Hayır canım midem sürekli ağrıyo malesef
kıyafet konusunda dertliyim... Göbeğim hariç vücut ölçülerim aynı. Ama 68 kilo oldum
bugün ölçüldüm.. Karnım büyüyor gittikçe.. Zaten zamanında birden aşırı kilo aldığımdan esnekti karnım...
şimdi eteklerin hiç biri olmuyor.. Gömleklerin de...boydan penye elbisem vardı. Onu giyiyorum. Iki de beli lastik etek ama dışarıda giyilmez yani...
Erken diyorum hamile kıyafeti için ama alacağım galiba..
canım progestanı vermiş ama kaçlık 100lukmu 200lukmü kimisi 1 tane al der kimisi 2 tane al der benim doktorum kanamam olduğu için 200lukten 3 tane içtiriyorrr sen endişelenme aksamda olsa doktoruna bir sorr bu arada izin al bir kaç gün dinlenn derimm kanaman olmuş madem sakın hiç bi iş yapma sırt üstü yat ben öle yaptımmm
ya benimde tam bulantılarım azaldı derken şimdi de mide yanmam oluyor sürekli ne yesem...gerçi yediğim de makarna ve patatesten başka bir şey değil ona rağmen yanma oluyor...
iyi AKŞAMLARRRRRRRRRRRRR
BEN GELDİİİİMMMM.NASILSINIZZZZZZZZZZ
canım ben de kullanıyorum. Düşük riski için verdiyse, 8 saatte bir. Ben 08:00-16:00-00:00 da içiyorum. Tok alınıyor.
sanırım bi arakdaş cvp vermiş ama bende progestan kullanıyorum günde 3 kez 8 saat arayla ve
aynıanda 2 şer tablet ve vajinadan,beyaz yuvarlak ve hafif yumuşak bir tablet
bildiğim kadarıyla ağızdan da alınabiliyor ancak bulantı falan yapıyormuş
ayrıca vajinadan alınınca daha etkiliymiş
nasılsın cnmmmm..nasıl gidiyooohoşgeldin canımmm sanada iyi akşamlarr
nasılsın cnmmmm..nasıl gidiyooo
ya benimde tam bulantılarım azaldı derken şimdi de mide yanmam oluyor sürekli ne yesem...gerçi yediğim de makarna ve patatesten başka bir şey değil ona rağmen yanma oluyor...
selam göbüşleri bebişli hanımlar
nasılsınız?
iyi gidiyo canım kalça ağrım dışında senin nasıl gidiyorr
buralardayım aslında, bazen ziyaretçi olarak göz atıyorum bazen bişiler yazıyorum.. bi topik daha keşvettim, üçüz hamilelerin, orda şu redüksiyon (yani ikiye indirme) ile ilgili dertleştik, hepimiz aynı görüşteyiz, dokunmicaz bebişlerimize, Allahın dedii olur.
Canım yemeklerden sonra yeşil elma yemeyi dene belki iyi gelir benimkine iyi gelmişti ama cnm artık elma yemek istemiyo ve yanmanın dışında ağrıyo bnm midem..
Hoşgeldin cnm iyi olmaya çalışıyrm..
Asıl sen nasılsın nerelerdesn?
kalça ağrısıııı??????heimizde ayrı ayrııı reaksiyonnnn allah yardımcımız olsunn..
Ben ayakta fazla kalınca hani acı biber olur yanlışlıkla elin değer yanarya kasıklarım öyle yanıyoo
keşke öyle olsa bendeki geçmişe baktıysan yazmıştım duramıyorum ben
tatlım geçmiş olsun, doktoruna danıştın mı?keşke öyle olsa bendeki geçmişe baktıysan yazmıştım duramıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?