evet haklısın bundan sonra takılmıycam zaten bu hamilelik konusunda çok bilgili değilim zaten beklenmedik bir zamanda oldu hala alışmaya çalışıyorum:78: o yüzden her okuduğumdan duyduğumdan etkileniyorum. biraz yalnız bir hamilelik yaşıyorum aslında :/ neyse canım teşekkür ederim.
Benim de ilk canım, ayrıca çok hazırlıklı yakalandığımı söyleyememsürekli internetten, buradan, çevremden bilgi almaya çalışıyorum, bulantının sağlıklı gebelik işareti olduğu tamamen hurafe, haftalarca bulantılarıyla uğraşıp düşük yapanlar, bebeği gelişmeyenler ya da boş gebelik olduğu görülenler de oluyor. Belki bulantısı olanları psikolojik olarak rahatlatmak için uydurulmuştur bilemicem ama inan sürekliliği çooook zor olan bir şey, ben de artık sadece dua ediyorum, inşallah en kısa zamanda normale dönerim
maalesef her geçen gün bulantılarım daha da artıyor canım ya, artık başka şey düşünemez hale geldim, dün bütün günümü beyaz leblebi ve çubuk krakerle tamamladım, üstelik artık ilaç da alıyorum ama faydası olmuyor. dün servisten indiğim gibi ana caddenin ortasında öğürmeye başladım, mide boş bir şey de çıkaramıyorum
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
ben en sondakinden kullandım canım memnundum baya da işe yaradı :))
maalesef her geçen gün bulantılarım daha da artıyor canım ya, artık başka şey düşünemez hale geldim, dün bütün günümü beyaz leblebi ve çubuk krakerle tamamladım, üstelik artık ilaç da alıyorum ama faydası olmuyor. dün servisten indiğim gibi ana caddenin ortasında öğürmeye başladım, mide boş bir şey de çıkaramıyorum
sen nasılsın canım nasıl gidiyor?
şimdi gördüm hala devammış.elevit almadın sanırım
arkadaşlar dün akşam bir saat içinde 5-6 kez seyirme şeklinde hissettim bebeğimi. oğlan erken hareketlenir derler ya oğlum mu olacak acaba. sizlerde var mı seyirme..
ben iyiyim canım yaa bu bulantıyı bişi mi tetikliyor anlamadım ki walla tatlım izin alma imkanın yokmu şöyle birkaç gün dinlenebilsen
sağol cnm...şimdi değil ama ilersi için alıcam..markafonide 12,9 bana uygun geldi o yüzden alıyım diye düşündüm..çok sağol cnmmmm
yavrum bedeni nasıl bilicen biciklerin hep aynı kalmazayrıca bu toparlayıcı sütyenleri denemeden almamak gerekiyor orda denetiyor çünkü farklı biraz normal çamaşırdan
Aldım canım, dün akşam folic plus içmedim, sadece elevit içtim, sabah da bulantı hapı içtim, henüz bir değişiklik yok, boş boş öğürüyorum, ne zor bişeymiş bu ya, alışılmıyor da :26: bebeğim bir an önce gelsin artık
bende 8 haftalıkken baslamıstı ama bi kac gundr olmuyo cnm belkide gazdır bilmem ama..arkadaşlar dün akşam bir saat içinde 5-6 kez seyirme şeklinde hissettim bebeğimi. oğlan erken hareketlenir derler ya oğlum mu olacak acaba. sizlerde var mı seyirme..
pazartesi-salı izinliydim, haftaya da iki gün izin aldım, devam ederse sonrasına da rapor alıcam napim :26:
canım tetikleyebilecek her şeyden uzak duruyorum, deterjan, mutfak, yemek kokusu v.s. ofisin camlarını açtırıyorum hep hava gelsin diye, inan evde suyumu almaya bile girmiyorum mutfağa, eşim her şeyi ayağıma getiriyor, ama yok olmuyo, hiç bir şekilde iyileşme göstermiyo
Eki Görüntüle 206985 Eki Görüntüle 206984 Eki Görüntüle 206983
kızlar günaydın...ya bişi sorcam size...toparlayıcı kullanıpta bana fikir vericek olan varmı???
bunlar nasıl sizce?????
bende almak istiyorum ama bu zamana kadar küçük oldukları için silikonlu aldım en son 85 kullanıyorum aama bunlardan alırken kaç beden almam gerekiyor onu bilemedim
günaydın güsel anneleeerrr...
canım galiba sende ben gibisinbide bende enteresan bi kaburga ağrısı var.. sol kaburgamın arka tarafı , dr mide büyük ihtimal diyor ama tam da bişey söyleyemedi
öğürürken çektiğim azabı bilseniz.. her öğürmede hatta öksürürken bile sanki oraya bıçak sokuyolar.. rahat rahat kusamıyorum bileeeee imdaaaaaaaaaatttttttt
bu akşam da bi tane al bakalım belki hemen etki göstermedi .eğer işe yaramıosa folic asite dönersin yeniden.
bende günlük tutmak istiyorum. bebeğim 8 haftalık oldu daha başlayamadım.kızlar slm tüm gün giremedim herkesler iyidir umarım ...
benim ebebek siparişleri geldi bu akşam başlayacam günlüğümü yazmaya :)))))
bir nadide sultan da benim.üstlerden fışkırıyoobende de bulantı yok sadece memelerim şişti nadiden sultan kıvamındayım ve çok acıyor bende çok taktım ama keseyi gördükten sonra umrumda değil hatta şükrediyorum yaşayanlarada Allah sabır versin
canım korkulacak bişey değildir de sen yıne de doktora bi git belkı rapor verir biraz dinlenirsin evde. bilidğim kadarıyla yoğun çalışıyorsun senarkadaşlar acilll size ihtiyacım var doktoruma ulaşamadımm.
özür dileyerek soruyorummm. çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnn...
derstten çıktım lavoboya gittim .çamaşırımda kuş gözü kadar belli belirsizde olsa kan lekesi vardııı.bu çok mu kötüüüüüüüüüüüüü.ltfnnnnnnnnnnnnn. yanıttttttttt.şuan uzanıyorum korkudan ayaklarımı havaya diktimm
Eki Görüntüle 206985 Eki Görüntüle 206984 Eki Görüntüle 206983
kızlar günaydın...ya bişi sorcam size...toparlayıcı kullanıpta bana fikir vericek olan varmı???
bunlar nasıl sizce?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?