2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar merhaba bende 12 nisandan sonra adet görmedim 7.2 haftalık hamileyim benide ekleyebilirsiniz

cnmmm yaaa ben de rahatsızlık duymaya başladımmmm.sabah resmen gardroba 5 dak öyle bakar oldummm

sağol cnmmmmmmm çok şükürr iyiyimmm sağolasınnnn.

ya benimde tam bulantılarım azaldı derken şimdi de mide yanmam oluyor sürekli ne yesem...gerçi yediğim de makarna ve patatesten başka bir şey değil ona rağmen yanma oluyor...

serem ben de sadece makarma ve patates yiyebiliyorum, eskiden sebze yerdim şimdi yiyemiyorum, balığa bayılırdım şimdi adını bile duymak istemiyorum

Selam arkadaşlar nasılsınız bugün ?
bugün iyiyim çok şükür bulantılarım geçti dr.um bulantı ilacı verdi etki etti hayret

teşekkürler cnmmmm. Sağolasınnn.

ya benimde tam bulantılarım azaldı derken şimdi de mide yanmam oluyor sürekli ne yesem...gerçi yediğim de makarna ve patatesten başka bir şey değil ona rağmen yanma oluyor...

Canım yemeklerden sonra yeşil elma yemeyi dene belki iyi gelir benimkine iyi gelmişti ama cnm artık elma yemek istemiyo ve yanmanın dışında ağrıyo bnm midem..

selam göbüşleri bebişli hanımlar
nasılsınız?

Hoşgeldin cnm iyi olmaya çalışıyrm..
Asıl sen nasılsın nerelerdesn?

buralardayım aslında, bazen ziyaretçi olarak göz atıyorum bazen bişiler yazıyorum.. bi topik daha keşvettim, üçüz hamilelerin, orda şu redüksiyon (yani ikiye indirme) ile ilgili dertleştik, hepimiz aynı görüşteyiz, dokunmicaz bebişlerimize, Allahın dedii olur.
sizleri ihmal ettim biraz herkes iyi di mi?

keşke öyle olsa bendeki geçmişe baktıysan yazmıştım duramıyorum ben

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…