2012 Ocak Anneleri

olmaz canım merak etme.benim nasıl ağırıyordu! şimdi sadeec bastırınca sızlıyor.

canım ya dur hemen telaşlenme olmaz ıns
olmamıştır duzelıyordur zamanal agrıların
ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana bi

yav her belirti herkeste olmaz kızlar paniklemeyin..bende de ilk haftalarda bulantı hiç yoktu.. her şeyi yerdim...sakin olur. kişiden kişiye değişir bence.

paniklemekten değil kızımdada 7. ayda ağrımaya başlamıştı vede süt problemi çok çekmiştim aynı dönem hamile arkadaşlarımın hepsinin ağrıyor.benim genemi süt problemim olacak.bebeğim hiç doymuyordu hemen bitiyordu...süt hormonlarım yavaş çalışıyor sanırsam:26:

İyi diyelim iyi olalım cnm midem ağrıyo inşallah geçer
geçmiş olsun canım. yediğin bişey mi dokundu acaba ?
yürüyüse baslim dedim yagmur yagiyor 1 haftadir dr, dedi yürüyüslere basla simdiden 35-40 dakika arasiyürü dedi.
ben gün içinde okdar çok yürüyorum kı akşam halim kalmıyor. ama serinde yürümek güzel olabilir.
canım sakın moralını bozma hayırlı haberlerle dönersin inşallah. arkadaşların da dediği gibi doktor önlem almak için çağırmıştır. hem stresten uzak durmalısın. bebeğini de üzme olur mu

canım genel kanı şu:
boş da olsa,emzirdikçe süt gelir.

ama tabi sen tecrübelisin.ben bilemem.
bekarken prolaktini aktive eden bir ilç kullanmıştım.göğüslerim o zama büyüdü. ilacı bıraktım, 1 sene içinde ancak kesildi.. göğsümde meme dokusu yapmış ve süt bezi geliştirmiş!! ama psikiyatri ilacıydı...bebeme yarayacak bişey değil..

Kızlar benim de 6. Haftaya kadar göğüslerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı, kasıklarımda kıvrandıran sancılar vardı, bulantım çok çok hafif ve bazen oluyordu, 6. Haftaya girmemle birlikte ağrı sızı kalmadı, yaklaşık 3 haftadır sadece hayatımı cehenneme çeviren bir bulantım var, oturup Allahım yardım et bana diye ağlıyorum, durumum o kadar kötü ki dün eşim, böyle olacağını bilsem bebek istemezdim dedi, sus dedim Allahın gücüne gider, sonra baktım gözleri doldu, seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor...

Kısacası her insanın bünyesi, hamileliğe verdiği tepki farklı oluyor, bulantının sağlıklı gebelik işareti olduğu da hikaye, 4. Haftadan itibaren kusmaktan harab olan bir arkadaşıma 7. Haftada dış gebelik teşhisi konmuştu. En iyisi fazla kendini dinlememek, ben de bulantım yok diye diye bu hale geldim, şimdi iş yerinde her gören acıyor halime, güya söylemeyecektim kimseye, bütün şirket öğrendi, lavabodan çıkamıyorum, oturduğum yerde öğürüp duruyorum, Allah benim gibilerin yardımcısı olsun

amin canım. benim bulantı dönemi kısa sürdü. hemen başlamadı zaten.ama felaketti.
gerçekten kendini dinlememek gerekiyor.

amin canım. benim bulantı dönemi kısa sürdü. hemen başlamadı zaten.ama felaketti.
gerçekten kendini dinlememek gerekiyor.

Benim bulantılarla geçirdiğim 3. haftam bu hafta, artık gücümün giderek azaldığını hissediyorum, sürekli tansiyonum düşünüyor, yürürken ayağımı boşluğa atıyorum sanki, biyerde yığılıp kalıcam diye korkuyorum kızıyorum kendime, 5 hafta civarındayken burda herkes bulantım var diyorken, bende niye yok, ben niye hamile gibi değilim diye yakınıyordum, şükretmeyi bilemedim...

ay cnm ya anlıyorum senı zor gerçekten anladıgım kadarıyla sen bendende kötüsün
sen kacındı haftandasın canım
bende esıme karsı uzuluyorum olu gıbı durmaktan

canım ben bekarken süt bezlerimde problem vardı ama tedavi olmuştum.kızmdada kızım gün boyunca göğsümdeydi amiyordu ama gelmiyordu ağlıyordu o ağlayınca bende ağlardım sıkardım sıkardım çok zor gelirdi.ek gıdaya başlayarak sütün birikmesini sağlamıştım.ama 6 ay çok zor geçmişti.o dönemdede doktor bebelak sütlerinden verin demişti aralarda ondanda veriyordum.allahım inşallah gene olmaz...şimdide ayakarım felaket şişmiş durmda yakkabıdan pörtlemiş durumda

meseret Allah yardım etsin sana ve senin gibilere cnm..bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 haftadır yataktan çıkamıyor bulantıdan...

ay cnm ya anlıyorum senı zor gerçekten anladıgım kadarıyla sen bendende kötüsün
sen kacındı haftandasın canım
bende esıme karsı uzuluyorum olu gıbı durmaktan

8 haftayı devirdik, benim de 5+5 lerde falan başladı, tam gaz devam ediyor, eşim benden perişan, temizlik yemek hep ona bakıyor, ben yerimden bile kalkamıyorum, zaten deterjan kokusu duyunca midem ağzımdan geliyor, bir de ben normalde çok hareketli neşeli bir insandım, kimse şu halime alışık değil, eşim de kahroluyor, keşke senin yerine ben çeksem sıkıntıları diyor ama elinden de bir şey gelmiyor

canım benim geçmiş olsun. sıkma canını, moral er kendine ve dua et. Allah korusun evladını. moral çok önemli biliyorsun, bebiş herşeyi hissediyor.

bende 5+3 de felan başladı 1 haftayı gectı başlayalıdaha yolum çok:)

meseret Allah yardım etsin sana ve senin gibilere cnm..bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 haftadır yataktan çıkamıyor bulantıdan...

ben de haftanın yarısında rapor aldım ama 2 gündür işteyim, gerçi işte de bir şey yapabiliyor musun dersen hayır, günün yarısını ya lavaboda ya da hava almak için bahçede geçiriyorum...

canım, çok üzüldüm.inşallah sorun yaşamazsın bu kez...

ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana bi[/QUOTE]

Canım benim 5. haftada başladı bulnatılarım ama yoğun olarak 7-9 arası yaşadım.
Zaten normalde de koku hassasiyeti olan biri değildim.
o iki hafta bile yetti.
Ama çok şükür öyle çok bulantım olmadı.
Benim ara ara bel ağrım oluyor.
Bazen de adet dönemimin hafifletilmiş kasık ağrıları.
Bunlar da normalmiş.Dr. öyle dedi.Hatta bu bebeğin büyüdüğünün göstergesi imiş.
Rahim büyürken kasılıp hafif ağrılar yaparmış
Kanama olmadığı sürece normal dedi.
Şimdi o ağrıları takip ediyom,bi gün olmayınca tedirgin oluyorum
Ama asıl Allah'a emanet ettim.O korursa herşey yolunda gider.
inşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…