2012 Ocak Anneleri

gecmiş olsun cnm benım bulantı azaldı ıns sende atlatırsın bi an önce

sağol canım benim.. ama iyi şeylerde oluyo dün ağrıdan dr a gittim minişim SAT a göre önden gidiomuş 2,5 cm kendileri:) 9+2 günlük bügün.. bunları duyunca ağrı falan kalmıyo vallahi eve gelene kadar tabii artık azalsa canım ya.. kafamı kaldıramaıyorum

hmm maşallah canım doktor daha önce ne demiştiki satla uyumlu muydu?

kızlar 2010 ocak annelerinin tavsiyeleri topiği var ya. dün biraz gözattım gerçekten çok faydalı şeyler yazmışlar. elime kağıt kalem alıp not edesim geldi. doğuma yaklaşınca daha dikkatlı bakarız. belki 2011 ocak anneleri de bize yardım eder

kızlar sabah idrar yolu enfeksiyonundan bahsedenler vardı ben okuduğum herşeyi yani sizin yaşadıklarınızı da aklıma yazmaya çalışıyorum olurda yaşarsam paniklemeyim diye benim gebeliğim tedaviyle olduğu için sizlere göre biraz daha fazla abartıyorum bazı şeyleri
eşim nöb geldi hemen sordum ona neden oluyor diye

sık idrara çıktığımız için sürekli ıslak kalıyor dedi benim anlamadığım bi sürü şeyde söyledi de açıkcası en basit tedavisi bol su içip idrarı tutmadan hemen yapmak birde hijyene önem vermekmiş bilgilerinize

bende hiperaktif mesane var o halde bile çok su içiyorum hem kabızlığı önlediği için hemde doğum çatlaklarına en iyi bolca su tüketilmesi gerektiği için
tabiki midesi bulananlar nasıl su içebilirler boş mideyle oda ayrı bir problem
kızlar sizleri gördükçe çok üzülüyorum en kısa zamanda geçmesi için dua ediyorum sizlere

ankapoly canım nerden alışveriş yapmayı düşünüyosun bebişe biz geçen gün civili dolaştık çok güzel kıyafetler var minik mink çoraplar ayy bayıldımbeşik olarak park yatak düşünüyoruz ordada fiyatları uygun bebek arabasını da ordan alcaz sanırım gerci daha bi tek orayı gezdik ama ne biliyim hem uygun hem kaliteli şeyler olduğunu düşünüyorum:97:

Son düzenleme:

bu park yatak konusu da benım kafamı çok karıştırıyor. sankı bebek biraz büyüyünce içinden düşecekmiş gibi geliyor. büyüdükçe alt kısmına indiriiyormuş bebekler. ozmanda hapis gibi kalacak sanki. ben mobilya beşikten vazgeçme diyenlerdenim ama çok mu geri kafalı düşünüyorum ki:26:

cnm haklısın dogru düşünüyosun estağfirullah..ama biz sürekli taşıncagımız ıcın en iyisi o diye düşünüyoruz hatta haftaya doğu görevimz çıkacak bakalım kalmak ıstıyoruz ama kabul etmeyedebılırlermıs durum böyle olunca en mantıklısı o dıye düşündük eşımle inş pişman olmayız.

bende 12 haftalık hamileyim,kısmetse bu sene sonunda doğacak bebiş:)bende bu zamana kadar yaşadıklarımı paylaşayım dedim.Benim mide bulantım 6,5 haftada başladı,ve uyumaktan başka birşey yapamadım çünkü sürekli bulanıyordu.Doktoruma söyledğimde zencefil çayı içebilirsin demişti,zaten yurtdışı sitelerinede baktım zencefilli şeyler iyi geliyordu.Birde az yağlı beyaz peynir ve kuru ekmek,tabiki çubuk kraker.Hp kuru şeyler yedim.Bu sürenin geçeceğini bilerek umut ettim ve 12.haftada azaldı.Şimdi de midemi boş bırakmıyorum.Mide çok dolu ve boşkende bulantı yapıyor.
Ayrıca bende hem mide gazı hemde bağırsak gazı yaptı.Mide gazı beni öldürüyordu,onun içinde doktoum antiasit şurup verdi.Temiz hava ve yürüyüş en iyi gelen şeydi ve çok az egzersiz yapıyordum bağırsaklarım çalışssın diye.
Şimdi çok gaz yok ama yediğime içtiğime dikkat ediyorum.12.haftaya kadar sadece folibol kullandım şimdi onu bırakıp multivitamin ve gynoferon başladım,umarım iyi gelir ve sıkıntılı 2.trimester geçirmem:)
Bu arada lütfen polenlere dikkat edin,alerji olmayın..Sevgiyle kalın

eşin askermiydi canım? inşallah doğuma kadar kalırsınız? doğuda yaşayan arkadaşların yazdıklarını okuyoruz hastane doktor falan sıkıntı oluyormuş. hakkınızda hayırlısı olsun tabi canım

yok kızpolis eşim meslege baslayalı 2 yıl oluyo o yuzden daha ilk durak burası daha neler neler bekliyo bizi bakalım

evet canım orası da var..inşallah bu sene cıkmaz cıkarsada bari iyi bir yer olsun inşallah

Aslında kullananların çoğu park yatakların daha kullanışlı olduğunu söylüyor ama ben hiç estetik bulmadığım için sevmiyorum, çok kocaman hantal geliyor bana park yataklar :26:

of nie günler geçmiyoki hızla geçsin istiyorum lekelenme olan arkadaşlarım korkmasın bende 8 haftada oldum aynı kuş gözü
kadr pırtı vs ama yatınca geçti hatta devam etsydi hastanede yatacaktım bi arkadaşımız demişti ya bunların olması normal die evet çok normal ama yinde kendinizi yormayın bol bol istirat edin derim benim kasık ağrım oluyo hep bi arkadaşımda boş gebelikten bu gün kürtaj oluyo sat
mız aynıydı 5 nisan ama kese var sadece 2 kez yaşamış biri olarak bu arda benim çok tansiyonuım düşüyo çok sıkıntılı oluyorum farkında olmadan adamada itici davranıyorum nerde birlikte olmak zaten zor bebişimiz oluyo riske atamam napim .

kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi

ayy sorma onlara benimde içim gidiyo ama alamıyorum çünkü kapalıyım:97:bende ordan pullu bi bluz almıştım normal bedenımden bi beden büyük aldım şımdı rahat rahat giyiyorum hem serın tutuyo ama ordan uzun gömlek almayı düşünüyorum:97:

canım o eğlenceli tişörtleri beğeniyorsan üzerine uzun kollu boleroyla falan giyebilirsin aslında, baya bollar çünkü, internette göründüğü gibi değiller, arkadaşlarım bana small almış büyük bile geliyor

çok şirinler ya ben bayıldım, bi de normalde ebru giyimde falan 50 tl civarı hamile tişörtleri, lcw de 16 tl, fiyat süper yani. pantolonlar da öyle dışarıya göre çok ucuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…