2012 Ocak Anneleri

rica ederimm kaç haftalıksın yosun
adım mehtap canım.Normalde 9 hafta ama usg de bir hafta küçük görünüyor bebişim ama usg nin sonuçta 1 hafta yanılma payı var sağlıklı olsunlarda sorun değil tabi ki arayı çabuk kapatıyor minikler.

hayırlı olsun mehtap bende 10+3 2 gebelık benımm evet inş sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar bızlere

arkadaslar doktor bana demişti bebegin ölmüş ilacları bırak 4 gün icinde bebek kendiliginden düsecek demişti 4 gün oldu hala bişey yok beyaz hamilelik akıntısı devam ediyor agrım falan da yok acaba kürtaj mı olmam gerekiyor?

merhaba hoşgeldin neden istemeyelim olurmu öyle şey gözden kaçmıştır sayfalar çok çabuk ilerliyor ondandır

Selamını almaz mıyız aşkolsun, herkesin benimki gibi aklı ya midesinde ya da 5 karış havadaysa ondan gözden kaçmış olabilir, kusura bakma :26: çoğunluk benim gibi deneyimsiz burda, senin gibi deneyimlileri görünce havada kapıyoruz aslında

Canım bir kez daha gitsen ya bir doktora, kesin mi konuşmuştu böyle?

arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi

etimek tuzlu ama demi canım? evde acil durumlarda etimek tatlısı yaparım diye ayırdığım etimek var ama o tuzsuz. yarın alışverişe cıkacaz listeye onu da ekleyeyeım bari

cnm ,benm etimek tuzsuz sanırım dikkat etmedim ama tuzlu da olsa farketmez sanırım ,kızarmış ekmek asidi alır diye okudum ben de onun yerine etimek yedim hazır kızarmışı var diye :))

arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi

benm de kalçam ağrıo cnm özellike sağ tarafım ben kalkarken fln ağrıo leğen kemikleri açılıomuymuş bişey oluomuş ondan:))

canım bak burda konu açmışlar bazısı magnezyum eksikliği fln demiş, bi de şöle yazıo.Ben bu yazanın olduğunu düşünmek istiyorum :)))

Kalça ağrısı : gebelik sırasında salgılanmaları artmış olan hormonlar kalça kemiği arasındaki eklemlerde gevşemeye yol açar bu kemiklerin artmış bükülebilme özelliği sayesinde bebek doğum kanalından rahatlıkla geçer ve bu durum kalça ağrısna sebeb olur.

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...sorunlar/410728-hamilelikte-kalca-agrisi.html

çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ben bu tür ağrının gebeliğin son aylarında olduğunu duymuştum o kadar kötüki anlatamam sizler bulantılardan bense bu ağrıdan çekiyorum 2 aydır son günlerde azdı ağrı oturduğum yerden eşim kaldırıyor beni genelde bide biraz sert bi yere oturduysam allah hiç kalkamıyorum ne yapacam ben allahım

evet malesef 2 ayrı doktora gittim ikiside aynısını söylemişti

rahim büyüdüğü için de oluyormuş inşallah yakın zamanda geçer.Benm durumum seninki kadar kötü değil ama ağrı var ben de mesela tuvalette kapı koluna tutunup kalkıyorum

selam arkadasım hosgeldin...

rahim büyüdüğü için de oluyormuş inşallah yakın zamanda geçer.Benm durumum seninki kadar kötü değil ama ağrı var ben de mesela tuvalette kapı koluna tutunup kalkıyorum

verdiğin linke baktım canım hepsini okudum doğru düzgün bi bilgi yok yaşayan var ama genelde 4. hatta 5.aydan sonra olurmuş bu ağrı ben ilerleyen aylardan daha çok korkuyorum yarın bunun için doktora gidicem normalde kontrolum 15.de acaba kendi doktorumamı gitsem yokda ortopediye falanmı ne yapsam sizce zaten her ikiside röntgene gönderemiycek nasıl teşhis konacaksa artık bilemiyorum

sanırım bi arakdaş cvp vermiş ama bende progestan kullanıyorum günde 3 kez 8 saat arayla ve
aynıanda 2 şer tablet ve vajinadan,beyaz yuvarlak ve hafif yumuşak bir tablet
bildiğim kadarıyla ağızdan da alınabiliyor ancak bulantı falan yapıyormuş
ayrıca vajinadan alınınca daha etkiliymiş

tabiki önce kendi doktoruna git cnm ,eğer gerekliyse o seni ortopediye yönlendirir.

tamam cutecim anlaştık yanlış anlamanın düzelmesine sevindim çünkü ben bilerek kimseyi kırmak istemem hele böyle bir konuda asla
amin canım inşallah rabbim burdaki herkese sağlıklı bir şekide bebeklerimizi kucağına almayı nasip eder
buarada tatlım sen kaçıncı haftandasın tanışalım

Son düzenleme:

adaecrincim benimde ağrıyordu dr um a sordum neden diye erken dönemdeki agrı rahim büyüdüğü için leğen kemiği genişlerken ağrı yapıyormuş sonraki dönemde olan agrının sebebide magnezyum eksikliğiymiş benim şimdi geçti ayağımın üzerine basamıyordum yan yatıncada ağrıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…