2012 Ocak Anneleri

arkadaşlar bu kalça ağrısı bi vuruyo bi geçiyo dün temizlik yaptım sanırım ondan inşallah geçer yakın zamanda hepimizin şikayetleri

yaa kızlar utanıyorum derken yani ne biliyim hani burda yeni şeyleri çok tuhaf karşılıyorlar o yüzden ama ben giyicem hatta birazdan eşim gelicek dışarı çıkacaz alalım bende ohhh giyerim walla içimdemi kalsın

Selam kızlarr nasılsınız???

Bulantımı ve anormal sıcağı saymazsak bugün keyfim yerinde
Sabahtan beri müzik dinliyorum, tam şu anda beatles Obladı Oblada diyor coşuyoruz birlikte bi taraftan da çalışmaya çalışıyorum ama olmuyo anlaşıldı yine eve iş götürücem ama tamamen kendi tembelliğimden

cnm mide yanmasına yeşil elma iyi geliyor, devam ederse sodaya limon sıkıp içebilirsin. ama bulantının çaresini bulamadım
saol cnm bnde saten bıtek yesıl ek
şi elma yıebılıorumm..ama fayda etmıo anlık gecıoo sonra yıennn....bulantıya yok caree ama temıs hava iii glıo bıras banaaaa..deneeeisteresennn..

saoll cnm sn nasılsınnnn...denizzz nasılll

Ben istanbulda dayanamıyorum sıcağa, Antakya nasıl?

akıntı bendede 2 gündür var . Öncesinde düşük önleyici fitil kullanıyordum belkide bu akıntıyı engelliyordu bilemiyorum ama akıntı rahatsız edici yaa

saol cnm bnde saten bıtek yesıl ek
şi elma yıebılıorumm..ama fayda etmıo anlık gecıoo sonra yıennn....bulantıya yok caree ama temıs hava iii glıo bıras banaaaa..deneeeisteresennn..

Dışarısı çok sıcak ya, nefes alamıyorum, bizim şirket istanbul Güneşlide bilen bilir, çok basık ve sıcak oluyor buralar, o yüzden hava bile alamıyorum

Ahhhhhhhh bi geçse şu bulantılar ve mide ağrıları..
Keyfinin yerinde olmasına sevindim canım

saoll cnm sn nasılsınnnn...denizzz nasılll

Halsizim,belim ağrıyo fazlasıyla hee bide mide var tabi ay böyle işte bi normale dönemedim..
Deniz iyidir inşallah sabırsızlıkla onu tekrar görüceğim günü bekliyorum
Şimdilik ultrason görüntüsüne bakıp avutuyorum kendiimi

mide yanmasına soda iyi gelir canım ben öyle yapıyordum bide az şekerli kahve iç. aslında acı kahve iyi gelirmiş de ben hiç şekersiz içemiyorum. süt bende içemiyorum normalde çok sevmeme rağmen kellogsla deneyeecem şimdi. ama biz şu formülü bulduk. ben uyuyorum eşim benı uykumdan uyandırıp sütümü içriyor. bi gözüm açık diğeri kapalı uyku sersemı hüpletiyorum.

iyiyiz canım. benım biraz akıntım var bugün ona kafam takıldı sen nasılsın?
akıntı bendede 2 gündür var . Öncesinde düşük önleyici fitil kullanıyordum belkide bu akıntıyı engelliyordu bilemiyorum ama akıntı rahatsız edici yaa
evet ya psikopat oldum her dk bakasım var çamaşırıma bide ben sık sık mantar olurum zaten rahım ağzımda yara vardı fitil kullanmıştım geçmişti güya ama ya yeniden çıktıysa. aman yaaa ben mı çok takılıyorum ki:26:

Kaşıntı olursa mantardan kork akıntı normal olucak yani

antakya da sıcak istanbuldan daha sıcak ve nemli burası geçen eşimle alışverişe çıktık mahvoldum eve gelince dula attım kendimi şu birkaç ay allah yardmcımız olsun

tahmin edebiliyorum canım ondan sordum, ben mersinde doğup büyüdüm, teyzemler antakyadaydı, sürekli gider gelirdik, mersin meşhurdur sıcağıyla ama antakya çok daha rahatsız edici gelirdi bana, sıcağı pek sevmem de

Son düzenleme:
canım gerçekten mi geliyosun buraya şaka mı:26::26:

Gerçekten geliorum canım eşim oralı benim bende yarı hataylı sayılırım :) çocukluğum orda geçti gerçi antakya da değildik kırkhan-hassa tarafındaydık ama olsun aynı şehir sonuçta eylül de işten ayrılıorum gidip bi memleket turu atıcaz tabi inş. seyahate bi engelim olmazsa

iyiyiz canım. benım biraz akıntım var bugün ona kafam takıldı sen nasılsın?

Bende iyi olmaya çalışıyorum işte..
Akıntıyı takma kafana bende sürekli vardı halada var ve çook fazla en son gittiğimde söyledim fitil verdi 7 gün kullan sonra kontrole gel dedi..
Ay nasıl rahatsız edici bişey o fitil yaa her gece kabusum oluyo
İnşallah geçerde tekrar kullanmak zorunda kalmam

Dışarısı çok sıcak ya, nefes alamıyorum, bizim şirket istanbul Güneşlide bilen bilir, çok basık ve sıcak oluyor buralar, o yüzden hava bile alamıyorum

bende o taraflardayım bu deposite nin orda akşam işten çıkıorum durağa varıorum nefesim kesilio sıcaktan değişik bi sıcağı var buraların yaa aşırı nemden kaynaklanıo galiba

yaa çok mutlu oldum buraları bilmenize meserret ve asem eğer antakyaya yolunuz düşerse ki asem gelecez diyorsun mutlaka görüşelim kızlarrr eylülde çok sıcak olmaz zaten tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…