyi bir alternatif çıkmazsa Voyage cepte. hem sağlıklı beslenebileceğim hem de dinlenebileceğim, bunları yaparken küçük bir servet ödemeyeceğim bir yer arayışındayım :)
Fethiye iyi seçim, benim eşim fethiyeli, her bayramda gidiyoruz biz, hem bedava tatil hem ziyaret Ölüdenizi çok severim ben, iyi tercih, şimdiden iyi eğlenceler

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım, görürsün canım çok güzel hareket ediyolar yaaa ben çikolata yer giderim diyodum unuttum ona rağmen çok harektliydi

Ben sabah çok erken gidiceğim için yiyemem tatlı bişiyler büyük ihtimalle heralde
Ayy Allahım çok mucizevi bişey yaaaaaaaaaa sabırsızlanıyorum görmek içinn

erken rezervasyonlarda daha uygun oluyor tabii fiyatlar umarım gönlüne göre bi yer bulursun. çok teşekkür ederim niş. memnun kalırız otelden de

Ben sabah çok erken gidiceğim için yiyemem tatlı bişiyler büyük ihtimalle heralde
Ayy Allahım çok mucizevi bişey yaaaaaaaaaa sabırsızlanıyorum görmek içinn

eveeeet çok güzel bişey yaa doktora dedim bütün gün burda yatabilirmiyim gülüyor adam da. sabah da olsa atıver ağzına minicik bişey bebek daha harektli olur

eveeeet çok güzel bişey yaa doktora dedim bütün gün burda yatabilirmiyim gülüyor adam da. sabah da olsa atıver ağzına minicik bişey bebek daha harektli olur

Ayy benim moralim bozuluyo her doktordan çıktıktan sonra azcık görüyoruz diye..
Hele hareketlerini gördükden sonra bi kaç saat konuşamam suratsızlıktan heralde

ayy bende yarin dr. gidicem heyecanliyim valla :))

yarin 7+3 oluyoruz acaba kalp atislarini duyabilirmiyiz. ?

İyi haberlerle gelirsin inşallah canım.
Duyarsın Allahın izniyle güzelim niye duyamayasın ben 6+6da görmüştüm..
Dinletmedi ısı gidiyo diye ama bu gittiğimde bi kaç saniye bile olsa dinletmesini istiycem yine dinletmezse yapcak bişey yok..

ayy bende yarin dr. gidicem heyecanliyim valla :))

yarin 7+3 oluyoruz acaba kalp atislarini duyabilirmiyiz. ?

duyarsın tabiki canım ben 6+3 te duymuştum o zaman 125 atıyordu şimdi 171. küçük olduğu için daha düşükmüş o zaman

kesinlikle dinle canım mükemmel bişey. bugün bize 4-5 sn dinletti allahım nasıl gümbür gümbür zaten dvd ye kaydedip vercekmiş bütün görüntüleri izler dururum artık

kesinlikle dinle canım mükemmel bişey. bugün bize 4-5 sn dinletti allahım nasıl gümbür gümbür zaten dvd ye kaydedip vercekmiş bütün görüntüleri izler dururum artık

Çok istiyorum dinlemeyi..
İlk gittiğimde de istiyodum ısı gidiyo dedi zaten orda pıt pıt attığını görünce aklımdan herşey uçup gitti sanki başka bi alemdeydim o sıra
İnşallah bu sefer dinleyebilirim bi kaç saniye bile olsa..
Ayy ne zmn vercekmiş dvdyi..
Keşke banada verse bütün gün izlerim vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Belki verir benimkide..

Son düzenleme:

benim eşim o sıra videoya kaydetmeye çalışıyordu bebişi doktor gerek yok ben size dvd vercem dedi
çıkışta verdi ama henüz izleyemezsiniz format atmadım dedi. 2-3 kez daha gelin onları da kaydedicem cd ye öyle izlenebilir duruma gelcek dedi. herhalde 4-5 aylık olunca izleyebilcem :44:

Çook güzelmiş yaa umarım benimkide verir durup durup izlemek muhteşem olurrrrrrrr
Sen face grubunda eklimiydin cnm?
Ekliysen oraya yüklersin bebişinin videosunu izleriz bizde

Çook güzelmiş yaa umarım benimkide verir durup durup izlemek muhteşem olurrrrrrrr
Sen face grubunda eklimiydin cnm?
Ekliysen oraya yüklersin bebişinin videosunu izleriz bizde

gidince sor bakalım vermeyecekse de sen söyleyince verir belki :))
evet canım ekliyim alınca yüklerim tabiki

yaa benim doktorum bahsetmedi dvd falan uyuz doktor acaba burda böyle bişey yokmu ondanmı bahsetmedi

hanımlar benim canım sıkılmaya başladı. kafam çok karıştı. SSVD (sezeryan sonrası vajinal doğum) yaptırmak istiyorum. Ama internetten araştırdığıma göre türkiyede hastanelerdeki prosedürlere göre sezeryansa ilk doğum diğerleride sezeryan olmak zorunda diyorlar.. Böyle bir zorunluluk olmadığını risk dedikleri korkutucu şeyleri 1000 de 1 denilebilecek kadar küçük olduğunu Avrupada istersen bir istersen iki kere sezeryan ol herşey normalse normal doğum yaptırdıklarını hatta ters dönmeyen bebekleri doktorların kollarıyla döndürdüklerini vs vs bir sürü şey okudum.. normal varken neden daha riskli sezeryana gireyim dimi ??? Geleyim asıl konuya ssvd destekleyen hatta 50 den kişiye ssvd yaptıran çok ilgili bir doktor buldum ama özel muaynehanesi var (doğal olarak hastanede olsa hastane prosedürlerinden ssvd yaptıramazdı). muayne ücreti 100 tl miş anlaşmalı hastanelerde doğum olursada doğum ücreti sanırım doktor+hastane 3000 lerde oluyor. maddi olarak okadar para vermekte istemiyorum. normal doğumda istiyorum offffff canım çok sıkılıyor şeytan diyor amaaaaann de git bir doktora sezeryan ol çık.. kafayı yiyecem ne yapacam ben yaaa

kızlar bende yarın toxoplazma, rubella, idrar tahlillerimi yaptırmaya gideceğim. daha önceden de gitmiştim ama çıkmamıştı, baya da kan alıyorlar bu ikinci olucak, ordaki kadına da ağzıma geleni saymak istiyorum ne bu ya...hemen çıkıyor mu bu testler kızlar? allahım stres yine valla...

Canım çok üzüldüm ayni kaderi bende paylaşıyorum ama umudumuzu kaybetmek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…