açıköğretim meslek lisesiyle bi görüşün o zaman canım.Yani dersler tam olarak nasıl alınıo onu bilmiorum.Benm bildiklerim bu kadar ama belki farklı ya da eksik şeyler vardır.
kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısalttığını söylüyorlar,biliyorum batıl inanç,inanmak istemiyorum ama gönlümde el vermiyor,siz biliyor musunuz böyle birşey? kestirdiniz mi saçlarınızı?
Elisa (Toxo) Sonuçları KAN 07.06.2011 1402
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı
Anti Toxoplazma IGG 35.3 H IU/mL < 5 POZİTİF
Anti Toxoplazma IGM 0.53 INDEX < 0,9 Negatif
Anti Rubella IGG 38.8 H IU/mL < 10 POZİTİF
Anti Rubella IGM 0.5 INDEX < 0,9 Negatif
kızlar saçlarımı kestirmek istiyorum ama saç kestirmenin bebeğin ömrünü kısalttığını söylüyorlar,biliyorum batıl inanç,inanmak istemiyorum ama gönlümde el vermiyor,siz biliyor musunuz böyle birşey? kestirdiniz mi saçlarınızı?
bu testleri hangi haftada yaptırdınız arkadaşlar
bu testleri hangi haftada yaptırdınız arkadaşlar
Canım ben de haftaya abimin düğününden sonra ilk iş saçımı kestiricem, öyle saçma şey mi olur, kaderi de ömrü de yazılmış zaten evlatlarımızın, saçımıza başımıza bakmaz. hem aynı mantıkla vucudumuzdaki hiçbir tüyü ve tırnaklarımızı da kesmememiz gerekirdi...
cnım bn 7+1de doktora gittim yazdı .Geçen hafta da yaptırdım 8+larda ..ama illa şu haftada yapılacak diye bişey yok sanırım.Yani doktor bana 1 ay snra gelirken getir demişti.
ben hamile kalmadan 1 ay önce yaptırmıştım canım
evet canım çok haklısınız ama bazen aklımda gitmiyor değil, çok kestirmek istiyorum saçlarımı püskül püskül oldu...aslında o zaman bacaklarımızı falan da almamamız gerekirdi:)
İyi yapmışsın cnm bende almak istiyorum esiyolar arada sonra kafam karışıyo hangi boy alsam ne alsam kış bebişi olcak kısa kollu almıyım badi falan derken bişe almadan çıkıyorum
[/B][/COLOR][/FONT]
Aynen öyle canım,
Ya bu arada tüy konusu açılmışken, ben kumral beyaz tenli bir insanım, hayatım boyunca hiç tüy sorunum olmadı, ama 2-3 haftadır, çenemde sakal çıkıyor :18: ya abartısız sakal böyle simsiyah sert sakallar, almasam olmaz mecburenalıyorum, bikaç güne kalmadan yeniden çıkıyor, bıyıklarım pala oldu zaten, aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı
Aynen öyle canım,
Ya bu arada tüy konusu açılmışken, ben kumral beyaz tenli bir insanım, hayatım boyunca hiç tüy sorunum olmadı, ama 2-3 haftadır, çenemde sakal çıkıyor :18: ya abartısız sakal böyle simsiyah sert sakallar, almasam olmaz mecburenalıyorum, bikaç güne kalmadan yeniden çıkıyor, bıyıklarım pala oldu zaten, aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı
bende badi konusunu annemle konustum gecen gün
kıs bebisi olcak uzun kollu alırız dedim
annemde küçücük bebeğe uzun kollu giydirmek zor olur dedi
kısa kollu alırız üzerine kurvaze zıbınlardan giydirmek daha kolay olur dedi
ben öyle yapcam yarım kollu veya kolsuzlardan sizin de aklınızda olsun
canım bende açık tenli kumral biriyim, ama benimde fazlalaştı sanki, bıyıklarımı ömrümde hiç aldırmadım hiç de batmıyordu gözüme şuan acayip belli,göbeğim kıllandı,bacaklarım falan sanki öncekine göre daha çabuk uzuyor gibi geliyor bana..
Merhaba Arkadaşlar bende 22 ocak gibi anne olucam.. Dr a gittik 7. hafta ama hala göremediler Dr'un da deneyimi ile alakalı tabi bide gazdan görünmüyormuşş. bu haftasonu yine gidicem şu an 8.haftadayız.. Sizler hangi hastanelere gidiyorsunuz fiyat araştıran varmı ben memorial a gittim fakat çok pahalı beylikdüzü k.çekmece gibi tercih edicem tavsiyeleri ve fiyat bilgilerinizi paylaşalım...
hayırlı olsun canım. benımde hafta sonu randevum var deli gibi heyecanlıyım. miniğimi görecem inşallah
ya kapılmak ıstemıyorm cnm zatn ama esımde oyle dıyınce ne biliym sogudm acıkcasıüzüldümde..baya heves etmıstm ..neyse ben yınede şansımı denicem sen sımdı dıyosun ki en azından ön lisans olarak kpssye gır memur ol ??
bi sorum daha olcak patiska sende aöf okumustn sanırım su an meslegn nedir örgün egıtm fln demıstın ben bunlardan bişi anlasam ahhdüz lisemiydn snde cnm k bakma cok soru soruyorm ya:S:26:
bende badi konusunu annemle konustum gecen gün
kıs bebisi olcak uzun kollu alırız dedim
annemde küçücük bebeğe uzun kollu giydirmek zor olur dedi
kısa kollu alırız üzerine kurvaze zıbınlardan giydirmek daha kolay olur dedi
ben öyle yapcam yarım kollu veya kolsuzlardan sizin de aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?