2012 Ocak Anneleri

nasıl yalnız bi hamilelik canım... hem ne olursa olsun bak burda bizler varız yalnız değilsin şeker üzme kendini bebeğin ve kendinden başka kimseyi de düşünme

cnm naaptın elevit aldın mı akşam ? bulantıların ne alemde

şimdi gördüm hala devammış.elevit almadın sanırım

arkadaşlar dün akşam bir saat içinde 5-6 kez seyirme şeklinde hissettim bebeğimi. oğlan erken hareketlenir derler ya oğlum mu olacak acaba. sizlerde var mı seyirme..

ben iyiyim canım yaa bu bulantıyı bişi mi tetikliyor anlamadım ki walla tatlım izin alma imkanın yokmu şöyle birkaç gün dinlenebilsen

şimdi gördüm hala devammış.elevit almadın sanırım

Aldım canım, dün akşam folic plus içmedim, sadece elevit içtim, sabah da bulantı hapı içtim, henüz bir değişiklik yok, boş boş öğürüyorum, ne zor bişeymiş bu ya, alışılmıyor da :26: bebeğim bir an önce gelsin artık

arkadaşlar dün akşam bir saat içinde 5-6 kez seyirme şeklinde hissettim bebeğimi. oğlan erken hareketlenir derler ya oğlum mu olacak acaba. sizlerde var mı seyirme..

bende bir sürü şey hissediyorum doktorum k.çını da yırtsa 16-18. haftadan önce hissedemezsin onlar bağırsak hareketlerindir dedi bana kalsa ben kalp atışını bile hissediyordum ooooo bi görsen beni aha oynadı aha zıpladı

ben iyiyim canım yaa bu bulantıyı bişi mi tetikliyor anlamadım ki walla tatlım izin alma imkanın yokmu şöyle birkaç gün dinlenebilsen

pazartesi-salı izinliydim, haftaya da iki gün izin aldım, devam ederse sonrasına da rapor alıcam napim :26:
canım tetikleyebilecek her şeyden uzak duruyorum, deterjan, mutfak, yemek kokusu v.s. ofisin camlarını açtırıyorum hep hava gelsin diye, inan evde suyumu almaya bile girmiyorum mutfağa, eşim her şeyi ayağıma getiriyor, ama yok olmuyo, hiç bir şekilde iyileşme göstermiyo

sağol cnm...şimdi değil ama ilersi için alıcam..markafonide 12,9 bana uygun geldi o yüzden alıyım diye düşündüm..çok sağol cnmmmm

yavrum bedeni nasıl bilicen biciklerin hep aynı kalmaz ayrıca bu toparlayıcı sütyenleri denemeden almamak gerekiyor orda denetiyor çünkü farklı biraz normal çamaşırdan

yavrum bedeni nasıl bilicen biciklerin hep aynı kalmaz ayrıca bu toparlayıcı sütyenleri denemeden almamak gerekiyor orda denetiyor çünkü farklı biraz normal çamaşırdan

:))
evt haklısın birsürü beden var kafam karıştı bikaç beden büyük alsammı acaba ya...yada kalsın zamanı gelince dener alırım :)) sağol cnm...

bu akşam da bi tane al bakalım belki hemen etki göstermedi .eğer işe yaramıosa folic asite dönersin yeniden.

bende 8 haftalıkken baslamıstı ama bi kac gundr olmuyo cnm belkide gazdır bilmem ama..

günaydın güsel anneleeerrr...
canım galiba sende ben gibisin bide bende enteresan bi kaburga ağrısı var.. sol kaburgamın arka tarafı , dr mide büyük ihtimal diyor ama tam da bişey söyleyemedi
öğürürken çektiğim azabı bilseniz.. her öğürmede hatta öksürürken bile sanki oraya bıçak sokuyolar.. rahat rahat kusamıyorum bileeeee imdaaaaaaaaaatttttttt

gecmiş olsun cnm benım bulantı azaldı ıns sende atlatırsın bi an önce

Son düzenleme:
bu akşam da bi tane al bakalım belki hemen etki göstermedi .eğer işe yaramıosa folic asite dönersin yeniden.

Doktor ne derse desin ben buna devam edicem canım, hem vucuduma biraz vitamin girsin, bütün gün aç dolaşıyorum ben, tansiyonum düşüyor başım dönüyor, kafamı toparlayamıyorum şapşal gibi oldum

kızlar slm tüm gün giremedim herkesler iyidir umarım ...

benim ebebek siparişleri geldi bu akşam başlayacam günlüğümü yazmaya :)))))
bende günlük tutmak istiyorum. bebeğim 8 haftalık oldu daha başlayamadım.
bende de bulantı yok sadece memelerim şişti nadiden sultan kıvamındayım ve çok acıyor bende çok taktım ama keseyi gördükten sonra umrumda değil hatta şükrediyorum yaşayanlarada Allah sabır versin
bir nadide sultan da benim.üstlerden fışkırıyoo
canım korkulacak bişey değildir de sen yıne de doktora bi git belkı rapor verir biraz dinlenirsin evde. bilidğim kadarıyla yoğun çalışıyorsun sen
Eki Görüntüle 206985 Eki Görüntüle 206984 Eki Görüntüle 206983

kızlar günaydın...ya bişi sorcam size...toparlayıcı kullanıpta bana fikir vericek olan varmı???
bunlar nasıl sizce?????

bence 1. resimdeki iyi. 2. resimdeki sankı çok büyük gösterecekmiş gibi geldi göğüsleri :26: sonuncusunun da şeklini beğenmedim.

merhaba kızlar. bugun çok sıcak ve yorucu bi gün. sigortadaki memurlardan nefret ediyorum. anamı ağlatacaklar bugun anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…