teşekkür ederim şekercim. biraz kafam bulanık anlattığım meseleden dolayı. tecrübe hepsinde ayrı inan. diğerlerinden epeyce farklı ilerliyor bu gebeliğim. pazartesi randevu günüm. bir kontrol olsam bende rahatlıcam.
beyaz akıntının normal olduğunu biliyorum bende arkadaşım sıkma canını ama doktoruna da danışabiliyorsan mutlaka sor.
benimde sabah biraz kanamam oldu, panikledim. Akşam eşime söz dinletememiştim çünkü. :95: sabah doktoru aradım. ilişki sonrası oluyor bunlar biz normalde yasaklıyoruz dedi. pazartesi kontrolde eşinizi de getirin söyleyelim tekrar dedi. şuan devam eden bir kanamanız olursa gelin dedi. umarım kötü birşey olmaz...kadınlık, hamilelik, annelik güzel olduğu kadar da ne kadar kafa yorucu....
ben 63. sayfadaki lingten baka baka yaptım canım
asem cim bende de var sivilceler. böle pütür pütür. ama bunlar ciltteki yağlanmadan dolayı normalmiş sonra geçiyormuş...
kızlar bide göbek deliği ağrıyan var mı aranızda ya benim iki gündür ağrıyo ama ara ara abartılacak kadar değilde..niye ki acep:104:
bu tabloya nasıl ilave edicem bilemedim :)) yeni üye oldum zaten..15 Ocak gbi duruyo hayırlısı bakalım
SAT a göre 3 Nisan ama geç yumurtlamışım, 4.haftada öğrendim ancak doktorum ilk 3 hafta çok temkinliydi bizde korktuk, neyseki sonrasında geç yumurtlamadan olduğu anlaşıldı şimdi 8. haftadayım..
Eki Görüntüle 206985 Eki Görüntüle 206984 Eki Görüntüle 206983
kızlar günaydın...ya bişi sorcam size...toparlayıcı kullanıpta bana fikir vericek olan varmı???
bunlar nasıl sizce?????
Ah be canım, yat kalk dua et bulantım yok diye, hamile halinle sabahtan beri yediğin tek şeyin bir avuç leblebi ve bikaç çubuk kraker olması nasıl bir his biliyor musunBenim de ne annemde ne de sülalemde herhani birinde bulantı olmamış, hepsinin sapasağlam çocukları var, bu kötü kader geldi beni buldu, besleyemiyorum bebeğimi, sürekli halsiz yorgun halimle negatif enerji veriyorum ona da bunlar nasıl canımı yakıyor bilemezsin
neden kafana takıyorsun ki bunu bence şükretmelisin bulantın olmadığı için. benim de yok ve sadece bunun için bile her aklıma geldiğinde şükrediyorum.
ayrıca bulantısı olanların gebeliği sağlıklı olmayanların sağlıksız olduğu gibi bişey yok ki. sadece bulantı gebeliğinde herşeyin normal olduğunu anlaman için bir araç bence. bizde bulantı olmadığı için bebek acaba hala duruyor mu kalbi atıyormu gibi endişelerimiz oluyor. dün doktorum ne mutlu sana ki bulantın yok dedi
benim de ara ara sızlıyo ya, ben de merak ediyorum :44:
yaa haklısın canım ama benim ilk bebek belki sizinde öyledir ama çokta kimseye danışamıyorum birkaç yerde de okumuştum bulantının sağlıklı gebelik demek olduğunu ve bende hiç kusma fln yok sadece bir ara midem biraz bulanıyordu ama artık o da geçti. senin içinde üzüldüm inş yakında atlatırsın canım allah sabır versin
canım ben bulantı olmayınca aksi olur diye bişey söylemedim zaten niye fena oluyorsunki benim dr um öyle dedi ondan dedim ben çok zor hamile kaldım ve hamileliğim problemli geçiyor okuduysan öbür sayfada yazmıştım 16 gün önce nerdeyse bebeğimi kaybediyordum kanamam oldu şimdi bulantım olunca ben nasıl sevinmeyim sen söyle
kızlar bence burda birbirimizle kıyaslamayalım kendimizi herkesin metabolizması farklı olduğu gibi hamilelik sürecide farklı olur hatta aynı kişi iki hamileliğini bile farklı geçiriyor birşeyler paylaşalım derken farkında olamdan başkalarını üzüyoruz şahsen ben kendimi kötü hissettim şimdi cute_poison arkadaş üzülünce .
yaa haklısın canım ama benim ilk bebek belki sizinde öyledir ama çokta kimseye danışamıyorum birkaç yerde de okumuştum bulantının sağlıklı gebelik demek olduğunu ve bende hiç kusma fln yok sadece bir ara midem biraz bulanıyordu ama artık o da geçti. senin içinde üzüldüm inş yakında atlatırsın canım allah sabır versin
meserret tatlım nasılsın nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?