2012 Ocak Anneleri

asem cim bende de var sivilceler. böle pütür pütür. ama bunlar ciltteki yağlanmadan dolayı normalmiş sonra geçiyormuş...

hmm evet okudum canım inşallah bişey olmaz sen içini rahat tutu üzme bebişi umarım herşey yolundadır:44:benim ense kalınlığı ölçümü için gitmeme de az kaldı çok şükür yani ben böyle diyerek kendimi avutuyorum aslında:97:sonn 18 günn

ahhh bu erkekler yazık benim eşim iki aydır sabrediyor ama çıldırmak üzere dr bizede tehlikeli dedi ben ona sarılamıyorum bile göğüslerim çok şişti ve acıyor

kızlar bide göbek deliği ağrıyan var mı aranızda ya benim iki gündür ağrıyo ama ara ara abartılacak kadar değilde..niye ki acep:104:

bizde sorun olmuyo yani agrı falan hissetmiyorum bide leke falan da gelmiyo biz de korkmuyoruz o yüzden zaten doktor yasak da demedi bilmem tam gaz devam:76:

asem cim bende de var sivilceler. böle pütür pütür. ama bunlar ciltteki yağlanmadan dolayı normalmiş sonra geçiyormuş...

ay inş geçer canım beni çok rahatsız edio zaten çilli bi insanım bi de sivilcelerin kırmızısı olunca suratım basma gibi oldu :84:

bu tabloya nasıl ilave edicem bilemedim :)) yeni üye oldum zaten..15 Ocak gbi duruyo hayırlısı bakalım
SAT a göre 3 Nisan ama geç yumurtlamışım, 4.haftada öğrendim ancak doktorum ilk 3 hafta çok temkinliydi bizde korktuk, neyseki sonrasında geç yumurtlamadan olduğu anlaşıldı şimdi 8. haftadayım..

kızlar günaydın...ya bişi sorcam size...toparlayıcı kullanıpta bana fikir vericek olan varmı???
bunlar nasıl sizce?????

hoşgeldin canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. sayfayı açan arkadaşa mesaj atarsan seni de ekler ama yeni üye olduğun için mesaj atamıorsun bildiğim kadarıyla. artık burdan görürse ekler seni de

yaa haklısın canım ama benim ilk bebek belki sizinde öyledir ama çokta kimseye danışamıyorum birkaç yerde de okumuştum bulantının sağlıklı gebelik demek olduğunu ve bende hiç kusma fln yok sadece bir ara midem biraz bulanıyordu ama artık o da geçti. senin içinde üzüldüm inş yakında atlatırsın canım allah sabır versin

evet haklısın bundan sonra takılmıycam zaten bu hamilelik konusunda çok bilgili değilim zaten beklenmedik bir zamanda oldu hala alışmaya çalışıyorum:78: o yüzden her okuduğumdan duyduğumdan etkileniyorum. biraz yalnız bir hamilelik yaşıyorum aslında :/ neyse canım teşekkür ederim.

günaydın cici anne adayları
uzun zamandır giremedim
nasılsınız
benim ileri derecede mantar enfeksiyonu başladı vajinamda çok kötü birşey
ilk hamileliğimde de olmuştu ama bu kadar ciddi değildi
çok kaşıntı ve yanma var
şekrli yiyecekler tetikliyormuş
aklınızda olsun şekerli şeyler fazla tüketmeyin ve bol bol su için

Benim de ilk canım, ayrıca çok hazırlıklı yakalandığımı söyleyemem sürekli internetten, buradan, çevremden bilgi almaya çalışıyorum, bulantının sağlıklı gebelik işareti olduğu tamamen hurafe, haftalarca bulantılarıyla uğraşıp düşük yapanlar, bebeği gelişmeyenler ya da boş gebelik olduğu görülenler de oluyor. Belki bulantısı olanları psikolojik olarak rahatlatmak için uydurulmuştur bilemicem ama inan sürekliliği çooook zor olan bir şey, ben de artık sadece dua ediyorum, inşallah en kısa zamanda normale dönerim

yok canım üzülme neolur tamamen benim yanlış anlamam. ben senin biraz problemli bir hamilelik geçirdiğini okumamıştım o yüzden sırf o cümleye takıldım aslında bunu daha önce de biryerde okumuştum ve o zamandan kafama takılmıştı benim niye hiç kusmam olmuyor diye. çok çok afedersin inşallah bir daha öyle bir problem yaşamazsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın arkadaşım:80:

ben doktorumla bu konuda uzun uzun konuştum çünkü benim de bulantım çok olmadığı için kafam kurcalanmıştı... bulantının sebebi progesteron hormonunun (hamilelik hormonu) yükselmesinden vücudumuzda bulunan bir yan etki sonucu kişinin bünyesi hassas ise bu yan etki kişiden kişiye değişir etkiler yapıyormuş mesela ben ayrıca hamileliğimin başından itibaren progestan kullandım ama yatmadan dolayısıyla yan etkilerin çoğu gece yaşandı bulantı olmalı yada olmamalı diye bir şey diyemem dedi ama az veya çok mutlaka olur olmuyorsa yada çok oluyorsa bu da senin bünyenle alakalıdır dedi

meserret tatlım nasılsın nasıl oldun

maalesef her geçen gün bulantılarım daha da artıyor canım ya, artık başka şey düşünemez hale geldim, dün bütün günümü beyaz leblebi ve çubuk krakerle tamamladım, üstelik artık ilaç da alıyorum ama faydası olmuyor. dün servisten indiğim gibi ana caddenin ortasında öğürmeye başladım, mide boş bir şey de çıkaramıyorum
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…