2012 Ocak Anneleri

kaç gündür giremiyordum.halsizlik uyku hali,bulantı şişkinlik vs.say say bitmez.berbat durumdayım anlayacağınız.:120::120:

Merhaba arkadaşlar;
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Ben gündüz iş yüzünden akşamda halim kalmadığı ve erkenden uyuduğum için pek iştirak edemiyorum
sohbetlere.
Benim bulantılar azaldı hatta bitti bile denebilir,zaten çok olmuyordu.
Ama benim bel ağrım oluyor.
Doktor herkesin şikayeti belirtisi farklı olur,diyor.
Benim kısmetime bel ağrısı düştü:)

Son düzenleme:
ne güzel yürüyordum..
düşük tehlikesi olunca yasaklandı her şey. sonra egzersize başlayacağım. hamileler için. netten buldum.

hamile bi arkadaşım hamile oryantelinden bahsetti. nette videosunu bulmuş. esnetti, ağrım azaldı dedi. ama beniki açmadı. siz bakın isterseniz.

Hepinize merhabalar kızlar....
Maşallah bu geçmiş benim gözlerimi bozacak :))) Bİlgisayarımız eşimde , o da eğitimde şehir dışında olduğundan akşamları giremiyorum, iş yerinde de işlerimi halledeyim, bi boşluk yaratayım derken geçmişi oku oku bitiremiyorum

Şekercikk alıntı yapmıştım canım ama gitmiş neden bilmiyorum... kaçıncı sayfada bilemedim şimdi, bulamadım...
Lütfen öyle deme, üzülürüm vala. ne demek cahillik falan, şimdiye dek ilgiini çekmemiş bi konuda bilgin olmaması çok normal.
Ayrıca azıcık bile faydam olduysa ne mutlu bana, ne uğraşması...

hareketlilik cok iyi arkadaslar sismeyiz en azindan vucut su toplamaz

hemde orantili kilo aliriz bende yagmur olmasa yürüyecemde olmuyir anca alis verise giderken iste kapali yerle kendimceyürümeye calisiyorum oturmaktan iyidir.

yatmak zorunda olmak kötü...şu riskli haftalar bi geçsin, hiç durmayacağım...

hareketlilik cok iyi arkadaslar sismeyiz en azindan vucut su toplamaz

hemde orantili kilo aliriz bende yagmur olmasa yürüyecemde olmuyir anca alis verise giderken iste kapali yerle kendimceyürümeye calisiyorum oturmaktan iyidir.

sen nerdesinki cnm yağmur filan?? ist yanmaya başladı bugün...

merhaba kızlar düşük tehlikesınden sonra 2 gundur yatıyorum ewde belım cok agrıyo doktorumu aradım sabah göğüslerim çok ağrıyordu hamileliğimin en başından beri nerdeyse agrı kesıldı dunden berı cok hafıf ağrıyo doktora söyledım mıgde bulantın varmı dedi oda yok 2 gündür dedim hemen gel dedı hamılelik belirtilerinde azalma ve kesilme olduysa önemli dedi aslında dün kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin ama bellı olmaz dedi doktor moralim çok bozuk 6 da gidicem noolur bana dua edin olurmu bebeğime birşey olmasın kimsenin bebeğine birşey olmasın kendinize dikkat edin noolur...

canim yaa olumsuz düsünme dikkat et kendine bol su icc hareketlerine dikkat et.

üzülme lütfen üzülmekde iyi gelmiyor

Canım gönlünü ferah tut,inşaallah bişey olmaz.Dua et, Allah korusun,aklına iyi şeyler getir.

canım üzülme sakın.
bak kanamayla gittim. tehlike var dedi progestan verdi. 1 haftayı geçti. iki kere daha leke oldu. kaçıncı haftan? benim göğüs ağrısı da o kadar şiddetli değil mesela.moralini bozma sakın. her gün sancım oluyor ama sabrediyorum. yarın gideceğim ben de...aklımdan hiç kötü bir şey geçmiyor.
sen de geçirme.

canım benim allah yardımcın olsun sakın korkma inşallah birşey yoktur.üzme kendini.sitres yasaklütfen üzülme sen sakin ol herşey çok güzel olacak...

Canım dualarım seninle ama sakın olumsuz düşünüp kendini sıkıntıya sokma, stresten uzak durmalısın bu dönemde, doktorun garantiye almak, bir sorun varsa hemen müdahale etmek istemiş, merak etme sen.

Bozma moralini canım..
Allahın izniyle bişey olmıycak olumlu düşün bol bol dua et..
İyi haberlerini bekliyoruz dualarım seninle..

7+2 deyim benım göguslerım bastan berı cok agrıyordu cok serttı düşük tehlikesinden sonra ağrısı kesilince dahada korktum.Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum aksam doktordan gelınce yazarım inşallah Allahım yanımda olur bebeğime birşey olmaz

İnşallah canım,
Hayırlısı neyse o olur, sen hiç merak etme, üzme kendini, sakin sakin uzanıp dinlen, randevuna çok yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…