ben varım, çok varım hem de :82:
face bak şekerim o zaman :82::82::82::
günaydınlarrr.günaydın kızlar
günaydın güzel haberlerle gel inşallah...günaydın güzel anneler ve minik bebişleri.........
bugün dr. kontrolüm var geri sayım başladı......
cıks:))Elvis presley seven varmı kızlar aranızda :82:
merhabalar,hoşgeldin canım.Merhaba kızlar benide listeye ekleyebilirmisiniz? SAT'ım 12 Nisan Bekelnen doğum tarihi: 17 Ocak ve çok şükür bebek atışları görüldü. Bundan iki hafta önce kanamam oldu. çok korkmuştum ama çok şükür doktor baktı birşeyim yok. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
facebook da hangi sayfa
merhaba kızlar benide listeye ekleyebilirmisiniz? Sat'ım 12 nisan bekelnen doğum tarihi: 17 ocak ve çok şükür bebek atışları görüldü. Bundan iki hafta önce kanamam oldu. çok korkmuştum ama çok şükür doktor baktı birşeyim yok. Hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum.
face bak şekerim o zaman :82::82::82::
ama ben şirketten face e giremiyorum, şirket server ı face e kapalıCepten bi göz atarım
ama ben şirketten face e giremiyorum, şirket server ı face e kapalıCepten bi göz atarım,
edit: Cepten baktım jailhouse rock, en sevdiklerimden :) hemen burdan eşlik edicez size bebişimle :)
canm burda kimse giymedi ayy neymiş ayıpmış böyle hamile olunca sanki karnın çıkmıyo yada böyle düşünenler sanki çocuk doğurmamış aslında antakyayı duymuşsunuzdur küçük bi şehir ama modern, modayı herkesten önce takip ederler ama nedense bu t-shırtlerden kimse giymedi ben ilk olsam iyi olur aslındaTemmuz gibi giyerim benimde biraz göbüş var ama hamile göbeği gibi durmuyo tabi komık oluruz biraz çıksın şöyle karnımızı gere gere gezelim ayyyy şimdi aklıma ne geldii Kızlar şimdi hepimiz 8 veya 9 aylık olunca buluşsak mesela nasıl hepimiz penguen gibi süper olur
Allah gönlüne göre versin canım.rabbime çok şükür ki hiç bulantı namına bişey yaşamadmmm kızım da ölmştüm inşş farklı bi cinsiyet gelirrrr
günaydınnlarr.<herkese Günaydinlar !!!
:92::92::92::92:
günaydın ,geçmiş olsun canım,imkanın varsa ayaklarını yükseltip biraz dinlensen rahatlarsın.günaydın arkadaşlar.
okadar şiddetli bel ağrım varki anlatamam bacaklarıma vuruyor yürüyemiyorum bile..
evett ordan siz burdan biz rock n roll dansı yapalım:82::82:
kızlar ne yerseniz yiyin tabiki ama çok abartmayın her yaşta gebelik şekeri olabiliyor vallahi kollarım yaptığım iğneden mosmor oldu ve sızlıyor sadece odada değil hafta da bir de bir iğnem var((((( kendinize dikkat edin sağlığınıza da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?