2012 Ocak Anneleri

Merhaba kızlar benide listeye ekleyebilirmisiniz? SAT'ım 12 Nisan Bekelnen doğum tarihi: 17 Ocak ve çok şükür bebek atışları görüldü. Bundan iki hafta önce kanamam oldu. çok korkmuştum ama çok şükür doktor baktı birşeyim yok. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.

günaydın kızlar
günaydınlarrr.

günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.........
bugün dr. kontrolüm var geri sayım başladı......
günaydın güzel haberlerle gel inşallah...

Elvis presley seven varmı kızlar aranızda :82:
cıks:))

merhabalar,hoşgeldin canım.

hoşgeldin canım öncelikle listeye ekleyen sayfa sahibi arada geliyo gelmesini bekle canım yada msj at ona çok geçmiş olsun inşallah hepimiz sağlıklı doğumlar yaparız dediğin gibi

merhaba kızlar yazamıyorum fazla ama takipdeyim:)bulantılaı geçen varmı ben hala mahvolmuş durumdayım sabırsızlıkla 3 ayın dolmasını bekliyorum inşşş geçer daha uzun sürenlerde varmış umarım onlardan olmayız...

ama ben şirketten face e giremiyorum, şirket server ı face e kapalı Cepten bi göz atarım,

edit: Cepten baktım jailhouse rock, en sevdiklerimden :) hemen burdan eşlik edicez size bebişimle :)

evett ordan siz burdan biz rock n roll dansı yapalım :82::82:

günaydın kızlar nasılsnz herşey yolundadr umarım
artık sık giremiyorum hem kızım fırsat vermiyoo hemde yaz geldi evde durmuyorum

rabbime çok şükür ki hiç bulantı namına bişey yaşamadmmm kızım da ölmştüm inşş farklı bi cinsiyet gelirrrr

günaydın kızlar.. dün kiraz yemiştim ve feci şekilde çıkartmıştım ya sanırım bende alerji yaptı kiraz suratımın halini görmeyın pıtır pıtır kırmızılıklar oldu yanaklarımda

sen aldırma kimseye cnm yaaa!!düşün tam göbüş çıkınca insanlar sana yaklaşınca dikkatlşi oluyorlar çarpmamak için o tişörtü de gören inan hiçde yargılamıyor şirin buluyorr.ağzı olan konuşur boşverrrrrrrr...bizim burda o tişörtü giyenlere tebessüm ediyorlar .hemde yanına yaklaşan bisikletli koşan çocuk yada büyük dikkat ediyooo. Sankii kalkan görevi yapıyo tşört

en büyük korkularımdan biri de bu ama hiç dikkat edemiyorum yediklerime. dünkü menümmü sayayım. sabah kaşarlı tost möyle tavuk tantunı akşam krep içine peynir domates.. bukadar.. arada benı mahveden kırazlar dışında tabi. kırk yıl ndüşünsem kırazdan iğreneceğim aklıma gelmezdi sürekli karbonhidratlı beslenıyorum. ekmek poğaca tost uff hem kılo alacam hem şeker tavan yapacak hem bebeğim tek yönlü beslenecek. bu bulantılar çok zor kızlar 8. haftamdayım 12. hafta dolsun diye iple çekıyorum. hamılelığımızın en güzel zamanları belkı de ama tadını çıkaramıyoruz. buna da şükür şikayet değil benımkı sadece endişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…