2012 Ocak Anneleri

selam kızlar hepınıze saglıklı hafta diliyorumm bol bol meyve yiyin unutmayınnn ekmekten uzak durun doktorum bana açık açık söyledı şuan aldıgın kılo sana kalacak dıe:)
ben yandım ozaman

cnm dun corn flakes denedım oda ıyı geldı
karamellıydı hatta corn flakes
hem o sebeble suttende ıcmıs oldum

bende bugun alacam. benım doktorum müsli tavsiye etmişti. bi deneyecem hem süt içmiş olurum dediğin gibi.

arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi

edacım ben aynı senin gibiyim. yalnız benim önceden de vardı aşırı ayakta kaldığımda özellikle temizlik yaptığım günlerde ağrırdı yatıp dinlenince geçerdi. hamile olduğumdan beri ağrı daha uzun sürüyor ve çok az yorulmamda biile yürütmüyor beni. dün akşam ev süpürdüm bi tek sabah yataktan zor kalktım geldim işe. iş yerinde de oturuorum sürekli az önce kalkıp su alayım dedim kalktım ayağa adım atamadım kalçamdan ağrı girdi. geri oturdum sonra usulca dikeldim bekledim biraz sonra küçk adımlar atarak gittim.korkuyorum da. dr sordum normaldir olur bel ağrısı felan dedi önemsemedi. ben muayene olucam dedim boşuna olursun bişey yapamazlar şimdi dedi.kaldım öyle

Hamile kaldıgım gibi kalça agrısı bendede oldu . Sanki ezik çürük gibi agrılar oluyodu yatamıyordum bile 2 aylık olunca kendiliginden kayboldu agrı sadece kalça degil belimdede agrı vardı şuan mide bulantısı dışında şikayetim yok çok şükür kısa zamanda sizinde geçer işallah

yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum

canım hiç utanma bence, kimsede görmediysen de bırak onlar senden görsün
bun arada profiline baktım yaşadığın şehre, yani çok yakınız ben de adanadayım , pek bi farkımız yok ama ben giyeceğim sen de hamişliğinin tadını keyfine göre çıkarrr

eylül de ben o t-shirtlerden giyip gelicem antakya ya sen temmuzda alıştır ben gelince yadırgamasınlar

Açık bayanlara göre gayet fazla hamile kıyafeti var . Kapalılar hiç düşünülmemiş her şey kısa kollu
şöle yaz gününde uzun kollu tiril tiril bi şeyler bulsamda alsam giysem .
Baskılı tişörtlerde benimde merakım var alıcam evde öle giyerim dışarı çıkarkende ince hırka falan uydururum üstüne

sorma ya ona bende sinir oluyorum bende esıme hep dıyorum hıc kapalıları düşünmemişler:84:aynen bnde senın ıstedıgın tarzda bişiler arıyorm ama yokbizde oyle yaparız artık tişörtlerin üstün uzun hırka giyeriz kısa gıyersek sırıtır sımdı

Normal kıyafetlerdede öyle yapıyorum ben bi şeyi begeniyorum arıyorum uzun kollusunu bulamıyorum tabii kendimi mahrummu bırakıcam üzerine uzun kollu bi şeylerle kombin edip alıyorum hevesimi

benim de sırtım ağrıyo kızlar ya yatamıyorum sırt üstü. aslında ben hep yüzüstü yatardım şimdi bebeğim zarar görmesin diye sırt üstü yatmaya çalışıyorum ama o mahvetti beni.her gün masaj yapacak birilerini arıyorum

lcw da bazen kapalılar içinde güzel şeyler oluyor. yada kumaş alıp diktir. biraz pahalıya gelir ama içine siner enazından. benim kapalı arkadaşlarım genelde elbise baharlık pardüse etek falan diktirirlerdi.bursa kumaş pazarından ucuz kumaş alırdık. benımde birkaç tane diktirilme eteğim var ama kışlık onlar

Hamile kıyafetleri - Tatlı Aşkım burda kapalılara gore var canım yıne cok fazla cesıt yok ama işte napalm=)

internetten kıyafet alışverişi yapıyormusunuz? ben mutfak eşyası nevresim dekorasyon ürünleir vs. alırım. ama kıyafeti denemeden almak bana göre değil . eskişehirde de hamile kıyafetleri satan yerler çok sınırlı o yuzden fiyatı abartmışilar da abartmışlar

Gunaydinlar,
Bulanti icin zencefil cayini onerdi dr.um..bi de folikasiti yatarken almami soyledi.
Bilantisi cok olanlar bunu da deneyebilir..

aslına bakarsan internette lcw de çok çeşitli şeyler var burada bi magazasına gittim minnacık hamile reyonu yapmışlar iki çeşit pantolon bir kaç tişört vardı. Şöle dökümlü iki pantolon alsam biri kot biri kumaş yeter . ben normaldede etek özürlü biriyim giyer giyer çıkarır yine pantolonda karar kılarım

Gunaydinlar,
Bulanti icin zencefil cayini onerdi dr.um..bi de folikasiti yatarken almami soyledi.
Bilantisi cok olanlar bunu da deneyebilir..
zencefil cayını benım doktorum da önerdi. ama çok içince rahımde incelme mi ne yapıyormuş. bitki çayları konusu biraz hassas. bende zencefilli şeker denemek istıyorum.

yok canım ya sadece bilgi amaçlı ben daha hiç bişey almadım netten

sen hangi şehirde yaşıyordun? eskişehir de öyle aman aman büyük biyer değil ama 4 mağazası var. birinde olmazsa diğerinde oluyor. bende etek giyemıyorum. uzun etek giyince boyum iyice kısa gösteriyor. kısa etek giyince de bacaklarım çok kötü görünüyor. benım biraz kompleksım var bacaklarımla. çok kalınlar da oyuzden ancak kışın dizlerde etek giyip altına uzun çizme giyiyorum. ben bu aralar elbiseye taktım ama istediğim gibi bişey bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…