Hamile kıyafetleri - Tatlı Aşkım burda kapalılara gore var canım yıne cok fazla cesıt yok ama işte napalm=)
sen hangi şehirde yaşıyordun? eskişehir de öyle aman aman büyük biyer değil ama 4 mağazası var. birinde olmazsa diğerinde oluyor. bende etek giyemıyorum. uzun etek giyince boyum iyice kısa gösteriyor. kısa etek giyince de bacaklarım çok kötü görünüyor. benım biraz kompleksım var bacaklarımla. çok kalınlar daoyuzden ancak kışın dizlerde etek giyip altına uzun çizme giyiyorum. ben bu aralar elbiseye taktım ama istediğim gibi bişey bulamadım
Açılmadı cnm yaa göremedim
İstanbuldayım ben sadece küçükköydeki bir magazaya baktım evet diğer magazalarada bakabilirim
Yaa yanımda eşimde vardı baktım ayy al yok begenmedim diyorum yok baktın al adama bişeyler oldu yaa sanki pantolonu aşericem çocunun canı çekicek kapıştık dedim istemiyorum bidada senle hiç bi yere gitmiyorum
al deseler suç alma deseler suç. garipler yaranamıyorlar bi türlü bize
Garip olan o degil kızzz benimm hemen parlıyorum her şeye oğlumda aman baba ısrar etme alırsa alsın almassa almasın üstüne gitme aglamaya başlar şimdi her şeye aglıyo bu günlerde dedi
yarın sabah doktor randevum var bebeğim iyidir inşallah .. sormam gereken bi kaç şey var. örneğin mesanem boşalmıyor bi türlü. bazen tuvaletten çıkıp tekrar geri girdiğim oluyor. ve tek kerede yapamıyorum tuvaletımı. kesik kesik çıkıyor. normal bişey mı acaba? bide şu sırt ağrılarımdan bahsedecem. daha 2 aylıkken ağrılarımız başlarsa doğuma kdar yandık
insanın nutku tutuluyo sorucaklarını unutuyo ki
kalp atışını duydumu iptal oluyorum ben yanımda gelene tembihliyorum şunuda soralım bunuda soralım diye
benim gitmeme daha çok var 25 de içhastalıklarına gidicek tirohit hormonu için tahliller tekrarlanıcak sonuçtan sonra bebişimi görmeye gidicem resmen gün sayar oldum
hoşgeldin
folikasit günde 1 defamı sende benim günde 3 defa çok mide bulantısı yapıyor bende
ayy oğlunu sevsinler 10 yaşındaydı demi? ben dün mutfağın ortasında nasıl ağladım. eşim buzluktan bişeyler çıkarıp çözdürmüş gelince yemek yaparım diye. benımde midem soğanlı salçalı yemek kokusunu kaldıracak gibi değildi. krep yapayım dedim. ben onunla doymam bana yemek yap yarında yerım dedi. midem kötü diye anlatmaya çalışırken iyi dedi çözdürdüm ben onları geri koy da zehirlenelım dedi. benım deşalterler attı elimdeki kaşığı çırpıcıyı fırlattım lavaboya isyan çıkarttım. ağla ağla ağla içim dışıma çıktı. adam ne yapacağını şaşırdı zor sakınleştırdi beni. ne anlayışsızlığı ne bencilliği kaldı.ama iyi oldu bi kaç gün yemek diyemez bana
troid problemin mi var önlem için mi tahlıl yaptıracaksın? kan tahlilinden çıkmıyor mu o? doktor bana bişey demedi
Gunde 3 tane ama hepsini ayni anda alabiliosun o nedenle aksam kullan dedi
Açık bayanlara göre gayet fazla hamile kıyafeti var . Kapalılar hiç düşünülmemiş her şey kısa kollu
şöle yaz gününde uzun kollu tiril tiril bi şeyler bulsamda alsam giysem .
Baskılı tişörtlerde benimde merakım var alıcam evde öle giyerim dışarı çıkarkende ince hırka falan uydururum üstüne
sorma ya ona bende sinir oluyorum bende esıme hep dıyorum hıc kapalıları düşünmemişler:84:aynen bnde senın ıstedıgın tarzda bişiler arıyorm ama yok bizde oyle yaparız artık tişörtlerin üstün uzun hırka giyeriz kısa gıyersek sırıtır sımdı
Kızlar benim arkadaşım altına uzun kolluyla giyiyor çok da şirin oluyor, bence gözünüzde kalmasın bi şekil yapıp giyinin
Bu arada ben iş yerinde açık tuttuğum için hep sayfada online görünüyorum , ama sürekli bakamıyorum tabi, işten nefes aldıkça geçiyorum sayfayao yüzden selamlarınızı kaçırabiliyorum mazur görün olur mu :26:
ayy canım kızma çocuğa ya bırak olsun. bu yaşa bidaha ne zaman gelecekler. hem ne güzel senınle paylaşacak kadar yakın görüyor demekki annesievet cnm 10 yaşında anası çocuk yapıyo hamile oğlu aşık oldu öle dolaşıyo içerde pınar şöle pınar böle sinir oluyorum saçını başını gidip yolmak istiyorum kız ne rahat şimdikiler bu yaşta yaa annemden izin aldım gel parkta buluşalım diye telefon açıyo uzak bide ya gidemessin dedim bi ağlamaya başladı dedim sölerim babana adam sabah agır olur çantası diye ters istikamete çanta taşıyo o boyuna posuna bakmadan aşık oluyo sorma derdim çokk
yemekle araları yok benimkilerin bi melemen yap oturur seslerini çıkarmaz yerler yaparken kokusundan yemeklerin tiksinmiyorumda apartmanda biri yemek yapsın camları kapıyorum onların yemek kokuları bana kötü geliyo içim kalkıyo
allah korusun canım. önlemını al tabi. bişey olmaz allahın izniyletiroit problemim varmış bende bilmiyodum kan tahlili yapıldı geçen ay çıktı ultrasonlada bakıldı tam sınırda çıktı ilaca gerek görmedi doktor ama her ay kontrol ettirmelisin dedi . yükselirse ilaç kullanıcam bebege olumsuz etki ediyorum guatır düşük yapıyomuş ani kalp durması yapıyomuş yada zihninde hasar bıraka biliyomuş
benım doktorum da bu şekilde vermişti canım. akşam yemeğinden sonra 3ünü birden içiyorum. folikplus kullnıyordum ben. artık decavıt kullanıyorumbak bunu bilmiyodum tşkr. bende soruyum daha olmadı öle yaparım
az önce tuvalete girdim akıntım olmuş. bıde benım bu akıntılarımın rengi koyulaştı. kahverengi değil. hala sarı ama eskiden şeffafa yakındı. çamaşırım bi türlü temiz kalmıyor yainşallah mantar yada iltihap yoktur ama başka neden olur ki okadar da su içiyorum:96:
bnmde akıntım cok cnmm...hergun hatta gunde ıkı kere en az camasır degıstırıorumm..gnlk pedlerıde kullanamıorumm ne bılım ondan bıle tıksındımmmhıcbısey yıemıorumm kızlarr hele sütt hıcc ıstemıorumm..mıde bulantım var ama hıc kusmadım daha..aksamları da mıdem yanıooo napmalıyımmmmmmm mıde yanmasınaaaaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?