canım ya dur hemen telaşlenme olmaz ıns
olmamıştır duzelıyordur zamanal agrıların
ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana bi
canım korkma bişey olmamıştır inşallah benim göğsülerde şişmiş taş gibiydiler ve acıyolardı sonra geçti şimdi hafif şiş ama nerdeyse hiç acımıyo 1 haftadır filan ama 3 gün önce grdüm bebeğimiçok şükür bişi yoktu dra sordum cevap bile vermedi sağolsunmerhaba kızlar düşük tehlikesınden sonra 2 gundur yatıyorum ewde belım cok agrıyo doktorumu aradım sabah göğüslerim çok ağrıyordu hamileliğimin en başından beri nerdeyse agrı kesıldı dunden berı cok hafıf ağrıyo doktora söyledım mıgde bulantın varmı dedi oda yok 2 gündür dedim hemen gel dedı hamılelik belirtilerinde azalma ve kesilme olduysa önemli dedi aslında dün kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin ama bellı olmaz dedi doktor moralim çok bozuk 6 da gidicem noolur bana dua edin olurmu bebeğime birşey olmasın kimsenin bebeğine birşey olmasın kendinize dikkat edin noolur...
8 haftayı devirdik, benim de 5+5 lerde falan başladı, tam gaz devam ediyor, eşim benden perişan, temizlik yemek hep ona bakıyor, ben yerimden bile kalkamıyorum, zaten deterjan kokusu duyunca midem ağzımdan geliyor, bir de ben normalde çok hareketli neşeli bir insandım, kimse şu halime alışık değil, eşim de kahroluyor, keşke senin yerine ben çeksem sıkıntıları diyor ama elinden de bir şey gelmiyor
Benim bulantılarla geçirdiğim 3. haftam bu hafta, artık gücümün giderek azaldığını hissediyorum, sürekli tansiyonum düşünüyor, yürürken ayağımı boşluğa atıyorum sanki, biyerde yığılıp kalıcam diye korkuyorumkızıyorum kendime, 5 hafta civarındayken burda herkes bulantım var diyorken, bende niye yok, ben niye hamile gibi değilim diye yakınıyordum, şükretmeyi bilemedim...
canım ben sodaya limon sıkıp içiyodum o da iyi geliyodu eğer yapabilirsen onu bi denesene belki işe yarar.Bi de sanırım denemedin hiç etimek varya onu yiyodum ben kıtır kıtır ya da üzerine peynir sürüp.Bunların hepsi mide asidini alıyormuş
ETIMEK HE BUNUDA YAZAYIM BI KENARA..canım ben sodaya limon sıkıp içiyodum o da iyi geliyodu eğer yapabilirsen onu bi denesene belki işe yarar.Bi de sanırım denemedin hiç etimek varya onu yiyodum ben kıtır kıtır ya da üzerine peynir sürüp.Bunların hepsi mide asidini alıyormuş
AY BEN RAPOR ALSAM NE OLCUAK DEDIM UZUN SURECEKSE RAPORDA COZUM DEGILben de haftanın yarısında rapor aldım ama 2 gündür işteyim, gerçi işte de bir şey yapabiliyor musun dersen hayır, günün yarısını ya lavaboda ya da hava almak için bahçede geçiriyorum...
ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana bi
ETIMEK HE BUNUDA YAZAYIM BI KENARA..canım ben sodaya limon sıkıp içiyodum o da iyi geliyodu eğer yapabilirsen onu bi denesene belki işe yarar.Bi de sanırım denemedin hiç etimek varya onu yiyodum ben kıtır kıtır ya da üzerine peynir sürüp.Bunların hepsi mide asidini alıyormuş
AY BEN RAPOR ALSAM NE OLCUAK DEDIM UZUN SURECEKSE RAPORDA COZUM DEGILben de haftanın yarısında rapor aldım ama 2 gündür işteyim, gerçi işte de bir şey yapabiliyor musun dersen hayır, günün yarısını ya lavaboda ya da hava almak için bahçede geçiriyorum...
ay cnm yok bebiş saglıklı olsunda bulanmasın bence boşver:)
merhaba kızlar düşük tehlikesınden sonra 2 gundur yatıyorum ewde belım cok agrıyo doktorumu aradım sabah göğüslerim çok ağrıyordu hamileliğimin en başından beri nerdeyse agrı kesıldı dunden berı cok hafıf ağrıyo doktora söyledım mıgde bulantın varmı dedi oda yok 2 gündür dedim hemen gel dedı hamılelik belirtilerinde azalma ve kesilme olduysa önemli dedi aslında dün kalp atışlarını duymuştuk bebeğimin ama bellı olmaz dedi doktor moralim çok bozuk 6 da gidicem noolur bana dua edin olurmu bebeğime birşey olmasın kimsenin bebeğine birşey olmasın kendinize dikkat edin noolur...
Benim bulantılarla geçirdiğim 3. haftam bu hafta, artık gücümün giderek azaldığını hissediyorum, sürekli tansiyonum düşünüyor, yürürken ayağımı boşluğa atıyorum sanki, biyerde yığılıp kalıcam diye korkuyorumkızıyorum kendime, 5 hafta civarındayken burda herkes bulantım var diyorken, bende niye yok, ben niye hamile gibi değilim diye yakınıyordum, şükretmeyi bilemedim...
canım ben sodaya limon sıkıp içiyodum o da iyi geliyodu eğer yapabilirsen onu bi denesene belki işe yarar.Bi de sanırım denemedin hiç etimek varya onu yiyodum ben kıtır kıtır ya da üzerine peynir sürüp.Bunların hepsi mide asidini alıyormuş
benimde sonum öle olacak vallahi hep bende niye yok diye taktım kafama ama keseyi gördükten sonra rahatlamıştım bu gün midem sanki iyi değil bende öyle olacam diye korktum sizler anlattıkça çok üzülüyorum yanlış anlaşılmasın ama çalışan kadınların işi daha zormuş hamilelik çalışmaya uygun değil
kızlar ben listede yokumm nasıl eklenıyorr yada kım eklıyorr acaba bilmıyorumdaa
Konu sahibi shining e özelden mesaj yaz cnm. o ekliyor.
Arkadaşlar 2 dir giriyorum selam veriyorum kimse selam almıyor.Eğer aranıza başkalarını almak istemiyorsanız sorun değil sadece izlerim.Tecrübeli 2 çocuk annesi olarak ayrıca sağlık personeli olduğumdan belki azcıkta olsa faydam dokunabilirdi ama canınız saolsun
teşekkür ederim anlayışın için.hoş geldınız emınım arkadaşlarımda benım gibi gözden kaçırmışlardırr yoksa nıye slm vermeyelimmm
teşekkür ederim anlayışın için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?