2012 Ocak Anneleri

Sagolasin canim dileklerin icin benim kanamam cok az oldu peceteye silince geldi 4 kez bende progynex iciyorum 3 kez birde b vitamini iciyorum bu arada kizlar b vitamini mide bulantisini azaltiyormus benim tamamen kesildi haberiniz olsun canlar

Sseha cım bende peçete de değil kuzum yaaa sadece minnacıkk prinç tanesi büyüklüğünde iç çamaşırımda ydı leke.ben çoktan beri multitabs içtiğimden bende bulantı yok cnmm sadece yoğun kokulara tepki veriyorumm. bu arada kuzum ben de progeston kullanıyorum cnmmm.

canım aynen benimde senin gibi gerçekten yemek yeme olayı yok pek,açlığımı yatıştırarak ya da geçiştirerek yaşıyorum...ekmek arası iyi fikir aslında ama,onu da birinin benim için hazırlaması lazım:) yoksa peynir ekmek yapıp yiyorum ama köfte falan koyucaksam içine kokusu kötü geliyor bana...bakalım 3 aydan sonra geçer diyorlar ama zaten o zaman kesin yememiz gerekicek bebişler beslenemez yoksa

canım benm sorun mide değil kalça ağrısı

ayyyy inanmıyorum kendime geçmişe pek bakamadım tatlım kusura bakma dervişin fikri neyse zikride odur misali benim sorun midede ya herkesi öyle sanıyorum...
geçmiş olsun leğen kemikleri hamilelikte açılırmış buda bazen ağrı yapar derler....

Estfrullah cnm ne ağrıtrması bizde senin göbüşe bakarız artık seninki daha önce çıkıcak nasılsa
Artık ne yesem durmuyo midemde öyle hissetmiyorumda çok ağrıyo ya ayh her devre farklı ağrı

inş.canım inş. bugün uyku yok bana...

Ben uyumasına uyuyorumda sonra sabaha doğru uyku tutmuyo kalkıp sürekli saate bakıyorum..
Ben çok uykucu oldum bu hamilelik beni öyle yaptı yahuuuu

bi yandan göğüslerim bi yandan kalçam off bugün hiç ii değilim kocamda arkadaşlarıyla buluşmaya gitti zatenn yalnızım hamişim hastayım dostlarımm

Bende peynir zeytin domates fln yiyebiliyorum zaten nerde öyle köfte falan hayatta kim yapcakta yiycem ztn sevmem hazır köftede
Ayh napalım yaa o zamanlarda çok yiyorum çok şiştim falan diycezzzz

hahaa, sorma, benim göbüş çıkmaya başladı bile sanki.. bi de bikaç gündür kaşınıyo ya.. krem sürmeyi de ihmal ediyorum, sonra pişman olmam inşallah canım süt ağrıya da iyi gelir, ya da ılık suya şeker katıp bi dene, yavaş yavaş iç..

bende de uyku yok bitek öğlen bulantı ilacımı içince biraz geliyo o kadar eskiden çok uykucuydum....

Benimde kaşınıyor yahuuu..
Ama inanırmısın ben kaç haftadır doktora gitmek dışında dışarı çıkamıyorum fenalardayım.
O yüzden alamadım bebe yağı çatlak kremi fln..
Eşime söylesem emin olamıyorum dediğimi bulup alabiliceğinden
İnşallah çatlamayız cnm yaa..
Ama senin daha fazla dikkat etmen lazım..
Daha önce büyüycek karnın..
Denicem canım denemeye çalışcam en azından süt kokuyo ama napimm..

bende de uyku yok bitek öğlen bulantı ilacımı içince biraz geliyo o kadar eskiden çok uykucuydum....

Ay ben çok fenayım kafamı taşıyamıyorum

kızlar çıkmam lazım.. iyi geceler, bebişlerinizle tatlı rüyalar

Görüşürüz canım dikkat et kendine ve bebişlerine..
İyi geceler sanada bebişlerini gör rüyanda..

Canım seni çok iyi anlıyorum, hiç korkma endişelenme, eşimin halası 48 yaşında üçüz doğurdu, doğuma 34. haftasında girdi yanılmıyorsam, bebişler şimdi 2 yaşında dünya tatlısı, dünya güzeli 3 minik oldular çok da uslu akıllılar, iki erkek bir kızımız var, inşallah seninkiler de onlar gibi sağlıklı, dünya tatlısı bebişler olacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…