2012 Ocak Anneleri

canlarım kusura bakmayınn sizi okumadan soru sormam lazımmm.

acill cevapppp

dünkü problemimi biliyosunuzzz. yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.

geçmiş olsun cnm öncelikle...bana sabah akşam verdi ama vajinadan benimn..iyice bence öğren herkese farklı veriliyo...

canım valla alışveriş için ne halim ne dermanım var şimdilik şu ilk 3-4 ayı atlatsaydık bi hayırlısıyla:)
civili bilyorum galiba benimde ilk tercihlerim arasında olacak.. tish-o diye bi site var biliomusun.. eşim ordan dizaynlar yapıp getiriyo son zamanlarda:) çok tatlı 2 tshirt üm oldu bide lcw var tabi hem ucuz hem şirin şeyler var senin içinde bebiş içinde. kuledekinde var real de yok.. öle işte daha çok gezcez allah izin verirse yardımlaşırız her daim

ben gunde 3taen tok karna alıyordum bulantılarım başlayınca bıraktım..

cnm benimkide hap hatta reçetesinde ağızdan alın yazmış ama öyle değil işte vajidanda oluyormuş..benimki beyaz..ama daha önce yutarak kullanmıştım oda koyu renkti...

tamam cnmm şimdi 12 de içtim birdaha ne zaman içeyimmm. doktoruma uşana kadar arkadaşlarrr yardım edremisiniz

Canım ben normalde de yazın genellikle elbise giyerim, şu askılı uzun elbiselerden bikaç tane var, anormal bir göğüs büyümesi olmazsa uzun süre idare ederler beni :78: belden bağlamalı eteklerim var onları da giyerim. Bir pantolon alsam yeter diye düşünüyorum

Canım o kraker ve leblebiyle beslenenlerden biri de benim, başka şeyler yemeyi de denedim, inan ki çok denedim, ama ne yesem çıkadım, o daha kötü çünkü çıkarmaya alışınca mide hiçbir şeyi tutmuyor, yiyebildiğim tek şey olan peynir ekmeği bile çıkarıyorum öyle olunca. Zaten doktor da alışkanlık haline getirme ne yiyebiliyorsan onu ye diyor, o yüzden sabah peynir-ekmeğe, gün boyu leblebi-krakere talim :26:

kıyafet konusunda dertliyim... göbeğim hariç vücut ölçülerim aynı. ama 68 kilo oldum
bugün ölçüldüm.. karnım büyüyor gittikçe.. zaten zamanında birden aşırı kilo aldığımdan esnekti karnım...
şimdi eteklerin hiç biri olmuyor.. gömleklerin de...boydan penye elbisem vardı. onu giyiyorum. iki de beli lastik etek ama dışarıda giyilmez yani...

erken diyorum hamile kıyafeti için ama alacağım galiba..

canım ben de kullanıyorum. düşük riski için verdiyse, 8 saatte bir. ben 08:00-16:00-00:00 da içiyorum. tok alınıyor.

aynen canim bende de omuzlarimda cikti sadece dr. bol su ic dedi gebelikte sivilce cikiyormus bazi bayanlarda.

canım progestanı vermiş ama kaçlık 100lukmu 200lukmü kimisi 1 tane al der kimisi 2 tane al der benim doktorum kanamam olduğu için 200lukten 3 tane içtiriyorrr sen endişelenme aksamda olsa doktoruna bir sorr bu arada izin al bir kaç gün dinlenn derimm kanaman olmuş madem sakın hiç bi iş yapma sırt üstü yat ben öle yaptımmm

bende kiyyafet bakmaya gittim cumartesi günü ama bir sey bulamadim tam 7-9 ayliklar icin vardi beli lastikli pantol aldim buldum 1 tane beyaz onuda giyemedim hava yagmurlu isinsa hava tayt giyecem artik napim pantolda sIkmaya basliyor. benimde hafif göbegim cikti yaa kilo aldim 58.5 kiloyum.

yürüyüse baslim dedim yagmur yagiyor 1 haftadir dr, dedi yürüyüslere basla simdiden 35-40 dakika arasiyürü dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…