Rahat ol canım bu grupta yaptığımız hiçbir paylaşımımız diğer arkadaşlarımız tarafından görünmüyor, benim de yakın çevrem hariç bilen yok çünkü, gizliliğimiz sağlam :81:
Hoşgeldin gözünaydın..
Rabbim sağlıkla kucağına alıcağın günleride gösterir inşallah..
ya valla iyi oldugum sürece yapim diyorum ilerde yapamazsam biri gelir yaparsa demesinler bu kiz nekadar pismis yapiyorum sagligim iyi simdilik napim mecbur olan isler yapmasan olmuyor her yer pislik icinde kaliyor ben hic rahat edemem temiz olucak illaki
basak burcuyum :)
alllh kimseyi yatrmasın çok zor hele sıcaklarda :)
bende koç burcuyum:)
şimdi yapalım da sonraya allah kerim artık
kızlarrr bişey sorcam sızeee...sizler kontrollere esınısle mı gıdıonusss..yarın kntrolum var ve esım ızın alamıcagını söluooo..belkı yarın kalbını duycaktıkkk..çok üzüldümmm...
kızlarrr bişey sorcam sızeee...sizler kontrollere esınısle mı gıdıonusss..yarın kntrolum var ve esım ızın alamıcagını söluooo..belkı yarın kalbını duycaktıkkk..çok üzüldümmm...
Öğretin kocalarınıza yardımcı olmayı kızlar. Yaparlar ya güçlü kuvvetli adamlar, önce biraz başlarında durun, şunu şöyle bunu böyle diye öğretin sonra kendiliğinden yapıyorlar, valla benimki her gün 3 saat yol giden, genelde dışarıda çalışan, 19:30 dan önce eve gelemeyen bir adamcağız, üstelik bel fıtığı da var ama her gün bir iş yaptırıyorum, bir gün süpürüyor, bir gün siliyor v.s ev de pırıl pırıl, alıştırın canım, var mı öyle bedavadan baba olmak, her cefayı biz çekelim sefasını onlar sürsünoldu canım
Erkekler beceremeyiz ayağına işten kaçıyorlar, yemeyin bu numaraları, bizden fiziksel olarak çok daha güçlüler, süpürgeyi alıyorum maximuma yarım saatte bütün evi süpürüyor, halılar yerinden kalkıyorDoktor zaten uyardı beni, deterjandan uzak duracaksın, hem bulantını tetikler hem de kimyasallar bebeğe zararlı dedi, herşeye bu kadar dikkat ediyorken, çamaşır sularını deterjanları solumayın derim, değmez...
Öğretin kocalarınıza yardımcı olmayı kızlar. Yaparlar ya güçlü kuvvetli adamlar, önce biraz başlarında durun, şunu şöyle bunu böyle diye öğretin sonra kendiliğinden yapıyorlar, valla benimki her gün 3 saat yol giden, genelde dışarıda çalışan, 19:30 dan önce eve gelemeyen bir adamcağız, üstelik bel fıtığı da var ama her gün bir iş yaptırıyorum, bir gün süpürüyor, bir gün siliyor v.s ev de pırıl pırıl, alıştırın canım, var mı öyle bedavadan baba olmak, her cefayı biz çekelim sefasını onlar sürsünoldu canım
Erkekler beceremeyiz ayağına işten kaçıyorlar, yemeyin bu numaraları, bizden fiziksel olarak çok daha güçlüler, süpürgeyi alıyorum maximuma yarım saatte bütün evi süpürüyor, halılar yerinden kalkıyorDoktor zaten uyardı beni, deterjandan uzak duracaksın, hem bulantını tetikler hem de kimyasallar bebeğe zararlı dedi, herşeye bu kadar dikkat ediyorken, çamaşır sularını deterjanları solumayın derim, değmez...
Benimki benden bilmiş bi görsen yapmaya başladımı bıd bıd bıd bıd sanki 40 yıllık ev kadını..
Hayır yanlış biliyosun yani kabul et sus dediğimi yap.
Aaa olurmu önce o onu deniycek görcek olmadığını olmamışsa bile bi mazeret bulcak..
Ay yoruluyorum ona anlatmaktan bırakıyorum neyi nasıl temizliyosa öyle yapsın karışmıyorum..
Titiz bide başak burcu
Benimki benden bilmiş bi görsen yapmaya başladımı bıd bıd bıd bıd sanki 40 yıllık ev kadını..
Hayır yanlış biliyosun yani kabul et sus dediğimi yap.
Aaa olurmu önce o onu deniycek görcek olmadığını olmamışsa bile bi mazeret bulcak..
Ay yoruluyorum ona anlatmaktan bırakıyorum neyi nasıl temizliyosa öyle yapsın karışmıyorum..
Titiz bide başak burcu
valla helal sana süppersinnnnnnn. ama benimki yapmıyo anam inat inat zorla iş yaptırıyorum vallaÖğretin kocalarınıza yardımcı olmayı kızlar. Yaparlar ya güçlü kuvvetli adamlar, önce biraz başlarında durun, şunu şöyle bunu böyle diye öğretin sonra kendiliğinden yapıyorlar, valla benimki her gün 3 saat yol giden, genelde dışarıda çalışan, 19:30 dan önce eve gelemeyen bir adamcağız, üstelik bel fıtığı da var ama her gün bir iş yaptırıyorum, bir gün süpürüyor, bir gün siliyor v.s ev de pırıl pırıl, alıştırın canım, var mı öyle bedavadan baba olmak, her cefayı biz çekelim sefasını onlar sürsünoldu canım
Kızz benimki c.tesi günü temizlik yapıyo hafta içine gerek yok diyo her gün temizlikmi olurmuş diyo
hafta içide ben dinlene dinlene bi şeyler yapıyorum işte bazen aklına eserse kardeşim geliyo dip köşe siliyo işte idare ediyoruz .
valla helal sana süppersinnnnnnn. ama benimki yapmıyo anam inat inat zorla iş yaptırıyorum valla
Senin evde çocuk da olunca hafta içi de bir el atmak gerekir tabi, biz iki kişiyiz zaten çok dağılmıyor ama tozlanıyor, benim eşimden başka yardım edecek kimsem de yok zaten, e o da yapsın diyorum ben bu kadar bulantıyı sıkıntıyı çekiyorum, azcık da o çeksin, alışsın baba olmaya dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?