2012 Ocak Anneleri

Canım benim 5. haftada başladı bulnatılarım ama yoğun olarak 7-9 arası yaşadım.
Zaten normalde de koku hassasiyeti olan biri değildim.
o iki hafta bile yetti.
Ama çok şükür öyle çok bulantım olmadı.
Benim ara ara bel ağrım oluyor.
Bazen de adet dönemimin hafifletilmiş kasık ağrıları.
Bunlar da normalmiş.Dr. öyle dedi.Hatta bu bebeğin büyüdüğünün göstergesi imiş.
Rahim büyürken kasılıp hafif ağrılar yaparmış
Kanama olmadığı sürece normal dedi.
Şimdi o ağrıları takip ediyom,bi gün olmayınca tedirgin oluyorum
Ama asıl Allah'a emanet ettim.O korursa herşey yolunda gider.
inşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım

canım korkma bişey olmamıştır inşallah benim göğsülerde şişmiş taş gibiydiler ve acıyolardı sonra geçti şimdi hafif şiş ama nerdeyse hiç acımıyo 1 haftadır filan ama 3 gün önce grdüm bebeğimiçok şükür bişi yoktu dra sordum cevap bile vermedi sağolsun

canım ben sodaya limon sıkıp içiyodum o da iyi geliyodu eğer yapabilirsen onu bi denesene belki işe yarar.Bi de sanırım denemedin hiç etimek varya onu yiyodum ben kıtır kıtır ya da üzerine peynir sürüp.Bunların hepsi mide asidini alıyormuş

bence böyle düşünme zaten 5. haftalarda pek bulantı olmuyo bende de yoktu çoğu kişide de olmuyo canım.Pek nadir çok erken başlayan duydum genelde 6.7. haftalarda başlıyomuş.

etimek tuzlu ama demi canım? evde acil durumlarda etimek tatlısı yaparım diye ayırdığım etimek var ama o tuzsuz. yarın alışverişe cıkacaz listeye onu da ekleyeyeım bari

ETIMEK HE BUNUDA YAZAYIM BI KENARA..
ben de haftanın yarısında rapor aldım ama 2 gündür işteyim, gerçi işte de bir şey yapabiliyor musun dersen hayır, günün yarısını ya lavaboda ya da hava almak için bahçede geçiriyorum...
AY BEN RAPOR ALSAM NE OLCUAK DEDIM UZUN SURECEKSE RAPORDA COZUM DEGIL
BİDE BENM ISYERIMDE NORMAL KARSILANMAZ
ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana bi

o iki hafta bile yetti.
inşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım[/QUOTE]

YA BENDE 5+3DE BAŞLADI AMA BUGUN NAZARIM DEGMESIN BIRAZ DAHA IYIYIM INS BÖLE DEVAM EDER ALLAH ım

ETIMEK HE BUNUDA YAZAYIM BI KENARA..
ben de haftanın yarısında rapor aldım ama 2 gündür işteyim, gerçi işte de bir şey yapabiliyor musun dersen hayır, günün yarısını ya lavaboda ya da hava almak için bahçede geçiriyorum...
AY BEN RAPOR ALSAM NE OLCUAK DEDIM UZUN SURECEKSE RAPORDA COZUM DEGIL
BİDE BENM ISYERIMDE NORMAL KARSILANMAZ
ay cnm 10 haftada bittimi ay böle erken bulantılarını gecenlerı gorunce sevınıyorum kacıncı haftada başladı nasıl dı kötümüydü anlatsana bi

o iki hafta bile yetti.
inşaallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız canım[/QUOTE]

YA BENDE 5+3DE BAŞLADI AMA BUGUN NAZARIM DEGMESIN BIRAZ DAHA IYIYIM INS BÖLE DEVAM EDER ALLAH ım

Allahım korusun bebeğini inşallah iyi haberler ver bize

benimde sonum öle olacak vallahi hep bende niye yok diye taktım kafama ama keseyi gördükten sonra rahatlamıştım bu gün midem sanki iyi değil bende öyle olacam diye korktum sizler anlattıkça çok üzülüyorum yanlış anlaşılmasın ama çalışan kadınların işi daha zormuş hamilelik çalışmaya uygun değil

limonlu soda ben de içiyorum, etimek i de denicem bakalım, çok sağol cnm

Doğru söylüyorsun çalışırken zor ama bir taraftan da mecburi de olsa hareket etmek iyi geliyor, hafta sonuyla birlikte 4 gün evdeydim mesela, evdeyken sürekli hasta gibi yatıyorum, yattıkça daha kötü hissediyorum kendimi, kalkıp evin içinde bile yürümüyorum, işe gidince en azından kafam dağılıyor yani aslında neye alıştıysan o daha kolay geliyor.

Arkadaşlar 2 dir giriyorum selam veriyorum kimse selam almıyor.Eğer aranıza başkalarını almak istemiyorsanız sorun değil sadece izlerim.Tecrübeli 2 çocuk annesi olarak ayrıca sağlık personeli olduğumdan belki azcıkta olsa faydam dokunabilirdi ama canınız saolsun

hoş geldınız emınım arkadaşlarımda benım gibi gözden kaçırmışlardırr yoksa nıye slm vermeyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…