2012 Ocak Anneleri

bende seni merak ediyordum. iyi olduğun asevindim evham yapma sende bak doktorun da normal demiş. bol bol dua et kafanı dağıtacak bişeyler yap. aklın dağılsın biraz.

hadı gozun aydın ya 8.5 haftlıkken mı goruluyor yarın ben daha 7haftayım duyamazmı kalp atısını acaba

duyarsın duyarsın. bizim 6+3 te duyuldu gerçi ben çok duyamamıştım doktorun duyması yeterli
ama atan kalbi görmüştüm

inş. hemencik geçer canım, insan hemen stres panik yapıyor
içini ferah tut inş. herşey yolunda gidecek

arkadaşlar benım da yarım saate mesaim bitiyor. sabah 9da randevum var. inşallah bebeğim iyidir. bende dualrınızı beklıyorum. hamişlerın duaları kabul olurmuş. gelir gelmez olanları anlatırım. inşallah akıntılarım mantar yada enfeksıyon belırtısı değildir. öyle ise de önlemını alırız hemen. herkeze iyi akşamlar. allaha emanet olun :80::79:

hadı gozun aydın ya 8.5 haftlıkken mı goruluyor yarın ben daha 7haftayım duyamazmı kalp atısını acaba

ben 5 haftalık gittiğimde duyamadık dr.2 hafta sonra çağırdı bi hafta geriden geliyo gibi demişti
şu an normal satı yakaladık...
cnm bildiğim 6 haftalık duyanlar var duyarsın bence Allahın izniyle ben kesin olsun diye bir hafta uzattım gitmeyi....

biz öğrenmiştik anneler gününde ama yinede bana bişi yapmadı hatta o gün arkadaşlarıyla gezmeye gitti ben de kararsızım bi yapim bişiler diorum bi vazgeçiorum.
ama sen yap istersen çünkü senin kocişin hakedio bak o kadar yardım edio sana

Kızlar itiraf ediyim, ev işine yemeğe alıştırdığım gibi, odunluğa da ben alıştırdım bunu :97: çiçek alsa ne gerek vardı, hediye alsa çok masraf yapıyosun bilmemne diye diye küçük jestleri de unutturdum adama ama şimdi de batıyo ne yalan söyliyim :26: en iyisi ben çok söylenmeden buna bir babalar günü süprizi hazırlayayım da aklı başına gelsin, şöyle güzel bir hediye, mektup falan Asemcim sen de öyle yap bence, utandır, hatasını anlasın :)
Babalar gününde izin de veririm temizlik de yaptırmam

Son düzenleme:
merhaba kızlar...randevumu 25 i gibi biliyordum baktım cumartesiymiş bugün aradım tekrar 30uymuş, üzüldüm şimdi ya daha ne kadar çok var...(arada 5 gün var ama olsun süre uzadısürekli gidip durmak istemiyorum,doktorda öyle dedi ayda bir iyidir dedi en son 27 mayısta gitmiştim...sanki burada daha sık gidenleri duydum...benim gibi ayda bir gidecek olan var mı? en son (6+6 ydım gittiğimde)

benim kocam özel günlere çok dikkat eder... etmezse başına gelecği çok ii bildiğinden
ama ben pek dikkat etmem haksızlık ediyorum ona
bu sefer çok güzel bi süpriz yapıcammm:.....

kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
bulantılarım için b vitamini verdi...
çok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

Gözün aydın canım

gözün aydın..yarın işllh bende senin gibi duyar ve mutlu gelirim evime...

Canlarım ben 7+3 de gördüm kalp atışlarını ama daha geç de görüldüğü oluyormuş, hatta doktorum ultrasona girmeden uyarmıştı, göremezsek panik yapmak yok, haftaya bakarız diye, umarım siz de hemen görür rahatlarsınız

İyi akşamlar canım, güzel haberlerle dön

Ben 7+3 de gittiğimde 3 hafta sonra tekrar gel dedi, ondan sonrası için ayda 1 geleceğimi de söyledi hatta. anladığım kadarıyla 10. haftaya denk getiriyorlar muayneyi, sonra da istersen ikili test için gün veriyorlar.

benim kocam özel günlere çok dikkat eder... etmezse başına gelecği çok ii bildiğinden
ama ben pek dikkat etmem haksızlık ediyorum ona
bu sefer çok güzel bi süpriz yapıcammm:.....

Hadi o zaman yaratıcı fikirlerimizi de paylaşalım, benim gibi antiromantiklere fikir olsun :78: açıkcası ben de şu döneme kadar umursamıyordum ama gebelik hormonlarımla birlikte duygularım tavan yaptı, romantik bişeyler bekliyorum, bari ilk adımı ben atayım da gerisi gelir zaten

Ben şimdilik bebeğimden mektup ve kocamın çok çok heveslendiği beşiktaş bebek tulumlarından almayı düşünüyorum, kendisi hasta fanatiktir ve o tulumları gördükçe içi eriyo almak için

Çok sabırsızlanıyorsan arada, bir bahaneyle uğra yine

Çok sabırsızlanıyorsan arada, bir bahaneyle uğra yine

valla canım sabırsızlanıyorum aslında ama yinede fazla girmek istemiyorum ultrasona..doktorada dedim ben gelsem 15i gibi daha çok var,istersen gel ama çok gereksiz dedi, bilmiyorum bakalım belki coşar giderim bir ara....

ben de ayda bir gidicem canım. ilk keseyi gördükten sonra tam 1 ay sonraya gün verdi ama arada kalp atışını dinletmeye çağırdı içim rahat etsin diye. bu gidişimde de 25 haziranda da ikili test için gün verdi.

ben de kendi kocamı şuanki haline getirdim önceden hiç romantizm sürpriz filan bilmezdi.
ee ben de tam sürpriz insanıyım ben yaptıkça o da altta kalmadı hiç zamanla öğrendi herşeyi 8 senede çok yol kat ettik hahaha temizlik için de çok merhametlisin

ooo süpermiş madem fanatik benimki de bjk fanatiği ama ben ondan daha fanatik fenerliyim hayatta almam o tulumları

o nedenle babamı çok seviyorum tulumu aldım ben. yanına da bakalım bişiler düşünüyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…