canım karpuz yemeyi denedinmi iyi geliyo mideye
Sagolasin canim dileklerin icin benim kanamam cok az oldu peceteye silince geldi 4 kez bende progynex iciyorum 3 kez birde b vitamini iciyorum bu arada kizlar b vitamini mide bulantisini azaltiyormus benim tamamen kesildi haberiniz olsun canlar
15 haziran canım ama dayanamzsam daha erken gitmeyi düşünüyorum çünkü dayanılacak gibi değil canıma tak etti artık
Ben teşekkr ederm cnm ne demek
Bence simit yeme mide yanman varsa..
Susam mideyi mahfediyo benden söylemesi..
Bilmiyorum bana gerçekten iyi geldi yeşil elma yediklerim sanki midemde duruyomuş gibi felaket bi his vardı o zamanlar rahatlatmıştı yemeklerden sonra..
Aynen öyle yesem bi dert yemesem ayrı dert mide ağrısı halsizlik mahfetti beni ama bebişlerimiz için değer napalım
Aslında doğru düzgün bişiyler yiyemiyorum bile sürekli ekmek arası yapmak zorunda kalıyorum pişirsem kokusu beni mahfediyo veya pişmiş geldiğinde de kokusu mahfediyo gözümün önüne geldiğinde dahi tiksinme oluyo yandım
canım benm sorun mide değil kalça ağrısı
Kizlar buarada mide yanmasinabirkac yudum soguk süt iyi geliyor denemekte fayda var:13:
yok bırakmam sizi de :) daha çoook başınızı ağrıtcam ağırlaşıncaaa
az kaldı inşallah, 10.haftadan itibaren hızla azalıcak sanırım.. benim yanmalarım falan azalmaya başladı iyice.. o ne yesem duruyo olayı bende de vardı, sanırım o da daha iyi..
inş.canım inş. bugün uyku yok bana...
canım aynen benimde senin gibi gerçekten yemek yeme olayı yok pek,açlığımı yatıştırarak ya da geçiştirerek yaşıyorum...ekmek arası iyi fikir aslında ama,onu da birinin benim için hazırlaması lazım:) yoksa peynir ekmek yapıp yiyorum ama köfte falan koyucaksam içine kokusu kötü geliyor bana...bakalım 3 aydan sonra geçer diyorlar ama zaten o zaman kesin yememiz gerekicek bebişler beslenemez yoksa
hahaa, sorma, benim göbüş çıkmaya başladı bile sanki..
Estfrullah cnm ne ağrıtrması bizde senin göbüşe bakarız artık seninki daha önce çıkıcak nasılsa
Artık ne yesem durmuyo midemde öyle hissetmiyorumda çok ağrıyo ya ayh her devre farklı ağrı
Ben uyumasına uyuyorumda sonra sabaha doğru uyku tutmuyo kalkıp sürekli saate bakıyorum..
Ben çok uykucu oldum bu hamilelik beni öyle yaptı yahuuuu
Estfrullah cnm ne ağrıtrması bizde senin göbüşe bakarız artık seninki daha önce çıkıcak nasılsa
Artık ne yesem durmuyo midemde öyle hissetmiyorumda çok ağrıyo ya ayh her devre farklı ağrı
Ben uyumasına uyuyorumda sonra sabaha doğru uyku tutmuyo kalkıp sürekli saate bakıyorum..
Ben çok uykucu oldum bu hamilelik beni öyle yaptı yahuuuu
kızlar çıkmam lazım.. iyi geceler, bebişlerinizle tatlı rüyalar
hahaa, sorma, benim göbüş çıkmaya başladı bile sanki..bi de bikaç gündür kaşınıyo ya.. krem sürmeyi de ihmal ediyorum, sonra pişman olmam inşallah canım süt ağrıya da iyi gelir, ya da ılık suya şeker katıp bi dene, yavaş yavaş iç..
bende de uyku yok bitek öğlen bulantı ilacımı içince biraz geliyo o kadareskiden çok uykucuydum....
kızlar çıkmam lazım.. iyi geceler, bebişlerinizle tatlı rüyalar
herkese ii geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz.......
kızlar sislerle de çok güzel şeyler paylaştık, paylaşıyoruz, zor zamanlarda destek olmaya çalışıyoruz birbirimize.. ama ben hemen hepinizden farklı şeyler yaşıyorum sanırım.. tedaviyle hamile kaldım, yani çokk istiyodum hamile kalmayı.. çok şükür şimdi hamileyim.. ama üçüz olunca farklı endişeler taşıyomuş insan... tek bebek olunca belli risklerin dışında inşallah hepiniz 40 haftayı dolduracak ya da 1-2 hafta erken doğum yapcaksınız en çok.. üçüz olduğunda onları 30. haftayı da geçirecek şekilde taşıyabilmek endişesi var.. Allah korusun pek çok riski var.. doğum sonrası belki hemen kucaklayabilememe riski... dilerim gelişimlerini tamamlayana kadar taşıyabilirim ve sağlıkla doğarlar kucaklarız.. o yüzden de sanırım üçüz anneleri ve üçüzlere hamile olan arkadaşlarla daha iyi anlıyoruz birbirimizi.. ama sizleri de bırakmak istemiyorum.. artık mekik dokicam galiba topikler arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?