canım biz voyage turkbuku ve bodruma gittik ben şahsen çok memnun kaldım. Türkbükü biraz daha geniş ama yokuşlu biraz. Ben bu yaz için voyage beleke gitmek istiyordum ama kısmette Wow Topkapı palace varmış, antalyadaşimdiden iyi tatiller :)))
[/B][/FONT]
butik oteller evet öyle canım yaaa, biz kalp atışını öğrendiğimiz gün gittik foçaya butik otele 3 hafta önce. fiyatlar gerçekten uçuk ama ben grupfoniden satın almıştım çok uyguna gelmişti bize.
bi de biz voyage bodruma 2009 yazında gittik. ondan sonra antalyaya filan gittik çok daha lüks yerlere ama voyage yemeklerini daha çok beğenmiştik canım. yaa bi de bizim hergün protein almamız lazım yaa. ızgaralar filan hemen o anda yapılıyor mesela bi akşam tavuk bi akşam kırmızı et filan bu şekilde yemek lazım orda da. biz rezervasyonumuzu bu yaz için fethiye ölüdenize yaptık. inş. memnun kalırız
teşekkür ederim canım, görürsün canım çok güzel hareket ediyolar yaaaben çikolata yer giderim diyodum unuttum ona rağmen çok harektliydi
Ben sabah çok erken gidiceğim için yiyemem tatlı bişiyler büyük ihtimalle heralde
Ayy Allahım çok mucizevi bişey yaaaaaaaaaa sabırsızlanıyorum görmek içinn
Bakalım artık ben de araştırıp duruyorum, daha iyi bir alternatif çıkmazsa Voyage cepte. hem sağlıklı beslenebileceğim hem de dinlenebileceğim, bunları yaparken küçük bir servet ödemeyeceğim bir yer arayışındayım :)
Fethiye iyi seçim, benim eşim fethiyeli, her bayramda gidiyoruz biz, hem bedava tatil hem ziyaretÖlüdenizi çok severim ben, iyi tercih, şimdiden iyi eğlenceler
Ben sabah çok erken gidiceğim için yiyemem tatlı bişiyler büyük ihtimalle heralde
Ayy Allahım çok mucizevi bişey yaaaaaaaaaa sabırsızlanıyorum görmek içinn
Bir kaşık bal ya pekmez yutuver, hem faydalı hem de hareketlendirir bebişini
eveeeet çok güzel bişey yaa doktora dedim bütün gün burda yatabilirmiyimgülüyor adam da. sabah da olsa atıver ağzına minicik bişey bebek daha harektli olur
Ayy benim moralim bozuluyo her doktordan çıktıktan sonra azcık görüyoruz diye..
Hele hareketlerini gördükden sonra bi kaç saat konuşamam suratsızlıktan heralde
ayy bende yarin dr. gidicem heyecanliyim valla :))
yarin 7+3 oluyoruz acaba kalp atislarini duyabilirmiyiz. ?
İyi haberlerle gelirsin inşallah canım.
Duyarsın Allahın izniyle güzelim niye duyamayasın ben 6+6da görmüştüm..
Dinletmedi ısı gidiyo diye ama bu gittiğimde bi kaç saniye bile olsa dinletmesini istiycem yine dinletmezse yapcak bişey yok..
kesinlikle dinle canım mükemmel bişey. bugün bize 4-5 sn dinletti allahım nasıl gümbür gümbürzaten dvd ye kaydedip vercekmiş bütün görüntüleri izler dururum artık
Çok istiyorum dinlemeyi..
İlk gittiğimde de istiyodum ısı gidiyo dedi zaten orda pıt pıt attığını görünce aklımdan herşey uçup gitti sanki başka bi alemdeydim o sıra
İnşallah bu sefer dinleyebilirim bi kaç saniye bile olsa..
Ayy ne zmn vercekmiş dvdyi..
Keşke banada verse bütün gün izlerim vallahiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
Belki verir benimkide..
benim eşim o sıra videoya kaydetmeye çalışıyordu bebişi doktor gerek yok ben size dvd vercem dedi
çıkışta verdi ama henüz izleyemezsiniz format atmadım dedi. 2-3 kez daha gelin onları da kaydedicem cd ye öyle izlenebilir duruma gelcek dedi. herhalde 4-5 aylık olunca izleyebilcem :44:
Çook güzelmiş yaa umarım benimkide verir durup durup izlemek muhteşem olurrrrrrrr
Sen face grubunda eklimiydin cnm?
Ekliysen oraya yüklersin bebişinin videosunu izleriz bizde
gidince sor bakalım vermeyecekse de sen söyleyince verir belki :))
evet canım ekliyim alınca yüklerim tabiki
benim eşim o sıra videoya kaydetmeye çalışıyordu bebişi doktor gerek yok ben size dvd vercem dedi
çıkışta verdi ama henüz izleyemezsiniz format atmadım dedi. 2-3 kez daha gelin onları da kaydedicem cd ye öyle izlenebilir duruma gelcek dedi. herhalde 4-5 aylık olunca izleyebilcem :44:
merhaba kızlar,
beni merak eden varsa aranızda bılgı vereyım dedım.ne yazık kı mucızem devam etmedı ve bugun doktorum kurtaj olmam gerektıgını soyledı.demek kı hakkımda hayırlısı boyleymıs.yıne basa dondum ahhh ahhhh.tekrar yenı hamılelık ve yenı umutlar kımbılır hangı bahara kaldı?????hepınıze saglıklı gebelıkler ve saglıklı dogumlar dılıyorum ve aranızdan ayrılmaktan buyuk uzuntu duydugumu belırtmek ıstıyorum(((((((((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?