ben de kendi kocamı şuanki haline getirdimönceden hiç romantizm sürpriz filan bilmezdi.
ee ben de tam sürpriz insanıyım ben yaptıkça o da altta kalmadı hiç zamanla öğrendi herşeyi 8 senede çok yol kat ettikhahaha temizlik için de çok merhametlisin
ooo süpermiş madem fanatikbenimki de bjk fanatiği ama ben ondan daha fanatik fenerliyim hayatta almam o tulumları
o nedenle babamı çok seviyorum tulumu aldım ben. yanına da bakalım bişiler düşünüyorum daha
sağol meseret işllh duyarım cnm..bu iş uzarsa çok evham yaparımm...
canım şimdi bende düşünüyorum acaba gitsem mi haftaya diyorum,ama bi bahane bulmam lazım çünkü doktoruma kalsa gereksizmiş çok gelmek...ben idrar tahlili yaptırmıştım onda enfeksiyon çıktı test sonuçlarımı göstermeye geldim desem olmaz mı acaba
Çok merhametliyimdir evet
Ben de fanatik olmasam da galatasaraylıyım, ve onun takım sevdasını çocuğa empoze etmesine karşı olduğumu bildiği için bjk tulumuna çok şaşıracak, gerçekten süpriz olacak yani
canım nereden aldın tulumu bende almayı çok istiyorum sağolsun bebeğimiz olacagını ögrendiğinde çok güzel çiçeklerle geldi eşim çok düşüncelidir unutmaz unutsa kıyamet kopucağını bilir :)
tek duam tek düşündüğüm şey bu işllh cnm...Rabbim herkesi o koltuktan gülerek göndersin...sabaha az kaldı....
Öğretin kocalarınıza yardımcı olmayı kızlar. Yaparlar ya güçlü kuvvetli adamlar, önce biraz başlarında durun, şunu şöyle bunu böyle diye öğretin sonra kendiliğinden yapıyorlar, valla benimki her gün 3 saat yol giden, genelde dışarıda çalışan, 19:30 dan önce eve gelemeyen bir adamcağız, üstelik bel fıtığı da var ama her gün bir iş yaptırıyorum, bir gün süpürüyor, bir gün siliyor v.s ev de pırıl pırıl, alıştırın canım, var mı öyle bedavadan baba olmak, her cefayı biz çekelim sefasını onlar sürsünoldu canım
Erkekler beceremeyiz ayağına işten kaçıyorlar, yemeyin bu numaraları, bizden fiziksel olarak çok daha güçlüler, süpürgeyi alıyorum maximuma yarım saatte bütün evi süpürüyor, halılar yerinden kalkıyorDoktor zaten uyardı beni, deterjandan uzak duracaksın, hem bulantını tetikler hem de kimyasallar bebeğe zararlı dedi, herşeye bu kadar dikkat ediyorken, çamaşır sularını deterjanları solumayın derim, değmez...
eh bu kadar marifetten sonra adamlara ilk babalar gününde özel bişey yapmayı düşünüyor musunuz kızlar??
bilmiyorum ya, bi de o var dimi
benimki bana anneler günü jesti yapmadı, gerçi 2 gün sonra öğrenmiştik ama olsun ben olsam bir hediye alırdım yine dekısasa kısas mı yapsam, yoksa bir süprizle utandırsam mı bilemedim :26:
Kızlar itiraf ediyim, ev işine yemeğe alıştırdığım gibi, odunluğa da ben alıştırdım bunu :97: çiçek alsa ne gerek vardı, hediye alsa çok masraf yapıyosun bilmemne diye diye küçük jestleri de unutturdum adamaama şimdi de batıyo ne yalan söyliyim :26: en iyisi ben çok söylenmeden buna bir babalar günü süprizi hazırlayayım da aklı başına gelsin, şöyle güzel bir hediye, mektup falan Asemcim sen de öyle yap bence, utandır, hatasını anlasın :)
Babalar gününde izin de veririm temizlik de yaptırmam
cnm benım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsınGünaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin
kızlar ben geldimmm
iyi haberlerle geldim bebeğimin kalp atışları 170 olmuşdoktor bebeğin kocaman olmuş bir fasülye kadar bak dedi tahlil sonuçlarım çok şükür iyi ama akıntılarımın renginde koyuluk olduğunu ve hafif kaşıntı yanma olduğunu söyledim bir idrar tahlılı daha yaptı oyuzden. eğer 24 saat boyunca devam ederse mantar olabılır ama eğer geçici bişeyse nemden iyi kurulayamadığından olmuştur dedi. bol su iç ve çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanma dedi.
günde 10 tane kadar siyah zeytin yemek zekayı geliştirıyormuş
bol bol yoğurt
ceviz,badem,kuru kayısı,kuru incir bol tüket dedi
günde 4 litre sıvı tüketmemiz gerekiyormuş ve bunun 3 litresi su olmalıymış.
ve kot pantolan giymeyı yasakladı. daha doğrusu dar pantolan ve badiler giymeyı yasakladı. benımde kıyafetleri genelde hep darneyse yapacak bişey yok alışveriş şart oldu
bebeğim 9 haftalık olmuş ve gelişimi de uyumlu gidiyormuş haftasıyla. boyuda 2 cm
1 ay sonra gdiecem 2şi testım de ozamn olacak.
sağlık ocağına sık sık git aile hekımınle irtibat halınde ol mutlaka dedi. tetenoz şılarını takıp ederler ihmal etme dedi.
aklıma gelenler bunlar kızlar. hemen paylaşayayım dedim biraz işim var sonra gelecem yıne . öptümmm :80:
benimkisi 22 ocak olarak gösterdi.sat a göre gerideymişim.
kızlar ben geldimmm
iyi haberlerle geldim bebeğimin kalp atışları 170 olmuşdoktor bebeğin kocaman olmuş bir fasülye kadar bak dedi tahlil sonuçlarım çok şükür iyi ama akıntılarımın renginde koyuluk olduğunu ve hafif kaşıntı yanma olduğunu söyledim bir idrar tahlılı daha yaptı oyuzden. eğer 24 saat boyunca devam ederse mantar olabılır ama eğer geçici bişeyse nemden iyi kurulayamadığından olmuştur dedi. bol su iç ve çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanma dedi.
günde 10 tane kadar siyah zeytin yemek zekayı geliştirıyormuş
bol bol yoğurt
ceviz,badem,kuru kayısı,kuru incir bol tüket dedi
günde 4 litre sıvı tüketmemiz gerekiyormuş ve bunun 3 litresi su olmalıymış.
ve kot pantolan giymeyı yasakladı. daha doğrusu dar pantolan ve badiler giymeyı yasakladı. benımde kıyafetleri genelde hep darneyse yapacak bişey yok alışveriş şart oldu
bebeğim 9 haftalık olmuş ve gelişimi de uyumlu gidiyormuş haftasıyla. boyuda 2 cm
1 ay sonra gdiecem 2şi testım de ozamn olacak.
sağlık ocağına sık sık git aile hekımınle irtibat halınde ol mutlaka dedi. tetenoz şılarını takıp ederler ihmal etme dedi.
aklıma gelenler bunlar kızlar. hemen paylaşayayım dedim biraz işim var sonra gelecem yıne . öptümmm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?