benim bebiş gece gündüz rock dinliyor zaten, sonu ne olacak bilmiyorumbabası şimdiden 3 yaşında gitar çalmayı öğreticem diyor zaten
Bu arada ben A Little Less Conversation a geçtim, yerimde duramıyorum
Kizlar şükürler olsun güzel haberle geldim doktordan bebişim beni birakmamiş benimle)))) ama 2hafta yemek yemek ve tuvalet haici kalkmiycam yataktan bunada şükür hepinize hayirli mutlu geceler
günaydınnlarr.
günaydın ,geçmiş olsun canım,imkanın varsa ayaklarını yükseltip biraz dinlensen rahatlarsın.
aman yavaş ol canım bebiş rahatsız olmasın:))))benim bebiş gece gündüz rock dinliyor zaten, sonu ne olacak bilmiyorumbabası şimdiden 3 yaşında gitar çalmayı öğreticem diyor zaten
Bu arada ben A Little Less Conversation a geçtim, yerimde duramıyorum
Aynen bende eve gidince ofline oluyorum ama küçük oğlum beni rahat bırakırsa tabii..canım keşke ima imkanım yok dairedeyim...evdede olsa gerçi hiç vakit bulamıyorum oturmaya misafirim var dinlenemediğim için zaten bu ağrılar.kimsede anlayış yokki...
aman yavaş ol canım bebiş rahatsız olmasın:))))
Aynen bende eve gidince ofline oluyorum ama küçük oğlum beni rahat bırakırsa tabii..
yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum
aman yavaş ol canım bebiş rahatsız olmasın:))))
ALLAHHH HARİKA YAAA BENİM BEBİŞİN BABASI 3 DAYISI VE BENİM BABAM MÜZİSYEN ZATEN ARTIK HER YAŞINDA Bİ MÜZİK ALETİ ÇALMAYA BAŞLAR:82:
herşey yolundaymış ne güzel canım, maşallahhh.
tabıkı gıy kımene cnm ya
bende doktora gıttım devlete tahlıller ıcın
sukur yapdırdım hepsını
ama baya kotu oldum 3 tup kan alınınca
Sabah bıseyler atıstırdım sukurler olsun
bu arada test yapdırmak ıcın gıttıgımde ultrason ıstedı gırdım
9 haftalık dedım nerden bılıosun dedı
eee Sat a gore hesaplıyorum dedım
bakdı evet 9 haftalık gozukuyor zaten dedı :)
ıyı dedım
oyle ıste
bayada yoruldum buz gıbı dusda aldım gelınce ohh mıss gıbı
Şimdiden alışsın teyzesi, sonra ayak uyduramaz bize
selam kızlar hepınıze saglıklı hafta diliyorumm bol bol meyve yiyin unutmayınnn ekmekten uzak durun doktorum bana açık açık söyledı şuan aldıgın kılo sana kalacak dıe:)
illaki ekmek yenmesı lazım zaten
ama az az :))
Dıkkat edelım dıyemıyorum suan hıcbırsey yıyemedıgım ıcın
benim gibi sadece peynir ekmekle beslenmeyin de
bu arada ben muz da yemeye başladım, bulantımı arttırmıyor en azından.
illaki ekmek yenmesı lazım zaten
ama az az :))
Dıkkat edelım dıyemıyorum suan hıcbırsey yıyemedıgım ıcın
günaydınn bugün cok neşeli bi gün benim için içim içime sığmıyo rüyamda beşik falan gördüm gözlerim doluyodu ben rüyamda aglayınca hep bebegımle iyi seyler duyuyorm doktorumdan inşallah 17 gün sonra gıttgımde de iyi seyler duyarım bu yuzden içim rahat hep böyle oluyo çünkü bide dün baya bi pıt pıtladı benim bebiş ya:81: komsular da kaynaşıyosa bebek ondandır dıyolar valla bilmiyorum gazda yok bende ondan olacagını sanmıyorum bebek o bebek bide herkes mıde bulantısından bahsetmıs benım gecti cok şükür ama hiç takmıyorm kafama neden bi anda kesildi diye cünkü bebegm hissettiriyo kendını annesi yesin aramızda simdiden bile büyük bi bağ var sanki garip duygu ama bu seferde ben iştahım cok acıldı diyip duracam sanırım sabah 7 de kahvaltı yaptım ama yine bişeyler yemek istiyo canım kalkıp tekrar kahvaltı hazırlayacam yapcak bişi yok
bulantım gectı dıyen bırılerı görmek cok guzel of keske gecen haftadan beri gitseydım doktora randevum yarın bakalımSelam arkadaşlar nasılsınız bugün ?
bugün iyiyim çok şükür bulantılarım geçti dr.um bulantı ilacı verdi etki etti hayret
gozdenkacmıstır hosgeldın canımArkadaşlar 2 dir giriyorum selam veriyorum kimse selam almıyor.Eğer aranıza başkalarını almak istemiyorsanız sorun değil sadece izlerim.Tecrübeli 2 çocuk annesi olarak ayrıca sağlık personeli olduğumdan belki azcıkta olsa faydam dokunabilirdi ama canınız saolsun
hoşbuldum teşekkürler.Güzel haberlerle gelirsin inş.bulantım gectı dıyen bırılerı görmek cok guzel of keske gecen haftadan beri gitseydım doktora randevum yarın bakalım
gozdenkacmıstır hosgeldın canım
Sıcak herkezi baydı sanırım kimsenin canı sohbet etmek istemiyor. Yoksa aksi taktirdi verilen slm alınırdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?