kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi
kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi
düşük bel kotlarımı giymiyorum bende artık..beli lastikli kot aldım ordan..25 tl tavsiye ederim kızlar...
ben herhalde en az 1 ay daha pantolonlarımı giyebilirim.
bende giyerim kilodan değil ama işim masa başı düşük bel oturunca kasıklara çok baskı yapıyor..kumaşları giyiyorum arada...
bende 12 haftalık hamileyim,kısmetse bu sene sonunda doğacak bebiş:)bende bu zamana kadar yaşadıklarımı paylaşayım dedim.Benim mide bulantım 6,5 haftada başladı,ve uyumaktan başka birşey yapamadım çünkü sürekli bulanıyordu.Doktoruma söyledğimde zencefil çayı içebilirsin demişti,zaten yurtdışı sitelerinede baktım zencefilli şeyler iyi geliyordu.Birde az yağlı beyaz peynir ve kuru ekmek,tabiki çubuk kraker.Hp kuru şeyler yedim.Bu sürenin geçeceğini bilerek umut ettim ve 12.haftada azaldı.Şimdi de midemi boş bırakmıyorum.Mide çok dolu ve boşkende bulantı yapıyor.
Ayrıca bende hem mide gazı hemde bağırsak gazı yaptı.Mide gazı beni öldürüyordu,onun içinde doktoum antiasit şurup verdi.Temiz hava ve yürüyüş en iyi gelen şeydi ve çok az egzersiz yapıyordum bağırsaklarım çalışssın diye.
Şimdi çok gaz yok ama yediğime içtiğime dikkat ediyorum.12.haftaya kadar sadece folibol kullandım şimdi onu bırakıp multivitamin ve gynoferon başladım,umarım iyi gelir ve sıkıntılı 2.trimester geçirmem:)
Bu arada lütfen polenlere dikkat edin,alerji olmayın..Sevgiyle kalın
Gunaydınn kızlar dun gıremedım sabahdan sonra
merak ettım sızlerı
dun aksama dogru yıne mıdem kotulesdı
artık sanırım alısdım
ama yıne hersey aynı
sabah sımıt yıyorum bırdahada lokma yok
krakerden baska
ay bılmıyorum boyle nolucam
esımde tutturdu ıgne yapdır askım yazık sana dıye
yavrum o bır ben yasıyorum sanıyor :))
Off Allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar
katılıyorum. ben beyaz mobilya beşik almak istıyorum. içinin örtülerini de cinsiyetine göre alırım. gerçi yatak odam koyu renk ama beyaz beşik hep özenmişimdir.Aslında kullananların çoğu park yatakların daha kullanışlı olduğunu söylüyor ama ben hiç estetik bulmadığım için sevmiyorum, çok kocaman hantal geliyor bana park yataklar :26:
allah hayırlısını versin canım. bebeğin dokğduktan sonra sıkıntı olmaz. doğudayken büyür sonra biraz daha gelişmiş şehirlere geldiğinizde okula başlar. gerçi doğudakı illerimiz de gelişmş artık ama hakkari şırnak gibi yerlerde çocuk okutmak zor olsa gerek.yok kızpolis eşim meslege baslayalı 2 yıl oluyo o yuzden daha ilk durak burası daha neler neler bekliyo bizi bakalım
kesinlikle daha ucuza gelir. zaten sürekli onlardan giyecek halimiz yok 2 tane alsak hoş olur. 3. ve 4. aylarda giyim derdi çok olacak. ne eski kıyafetlerimizi giyebilecez ne yeni almak isteyecez tam da yaza geliyor.kızlar lcw de hamile kıyafetleri var hem çok ucuz hemde çok eğlenceli üstler var benim çok hoşuma gitti her ay gelişimine göre alsan bunlardan ucuza gelmez mi
ahh kşke bende eşortman altıyla geçirebilsem yazı ama işe öyle gelemem mecbur keten lastikli pantolonlardan alacam. üstüne de bolca uzun gömlekler
bence de çok güzel tişörtler var lcw de. eşim 2 tane almış bana ben de bi eşofman altı aldım ordan. başka da bişey almam zaten yazı çok rahat geçiririz. kışın da bi hamile pantolunu yeter bana.
ben hala giyebiliyorum düşük bel kotlarımı. bir ay daha giysem önümüzdeki ay bende kendım için alışverişe cıkacam. pantolan gömlek tşört evde giymek için bol bişeyler ve sütyen almam lazım. bide babet. ayaklarım pişiyo spor ayakkabıların içindedüşük bel kotlarımı giymiyorum bende artık..beli lastikli kot aldım ordan..25 tl tavsiye ederim kızlar...
kızlar cok geçmişe gidemeidm benıdme 6.haftanın ortalarında bulantım başladı cokkötü bişey
agzıma lokma koyamıyorum koyamadıkca daha cok bulanıyor
ama gun boyu suruyor hıc kesılmıyor
galete krakaer bunalrdan bıktım
su bıle ıcemıyorum
okuyorum surermıs daha nasıl olucak bilemiyorum :2:
ayy sorma onlara benimde içim gidiyo ama alamıyorum çünkü kapalıyım:97:bende ordan pullu bi bluz almıştım normal bedenımden bi beden büyük aldım şımdı rahat rahat giyiyorum hem serın tutuyo ama ordan uzun gömlek almayı düşünüyorum:97:
hiç sorma ben kendime nazar değdirdim 2- gündür iyiydim az önce lavaboya zor yetiştim. kiraz yememem gerekiyormuş onu anladımşuan boğazım zehir gibi çok fenaydı.
]
ağlamak istiyorum artık gune başlamak kabus gibi geliyor uyanınca...
bulantısı olan arkadaşlar bence sadece çubuk ve leblebi yiyebiliyorum demeyin, biraz deneyin başka şeyleri belki bunu yerim dersiniz. birde insan evde yiyemiyor belki bir arkadaşınız, abla, kardeş, annenizin yanı daha rahat gelir. benim ilk ikisinde oturma odasından bile buzdolabı açılınca kokusundan içim kalkıyordu. kocişim azmı uğraştı o koku gitsin diye elinde bez hep siliyordu ama nafile. ikinci bebişime hamileyken ilk kızım bile felaket kokuyordu. dayanamıyordum ama tuzlu şeyleri deneye deneye sonra yedikten sonra çıkara çıkara üç dört ay sürdü. sonra kuş gibi hafifledim.
birde benim bu bulantıları bazen bir nimet gibi değerlendiriyordum.bulantısı olmayanlar alınmasın da hani takip için iyi geliyordu bana. ikinci bebişim ikiz gebelikti ve ikiz eşi 6 haftalıkken ölmüştü. doktorda kanamayla atar vücut diğeri için endişelenme demişti. bende bulantım oldukça bebişimin varlığını hissedip mutlu oluyordum. her şey yoluna girer Allah'a sığının ve sağlıklı bebişlerimiz olsun diye Allah'a dua edin kızlar.
evet bak evde hiç yiyemiyorum cunkuı bişey yapamıyorumbulantısı olan arkadaşlar bence sadece çubuk ve leblebi yiyebiliyorum demeyin, biraz deneyin başka şeyleri belki bunu yerim dersiniz. birde insan evde yiyemiyor belki bir arkadaşınız, abla, kardeş, annenizin yanı daha rahat gelir. benim ilk ikisinde oturma odasından bile buzdolabı açılınca kokusundan içim kalkıyordu. kocişim azmı uğraştı o koku gitsin diye elinde bez hep siliyordu ama nafile. ikinci bebişime hamileyken ilk kızım bile felaket kokuyordu. dayanamıyordum ama tuzlu şeyleri deneye deneye sonra yedikten sonra çıkara çıkara üç dört ay sürdü. sonra kuş gibi hafifledim.
birde benim bu bulantıları bazen bir nimet gibi değerlendiriyordum.bulantısı olmayanlar alınmasın da hani takip için iyi geliyordu bana. ikinci bebişim ikiz gebelikti ve ikiz eşi 6 haftalıkken ölmüştü. doktorda kanamayla atar vücut diğeri için endişelenme demişti. bende bulantım oldukça bebişimin varlığını hissedip mutlu oluyordum. her şey yoluna girer Allah'a sığının ve sağlıklı bebişlerimiz olsun diye Allah'a dua edin kızlar.
ayyy canımmmmm
Selam herkeseee nasılsınız?
ay cnm yok bebiş saglıklı olsunda bulanmasın bence boşver:)işte olmayanlar merak edince tuhaf geliyorya sizlere ben kendi adıma söyleyim bulantım olmadığı için sanki hamile değilmişim gibi geliyor bana o olması gereken bir şeymiş gibi sanki birde ben sigara kullanıyordum hep dua etti bulantım olsun içmeyeyim diye içmiyorum tabikide ama çok canım istiyor zor dayanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?