canlarım kusura bakmayınn sizi okumadan soru sormam lazımmm.
acill cevapppp
dünkü problemimi biliyosunuzzz. yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.
cnm iisndir umarım dualarım bebişinle
geçmiş olsun cnm öncelikle...bana sabah akşam verdi ama vajinadan benimn..iyice bence öğren herkese farklı veriliyo...
ankapoly canım nerden alışveriş yapmayı düşünüyosun bebişe biz geçen gün civili dolaştık çok güzel kıyafetler var minik mink çoraplar ayy bayıldımbeşik olarak park yatak düşünüyoruz ordada fiyatları uygun bebek arabasını da ordan alcaz sanırım gerci daha bi tek orayı gezdik ama ne biliyim hem uygun hem kaliteli şeyler olduğunu düşünüyorum:97:
iyiyiz canım sen nasılsın?
Acill cevapppp
dünkü problemimi biliyosunuzzz. Yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. Ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. Ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.
bebeğimm bana hapını vermişşş.
cnm benimkide hap hatta reçetesinde ağızdan alın yazmış ama öyle değil işte vajidanda oluyormuş..benimki beyaz..ama daha önce yutarak kullanmıştım oda koyu renkti...
cnm gunluıgunden memnunmusun =?
ben daha buyuk buldumda o 40 tl
vermıyım dıyorum o kadar para :)
cnmm cım 12 de içtim dokotruma ulaşamıyorumm. ne zaaman alayım birdaha
ben de uzun elbiseler istıyorum şöyle yazlık . askılı da olsa olur üzerine bolero falan giyerim. altına da babet yada dolgu topuklu sandelet.. ama boyunun uzun olmasını istıyorum. kısa olanları göbek kaldırır yandan bakınca arkası uzun önü kısa görünür komik durur. bide benım bacak takıntım var pek düzgün sayılmazlaroyuzden uzun elbise ve pantolan benim için daha ideal
bulantısı olan arkadaşlar bence sadece çubuk ve leblebi yiyebiliyorum demeyin, biraz deneyin başka şeyleri belki bunu yerim dersiniz. birde insan evde yiyemiyor belki bir arkadaşınız, abla, kardeş, annenizin yanı daha rahat gelir. benim ilk ikisinde oturma odasından bile buzdolabı açılınca kokusundan içim kalkıyordu. kocişim azmı uğraştı o koku gitsin diye elinde bez hep siliyordu ama nafile. ikinci bebişime hamileyken ilk kızım bile felaket kokuyordu. dayanamıyordum ama tuzlu şeyleri deneye deneye sonra yedikten sonra çıkara çıkara üç dört ay sürdü. sonra kuş gibi hafifledim.
birde benim bu bulantıları bazen bir nimet gibi değerlendiriyordum.bulantısı olmayanlar alınmasın da hani takip için iyi geliyordu bana. ikinci bebişim ikiz gebelikti ve ikiz eşi 6 haftalıkken ölmüştü. doktorda kanamayla atar vücut diğeri için endişelenme demişti. bende bulantım oldukça bebişimin varlığını hissedip mutlu oluyordum. her şey yoluna girer Allah'a sığının ve sağlıklı bebişlerimiz olsun diye Allah'a dua edin kızlar.
acill cevapppp
dünkü problemimi biliyosunuzzz. yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.
cnmm cım 12 de içtim dokotruma ulaşamıyorumm. ne zaaman alayım birdaha
günaydın annecikler
size bişi sorayım yaa benim yanaklarımda, çenemle göğsüm arasında birsürü sivilce çıktı ve neredeyse 10 gün oldu hiç geçmiolar öyle pütür pütür duruolar ve acayip yanı iltahaplanıp beyazlaşmıolar da öyle kırmızı duruolar. sizde oldu mu böyle bişey??
acill cevapppp
kıyafet konusunda dertliyim... göbeğim hariç vücut ölçülerim aynı. ama 68 kilo oldum
bugün ölçüldüm.. karnım büyüyor gittikçe.. zaten zamanında birden aşırı kilo aldığımdan esnekti karnım...
şimdi eteklerin hiç biri olmuyor.. gömleklerin de...boydan penye elbisem vardı. onu giyiyorum. iki de beli lastik etek ama dışarıda giyilmez yani...
erken diyorum hamile kıyafeti için ama alacağım galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?