2012 Ocak Anneleri

bende koç burcuyum:)
şimdi yapalım da sonraya allah kerim artık

Son düzenleme:
kızlarrr bişey sorcam sızeee...sizler kontrollere esınısle mı gıdıonusss..yarın kntrolum var ve esım ızın alamıcagını söluooo..belkı yarın kalbını duycaktıkkk..çok üzüldümmm...

bende koç burcuyum:)
şimdi yapalım da sonraya allah kerim artık

Bende koç burcuyum..
Ama kalkmaya takatim yok teyzem gelmişti hafta sonu Allah razı olsun çamaşırları yıkadı camları fln sildi evi süpürdü eşimde elinden geldiğince yapıyo ama çok yorgun oluyo onu daha fazla yormak istemiyorum
Temizliğe gelen kadınımda kayınpederinden dolayı gelemiyo ay tam zamanıydı yani..

Şimdiye kadar hep eşimle gittim canım..
Oda gelmek görmek istiyo tabi işi el verdide geldi..
Gelemiycek durumda olsa napim mecbur bende tek gidicem..
Gerçi ben yine tek gitmem kayınvalidemi falan çağırırım birini bulurum yanıma..
Boşver üzme kendini bidahaki sefere gelir duyar eşinde..

Son düzenleme:

Bendensin arkadaşım kalp atışınıda yanlız duydum büyük ihtimal bu ay sonuda yanlız gidicem
eeee kardeşinin sorunu oluyo izin alıyo bu ay bide cenaze vardı izin aldı bana gelince leyla nasıl izin alıyım bu ay çok izin kullandım dicek gel bile demicemm gelmesse gelmesin ölee kara kara ultrason kagıtlarına baksın dursun alır oğlumu giderim

Son düzenleme:
Öğretin kocalarınıza yardımcı olmayı kızlar. Yaparlar ya güçlü kuvvetli adamlar, önce biraz başlarında durun, şunu şöyle bunu böyle diye öğretin sonra kendiliğinden yapıyorlar, valla benimki her gün 3 saat yol giden, genelde dışarıda çalışan, 19:30 dan önce eve gelemeyen bir adamcağız, üstelik bel fıtığı da var ama her gün bir iş yaptırıyorum, bir gün süpürüyor, bir gün siliyor v.s ev de pırıl pırıl, alıştırın canım, var mı öyle bedavadan baba olmak, her cefayı biz çekelim sefasını onlar sürsün oldu canım

Erkekler beceremeyiz ayağına işten kaçıyorlar, yemeyin bu numaraları, bizden fiziksel olarak çok daha güçlüler, süpürgeyi alıyorum maximuma yarım saatte bütün evi süpürüyor, halılar yerinden kalkıyor Doktor zaten uyardı beni, deterjandan uzak duracaksın, hem bulantını tetikler hem de kimyasallar bebeğe zararlı dedi, herşeye bu kadar dikkat ediyorken, çamaşır sularını deterjanları solumayın derim, değmez...

Benimki benden bilmiş bi görsen yapmaya başladımı bıd bıd bıd bıd sanki 40 yıllık ev kadını..
Hayır yanlış biliyosun yani kabul et sus dediğimi yap.
Aaa olurmu önce o onu deniycek görcek olmadığını olmamışsa bile bi mazeret bulcak..
Ay yoruluyorum ona anlatmaktan bırakıyorum neyi nasıl temizliyosa öyle yapsın karışmıyorum..
Titiz bide başak burcu

Canım biz ikimiz de çalıştığımız için randevuları haftasonuna alıyorum, o şekilde birlikte gidiyoruz, ama izin alamıyorsa da üzülme canım ya canınız sağolsun, benimkinin de fuarı bilmemnesi denk gelse gelemez benimle bişey de diyemem el işi sonuçta :26:

Kızz benimki c.tesi günü temizlik yapıyo hafta içine gerek yok diyo her gün temizlikmi olurmuş diyo
hafta içide ben dinlene dinlene bi şeyler yapıyorum işte bazen aklına eserse kardeşim geliyo dip köşe siliyo işte idare ediyoruz .

Benimki de evcimen aslan ne iş olsa yapar, zaten 17 yaşından beri ailesinden ayrı yaşadığı için ev işini kendi yapmaya alışık, bekarken de yalnız yaşardı evi pırıl pırıldı, hiç bekar erkek evi demezdin
annesi iyi yetiştirmiş

Ayyy benimkide başak burcu dır dır çenesi hiç durmaz bide detaycı olurlar.
Mutfak dolabı yaptırıyoruz adamı ölçü alsın diye getirdik şöle olsun böle olsun dır dır dır adamı delirtti
her şeyin iisini o bilir ona göre

valla helal sana süppersinnnnnnn. ama benimki yapmıyo anam inat inat zorla iş yaptırıyorum valla

Senin evde çocuk da olunca hafta içi de bir el atmak gerekir tabi, biz iki kişiyiz zaten çok dağılmıyor ama tozlanıyor, benim eşimden başka yardım edecek kimsem de yok zaten, e o da yapsın diyorum ben bu kadar bulantıyı sıkıntıyı çekiyorum, azcık da o çeksin, alışsın baba olmaya dimi

valla helal sana süppersinnnnnnn. ama benimki yapmıyo anam inat inat zorla iş yaptırıyorum valla

Zorla yaptır sen, o zamanla alışır, eskiler çok fenaymış mesela, annem anlatır hala, beni doğurmadan bir hafta önce, millet hayırlı olsuna gelir ev temiz olsun diye, bütün evi dip bucak temizlemiş, camları silmiş, perdeleri yıkamış (o zman makina diye bişey de yok) hatta halıları yıkamış kurutmuş, babam elini vurmamış bir işe, 3 çocuğu da böyle doğurmuş, ama şimdi babam, annem rahatsızlanınca banyoyu tuvaletleri bile yıkıyor, iş alıştırmakta, siz geç kalmayın

eh bu kadar marifetten sonra adamlara ilk babalar gününde özel bişey yapmayı düşünüyor musunuz kızlar??

Evet herkez üzerine düşeni yapsın çok şükür elinden geleni yapıyor
Banada bırak yapma oldu kadar diyo kardeşlerimi çagır benim anlamadıgım iş oldugunda diyor
1,5 yıl önce düşük oldu buda ikizdi biri gitti buna bi şey olmasın sık dişini iş falan yapma diyor.
Adam haklı ama içim durmuyo bulaşık yıkadım süpürge açtım belim kopuyo agrıdan bide ev silsem nolurum bilmem akşama yatakta dönenmemden anlıcak gene rahat durmadın dimi dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…