Evet herkez üzerine düşeni yapsın çok şükür elinden geleni yapıyor
Banada bırak yapma oldu kadar diyo kardeşlerimi çagır benim anlamadıgım iş oldugunda diyor
1,5 yıl önce düşük oldu buda ikizdi biri gitti buna bi şey olmasın sık dişini iş falan yapma diyor.
Adam haklı ama içim durmuyo bulaşık yıkadım süpürge açtım belim kopuyo agrıdan bide ev silsem nolurum bilmem akşama yatakta dönenmemden anlıcak gene rahat durmadın dimi dicek
eh bu kadar marifetten sonra adamlara ilk babalar gününde özel bişey yapmayı düşünüyor musunuz kızlar??
benim ev feci durumda. eşimde evde raporlu. dibine kadar dağılıyor. sağolsun yardım etmeye çalışıyor ama bi yerı toplarken diğer tarafı dağıtıyor haberi yok. ben ancak yıyecek bişeyler hazırlayıp bulaşıkları makıneye diziyorum. mutfağı toparlıyorum.ya valla iyi oldugum sürece yapim diyorum ilerde yapamazsam biri gelir yaparsa demesinler bu kiz nekadar pismis yapiyorum sagligim iyi simdilik napim mecbur olan isler yapmasan olmuyor her yer pislik icinde kaliyor ben hic rahat edemem temiz olucak illaki
basak burcuyum :)
kızlarrr bişey sorcam sızeee...sizler kontrollere esınısle mı gıdıonusss..yarın kntrolum var ve esım ızın alamıcagını söluooo..belkı yarın kalbını duycaktıkkk..çok üzüldümmm...
malesef bana da nasıp olmuyor eşimle gitmek bend eçok üzülüyorum. resmini çektir diyor bide uyuz uyuz
eh bu kadar marifetten sonra adamlara ilk babalar gününde özel bişey yapmayı düşünüyor musunuz kızlar??
aslında ben düşünüyorum. burda örmüştüm babamı çok seviyorum yazılı tulumlar. hem bebeğime hem babamıza sürpriz olur dıye düşünüyorum. bide daha kutlama fırsatımız olmadı hafta sonuna kadar iyi olursam belkı dışarı çıkarız yada bi pasta falan keseriz.kendımı iyi hissedersem ben yaparım belkı
kızlarrr bişey sorcam sızeee...sizler kontrollere esınısle mı gıdıonusss..yarın kntrolum var ve esım ızın alamıcagını söluooo..belkı yarın kalbını duycaktıkkk..çok üzüldümmm...
bilmiyorum ya, bi de o var dimi
benimki bana anneler günü jesti yapmadı, gerçi 2 gün sonra öğrenmiştik ama olsun ben olsam bir hediye alırdım yine dekısasa kısas mı yapsam, yoksa bir süprizle utandırsam mı bilemedim :26:
bence senin eşin hakediyor sürprizi canım. aramızda en çok yardım eden koca senınkı anladığım kadarıyla. benımkı hamıle kalmadan önce sankı daha anlayışlı ve yardımcıydı. yada bana hamilelik psikolojısıyle batıyor.
e temizlik işini öğretmişsin bak zamanla romantık olmayı da öğretirsin gerçi bu zamana kadar öğretemedim dersin sen şimdiAman benimki de ev işi falan yapıyor, yardımcı oluyor asla hakkını inkar edemem, öyle ki annem sürekli hayır duaları ediyor, allah razı olsun gözüm arkada değil diye ama benimki de romantizmden zerre nasibini almamış be canımhamilelik müjdemi aldı (ki o çoooook istiyordu) anneler günü geçti hatta doğum günüm geçti, bir süprizini falan görmedim, öyle yemekle temizlikle iş bitmiyor, insan başka şeyler de bekliyor, bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum :44: dediğin gibi hamilelik psikolojisi heralde
Aman benimki de ev işi falan yapıyor, yardımcı oluyor asla hakkını inkar edemem, öyle ki annem sürekli hayır duaları ediyor, allah razı olsun gözüm arkada değil diye ama benimki de romantizmden zerre nasibini almamış be canımhamilelik müjdemi aldı (ki o çoooook istiyordu) anneler günü geçti hatta doğum günüm geçti, bir süprizini falan görmedim, öyle yemekle temizlikle iş bitmiyor, insan başka şeyler de bekliyor, bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum :44: dediğin gibi hamilelik psikolojisi heralde
BENDE GENELDE kendım gidiyorum bikere pazar diye esımel gıttım cok sorun etmıyorum şahsen işi de musaıt ama benuımkı huylanıyorselamm
ben geldim ay temizlik yaptim anca bitti
ben hep hamile oldugumu unutuyorum ya(
camlarimi sildim bugün süpürgeydi toz al yerleri sil falan yorgun düstüm 1 makinede camasirim yikaniyor daha.
ay bende yarın gıdıcen sorucam ne dicek ben zaten yatarken ıcıyorumGunaydinlar,
Bulanti icin zencefil cayini onerdi dr.um..bi de folikasiti yatarken almami soyledi.
Bilantisi cok olanlar bunu da deneyebilir..
BENDE GENELDE kendım gidiyorum bikere pazar diye esımel gıttım cok sorun etmıyorum şahsen işi de musaıt ama benuımkı huylanıyor
ay bende yarın gıdıcen sorucam ne dicek ben zaten yatarken ıcıyorum
zencefil cayını nerden bulabiliriz...
bence kalp atışlarına yalnız gitme eşinle git. eminim o da çok etkilenecek canımcım
yarın bi davereye getirip götürebilirim:)
normalde c.tesileri iş çıkısı tek gıdıyorum bu sfer mevlüte gidicem cıkısta kociş de gelir...
onla giderim bak bu olur:)
kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
bulantılarım için b vitamini verdi...
çok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
hadı gozun aydın ya 8.5 haftlıkken mı goruluyor yarın ben daha 7haftayım duyamazmı kalp atısını acabakızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?