7+2 deyim benım göguslerım bastan berı cok agrıyordu cok serttı düşük tehlikesinden sonra ağrısı kesilince dahada korktum.Herkesin güzel dilekleri için teşekkür ediyorum aksam doktordan gelınce yazarım inşallah Allahım yanımda olur bebeğime birşey olmaz
benim göğüslerimde ne bir şişkinlik nede bir ağrı var halla halla....:26::26::26:
canım ya dur hemen telaşlenme olmaz ınsmerhaba kızlar düşük tehlikesınden sonra 2 gundur yatıyorum ewde belım cok agrıyo doktorumu aradım sabah göğüslerim çok ağrıyordu hamileliğimin en başından beri nerdeyse agrı kesıldı dunden berı cok hafıf ağrıyo doktora söyledım mıgde bulantın varmı dedi oda yok 2 gündür dedim hemen gel dedı hamılelik belirtilerinde azalma ve kesilme olduysa önemli dedi aslında dün kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin ama bellı olmaz dedi doktor moralim çok bozuk 6 da gidicem noolur bana dua edin olurmu bebeğime birşey olmasın kimsenin bebeğine birşey olmasın kendinize dikkat edin noolur...
ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana biMerhaba arkadaşlar;
Nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik?
Ben gündüz iş yüzünden akşamda halim kalmadığı ve erkenden uyuduğum için pek iştirak edemiyorum
sohbetlere.
Benim bulantılar azaldı hatta bitti bile denebilir,zaten çok olmuyordu.
Ama benim bel ağrım oluyor.
Doktor herkesin şikayeti belirtisi farklı olur,diyor.
Benim kısmetime bel ağrısı düştü:)
yav her belirti herkeste olmaz kızlar paniklemeyin..bende de ilk haftalarda bulantı hiç yoktu.. her şeyi yerdim...sakin olur. kişiden kişiye değişir bence.
geçmiş olsun canım. yediğin bişey mi dokundu acaba ?
İyi diyelim iyi olalım cnm midem ağrıyo inşallah geçer
ben gün içinde okdar çok yürüyorum kı akşam halim kalmıyor. ama serinde yürümek güzel olabilir.yürüyüse baslim dedim yagmur yagiyor 1 haftadir dr, dedi yürüyüslere basla simdiden 35-40 dakika arasiyürü dedi.
canım sakın moralını bozma hayırlı haberlerle dönersin inşallah. arkadaşların da dediği gibi doktor önlem almak için çağırmıştır. hem stresten uzak durmalısın. bebeğini de üzme olur mumerhaba kızlar düşük tehlikesınden sonra 2 gundur yatıyorum ewde belım cok agrıyo doktorumu aradım sabah göğüslerim çok ağrıyordu hamileliğimin en başından beri nerdeyse agrı kesıldı dunden berı cok hafıf ağrıyo doktora söyledım mıgde bulantın varmı dedi oda yok 2 gündür dedim hemen gel dedı hamılelik belirtilerinde azalma ve kesilme olduysa önemli dedi aslında dün kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin ama bellı olmaz dedi doktor moralim çok bozuk 6 da gidicem noolur bana dua edin olurmu bebeğime birşey olmasın kimsenin bebeğine birşey olmasın kendinize dikkat edin noolur...
paniklemekten değil kızımdada 7. ayda ağrımaya başlamıştı vede süt problemi çok çekmiştim aynı dönem hamile arkadaşlarımın hepsinin ağrıyor.benim genemi süt problemim olacak.bebeğim hiç doymuyordu hemen bitiyordu...süt hormonlarım yavaş çalışıyor sanırsam:26:
Kızlar benim de 6. Haftaya kadar göğüslerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı, kasıklarımda kıvrandıran sancılar vardı, bulantım çok çok hafif ve bazen oluyordu, 6. Haftaya girmemle birlikte ağrı sızı kalmadı, yaklaşık 3 haftadır sadece hayatımı cehenneme çeviren bir bulantım var, oturup Allahım yardım et bana diye ağlıyorum, durumum o kadar kötü ki dün eşim, böyle olacağını bilsem bebek istemezdim dedi, sus dedim Allahın gücüne gider, sonra baktım gözleri doldu, seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor...
Kısacası her insanın bünyesi, hamileliğe verdiği tepki farklı oluyor, bulantının sağlıklı gebelik işareti olduğu da hikaye, 4. Haftadan itibaren kusmaktan harab olan bir arkadaşıma 7. Haftada dış gebelik teşhisi konmuştu. En iyisi fazla kendini dinlememek, ben de bulantım yok diye diye bu hale geldim, şimdi iş yerinde her gören acıyor halime, güya söylemeyecektim kimseye, bütün şirket öğrendi, lavabodan çıkamıyorum, oturduğum yerde öğürüp duruyorum, Allah benim gibilerin yardımcısı olsun
amin canım. benim bulantı dönemi kısa sürdü. hemen başlamadı zaten.ama felaketti.
gerçekten kendini dinlememek gerekiyor.
Kızlar benim de 6. Haftaya kadar göğüslerimde aşırı hassasiyet hatta ağrı, kasıklarımda kıvrandıran sancılar vardı, bulantım çok çok hafif ve bazen oluyordu, 6. Haftaya girmemle birlikte ağrı sızı kalmadı, yaklaşık 3 haftadır sadece hayatımı cehenneme çeviren bir bulantım var, oturup Allahım yardım et bana diye ağlıyorum, durumum o kadar kötü ki dün eşim, böyle olacağını bilsem bebek istemezdim dedi, sus dedim Allahın gücüne gider, sonra baktım gözleri doldu, seni böyle görmeye dayanamıyorum diyor...
Kısacası her insanın bünyesi, hamileliğe verdiği tepki farklı oluyor, bulantının sağlıklı gebelik işareti olduğu da hikaye, 4. Haftadan itibaren kusmaktan harab olan bir arkadaşıma 7. Haftada dış gebelik teşhisi konmuştu. En iyisi fazla kendini dinlememek, ben de bulantım yok diye diye bu hale geldim, şimdi iş yerinde her gören acıyor halime, güya söylemeyecektim kimseye, bütün şirket öğrendi, lavabodan çıkamıyorum, oturduğum yerde öğürüp duruyorum, Allah benim gibilerin yardımcısı olsun
canım genel kanı şu:
boş da olsa,emzirdikçe süt gelir.
ama tabi sen tecrübelisin.ben bilemem.
bekarken prolaktini aktive eden bir ilç kullanmıştım.göğüslerim o zama büyüdü. ilacı bıraktım, 1 sene içinde ancak kesildi.. göğsümde meme dokusu yapmış ve süt bezi geliştirmiş!!ama psikiyatri ilacıydı...bebeme yarayacak bişey değil..
ay cnm ya anlıyorum senızor gerçekten anladıgım kadarıyla sen bendende kötüsün
sen kacındı haftandasın canım
bende esıme karsı uzuluyorum olu gıbı durmaktan
merhaba kızlar düşük tehlikesınden sonra 2 gundur yatıyorum ewde belım cok agrıyo doktorumu aradım sabah göğüslerim çok ağrıyordu hamileliğimin en başından beri nerdeyse agrı kesıldı dunden berı cok hafıf ağrıyo doktora söyledım mıgde bulantın varmı dedi oda yok 2 gündür dedim hemen gel dedı hamılelik belirtilerinde azalma ve kesilme olduysa önemli dedi aslında dün kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin ama bellı olmaz dedi doktor moralim çok bozuk 6 da gidicem noolur bana dua edin olurmu bebeğime birşey olmasın kimsenin bebeğine birşey olmasın kendinize dikkat edin noolur...
8 haftayı devirdik, benim de 5+5 lerde falan başladı, tam gaz devam ediyor, eşim benden perişan, temizlik yemek hep ona bakıyor, ben yerimden bile kalkamıyorum, zaten deterjan kokusu duyunca midem ağzımdan geliyor, bir de ben normalde çok hareketli neşeli bir insandım, kimse şu halime alışık değil, eşim de kahroluyor, keşke senin yerine ben çeksem sıkıntıları diyor ama elinden de bir şey gelmiyor
meseret Allah yardım etsin sana ve senin gibilere cnm..bi arkadaşımda aynı senin gibi 2 haftadır yataktan çıkamıyor bulantıdan...
canım ben bekarken süt bezlerimde problem vardı ama tedavi olmuştum.kızmdada kızım gün boyunca göğsümdeydi amiyordu ama gelmiyordu ağlıyordu o ağlayınca bende ağlardım sıkardım sıkardım çok zor gelirdi.ek gıdaya başlayarak sütün birikmesini sağlamıştım.ama 6 ay çok zor geçmişti.o dönemdede doktor bebelak sütlerinden verin demişti aralarda ondanda veriyordum.allahım inşallah gene olmaz...şimdide ayakarım felaket şişmiş durmda yakkabıdan pörtlemiş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?