- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
anammmm
kızlar napiyonuz bakim
ay benim baglantı sorunum vardı yarım saat önce geldi kafayı yicektim
ben hala lekeleniyorum idrardan sonra ve özellikle çok yorulduğumda
sebebi yok cinsel ilişki tetiklemiş bir de benim göbegim çıktı damarlarımın gerilmeden böle şeyler oldugunu söyledi doktorum.alttan muayene de oldum hiçbirşeyciğin yok senin .bu nazlı bir bebek dedi
çok üzülüyorum ve internette olmayınca kabuslar içinde oturuyorum
bu haftadan sonra birşey olmaz evham yapma kızarım sana diyor doktorum ama elimde değil zırt pırt muayehaneyi basıp bebeği görmeye gidiyorum. 2 gün önce gittim işte alttan muayene oldum bol su içmelisin dedi bir de progestan ı bir gün durup bir gün al aslında gerek yok dedi ben yinede alıyorum.bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum.11 haftalığım bebiş 12+2cinsiyetini göstermedi kapatmış .haftaya 18 inde randevum var 2 li tarama için gidicem.
dua edin bana çok üzülüyom bir şey olmasın 3 ay geçti allahım herkese yardım etsin
evde tv izlemekten gına geldi.
şimdi araştırdım biraz korkulucak birşey yokmuş kanama değil kahverengi leke masummuş inşallah geçer hemencik
hadı gozun aydın ya 8.5 haftlıkken mı goruluyor yarın ben daha 7haftayım duyamazmı kalp atısını acaba
anammmm
kızlar napiyonuz bakim
ay benim baglantı sorunum vardı yarım saat önce geldi kafayı yicektim
ben hala lekeleniyorum idrardan sonra ve özellikle çok yorulduğumda
sebebi yok cinsel ilişki tetiklemiş bir de benim göbegim çıktı damarlarımın gerilmeden böle şeyler oldugunu söyledi doktorum.alttan muayene de oldum hiçbirşeyciğin yok senin .bu nazlı bir bebek dedi
çok üzülüyorum ve internette olmayınca kabuslar içinde oturuyorum
bu haftadan sonra birşey olmaz evham yapma kızarım sana diyor doktorum ama elimde değil zırt pırt muayehaneyi basıp bebeği görmeye gidiyorum. 2 gün önce gittim işte alttan muayene oldum bol su içmelisin dedi bir de progestan ı bir gün durup bir gün al aslında gerek yok dedi ben yinede alıyorum.bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum.11 haftalığım bebiş 12+2cinsiyetini göstermedi kapatmış .haftaya 18 inde randevum var 2 li tarama için gidicem.
dua edin bana çok üzülüyom bir şey olmasın 3 ay geçti allahım herkese yardım etsin
evde tv izlemekten gına geldi.
şimdi araştırdım biraz korkulucak birşey yokmuş kanama değil kahverengi leke masummuş inşallah geçer hemencik
hadı gozun aydın ya 8.5 haftlıkken mı goruluyor yarın ben daha 7haftayım duyamazmı kalp atısını acaba
gözün aydın..yarın işllh bende senin gibi duyar ve mutlu gelirim evime...
bilmiyorum ya, bi de o var dimi
benimki bana anneler günü jesti yapmadı, gerçi 2 gün sonra öğrenmiştik ama olsun ben olsam bir hediye alırdım yine dekısasa kısas mı yapsam, yoksa bir süprizle utandırsam mı bilemedim :26:
teşekkürler...inş. canım sende duyarsın pıt pıtları.....
e temizlik işini öğretmişsin bak zamanla romantık olmayı da öğretirsin gerçi bu zamana kadar öğretemedim dersin sen şimdiamannn boşver canım ya herkez dört dörtlük olmaz kı oda azcık odun oluversin
tam da temizlik muhabbetinin üstüne geldim. ben de bugün evi süpürüp sildim valla belim çok ağrıyor dinlene dinlene yapıyorum ama yine de yoruluyor insaneşim de çok geç geliyor çamaşır asmak makineyi boşaltmak yer silmek vs hepsini yapıyor sağolsun. ama seninki kadar profesyonel değil. bi de çabuk sıkılıyor yaparken söyleniyor bazen :)))
benim eşim müjdeyi verdim ertesi gün elinde kocaman bi buket çiçekle geldi işte dünyanın en tatlı hediyesini veren en şirin anneye filan gibi bişeyler yazmıştı. çok duygulandım. ben de bekliyorum bu tarz şeyleri ve çok önemsiyorum. anneler gününde de iki hamile tişörtü alıp gelmiş. eee ben şimdi nasıl sürpriz yapmayım dimi
biz öğrenmiştik anneler gününde ama yinede bana bişi yapmadı hatta o gün arkadaşlarıyla gezmeye gittiben de kararsızım bi yapim bişiler diorum bi vazgeçiorum.
ama sen yap istersen çünkü senin kocişin hakediobak o kadar yardım edio sana
kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
bulantılarım için b vitamini verdi...
çok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
arkadaşlar benım da yarım saate mesaim bitiyor. sabah 9da randevum var. inşallah bebeğim iyidir. bende dualrınızı beklıyorum. hamişlerın duaları kabul olurmuş. gelir gelmez olanları anlatırım. inşallah akıntılarım mantar yada enfeksıyon belırtısı değildir. öyle ise de önlemını alırız hemen. herkeze iyi akşamlar. allaha emanet olun :80::79:
merhaba kızlar...randevumu 25 i gibi biliyordum baktım cumartesiymiş bugün aradım tekrar 30uymuş, üzüldüm şimdi ya daha ne kadar çok var...(arada 5 gün var ama olsun süre uzadısürekli gidip durmak istemiyorum,doktorda öyle dedi ayda bir iyidir dedi en son 27 mayısta gitmiştim...sanki burada daha sık gidenleri duydum...benim gibi ayda bir gidecek olan var mı? en son (6+6 ydım gittiğimde)
bana o gün 25 haziran 5 temmuz arası geliceksin demişti, o zaman 12. haftanın içinde olucaksın 3. ayı bitirmek üzere olucaksın demişti, bana da 30una randevu vermiş...şuan bile gidip bakmak istiyorum nasıl büyümüş bebeğim diye ama beklicem 30unu artık bakalım....
benim kocam özel günlere çok dikkat eder... etmezse başına gelecği çok ii bildiğinden
ama ben pek dikkat etmem haksızlık ediyorum ona
bu sefer çok güzel bi süpriz yapıcammm:.....
bana o gün 25 haziran 5 temmuz arası geliceksin demişti, o zaman 12. haftanın içinde olucaksın 3. ayı bitirmek üzere olucaksın demişti, bana da 30una randevu vermiş...şuan bile gidip bakmak istiyorum nasıl büyümüş bebeğim diye ama beklicem 30unu artık bakalım....
Çok sabırsızlanıyorsan arada, bir bahaneyle uğra yine
merhaba kızlar...randevumu 25 i gibi biliyordum baktım cumartesiymiş bugün aradım tekrar 30uymuş, üzüldüm şimdi ya daha ne kadar çok var...(arada 5 gün var ama olsun süre uzadısürekli gidip durmak istemiyorum,doktorda öyle dedi ayda bir iyidir dedi en son 27 mayısta gitmiştim...sanki burada daha sık gidenleri duydum...benim gibi ayda bir gidecek olan var mı? en son (6+6 ydım gittiğimde)
Kızlar itiraf ediyim, ev işine yemeğe alıştırdığım gibi, odunluğa da ben alıştırdım bunu :97: çiçek alsa ne gerek vardı, hediye alsa çok masraf yapıyosun bilmemne diye diye küçük jestleri de unutturdum adamaama şimdi de batıyo ne yalan söyliyim :26: en iyisi ben çok söylenmeden buna bir babalar günü süprizi hazırlayayım da aklı başına gelsin, şöyle güzel bir hediye, mektup falan Asemcim sen de öyle yap bence, utandır, hatasını anlasın :)
Babalar gününde izin de veririm temizlik de yaptırmam
Hadi o zaman yaratıcı fikirlerimizi de paylaşalım, benim gibi antiromantiklere fikir olsun :78: açıkcası ben de şu döneme kadar umursamıyordum ama gebelik hormonlarımla birlikte duygularım tavan yaptı, romantik bişeyler bekliyorum, bari ilk adımı ben atayım da gerisi gelir zaten
Ben şimdilik bebeğimden mektup ve kocamın çok çok heveslendiği beşiktaş bebek tulumlarından almayı düşünüyorum, kendisi hasta fanatiktir ve o tulumları gördükçe içi eriyo almak için
ben de ayda bir gidicem canım. ilk keseyi gördükten sonra tam 1 ay sonraya gün verdi ama arada kalp atışını dinletmeye çağırdı içim rahat etsin diye. bu gidişimde de 25 haziranda da ikili test için gün verdi.
canım şimdi bende düşünüyorum acaba gitsem mi haftaya diyorum,ama bi bahane bulmam lazım çünkü doktoruma kalsa gereksizmiş çok gelmek...ben idrar tahlili yaptırmıştım onda enfeksiyon çıktı test sonuçlarımı göstermeye geldim desem olmaz mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?