2012 Ocak Anneleri

ayy sorma canım yaa son 10 gündür böyle öğlen illa ki uyumama gerekiyor. akşam 9-10 gibi esnemeye başlıyorum. ama sabah da niyeyse erken kalkıyorum anlamadım nasıl iş ayy çok sevirim kızım olursa ama içime doğan erkek. off daha 1 ay var öğrenmeme doktor 14. haftada gösterirse söylerim dedi

yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum

Ne güzel işte, senden başka kimsede olmayacak, ben senin yerinde olsam daha bir hevesle giyerim, İstanbulda bütün hamileler giyiyor nerdeyse bir espirisi kalmadı yani, ben yine de giyicem ama

Kızlar size hayret ediyorum, ben çalışmıyor olsam 11 den önce uyanmam heralde, siz erkenden kalkıyorsunuz, bravo :81:
Hafta sonları evde olursam da akşama kadar uyukluyorum, gerçi ben hamilelikten önce de uykucuydum :97: bebiş gelince napıcaz bilmiyorum, inşallah bana çeker

dürüst olayım ben uyanamadım geç kalıyordummm. Sadece peynirli tost yiyip işe geldimmmmmmmmmmm. Suçluyum biliyorummm. Arkadaşlar son 10 dakikadır bende baş dönmesi var normalmi sizde de oluyormu canlarımmmmmm

düşük önleyici ilaçla alakalı bence. ilaç kullanırken bende de aynısı olmuştu. önümü göremiyordum.dikkat et canım kendine..:)

Ne güzel işte, senden başka kimsede olmayacak, ben senin yerinde olsam daha bir hevesle giyerim, İstanbulda bütün hamileler giyiyor nerdeyse bir espirisi kalmadı yani, ben yine de giyicem ama

canm burda kimse giymedi ayy neymiş ayıpmış böyle hamile olunca sanki karnın çıkmıyo yada böyle düşünenler sanki çocuk doğurmamış aslında antakyayı duymuşsunuzdur küçük bi şehir ama modern, modayı herkesten önce takip ederler ama nedense bu t-shırtlerden kimse giymedi ben ilk olsam iyi olur aslında temmuz gibi giyerim benimde biraz göbüş var ama hamile göbeği gibi durmuyo tabi komık oluruz biraz çıksın şöyle karnımızı gere gere gezelim ayyyy şimdi aklıma ne geldii kızlar şimdi hepimiz 8 veya 9 aylık olunca buluşsak mesela nasıl hepimiz penguen gibi süper olur

ayy canım bişey diyim mi bütün kış 11 hatta 12 den önce hiç kalkmadım, hamile kaldığımdan beri ne olduysa gündüz ve akşam erkenden yatıyorum sabah en geç 10 gibi kalkıyorum

Antakya'yı iyi biliyorum canım, çok da severim, dediğin gibi çok modern bir şehir, evet eskiden ayıplanırdı hamile kadınların öyle dar şeyler giymesi, hatta uzun süre söylemezlerdi erkeklere falan ama o günler çok geride kaldı, bence içinde kalmasın giy gitsin, ayıplayan kendi gerisine baksın derler bizim orda
Buluşsak komik olur dediğin gibi, birsürü koca göbek

ayy canım bişey diyim mi bütün kış 11 hatta 12 den önce hiç kalkmadım, hamile kaldığımdan beri ne olduysa gündüz ve akşam erkenden yatıyorum sabah en geç 10 gibi kalkıyorum

Vucut kendini bebeğe hazırlıyor o halde, zaten doğumdan sonra uzun süre uykuya hasret kalıcaz, şimdi her fırsatta uyumak lazım

düşük önleyici ilaçla alakalı bence. Ilaç kullanırken bende de aynısı olmuştu. önümü göremiyordum.dikkat et canım kendine..:)

cnmmm teşekkürlerrrr.hatırlattığın için aklıma gelmedi bakkk.sabah içtim 8 deeee ya bak yazışmanın faydaları keyfim kaçmıştııı.şimdi rahatladımmm doğrusuuuuu

günaydınn bugün cok neşeli bi gün benim için içim içime sığmıyo rüyamda beşik falan gördüm gözlerim doluyodu ben rüyamda aglayınca hep bebegımle iyi seyler duyuyorm doktorumdan inşallah 17 gün sonra gıttgımde de iyi seyler duyarım bu yuzden içim rahat hep böyle oluyo çünkübide dün baya bi pıt pıtladı benim bebiş ya:81: komsular da kaynaşıyosa bebek ondandır dıyolar valla bilmiyorum gazda yok bende ondan olacagını sanmıyorum bebek o bebekbide herkes mıde bulantısından bahsetmıs benım gecti cok şükür ama hiç takmıyorm kafama neden bi anda kesildi diye cünkü bebegm hissettiriyo kendını annesi yesin aramızda simdiden bile büyük bi bağ var sanki garip duyguama bu seferde ben iştahım cok acıldı diyip duracam sanırım sabah 7 de kahvaltı yaptım ama yine bişeyler yemek istiyo canım kalkıp tekrar kahvaltı hazırlayacam yapcak bişi yok

günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.........
bugün dr. kontrolüm var geri sayım başladı......

günaydın kızlar

günaydın hoşgeldiniz sekerrck afiyet olsun ohh yiyelim göbüşlerimiz çıksın tabi başka yerimzi çıkmasın

cnmm ne güzelll.

BİRAZDA ANNE İÇGÜDÜSÜ BİLİYOMUSUN ÇOKÇOK KÖTÜ YORGUN OLMADIĞIMDA BEN NORMALDE 8 DEN SONRA BİŞEY YEMEK İSTEMEM YEMEMDE HİÇÇ TAŞ ÇATLASINNN.KOLA İÇERDİMMM. ŞİMDİ SENİN GİBİYİMMM CNMM DEVAMI OLSUNNNN.

Günaydın güzel hamişler
Tekrar doktoruna gitsen yada arasan canım eğer kalp atışları yoksa acele etmekte fayda vardırGel der muhtemelen ...

merhaba hoşgeldin neden istemeyelim olurmu öyle şey gözden kaçmıştır sayfalar çok çabuk ilerliyor ondandır
saolasın canım teşekkür ederim.

teşekkür ederim.

arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi
Edacığım benimde çok kötü ağrıyor kalçamdan ayağıma kadar hatta.Bunun kötü yönü malesef doğuma doğru giderek artması.Benim bel fıtığım var gerçi.Ama normal doğumda ısrarcıydım ve normal doğum yaptım çocuklarımın ikisinide çokşükür.

selam arkadasım hosgeldin...
Saolasın canım,hoşbuldum.
arkadaşlar merhaba bende 12 nisandan sonra adet görmedim 7.2 haftalık hamileyim benide ekleyebilirsiniz
Hoşgeldinnnnn..

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler
Gözün aydın canım,bebişin seninleymiş ne güzel..

Öncelikle zamanında sağlıklı zamanında doğacaklar diye kendini motive et canım.Benim baktığım bölgede 3 üz çok tatlı 3 tane kız bebiş var.

kızlar çok heyecanlıyım yarın dr.a gidicem bebişimin kalp atışlarını kısmetse ilk kez duyacağım....
korkuyorum birazda inş. bi aksilik olmaz
Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum
Boşverr,hiçbirşey içinde kalmasın giy tabiki cicini:)

sağol bitanecimmmmmmmmmm ilkkez yapmadım inan(((((günah çıkarıyorum bu arada))))
ama tost yedimmmm kuzummm.sütte içtimmm.
yarasınn sana ve bebişeee......

kızlar ne yerseniz yiyin tabiki ama çok abartmayın her yaşta gebelik şekeri olabiliyor vallahi kollarım yaptığım iğneden mosmor oldu ve sızlıyor sadece odada değil hafta da bir de bir iğnem var ((((( kendinize dikkat edin sağlığınıza da

günaydın hoşgeldiniz sekerrck afiyet olsun ohh yiyelim göbüşlerimiz çıksın tabi başka yerimzi çıkmasın
tşk canım yedım bitirdim herşeyi valla simdi de su içip meyve yiyorum

evt canm ya aynen cok güzel bi duygu yaa allahherkese bu duyguları yaşatsınmaşallah bize canım inşallah bundan sonra daha iyi beslenecez zaten onemlı olanda bu aydan sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…