2012 Ocak Anneleri

Yapma be canım, altı üstü ev işi, senin, bebeğinin canından kıymetli mi, boşver
Ben de evde ufak tefek bikaç değişiklik yapıcam, oturma grubunu falan değiştiricem, ama şu 3 aylık riskli süre dolsun diye bekliyorum, çıkıp onlara bakarken bile kendimi yormak istemiyorum. Benim de geçmişte bir düşüğüm var o yüzden bu kez temkinliyim

benim ev feci durumda. eşimde evde raporlu. dibine kadar dağılıyor. sağolsun yardım etmeye çalışıyor ama bi yerı toplarken diğer tarafı dağıtıyor haberi yok. ben ancak yıyecek bişeyler hazırlayıp bulaşıkları makıneye diziyorum. mutfağı toparlıyorum.

eh bu kadar marifetten sonra adamlara ilk babalar gününde özel bişey yapmayı düşünüyor musunuz kızlar??

bilmiyorum ya, bi de o var dimi
benimki bana anneler günü jesti yapmadı, gerçi 2 gün sonra öğrenmiştik ama olsun ben olsam bir hediye alırdım yine de kısasa kısas mı yapsam, yoksa bir süprizle utandırsam mı bilemedim :26:

canım bence çok önemli değil,
yeterki sağlıklı olsun, güzel haberler al da yalnız gitmiş ol.
hem sen ondan önce haberdar olmuş oluyorsun,
o bir de senden haber beklicek:)
İzin alması sıkıntılı ise, mümkünse randevularını onun çalışmadığı saatlere ayarlayın.

slm kızlar.........

lelosss bana bi doktor tavsiye edermisin cnm..sanırım yakın civarlardayız...

bu arada mide bulantısı bileziği varmış eczanelerde arkadaşım almış..çok bulantısı olanlar denemekte fayda var...

bence senin eşin hakediyor sürprizi canım. aramızda en çok yardım eden koca senınkı anladığım kadarıyla. benımkı hamıle kalmadan önce sankı daha anlayışlı ve yardımcıydı. yada bana hamilelik psikolojısıyle batıyor.

benim bi fikrim var babalar günü için
bebeğimin ağzından babasına mektup yazabilirim

Aman benimki de ev işi falan yapıyor, yardımcı oluyor asla hakkını inkar edemem, öyle ki annem sürekli hayır duaları ediyor, allah razı olsun gözüm arkada değil diye ama benimki de romantizmden zerre nasibini almamış be canım hamilelik müjdemi aldı (ki o çoooook istiyordu) anneler günü geçti hatta doğum günüm geçti, bir süprizini falan görmedim, öyle yemekle temizlikle iş bitmiyor, insan başka şeyler de bekliyor, bilmiyorum ben mi çok şey bekliyorum :44: dediğin gibi hamilelik psikolojisi heralde

Son düzenleme:
e temizlik işini öğretmişsin bak zamanla romantık olmayı da öğretirsin gerçi bu zamana kadar öğretemedim dersin sen şimdi amannn boşver canım ya herkez dört dörtlük olmaz kı oda azcık odun oluversin

tam da temizlik muhabbetinin üstüne geldim. ben de bugün evi süpürüp sildim valla belim çok ağrıyor dinlene dinlene yapıyorum ama yine de yoruluyor insan eşim de çok geç geliyor çamaşır asmak makineyi boşaltmak yer silmek vs hepsini yapıyor sağolsun. ama seninki kadar profesyonel değil. bi de çabuk sıkılıyor yaparken söyleniyor bazen :)))

benim eşim müjdeyi verdim ertesi gün elinde kocaman bi buket çiçekle geldi işte dünyanın en tatlı hediyesini veren en şirin anneye filan gibi bişeyler yazmıştı. çok duygulandım. ben de bekliyorum bu tarz şeyleri ve çok önemsiyorum. anneler gününde de iki hamile tişörtü alıp gelmiş. eee ben şimdi nasıl sürpriz yapmayım dimi

Son düzenleme:

selamm

ben geldim ay temizlik yaptim anca bitti

ben hep hamile oldugumu unutuyorum ya (

camlarimi sildim bugün süpürgeydi toz al yerleri sil falan yorgun düstüm 1 makinede camasirim yikaniyor daha.
BENDE GENELDE kendım gidiyorum bikere pazar diye esımel gıttım cok sorun etmıyorum şahsen işi de musaıt ama benuımkı huylanıyor
Gunaydinlar,
Bulanti icin zencefil cayini onerdi dr.um..bi de folikasiti yatarken almami soyledi.
Bilantisi cok olanlar bunu da deneyebilir..
ay bende yarın gıdıcen sorucam ne dicek ben zaten yatarken ıcıyorum
zencefil cayını nerden bulabiliriz...

bence kalp atışlarına yalnız gitme eşinle git. eminim o da çok etkilenecek canımcım

bence kalp atışlarına yalnız gitme eşinle git. eminim o da çok etkilenecek canımcım

yarın bi davereye getirip götürebilirim:)
normalde c.tesileri iş çıkısı tek gıdıyorum bu sfer mevlüte gidicem cıkısta kociş de gelir...
onla giderim bak bu olur:)

kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
bulantılarım için b vitamini verdi...
çok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

bi de akıntı ile ilgili bişey yazayım. doktoruma sordum hamilelikte artarmış zaten kaşıntı filan yoksa sorun etmeyin

şuan okuduğum hamilelik kitabında da annede mantar var ise ve doğuma kadar tedavi edilmemişse bebişin azğında pamukçuk denilen beyaz bişey oluyor yaa ondan olurmuş, bilginize

anammmm
kızlar napiyonuz bakim
ay benim baglantı sorunum vardı yarım saat önce geldi kafayı yicektim
ben hala lekeleniyorum idrardan sonra ve özellikle çok yorulduğumda
sebebi yok cinsel ilişki tetiklemiş bir de benim göbegim çıktı damarlarımın gerilmeden böle şeyler oldugunu söyledi doktorum.alttan muayene de oldum hiçbirşeyciğin yok senin .bu nazlı bir bebek dedi
çok üzülüyorum ve internette olmayınca kabuslar içinde oturuyorum
bu haftadan sonra birşey olmaz evham yapma kızarım sana diyor doktorum ama elimde değil zırt pırt muayehaneyi basıp bebeği görmeye gidiyorum. 2 gün önce gittim işte alttan muayene oldum bol su içmelisin dedi bir de progestan ı bir gün durup bir gün al aslında gerek yok dedi ben yinede alıyorum.bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum.11 haftalığım bebiş 12+2 cinsiyetini göstermedi kapatmış .haftaya 18 inde randevum var 2 li tarama için gidicem.
dua edin bana çok üzülüyom bir şey olmasın 3 ay geçti allahım herkese yardım etsin
evde tv izlemekten gına geldi.
şimdi araştırdım biraz korkulucak birşey yokmuş kanama değil kahverengi leke masummuş inşallah geçer hemencik

yarın bi davereye getirip götürebilirim:)
normalde c.tesileri iş çıkısı tek gıdıyorum bu sfer mevlüte gidicem cıkısta kociş de gelir...
onla giderim bak bu olur:)

:13: süpeer olur

kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..

gözün aydın canım çok sevindim

hadı gozun aydın ya 8.5 haftlıkken mı goruluyor yarın ben daha 7haftayım duyamazmı kalp atısını acaba

gözün aydın..yarın işllh bende senin gibi duyar ve mutlu gelirim evime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…