;Gunaydınnnnn
gecmısı boluk porcuk okudum yaa
cok fazlaydı
dun yıne yogundum ancdak sabah gırebıldım :)
ay dun kocısım hamıs tısortu aldı bana
coming soon yazıyor yumurtaın ıcındede bebıs var
kızlar tavsıye ederım cok sırın duruyor :)
;gunaydınnnnn
gecmısı boluk porcuk okudum yaa :d
cok fazlaydı
dun yıne yogundum ancdak sabah gırebıldım :)
ay dun kocısım hamıs tısortu aldı bana :d
coming soon yazıyor yumurtaın ıcındede bebıs var:d
kızlar tavsıye ederım cok sırın duruyor :)
kızlarr günaydın
o hamiş t-shirtlerini ne zaman giysek komik olmayız?
ben de en kısa zamanda alcam
Edacım avatarındaki bebişin hastasıyım
kızlarr günaydın
Canım, benim kilom ve doğal göbeğim olduğu haldegöbek kısmı boş kaldı, olmadı yani en erken 3. aydan sonra giyebilirim diye düşünüyorum, gerçi belli olmaz birden göbek fırlayıverebilir
edacım avatarındaki bebişin hastasıyım
buarada kahvaltılar yapıldı mı kızlarr
dürüst olayım ben uyanamadım geç kalıyordummm. Sadece peynirli tost yiyip işe geldimmmmmmmmmmm. Suçluyum biliyorummm. Arkadaşlar son 10 dakikadır bende baş dönmesi var normalmi sizde de oluyormu canlarımmmmmm
bende baş dönmesi yok ama ablamın son hamileliğinde 9 ay boyunca oldu demir eksikliğinden seninki belki baslenmeden olabilir sağlam bi kahvaltı öğlene kadar dinç tutuyor ben yapmazsam anında bulantı yaşıyorum bundan sonra kahvaltına dikkat et canım hem bebiş hem kendin için
Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler
buralardayım aslında, bazen ziyaretçi olarak göz atıyorum bazen bişiler yazıyorum.. bi topik daha keşvettim, üçüz hamilelerin, orda şu redüksiyon (yani ikiye indirme) ile ilgili dertleştik, hepimiz aynı görüşteyiz, dokunmicaz bebişlerimize, Allahın dedii olur.
sizleri ihmal ettim birazherkes iyi di mi?
Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler
kızlarr günaydın
günaydın herkese
sabah uyuyakalmışız eşim ilk dersine geç kaldıaz önce çıktı evden ben de uyanayım bari dedim :)
nasılsa öğlen yine uyucam, ahhhhh bu uyku hali mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?