2012 Ocak Anneleri

kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısalttığını söylüyorlar,biliyorum batıl inanç,inanmak istemiyorum ama gönlümde el vermiyor,siz biliyor musunuz böyle birşey? kestirdiniz mi saçlarınızı?

dinde yerı olmayan bısey ınanmak sacmalık bence cnm
ne alaka yanı Allah uzun omur yazdı ama bız sacımızı kestırıncemı kısalcak Haşa
boyle seylere ınanma cnm

bu testleri hangi haftada yaptırdınız arkadaşlar

Canım ben de haftaya abimin düğününden sonra ilk iş saçımı kestiricem, öyle saçma şey mi olur, kaderi de ömrü de yazılmış zaten evlatlarımızın, saçımıza başımıza bakmaz. hem aynı mantıkla vucudumuzdaki hiçbir tüyü ve tırnaklarımızı da kesmememiz gerekirdi...

evet canım çok haklısınız ama bazen aklımda gitmiyor değil, çok kestirmek istiyorum saçlarımı püskül püskül oldu...aslında o zaman bacaklarımızı falan da almamamız gerekirdi:)

cnım bn 7+1de doktora gittim yazdı .Geçen hafta da yaptırdım 8+larda ..ama illa şu haftada yapılacak diye bişey yok sanırım.Yani doktor bana 1 ay snra gelirken getir demişti.

ben hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmıştım canım

benım doktorum hiç bahsetmedi bu testlerden hamile kalmadan öncede yaptırmamıştım sadece ilk gittiğimde nikah için yapılan testlerde bi sorun varmıydı dedı kan uyuşmazlığı falan galiba onu kastetti bende yok dedim ondan sonra hiç ne 2li test ne bu testler söylemedi bişey sadece 15 haziranda gel ense kalınlığını ölçecez dedi

evet canım çok haklısınız ama bazen aklımda gitmiyor değil, çok kestirmek istiyorum saçlarımı püskül püskül oldu...aslında o zaman bacaklarımızı falan da almamamız gerekirdi:)

Aynen öyle canım,

Ya bu arada tüy konusu açılmışken, ben kumral beyaz tenli bir insanım, hayatım boyunca hiç tüy sorunum olmadı, ama 2-3 haftadır, çenemde sakal çıkıyor :18: ya abartısız sakal böyle simsiyah sert sakallar, almasam olmaz mecburenalıyorum, bikaç güne kalmadan yeniden çıkıyor, bıyıklarım pala oldu zaten, aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı

bende badi konusunu annemle konustum gecen gün
kıs bebisi olcak uzun kollu alırız dedim
annemde küçücük bebeğe uzun kollu giydirmek zor olur dedi
kısa kollu alırız üzerine kurvaze zıbınlardan giydirmek daha kolay olur dedi
ben öyle yapcam yarım kollu veya kolsuzlardan sizin de aklınızda olsun

canım bende açık tenli kumral biriyim, ama benimde fazlalaştı sanki, bıyıklarımı ömrümde hiç aldırmadım hiç de batmıyordu gözüme şuan acayip belli,göbeğim kıllandı,bacaklarım falan sanki öncekine göre daha çabuk uzuyor gibi geliyor bana..

benim de göbek bölgede tüylenme oldu dün doktora söyledim hatta. çok normal tüylerinde artış olcak dedi doğumdan sonra normale dönermiş

evet ben de geçen sene ocak annelerinin yazdıklarını okudum uzun kollu badiler ilk aylar için uygun değilmiş. bi de acemiyiz koluna bişey olur allah korusun. kısa kollu almak lazım

aynen göbeğimde başladı diğer tüyler de çabucak uzuyor

Merhaba Arkadaşlar bende 22 ocak gibi anne olucam.. Dr a gittik 7. hafta ama hala göremediler Dr'un da deneyimi ile alakalı tabi bide gazdan görünmüyormuşş. bu haftasonu yine gidicem şu an 8.haftadayız.. Sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz fiyat araştıran varmı ben memorial a gittim fakat çok pahalı beylikdüzü k.çekmece gibi tercih edicem tavsiyeleri ve fiyat bilgilerinizi paylaşalım...

hayırlı olsun canım. benımde hafta sonu randevum var deli gibi heyecanlıyım. miniğimi görecem inşallah

hayırlı olsun canım. benımde hafta sonu randevum var deli gibi heyecanlıyım. miniğimi görecem inşallah

merhaba :) sizdemi 8.haftadasınız? hangi hastanede muayene oluyorsunuz? istanbuldamısınız tabi öncelikle çok pahalı burda fiyatlar memorial 8.oooTl den bahsediyor bilmiyorum ne yapıcaz özel olmasada çok kalabalık oluyor..

bi sorum daha olcak patiska sende aöf okumustn sanırım su an meslegn nedir örgün egıtm fln demıstın ben bunlardan bişi anlasam ahhdüz lisemiydn snde cnm k bakma cok soru soruyorm ya:S:26:

canım ben Aof mezunu diilim, Örgün demek açık öğretim olmayan demek...
ben de muğla ünv.de İktisat okudum. Düz lise Eşit ağırlık çıkışlıyım ben.
Şu anda da memurum.
önlisans olarak gir demedm ben, yani istersen Aof.nin 2 yılı bittikten sonra önlisans diploması alabiliyosun lisansı bırakıp ama başlamışken bitir bence de.4 yıllık mezunu olarak kamuda daha çok şansın olur.
Ama kızların söylediği fikir de bence çok mantıklı. Öğretmenlik gibisi yok cidden...
yalnız edebiyat öğretmenliği için Sözelci olmak gerekiyo bildiğim kadarıyla okul öncesi öğrtmenliğini düşünebilirsin...

İşte kafam karışıyo almıyorum o yüzden
Bakalım daha çok erken zaten yahu..
Ama annenin söylediği çok mantıklı minnacıklar nası giydircez o uzun kolluları yahu

Selam kızlar ben doktordan geldim.
Dün idrardan sonra sanki 1-2 damla lekelenmem oldu ama kan gibi değil koyu akıntı gibi geçen haftada olmuştu dayanamadım gittim bende..
Gittiğim doktor senelik izindeymiş yerine başka bi doktor vardı ve erkekti
Erkek doktor olmaz diyen eşim bişey diyemedi tabisi hahahahahha
Neyse bebişimi gördümm Allahım büyümüş benim minik kuşumm hareketlenmeye başlamış azcık elini oynattı..
8+6 olarak çıktı ultrasonda doktora ddm 8+3 olması lazımdı o belli olmaz bidaha ölçsem farklı çıkabilir dedi..
9. haftanın içindesi yani dedi..
Ama şok oldum onu öle büyümüş görünce..
Herşey normal dedi..
Akıntımın fazlalığından bahsettim vajinal tablet verdi akşam 1 tane dedi ama kutunun içinde 20 adet var ben 1 tane çıkıcak sanmıştım aradım yerinde yoktu birazdan tekrar arıycam 20 gün boyunca onu kullanıcakmıyım diye
Bide toxoplasma tesini sordum yaptırmıycakmıyım bunu diye bunu biz gerekli görmüyoruz bizi yanıltıp yanlış operasyonlar yapmamıza sebep olabiliyo dedi..
Tek benim görüşüm değil bu ama hala yaptıran doktorlar var dedi..
Eğer annen küçükken aşılarını tam yaptırmışsa sorun olmaz dedi..
Tarama testlerinden çıkardık biz onu dedi..
20 gün sonra tekrar gel 2li tarama ense kalınlığı ölçülcek dedii..
Çooooooook mutluyum bebişimi gördüm birazdan yayınlarım ultrasonn görüntüsünü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…