bende o taraflardayım bu deposite nin orda akşam işten çıkıorum durağa varıorum nefesim kesilio sıcaktan değişik bi sıcağı var buraların yaa aşırı nemden kaynaklanıo galiba
yaa çok mutlu oldum buraları bilmenize meserret ve asem eğer antakyaya yolunuz düşerse ki asem gelecez diyorsunmutlaka görüşelim kızlarrr eylülde çok sıcak olmaz zaten tatlım
Tabi ki haber veririm canımGerçi eşim acemiliğini İskenderun’da yapmıştı, öyle bunalmış ki (bu arada o da Fethiyeli ve sıcağa alışık olmasına rağmen) ne zaman o taraflara gidelim desem bin dereden su getiriyor. Haksız da sayılmaz, döndüğünde öyle bir amele yanığı olmuştu ki, izi 1 yıl geçmedi
sorma ya ona bende sinir oluyorum bende esıme hep dıyorum hıc kapalıları düşünmemişler:84:aynen bnde senın ıstedıgın tarzda bişiler arıyorm ama yok bizde oyle yaparız artık tişörtlerin üstün uzun hırka giyeriz kısa gıyersek sırıtır sımdı
kızlar alın sıze hamıs tısortlerı hemde uzun kollu sansınızda varr
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
kendınız yapıp tasarlıyorsunuz
kolay gelsın
selam kızlar nasılsınız bakalım bende doktora gittim 7+5 olduk artık. kalp atıslarını gördüm ayy nasıl heyecanladım anlatamam cok gzüeldi.allah herkese yasatsın bu mükemmel duyguyu inşallah.hala midem bulanmıyo doktora sordum önemli değil dedi. folic aside devam edicem 2hafta sonra kontrole gidicem.bakalım inşallah herkesin bebişi iidr
Dışarısı çok sıcak ya, nefes alamıyorum, bizim şirket istanbul Güneşlide bilen bilir, çok basık ve sıcak oluyor buralar, o yüzden hava bile alamıyorum
selamm
ben geldim ay temizlik yaptim anca bitti
ben hep hamile oldugumu unutuyorum ya(
camlarimi sildim bugün süpürgeydi toz al yerleri sil falan yorgun düstüm 1 makinede camasirim yikaniyor daha.
selam kızlar nasılsınız bakalım bende doktora gittim 7+5 olduk artık. kalp atıslarını gördüm ayy nasıl heyecanladım anlatamam cok gzüeldi.allah herkese yasatsın bu mükemmel duyguyu inşallah.hala midem bulanmıyo doktora sordum önemli değil dedi. folic aside devam edicem 2hafta sonra kontrole gidicem.bakalım inşallah herkesin bebişi iidr
ya sorma bazen bende unutuyorum ama ben yapmazsam kim yapcak dimi. kendimizi cok yormayallım dinlenerek yapamaya calısalım.
ya hepsini gecte bizim lojmanın mutfak dolapları yapılıyo ev inşaaat oldu offf ben napcam ya yemek yapamıyorum hiç bişi yapamıyorum.sırayla yapıyolarr yıktılar simdidede yapacaklar tamda zamanını buldular yani. bikaç ay önce olsaydı keşke şimdi işin yoksa okadar yeri temizle yerlestr:2:
ouff kndımı bu haldeyken calısır düşünemıorummm..bnm evımle ısım arasıı 1 saat baska ılcede ögretmenım benn...ve yol yuzunden raporluyumm...gercekten bnde dısarı cıkınca tansıyonuma bıseyler oluoo..kafam kazan gıbı oluo ve carpıntım oluooo..allahım guc versın cnmm
GRUBUMUZ CANIM SENİDE BEKLERİZ 2012 OCAK ANNELERİFacebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
selamm
ben geldim ay temizlik yaptim anca bitti
ben hep hamile oldugumu unutuyorum ya(
camlarimi sildim bugün süpürgeydi toz al yerleri sil falan yorgun düstüm 1 makinede camasirim yikaniyor daha.
canım bu gruba katılırsak bizim duvarda yazıyo ama dimi su gruba katıldı die. ben katılmak istiorum ama görünmesini istemiyorum
Gözün aydın canım, ben de geçen cumartesi gördüm, 2 gün ayaklarım yere basmadımaaşallah
elin değmişken halıları da yıkasaydınne gerek var be güzelim yoruyorsun kendini, valla ben öğrendiğimden beri toz bile almadım, yardımcım falan da yok, kocamı çalıştırıyorum gündelikçi gibi, genç, delikanlı adamlar bizden iyi yaparlar, çalıştırın şu kocaları bacım
selam canim benimde 7+5 ayniyiz sanirsam
benim dogum 25 ocak gösterdi ultrasyon senin ki
bende kalp atislarini gördüm ultrasyondan ama dr, dinletmedi bana artik ayda 1 gelmen yeterli dedi
ya valla iyi oldugum sürece yapim diyorum ilerde yapamazsam biri gelir yaparsa demesinler bu kiz nekadar pismis yapiyorum sagligim iyi simdilik napim mecbur olan isler yapmasan olmuyor her yer pislik icinde kaliyor ben hic rahat edemem temiz olucak illaki
basak burcuyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?