2012 Ocak Anneleri

kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi

bence de çok güzel tişörtler var lcw de. eşim 2 tane almış bana ben de bi eşofman altı aldım ordan. başka da bişey almam zaten yazı çok rahat geçiririz. kışın da bi hamile pantolunu yeter bana.

kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi

düşük bel kotlarımı giymiyorum bende artık..beli lastikli kot aldım ordan..25 tl tavsiye ederim kızlar...

kızlar cok geçmişe gidemeidm benıdme 6.haftanın ortalarında bulantım başladı cokkötü bişey
agzıma lokma koyamıyorum koyamadıkca daha cok bulanıyor
ama gun boyu suruyor hıc kesılmıyor
galete krakaer bunalrdan bıktım
su bıle ıcemıyorum
okuyorum surermıs daha nasıl olucak bilemiyorum :2:

Aslında kullananların çoğu park yatakların daha kullanışlı olduğunu söylüyor ama ben hiç estetik bulmadığım için sevmiyorum, çok kocaman hantal geliyor bana park yataklar :26:
katılıyorum. ben beyaz mobilya beşik almak istıyorum. içinin örtülerini de cinsiyetine göre alırım. gerçi yatak odam koyu renk ama beyaz beşik hep özenmişimdir.
yok kızpolis eşim meslege baslayalı 2 yıl oluyo o yuzden daha ilk durak burası daha neler neler bekliyo bizi bakalım
allah hayırlısını versin canım. bebeğin dokğduktan sonra sıkıntı olmaz. doğudayken büyür sonra biraz daha gelişmiş şehirlere geldiğinizde okula başlar. gerçi doğudakı illerimiz de gelişmş artık ama hakkari şırnak gibi yerlerde çocuk okutmak zor olsa gerek.
kesinlikle daha ucuza gelir. zaten sürekli onlardan giyecek halimiz yok 2 tane alsak hoş olur. 3. ve 4. aylarda giyim derdi çok olacak. ne eski kıyafetlerimizi giyebilecez ne yeni almak isteyecez tam da yaza geliyor.

bence de çok güzel tişörtler var lcw de. eşim 2 tane almış bana ben de bi eşofman altı aldım ordan. başka da bişey almam zaten yazı çok rahat geçiririz. kışın da bi hamile pantolunu yeter bana.
ahh kşke bende eşortman altıyla geçirebilsem yazı ama işe öyle gelemem mecbur keten lastikli pantolonlardan alacam. üstüne de bolca uzun gömlekler
düşük bel kotlarımı giymiyorum bende artık..beli lastikli kot aldım ordan..25 tl tavsiye ederim kızlar...
ben hala giyebiliyorum düşük bel kotlarımı. bir ay daha giysem önümüzdeki ay bende kendım için alışverişe cıkacam. pantolan gömlek tşört evde giymek için bol bişeyler ve sütyen almam lazım. bide babet. ayaklarım pişiyo spor ayakkabıların içinde

hiç sorma ben kendime nazar değdirdim 2- gündür iyiydim az önce lavaboya zor yetiştim. kiraz yememem gerekiyormuş onu anladım şuan boğazım zehir gibi çok fenaydı.

lcv bencede mantıklı bende ordan alıcam sanırım. bende kapalıyım ama bir iki tşhirt tuniklerimizin altına şart bence. benim eski hamileliğimden vardı ama onlar yaz hamileliği idi. ağustosta doğum oldu. şimdikinde kışa doğru bakıcam en bol olanlarından...

lcw çok kaliteli değil ama ben ucuz olduğu için tercih ediyorum ayrıca zayıf-kilolu açık -kapalı herkese uygun birşeyler oluyor ama konyada hafta içi gidilecek bir mağaza hafta sonu iğne atsan düşmüyor

ben de uzun elbiseler istıyorum şöyle yazlık . askılı da olsa olur üzerine bolero falan giyerim. altına da babet yada dolgu topuklu sandelet.. ama boyunun uzun olmasını istıyorum. kısa olanları göbek kaldırır yandan bakınca arkası uzun önü kısa görünür komik durur. bide benım bacak takıntım var pek düzgün sayılmazlar oyuzden uzun elbise ve pantolan benim için daha ideal

bulantısı olan arkadaşlar bence sadece çubuk ve leblebi yiyebiliyorum demeyin, biraz deneyin başka şeyleri belki bunu yerim dersiniz. birde insan evde yiyemiyor belki bir arkadaşınız, abla, kardeş, annenizin yanı daha rahat gelir. benim ilk ikisinde oturma odasından bile buzdolabı açılınca kokusundan içim kalkıyordu. kocişim azmı uğraştı o koku gitsin diye elinde bez hep siliyordu ama nafile. ikinci bebişime hamileyken ilk kızım bile felaket kokuyordu. dayanamıyordum ama tuzlu şeyleri deneye deneye sonra yedikten sonra çıkara çıkara üç dört ay sürdü. sonra kuş gibi hafifledim.

birde benim bu bulantıları bazen bir nimet gibi değerlendiriyordum.bulantısı olmayanlar alınmasın da hani takip için iyi geliyordu bana. ikinci bebişim ikiz gebelikti ve ikiz eşi 6 haftalıkken ölmüştü. doktorda kanamayla atar vücut diğeri için endişelenme demişti. bende bulantım oldukça bebişimin varlığını hissedip mutlu oluyordum. her şey yoluna girer Allah'a sığının ve sağlıklı bebişlerimiz olsun diye Allah'a dua edin kızlar.

işte olmayanlar merak edince tuhaf geliyorya sizlere ben kendi adıma söyleyim bulantım olmadığı için sanki hamile değilmişim gibi geliyor bana o olması gereken bir şeymiş gibi sanki birde ben sigara kullanıyordum hep dua etti bulantım olsun içmeyeyim diye içmiyorum tabikide ama çok canım istiyor zor dayanıyorum

evet bak evde hiç yiyemiyorum cunkuı bişey yapamıyorum
mutfak kapalı yani kapısına" kilit vurucam yakında..

ay cnm yok bebiş saglıklı olsunda bulanmasın bence boşver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…