2012 Ocak Anneleri

;Gunaydınnnnn
gecmısı boluk porcuk okudum yaa
cok fazlaydı
dun yıne yogundum ancdak sabah gırebıldım :)
ay dun kocısım hamıs tısortu aldı bana
coming soon yazıyor yumurtaın ıcındede bebıs var
kızlar tavsıye ederım cok sırın duruyor :)

Günaydın herkese

Ay çok şeker onlar ya, güle güle giy canım :) bana da iş arkadaşlarım aldılar geçen hafta face e eklemiştim, çok sirin, ama şimdilik göbek kısmı boş kalıyo

Son düzenleme:

güle güle giy cnmmmm.seda cımm bende okulun kapanmasını bekliyorumm. Ama ben elbise almak istiyorum .burası çok sıcakk .birde ben sıcaklardan çok fazla etkileniyorumm.

Seni tişörtle hayal edebiliyorum . Onları biraz biliyorum gerçekten çok cici. Bende isterim herhalde ondan.

kızlarr günaydın
o hamiş t-shirtlerini ne zaman giysek komik olmayız?
ben de en kısa zamanda alcam

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

Arkadaşlar biraz iyiyim diye keyifliyim bugün allah bozmasınn.herkese sağlıcakla hamişlikkk olsunn

hepiniziiiiiiiiiiiii

kızlarr günaydın

Canım, benim kilom ve doğal göbeğim olduğu halde göbek kısmı boş kaldı, olmadı yani en erken 3. aydan sonra giyebilirim diye düşünüyorum, gerçi belli olmaz birden göbek fırlayıverebilir

kızlarr günaydın

Canım, benim kilom ve doğal göbeğim olduğu halde göbek kısmı boş kaldı, olmadı yani en erken 3. aydan sonra giyebilirim diye düşünüyorum, gerçi belli olmaz birden göbek fırlayıverebilir

yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum

dürüst olayım ben uyanamadım geç kalıyordummm. Sadece peynirli tost yiyip işe geldimmmmmmmmmmm. Suçluyum biliyorummm. Arkadaşlar son 10 dakikadır bende baş dönmesi var normalmi sizde de oluyormu canlarımmmmmm

bende baş dönmesi yok ama ablamın son hamileliğinde 9 ay boyunca oldu demir eksikliğinden seninki belki baslenmeden olabilir sağlam bi kahvaltı öğlene kadar dinç tutuyor ben yapmazsam anında bulantı yaşıyorum bundan sonra kahvaltına dikkat et canım hem bebiş hem kendin için

sağol bitanecimmmmmmmmmm ilkkez yapmadım inan(((((günah çıkarıyorum bu arada))))
ama tost yedimmmm kuzummm.sütte içtimmm.

Eee cicişler bizleri şimdi ne bekliyor ne yapacağız bundan sonra test felan.bilen varmıııı?ben 8+2 oldummmmmmmmmmm

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler

Canım akşam erken uyumuştum.Sabah işe gelir gelmez senin mesajını aradım.Çok şükür müjdeni aldık.
Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

günaydın herkese

sabah uyuyakalmışız eşim ilk dersine geç kaldı az önce çıktı evden ben de uyanayım bari dedim :)
nasılsa öğlen yine uyucam, ahhhhh bu uyku hali mahvetti beni

dün seni sordum bizi bırakma diğer topikle bizim aramızda mekik dokursun artık

Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler

ayy canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. inş. bebişin hep seninle olcak dikkat et kendine

kızlarr günaydın

ben de o tişörtlerden iki tane var ama şuanki göbeğime bakılırsa en erken 4 veya 4.5 aylık filan giyebilirim herhalde. tabii bi sürpriz yapıp göbişim atağa geçerse daha erken de olabilir

Son düzenleme:
günaydın herkese

sabah uyuyakalmışız eşim ilk dersine geç kaldı az önce çıktı evden ben de uyanayım bari dedim :)
nasılsa öğlen yine uyucam, ahhhhh bu uyku hali mahvetti beni

günaydın canım senin uyku halin varsa derlerki kız bebişin olucak bende tam tersine döndüm saat 10 da 11 de uyanan ben bebekle beraber 7,5 ,8 gibi uyanır oldum erkek çocuğu hafif kız çocuğu ağır olurmuş derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…