edacım ben aynı senin gibiyim. yalnız benim önceden de vardı aşırı ayakta kaldığımda özellikle temizlik yaptığım günlerde ağrırdı yatıp dinlenince geçerdi. hamile olduğumdan beri ağrı daha uzun sürüyor ve çok az yorulmamda biile yürütmüyor beni. dün akşam ev süpürdüm bi tek sabah yataktan zor kalktım geldim işe. iş yerinde de oturuorum sürekli az önce kalkıp su alayım dedim kalktım ayağa adım atamadım kalçamdan ağrı girdi. geri oturdum sonra usulca dikeldim bekledim biraz sonra küçk adımlar atarak gittim.korkuyorum da. dr sordum normaldir olur bel ağrısı felan dedi önemsemedi. ben muayene olucam dedim boşuna olursun bişey yapamazlar şimdi dedi.kaldım öyle
arkadaşlar bu kalça ağrısı bi vuruyo bi geçiyo dün temizlik yaptım sanırım ondan inşallah geçer yakın zamanda hepimizin şikayetleriHamile kaldıgım gibi kalça agrısı bendede oldu . Sanki ezik çürük gibi agrılar oluyodu yatamıyordum bile 2 aylık olunca kendiliginden kayboldu agrı sadece kalça degil belimdede agrı vardı şuan mide bulantısı dışında şikayetim yok çok şükür kısa zamanda sizinde geçer işallah
canım hiç utanma bence, kimsede görmediysen de bırak onlar senden görsün
bun arada profiline baktım yaşadığın şehre, yani çok yakınız ben de adanadayım , pek bi farkımız yok ama ben giyeceğimsen de hamişliğinin tadını keyfine göre çıkarrr
Selam kızlarr nasılsınız???
saol cnm bnde saten bıtek yesıl ekcnm mide yanmasına yeşil elma iyi geliyor, devam ederse sodaya limon sıkıp içebilirsin. ama bulantının çaresini bulamadım
arkadaşlar bu kalça ağrısı bi vuruyo bi geçiyo dün temizlik yaptım sanırım ondan inşallah geçer yakın zamanda hepimizin şikayetleri
yaa kızlar utanıyorum derken yani ne biliyim hani burda yeni şeyleri çok tuhaf karşılıyorlar o yüzden ama ben giyicemhatta birazdan eşim gelicek dışarı çıkacaz alalım bende ohhh giyerim walla içimdemi kalsın
az önce tuvalete girdim akıntım olmuş. bıde benım bu akıntılarımın rengi koyulaştı. kahverengi değil. hala sarı ama eskiden şeffafa yakındı. çamaşırım bi türlü temiz kalmıyor yainşallah mantar yada iltihap yoktur ama başka neden olur ki okadar da su içiyorum:96:
saol cnm bnde saten bıtek yesıl ek
şi elma yıebılıorumm..ama fayda etmıo anlık gecıoo sonra yıennn....bulantıya yok caree ama temıs hava iii glıo bıras banaaaa..deneeeisteresennn..
Bulantımı ve anormal sıcağı saymazsak bugün keyfim yerinde
Sabahtan beri müzik dinliyorum, tam şu anda beatles Obladı Oblada diyor coşuyoruz birliktebi taraftan da çalışmaya çalışıyorum ama olmuyo anlaşıldı yine eve iş götürücem ama tamamen kendi tembelliğimden
saoll cnm sn nasılsınnnn...denizzz nasılll
Ben istanbulda dayanamıyorum sıcağa, Antakya nasıl?
mide yanmasına soda iyi gelir canım ben öyle yapıyordum bide az şekerli kahve iç. aslında acı kahve iyi gelirmiş de ben hiç şekersiz içemiyorum. süt bende içemiyorum normalde çok sevmeme rağmen kellogsla deneyeecem şimdi. ama biz şu formülü bulduk. ben uyuyorum eşim benı uykumdan uyandırıp sütümü içriyor. bi gözüm açık diğeri kapalı uyku sersemı hüpletiyorum.bnmde akıntım cok cnmm...hergun hatta gunde ıkı kere en az camasır degıstırıorumm..gnlk pedlerıde kullanamıorumm ne bılım ondan bıle tıksındımmmhıcbısey yıemıorumm kızlarr hele sütt hıcc ıstemıorumm..mıde bulantım var ama hıc kusmadım daha..aksamları da mıdem yanıooo napmalıyımmmmmmm mıde yanmasınaaaaaa..
iyiyiz canım. benım biraz akıntım var bugün ona kafam takıldı
evet ya psikopat oldum her dk bakasım var çamaşırımaakıntı bendede 2 gündür var . Öncesinde düşük önleyici fitil kullanıyordum belkide bu akıntıyı engelliyordu bilemiyorum ama akıntı rahatsız edici yaa
evet ya psikopat oldum her dk bakasım var çamaşırımabide ben sık sık mantar olurum zaten rahım ağzımda yara vardı fitil kullanmıştım geçmişti güya ama ya yeniden çıktıysa. aman yaaa ben mı çok takılıyorum ki:26:
antakya da sıcak istanbuldan daha sıcak ve nemli burası geçen eşimle alışverişe çıktık mahvoldum eve gelince dula attım kendimi şu birkaç ay allah yardmcımız olsun
canım gerçekten mi geliyosun buraya şaka mı:26::26:
iyiyiz canım. benım biraz akıntım var bugün ona kafam takıldısen nasılsın?
Ben geldimmm yineeeeeeeeee....ne yapıyosunuzzzzzzzzzzzzzzz?????????
Dışarısı çok sıcak ya, nefes alamıyorum, bizim şirket istanbul Güneşlide bilen bilir, çok basık ve sıcak oluyor buralar, o yüzden hava bile alamıyorum
tahmin edebiliyorum canım ondan sordum, ben mersinde doğup büyüdüm, teyzemler antakyadaydı, sürekli gider gelirdik, mersin meşhurdur sıcağıyla ama antakya çok daha rahatsız edici gelirdi bana, sıcağı pek sevmem de
Gerçekten geliorum canım eşim oralı benim bende yarı hataylı sayılırım :) çocukluğum orda geçti gerçi antakya da değildik kırkhan-hassa tarafındaydık ama olsun aynı şehir sonuçtaeylül de işten ayrılıorum gidip bi memleket turu atıcaz tabi inş. seyahate bi engelim olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?