2012 Ocak Anneleri

bende o taraflardayım bu deposite nin orda akşam işten çıkıorum durağa varıorum nefesim kesilio sıcaktan değişik bi sıcağı var buraların yaa aşırı nemden kaynaklanıo galiba

nem ve sıcak zaten var, bi de heryer işyeri olduğu için hava kirliliği had safhada, güneşli şehrin geneline göre çukurda kalıyor, bir de biz doğu sanayinin tam karşısındayız, nefes alamıyorum bazen

yaa çok mutlu oldum buraları bilmenize meserret ve asem eğer antakyaya yolunuz düşerse ki asem gelecez diyorsun mutlaka görüşelim kızlarrr eylülde çok sıcak olmaz zaten tatlım

Tabi ki haber veririm canım Gerçi eşim acemiliğini İskenderun’da yapmıştı, öyle bunalmış ki (bu arada o da Fethiyeli ve sıcağa alışık olmasına rağmen) ne zaman o taraflara gidelim desem bin dereden su getiriyor. Haksız da sayılmaz, döndüğünde öyle bir amele yanığı olmuştu ki, izi 1 yıl geçmedi

kızlar alın sıze hamıs tısortlerı hemde uzun kollu sansınızda varr
Tish-O | Online T-shirt Tasarım Tişört Dizayn Sitesi
kendınız yapıp tasarlıyorsunuz
kolay gelsın

selamm

ben geldim ay temizlik yaptim anca bitti

ben hep hamile oldugumu unutuyorum ya (

camlarimi sildim bugün süpürgeydi toz al yerleri sil falan yorgun düstüm 1 makinede camasirim yikaniyor daha.

selam kızlar nasılsınız bakalım bende doktora gittim 7+5 olduk artık. kalp atıslarını gördüm ayy nasıl heyecanladım anlatamam cok gzüeldi.allah herkese yasatsın bu mükemmel duyguyu inşallah.hala midem bulanmıyo doktora sordum önemli değil dedi. folic aside devam edicem 2hafta sonra kontrole gidicem.bakalım inşallah herkesin bebişi iidr

bence bulanmaması ıcınde dua etmelısın cnm
en kotu seylerden bırıde bulantı zaten

Dışarısı çok sıcak ya, nefes alamıyorum, bizim şirket istanbul Güneşlide bilen bilir, çok basık ve sıcak oluyor buralar, o yüzden hava bile alamıyorum

ouff kndımı bu haldeyken calısır düşünemıorummm..bnm evımle ısım arasıı 1 saat baska ılcede ögretmenım benn...ve yol yuzunden raporluyumm...gercekten bnde dısarı cıkınca tansıyonuma bıseyler oluoo..kafam kazan gıbı oluo ve carpıntım oluooo..allahım guc versın cnmm

selamm

camlarimi sildim bugün süpürgeydi toz al yerleri sil falan yorgun düstüm 1 makinede camasirim yikaniyor daha.

ya sorma bazen bende unutuyorum ama ben yapmazsam kim yapcak dimi. kendimizi cok yormayallım dinlenerek yapamaya calısalım.
ya hepsini gecte bizim lojmanın mutfak dolapları yapılıyo ev inşaaat oldu offf ben napcam ya yemek yapamıyorum hiç bişi yapamıyorum.sırayla yapıyolarr yıktılar simdidede yapacaklar tamda zamanını buldular yani. bikaç ay önce olsaydı keşke şimdi işin yoksa okadar yeri temizle yerlestr:2:

selam canim benimde 7+5 ayniyiz sanirsam

benim dogum 25 ocak gösterdi ultrasyon senin ki

bende kalp atislarini gördüm ultrasyondan ama dr, dinletmedi bana artik ayda 1 gelmen yeterli dedi

ya valla iyi oldugum sürece yapim diyorum ilerde yapamazsam biri gelir yaparsa demesinler bu kiz nekadar pismis yapiyorum sagligim iyi simdilik napim mecbur olan isler yapmasan olmuyor her yer pislik icinde kaliyor ben hic rahat edemem temiz olucak illaki

basak burcuyum :)

Hoşgeldin gözünaydın..
Rabbim sağlıkla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..

Çok sağol canım ya, işimiz zor valla, Allah herkese kolaylık versin
Benim evle işin arası 15 dk. akşam 5de evde oluyorum, o bakımdan şanslı sayılırım, ama yine de istediğim zaman evde uyusam süper olurdu tabi
Ofis de klimalı olduğu için normalde sıcak değil ama havasız kalınca midem bulanıyor, camı açtırıyorum, dışarıdan fön gibi sıcak hava doluyor içeri, herkes baygınlık geçiriyor benim yüzümden ama napim, cam kapandığı anda da bulantım tutuyor, senin anlayacağın bir yandan klima soğuturken, camdan gelen sıcak hava da ısıtıyor, :97:

Gözün aydın canım, ben de geçen cumartesi gördüm, 2 gün ayaklarım yere basmadı maaşallah

selamm

elin değmişken halıları da yıkasaydın ne gerek var be güzelim yoruyorsun kendini, valla ben öğrendiğimden beri toz bile almadım, yardımcım falan da yok, kocamı çalıştırıyorum gündelikçi gibi, genç, delikanlı adamlar bizden iyi yaparlar, çalıştırın şu kocaları bacım

canım bu gruba katılırsak bizim duvarda yazıyo ama dimi su gruba katıldı die. ben katılmak istiorum ama görünmesini istemiyorum

Rahat ol canım bu grupta yaptığımız hiçbir paylaşımımız diğer arkadaşlarımız tarafından görünmüyor, benim de yakın çevrem hariç bilen yok çünkü, gizliliğimiz sağlam :81:

Son düzenleme:

esim caliyor gec geliyor

erkekler bizler gibi iyi yapamazlar ki en iyisi kendim yapmam yavas yavas

benim düşük tehlikem vardı . Bebeklerimde ikizdi iş yasak bana eşim yapıyo ama erkek ne kadar yapa bilir bide kendimi tuhaf hissediyorum o iş yaparken sadece yerleri süpürüyo hiç yukarı bakmıyo ayy bi baktım yatagın üstü örümcek olmuş nereye bakıyosun dedi yaa dedim örümcek olmuş hangimizin azına giricek acaba gece dedim aaa dedi tavandamı süpürülüyodu .
Çok şükür bir haftadır ona çaktırmadan süpürge açıyorum bu hafta sanki ev hiç batmadı dimi diye soruyodu akşam evet cnm dedim çok ii temizlemişsin hiçç batmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…