gecmiş olsun cnm benım bulantı azaldı ıns sende atlatırsın bi an önce
sağol canım benim.. ama iyi şeylerde oluyo dün ağrıdan dr a gittim minişim SAT a göre önden gidiomuş 2,5 cm kendileri:) 9+2 günlük bügün.. bunları duyunca ağrı falan kalmıyo vallahi eve gelene kadar tabiiartık azalsa canım ya.. kafamı kaldıramaıyorum
hmm maşallah canımdoktor daha önce ne demiştiki satla uyumlu muydu?
aşağı yukarı aynı gibi dedi ama 7+5 de 8 diolardı mesela
dün tam bi şey sölediler
ankapoly canım nerden alışveriş yapmayı düşünüyosun bebişe biz geçen gün civili dolaştık çok güzel kıyafetler var minik mink çoraplar ayy bayıldımbeşik olarak park yatak düşünüyoruz ordada fiyatları uygun bebek arabasını da ordan alcaz sanırım gerci daha bi tek orayı gezdik ama ne biliyim hem uygun hem kaliteli şeyler olduğunu düşünüyorum:97:
bu park yatak konusu da benım kafamı çok karıştırıyor. sankı bebek biraz büyüyünce içinden düşecekmiş gibi geliyor. büyüdükçe alt kısmına indiriiyormuş bebekler. ozmanda hapis gibi kalacak sanki. ben mobilya beşikten vazgeçme diyenlerdenim ama çok mu geri kafalı düşünüyorum ki:26:
ilerde lazım olur fiyatlar uygun geldi bana ....
GNN NDRML KLS | Modern Hamile ve Gebe Giyim rnleri |
cnm haklısın dogru düşünüyosun estağfirullah..ama biz sürekli taşıncagımız ıcın en iyisi o diye düşünüyoruz hatta haftaya doğu görevimz çıkacak bakalım kalmak ıstıyoruz ama kabul etmeyedebılırlermıs durum böyle olunca en mantıklısı o dıye düşündük eşımle inş pişman olmayız.
eşin askermiydi canım? inşallah doğuma kadar kalırsınız? doğuda yaşayan arkadaşların yazdıklarını okuyoruz hastane doktor falan sıkıntı oluyormuş. hakkınızda hayırlısı olsun tabi canım
bu park yatak konusu da benım kafamı çok karıştırıyor. sankı bebek biraz büyüyünce içinden düşecekmiş gibi geliyor. büyüdükçe alt kısmına indiriiyormuş bebekler. ozmanda hapis gibi kalacak sanki. ben mobilya beşikten vazgeçme diyenlerdenim ama çok mu geri kafalı düşünüyorum ki:26:
çok pahalılar bence ya bi tşört e 49 lira verilirmi? yandık valla
kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi
ayy sorma onlara benimde içim gidiyo ama alamıyorum çünkü kapalıyım:97:bende ordan pullu bi bluz almıştım normal bedenımden bi beden büyük aldım şımdı rahat rahat giyiyorum hem serın tutuyo ama ordan uzun gömlek almayı düşünüyorum:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?