2012 Ocak Anneleri

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler
aa canım çokkk geçmiş olsun, tehlike atlattınız sanırım, şükür.. çok dikkat et, inşallah bebişin daha çoooooook senle kalıcak.. maşallah ona

kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler

cnmmm gözün aydınnnnnnnnnnnnn hadi sağlıcaklaaa kalll. Ben de dinleniyorumm kuzum progeston verdi doktorummm..cnm sende çok mu olmuştu kanama. Can sıkıntısı konu biliyorum ama. Ben piskoat oldum her saat başı tuvalete gidiyorum yaaa

Olsun canım iyisin ya sonuçta arada yaz iyi olduğunu bilelim..
Bencede aldırma rabbim hakkınızda hayırlısı neyse karşınıza onu çıkartsın cnm..

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler

Çok sevindim cnm gözünaydın dikkat et kendine..

Yeşil elmayıda bi dene istersen..
Geçicek inşallah yaa az kaldı sabredicez napalım başka çaremiz yok..
Sabahları yada akşam ne zaman yiyebiliyosan kaşarlı yada peynirli tost denedinmi cnm bana o iyi gelmişti yiyebildiğim bi oydu bulandığı zamanlarda..

kızlar sislerle de çok güzel şeyler paylaştık, paylaşıyoruz, zor zamanlarda destek olmaya çalışıyoruz birbirimize.. ama ben hemen hepinizden farklı şeyler yaşıyorum sanırım.. tedaviyle hamile kaldım, yani çokk istiyodum hamile kalmayı.. çok şükür şimdi hamileyim.. ama üçüz olunca farklı endişeler taşıyomuş insan... tek bebek olunca belli risklerin dışında inşallah hepiniz 40 haftayı dolduracak ya da 1-2 hafta erken doğum yapcaksınız en çok.. üçüz olduğunda onları 30. haftayı da geçirecek şekilde taşıyabilmek endişesi var.. Allah korusun pek çok riski var.. doğum sonrası belki hemen kucaklayabilememe riski... dilerim gelişimlerini tamamlayana kadar taşıyabilirim ve sağlıkla doğarlar kucaklarız.. o yüzden de sanırım üçüz anneleri ve üçüzlere hamile olan arkadaşlarla daha iyi anlıyoruz birbirimizi.. ama sizleri de bırakmak istemiyorum.. artık mekik dokicam galiba topikler arası

yok bebeğim yaaa ben yoğun çalışıyorum özelde olunca akşam 9 la 11 arası sizlerleyim maaleseff tatil olunca inşallah hep sizleyimm.

Hayırdır sendeki roblem ne kuzummmmm.

tatlım geçmiş olsun, doktoruna danıştın mı?

sağol canım doktoruma danışmadım randevu gününü beklıyorum tlfnla sağlıklı olmaz die aramadım şimdilik inleye inleye geziniyorum sol kalçam fena kalkamıyorum oturamıyorum sanki balta saplanmış gibi topallıyorum doktor röntgende çekemiycek ne olacak bilmiyorum ilerleyen aylarda dahada artmasından korkuyorum

canımm, çok tatlı güzel kalplisin senn, teşekkür ederim.

canım denicem yeşil elmayı yarın alıp bakayım..çok sağol, sabahları kaşarlı tost yiyorum zaten,simit falan geçiştiriyorum ama akşam zar zor yiyorum yemek,aslında bulantım azaldı baya,yemekten sonra bulantım oluyor genelde ama çok tiksiniyorum her şeyden...akşam yemeklerim patatesten ibaret genelde...sende tatlım hazmı zor şeyler yiyorsan o da ağrı yapabilir...metabolizmamız değişti ya mide yanmalarımız,ağrılarımız,ama olsun bebeklerimiz sağlıklı olsun da herşeye katlanırız biz

Haklısın cnm çoklu gebelikler farklı oluyo..
Orda kendinle ilgili daha fazla bilgi alırsın.
Yaşayanlar yaşamış olanlardan akıl alırsın..
Ama burayıda bırakma tabi

cnm bnmmm dikkat et kendineee ve doktoruna her türlü soruyu sor yaşadıklarını not all uyuşmamı çekilmemi ağrımıı neyse teker teker.

canımm, çok tatlı güzel kalplisin senn, teşekkür ederim.

Ben teşekkr ederm cnm ne demek

Bence simit yeme mide yanman varsa..
Susam mideyi mahfediyo benden söylemesi..
Bilmiyorum bana gerçekten iyi geldi yeşil elma yediklerim sanki midemde duruyomuş gibi felaket bi his vardı o zamanlar rahatlatmıştı yemeklerden sonra..
Aynen öyle yesem bi dert yemesem ayrı dert mide ağrısı halsizlik mahfetti beni ama bebişlerimiz için değer napalım
Aslında doğru düzgün bişiyler yiyemiyorum bile sürekli ekmek arası yapmak zorunda kalıyorum pişirsem kokusu beni mahfediyo veya pişmiş geldiğinde de kokusu mahfediyo gözümün önüne geldiğinde dahi tiksinme oluyo yandım

hayallah.. tatlım geçen tv de dinledim, hani hamilelikte ağırlık merkezimiz değişiyoya, normalde rahatsız etmicek şeyler böle rahatsızlıklara sebep olabiliyomuş.. inşallah çabucak atlatırsın.randevun ne zaman?

Sagolasin canim dileklerin icin benim kanamam cok az oldu peceteye silince geldi 4 kez bende progynex iciyorum 3 kez birde b vitamini iciyorum bu arada kizlar b vitamini mide bulantisini azaltiyormus benim tamamen kesildi haberiniz olsun canlar

kızlar çok heyecanlıyım yarın dr.a gidicem bebişimin kalp atışlarını kısmetse ilk kez duyacağım....
korkuyorum birazda inş. bi aksilik olmaz

15 haziran canım ama dayanamzsam daha erken gitmeyi düşünüyorum çünkü dayanılacak gibi değil canıma tak etti artık

Haklısın cnm çoklu gebelikler farklı oluyo..
Orda kendinle ilgili daha fazla bilgi alırsın.
Yaşayanlar yaşamış olanlardan akıl alırsın..
Ama burayıda bırakma tabi
yok bırakmam sizi de :) daha çoook başınızı ağrıtcam ağırlaşıncaaa
az kaldı inşallah, 10.haftadan itibaren hızla azalıcak sanırım.. benim yanmalarım falan azalmaya başladı iyice.. o ne yesem duruyo olayı bende de vardı, sanırım o da daha iyi..
kızlar çok heyecanlıyım yarın dr.a gidicem bebişimin kalp atışlarını kısmetse ilk kez duyacağım....
korkuyorum birazda inş. bi aksilik olmaz
inşallah güzel haberlerle gel canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…