2012 Ocak Anneleri

Çok merhametliyimdir evet

Ben de fanatik olmasam da galatasaraylıyım, ve onun takım sevdasını çocuğa empoze etmesine karşı olduğumu bildiği için bjk tulumuna çok şaşıracak, gerçekten süpriz olacak yani

ooo süpermiş madem fanatik benimki de bjk fanatiği ama ben ondan daha fanatik fenerliyim hayatta almam o tulumları

o nedenle babamı çok seviyorum tulumu aldım ben. yanına da bakalım bişiler düşünüyorum daha
[/QUOTE]

canım nereden aldın tulumu bende almayı çok istiyorum sağolsun bebeğimiz olacagını ögrendiğinde çok güzel çiçeklerle geldi eşim çok düşüncelidir unutmaz unutsa kıyamet kopucağını bilir :)

sağol meseret işllh duyarım cnm..bu iş uzarsa çok evham yaparımm...

Duyarsın canım merak etme ama ola ki geç döllenme falandır, görünmeyebilir, o zaman bikaç gün sonraya çağırıyorlar tekrar, merak etme içini ferah tut sen.
Ben de 5.5 haftalıkken gittiğimde sadece kese görünmüştü, burdaki benimle aynı günlerde olan arkadaşlar, içinde nokta gibi bebek vardı, yolk kesesi vardı yazdıkça benim içime bir kurt düşmüştü, kalp atışlarını görünce rahatladım, sen de rahatlayacaksın eminim

olur için rahat edecekse öyle yap bence, hem enfeksiyon için bişeyler kullanıp kullanmamam gerektiğini de öğrenirsin. ayda bir diyo ama geçen sefer kalp atışı bu kez de ikili test girdi araya yine 15 güne denk geldi

vayyy süpersin benimki şimdiden onu bjk li yapma derdine düşmüş. ben ve tüm ailem fenerli olunca korkuyor

trendyoldan almıştım canım haziranın 1 veya 2 siydi satıştaydı orda. ama şuan yok

katılıyorum sana cnm
kesınlıkle kocam evı supurur sıler banyoları yıkar camasırlarımızı yıkar toplar ama yapması lazım
sonucta mıdem tavanda gezıypr
sureklı yorgunuz yapcak bısey yok
bız bunu cekıosak kocamızda bunları cekıcek yapcak bısey yok

ayy bbalar gununde bende nolcak bılmıyorum
gecen sene ona emzık almısdım bebıs emzıgı
cocuk felanda yokdu ama olsun
ustunede yazmısdım baba olmamıs olsanda gonlumun babası gıbılerınden bısıler :)

Kizlar bisey sorucam,sizinde sirtustu yattiginizda karninizda kalp atisi gibi surekli atan bisey var mi?yada daha once boyle birsey duydunuz mu?

kızlar mayıs annelerı sayfasındakı cıcılerı gfordum superdııı yaa
bırsuru sey alasım gelıyorrr :)

eh bu kadar marifetten sonra adamlara ilk babalar gününde özel bişey yapmayı düşünüyor musunuz kızlar??

güzel fikir aslında ben anneler gününe yetişsin isterdim eşime güzel bir şeyler yapayım mutlu olsun inşallah seneye biz de anneler - babalar gününü kutlarız

çok acımasızsın iki gün geçti diyorsun neden hediye alsın adamcağız

aynen maddi olarak yeni yeni toparlanıyoruz bende senin gibi hediye romantizmini bitirdim yazık boşuna para harcama falan diye ama ne yapayım eşim öğrenciyken evlenmiştik ve paramız yoktu borç çoktu dediğin gibi gittikçe odunlaşmaya başladı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr
haftasonu bıraz daha sessısız tabı
bende yemek yemeye hazırlanıyorum :)
bakalım mucızeye dogru kosayım yavas yavas Ç:)

Günaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin

kızlar ben geldimmm
iyi haberlerle geldim bebeğimin kalp atışları 170 olmuş doktor bebeğin kocaman olmuş bir fasülye kadar bak dedi tahlil sonuçlarım çok şükür iyi ama akıntılarımın renginde koyuluk olduğunu ve hafif kaşıntı yanma olduğunu söyledim bir idrar tahlılı daha yaptı oyuzden. eğer 24 saat boyunca devam ederse mantar olabılır ama eğer geçici bişeyse nemden iyi kurulayamadığından olmuştur dedi. bol su iç ve çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanma dedi.

günde 10 tane kadar siyah zeytin yemek zekayı geliştirıyormuş
bol bol yoğurt
ceviz,badem,kuru kayısı,kuru incir bol tüket dedi
günde 4 litre sıvı tüketmemiz gerekiyormuş ve bunun 3 litresi su olmalıymış.
ve kot pantolan giymeyı yasakladı. daha doğrusu dar pantolan ve badiler giymeyı yasakladı. benımde kıyafetleri genelde hep dar neyse yapacak bişey yok alışveriş şart oldu

bebeğim 9 haftalık olmuş ve gelişimi de uyumlu gidiyormuş haftasıyla. boyuda 2 cm

1 ay sonra gdiecem 2şi testım de ozamn olacak.

sağlık ocağına sık sık git aile hekımınle irtibat halınde ol mutlaka dedi. tetenoz şılarını takıp ederler ihmal etme dedi.

aklıma gelenler bunlar kızlar. hemen paylaşayayım dedim biraz işim var sonra gelecem yıne . öptümmm :80:

Günaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin
cnm benım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

hadı cnm hayırlı olsun bu guzel haberlerın
ahh ahh o dedıklerını yemem mumkun degıl :)
ama cevız yıyorum ve kurudut bırazda
gunde 3 lıtre su ıcmem ımkansız gıbı gelıyor bana suan

canim senin adina cok sevindim

banada 1 ay sonrasina randevularimi yazdi hep. ay insan 1 ay nasil bekliyecek yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…