adım mehtap canım.Normalde 9 hafta ama usg de bir hafta küçük görünüyor bebişim ama usg nin sonuçta 1 hafta yanılma payı var sağlıklı olsunlarda sorun değil tabi ki arayı çabuk kapatıyor minikler.rica ederimm kaç haftalıksın yosun
adım mehtap canım.Normalde 9 hafta ama usg de bir hafta küçük görünüyor bebişim ama usg nin sonuçta 1 hafta yanılma payı var sağlıklı olsunlarda sorun değil tabi ki arayı çabuk kapatıyor minikler.
aminn inşallahh.Maşallah bebişine de canım.İyi akşamlar,hoşçakal şimdilik.hayırlı olsun mehtap bende 10+3 2 gebelık benımm evet inş sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar bızlere
Arkadaşlar 2 dir giriyorum selam veriyorum kimse selam almıyor.Eğer aranıza başkalarını almak istemiyorsanız sorun değil sadece izlerim.Tecrübeli 2 çocuk annesi olarak ayrıca sağlık personeli olduğumdan belki azcıkta olsa faydam dokunabilirdi ama canınız saolsun
Arkadaşlar 2 dir giriyorum selam veriyorum kimse selam almıyor.Eğer aranıza başkalarını almak istemiyorsanız sorun değil sadece izlerim.Tecrübeli 2 çocuk annesi olarak ayrıca sağlık personeli olduğumdan belki azcıkta olsa faydam dokunabilirdi ama canınız saolsun
arkadaslar doktor bana demişti bebegin ölmüş ilacları bırak 4 gün icinde bebek kendiliginden düsecek demişti 4 gün oldu hala bişey yok beyaz hamilelik akıntısı devam ediyor agrım falan da yok acaba kürtaj mı olmam gerekiyor?
etimek tuzlu ama demi canım? evde acil durumlarda etimek tatlısı yaparım diye ayırdığım etimek var ama o tuzsuz. yarın alışverişe cıkacaz listeye onu da ekleyeyeım bari
arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi
cnm ,benm etimek tuzsuz sanırım dikkat etmedim ama tuzlu da olsa farketmez sanırım ,kızarmış ekmek asidi alır diye okudum ben de onun yerine etimek yedim hazır kızarmışı var diye :))
benm de kalçam ağrıo cnm özellike sağ tarafım ben kalkarken fln ağrıo leğen kemikleri açılıomuymuş bişey oluomuş ondan:))
canım bak burda konu açmışlar bazısı magnezyum eksikliği fln demiş, bi de şöle yazıo.Ben bu yazanın olduğunu düşünmek istiyorum :)))
Kalça ağrısı : gebelik sırasında salgılanmaları artmış olan hormonlar kalça kemiği arasındaki eklemlerde gevşemeye yol açar bu kemiklerin artmış bükülebilme özelliği sayesinde bebek doğum kanalından rahatlıkla geçer ve bu durum kalça ağrısna sebeb olur.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...sorunlar/410728-hamilelikte-kalca-agrisi.html
Selamını almaz mıyız aşkolsun, herkesin benimki gibi aklı ya midesinde ya da 5 karış havadaysa ondan gözden kaçmış olabilir, kusura bakma :26: çoğunluk benim gibi deneyimsiz burda, senin gibi deneyimlileri görünce havada kapıyoruz aslında
Canım bir kez daha gitsen ya bir doktora, kesin mi konuşmuştu böyle?
çok teşekkür ederim arkadaşlar ama ben bu tür ağrının gebeliğin son aylarında olduğunu duymuştum o kadar kötüki anlatamam sizler bulantılardan bense bu ağrıdan çekiyorum 2 aydır son günlerde azdı ağrı oturduğum yerden eşim kaldırıyor beni genelde bide biraz sert bi yere oturduysam allah hiç kalkamıyorum ne yapacam ben allahım
rahim büyüdüğü için de oluyormuş inşallah yakın zamanda geçer.Benm durumum seninki kadar kötü değil ama ağrı var ben de mesela tuvalette kapı koluna tutunup kalkıyorum
canlarım kusura bakmayınn sizi okumadan soru sormam lazımmm.
acill cevapppp
dünkü problemimi biliyosunuzzz. yine doktorumu aradımmm ameliyattaydııı. ben derstteyken sağolsun eşimi aramış durumu sormuş sizin dediğiniz gibi progestan vermiş ama nasıl içeceğimi bilmiyorum sağolsun eşim işe jet gibi getirdi. ben 1 tane içtimm. şim di nasıl içiyoruz kaç satte bir canlarımm aciilll ltfnnnn.çünkü yine aradım yine ameliyata girmişşş.
verdiğin linke baktım canım hepsini okudum doğru düzgün bi bilgi yok yaşayan var ama genelde 4. hatta 5.aydan sonra olurmuş bu ağrı ben ilerleyen aylardan daha çok korkuyorum yarın bunun için doktora gidicem normalde kontrolum 15.de acaba kendi doktorumamı gitsem yokda ortopediye falanmı ne yapsam sizce zaten her ikiside röntgene gönderemiycek nasıl teşhis konacaksa artık bilemiyorum
yok canım üzülme neolur tamamen benim yanlış anlamam. ben senin biraz problemli bir hamilelik geçirdiğini okumamıştım o yüzden sırf o cümleye takıldım aslında bunu daha önce de biryerde okumuştum ve o zamandan kafama takılmıştı benim niye hiç kusmam olmuyor diye. çok çok afedersininşallah bir daha öyle bir problem yaşamazsın ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın arkadaşım:80:
geçmiş olsun canım. yediğin bişey mi dokundu acaba ?
arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?