2012 Ocak Anneleri

benim bebiş gece gündüz rock dinliyor zaten, sonu ne olacak bilmiyorum babası şimdiden 3 yaşında gitar çalmayı öğreticem diyor zaten

Bu arada ben A Little Less Conversation a geçtim, yerimde duramıyorum

ALLAHHH HARİKA YAAA BENİM BEBİŞİN BABASI 3 DAYISI VE BENİM BABAM MÜZİSYEN ZATEN ARTIK HER YAŞINDA Bİ MÜZİK ALETİ ÇALMAYA BAŞLAR:82:

Son düzenleme:
Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler

gerçekten ne güzel haberlerle geldin. senin adına çok sevindim. ne güzel haberler duyucaz daha...şimdi iyice dinlenme zamanı..:)

günaydınnlarr.

günaydın ,geçmiş olsun canım,imkanın varsa ayaklarını yükseltip biraz dinlensen rahatlarsın.

canım keşke ima imkanım yok dairedeyim...evdede olsa gerçi hiç vakit bulamıyorum oturmaya misafirim var dinlenemediğim için zaten bu ağrılar.kimsede anlayış yokki...

benim bebiş gece gündüz rock dinliyor zaten, sonu ne olacak bilmiyorum babası şimdiden 3 yaşında gitar çalmayı öğreticem diyor zaten

Bu arada ben A Little Less Conversation a geçtim, yerimde duramıyorum
aman yavaş ol canım bebiş rahatsız olmasın:))))

canım keşke ima imkanım yok dairedeyim...evdede olsa gerçi hiç vakit bulamıyorum oturmaya misafirim var dinlenemediğim için zaten bu ağrılar.kimsede anlayış yokki...
Aynen bende eve gidince ofline oluyorum ama küçük oğlum beni rahat bırakırsa tabii..

selam kızlar hepınıze saglıklı hafta diliyorumm bol bol meyve yiyin unutmayınnn ekmekten uzak durun doktorum bana açık açık söyledı şuan aldıgın kılo sana kalacak dıe:)

yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum

tabıkı gıy kımene cnm ya
bende doktora gıttım devlete tahlıller ıcın
sukur yapdırdım hepsını
ama baya kotu oldum 3 tup kan alınınca
Sabah bıseyler atıstırdım sukurler olsun
bu arada test yapdırmak ıcın gıttıgımde ultrason ıstedı gırdım
9 haftalık dedım nerden bılıosun dedı
eee Sat a gore hesaplıyorum dedım
bakdı evet 9 haftalık gozukuyor zaten dedı :)
ıyı dedım
oyle ıste
bayada yoruldum buz gıbı dusda aldım gelınce ohh mıss gıbı

aman yavaş ol canım bebiş rahatsız olmasın:))))

Şimdiden alışsın teyzesi, sonra ayak uyduramaz bize

ALLAHHH HARİKA YAAA BENİM BEBİŞİN BABASI 3 DAYISI VE BENİM BABAM MÜZİSYEN ZATEN ARTIK HER YAŞINDA Bİ MÜZİK ALETİ ÇALMAYA BAŞLAR:82:

Aaaaa süpermiş, benim eşim de gitar çalıyor, şimdi elektroya başladı, çocuğuma da öğreticem diyor, bakalım neye yetenekleri olucak, ay daha cinsiyeti belli değil, bizim düşündüklerimize bak

herşey yolundaymış ne güzel canım, maşallahhh.

Şimdiden alışsın teyzesi, sonra ayak uyduramaz bize

selam kızlar hepınıze saglıklı hafta diliyorumm bol bol meyve yiyin unutmayınnn ekmekten uzak durun doktorum bana açık açık söyledı şuan aldıgın kılo sana kalacak dıe:)

canım benim ama karbonhidrat olarak mutlaka ekmekte az olarak tüketilmeli makarna pirinç vede bulgur.çünkü bebekler doğduktan sonra gıdaya geçince tanımadıkları gıdaları bolca malum tüketiyorlar.vede vicutları alışkın olmadığından obez riski artıyor...anne karnındayken tüm besin ğeruplarından tüketmek lazım...

illaki ekmek yenmesı lazım zaten
ama az az :))
Dıkkat edelım dıyemıyorum suan hıcbırsey yıyemedıgım ıcın

ay nasıl acıkmışım az kaldı yemeğe inşallah güzel birşey vardı.dün akşam birşey yemedim.sabahta sadece simit yedim.karnımdan sesler geliyor artık...şarkı gibi

Selam arkadaşlar nasılsınız bugün ?
bugün iyiyim çok şükür bulantılarım geçti dr.um bulantı ilacı verdi etki etti hayret
bulantım gectı dıyen bırılerı görmek cok guzel of keske gecen haftadan beri gitseydım doktora randevum yarın bakalım
gozdenkacmıstır hosgeldın canım

Sıcak herkezi baydı sanırım kimsenin canı sohbet etmek istemiyor. Yoksa aksi taktirdi verilen slm alınırdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…