Günaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin
kızlar ben geldimmm
iyi haberlerle geldim bebeğimin kalp atışları 170 olmuşdoktor bebeğin kocaman olmuş bir fasülye kadar bak dedi tahlil sonuçlarım çok şükür iyi ama akıntılarımın renginde koyuluk olduğunu ve hafif kaşıntı yanma olduğunu söyledim bir idrar tahlılı daha yaptı oyuzden. eğer 24 saat boyunca devam ederse mantar olabılır ama eğer geçici bişeyse nemden iyi kurulayamadığından olmuştur dedi. bol su iç ve çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanma dedi.
günde 10 tane kadar siyah zeytin yemek zekayı geliştirıyormuş
bol bol yoğurt
ceviz,badem,kuru kayısı,kuru incir bol tüket dedi
günde 4 litre sıvı tüketmemiz gerekiyormuş ve bunun 3 litresi su olmalıymış.
ve kot pantolan giymeyı yasakladı. daha doğrusu dar pantolan ve badiler giymeyı yasakladı. benımde kıyafetleri genelde hep darneyse yapacak bişey yok alışveriş şart oldu
bebeğim 9 haftalık olmuş ve gelişimi de uyumlu gidiyormuş haftasıyla. boyuda 2 cm
1 ay sonra gdiecem 2şi testım de ozamn olacak.
sağlık ocağına sık sık git aile hekımınle irtibat halınde ol mutlaka dedi. tetenoz şılarını takıp ederler ihmal etme dedi.
aklıma gelenler bunlar kızlar. hemen paylaşayayım dedim biraz işim var sonra gelecem yıne . öptümmm :80:
kızlar ben geldimmm
iyi haberlerle geldim bebeğimin kalp atışları 170 olmuşdoktor bebeğin kocaman olmuş bir fasülye kadar bak dedi tahlil sonuçlarım çok şükür iyi ama akıntılarımın renginde koyuluk olduğunu ve hafif kaşıntı yanma olduğunu söyledim bir idrar tahlılı daha yaptı oyuzden. eğer 24 saat boyunca devam ederse mantar olabılır ama eğer geçici bişeyse nemden iyi kurulayamadığından olmuştur dedi. bol su iç ve çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanma dedi.
bol bol yoğurt
ve kot pantolan giymeyı yasakladı. daha doğrusu dar pantolan ve badiler giymeyı yasakladı. benımde kıyafetleri genelde hep darneyse yapacak bişey yok alışveriş şart oldu
bebeğim 9 haftalık olmuş ve gelişimi de uyumlu gidiyormuş haftasıyla. boyuda 2 cm
sağlık ocağına sık sık git aile hekımınle irtibat halınde ol mutlaka dedi. tetenoz şılarını takıp ederler ihmal etme dedi.
aklıma gelenler bunlar kızlar. hemen paylaşayayım dedim biraz işim var sonra gelecem yıne . öptümmm :80:
benmki 190 atıodu nerelere gidem ben:18::18::18::18:
doktor senle dalga geçmedimi bnmki geçti daha ne istiyon motor ii çalışıyo diye
bende bir çoğunu yıyemıyorum canım. ve bugun 2 kere çıkarttım yediklerimi. ama en azından bir kısmını yemelıyız. yoğurt ayran vs. yerken sıkıntı olmuyor bende mesela.
hadı cnm hayırlı olsun bu guzel haberlerın
ahh ahh o dedıklerını yemem mumkun degıl :)
ama cevız yıyorum ve kurudut bırazda
gunde 3 lıtre su ıcmem ımkansız gıbı gelıyor bana suan
geçmiyo valla canım. ben 6. haftamdayken gitmiştim 2,5 hafta geçmek bilmedi.canim senin adina cok sevindim
banada 1 ay sonrasina randevularimi yazdi hep. ay insan 1 ay nasil bekliyecek yahu :)
sağol canım benım. zeytını bende ilk defa duydum. bu arada başka bi topikte de hurma ayva ve kavun yiyen hamilelerin çocukları güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olurmuş öyle yazıyordu.senin adına ne kadar çok sevindim. hayırlı olsun. ben zeytin pek yiyemiyorum. biraz zorlayayım kendimi bari.
bende ,iştahı çok açık kuru ve yaş bütün meyveleri deli gibi yıyen biriydim. su gibi süt içerdim. ama şuan süt içtiğim an çıkartıyorum. oyuzden gece uyku sersemı içiyorum. bunu doktora söyledim. doğru olan da o zaten dedi. gece yatmadan önce aç karnına iç sütü emilimi en fazla ozaman olur dedicanım benim ne güzel ya...benimde randevum ayın 30unda,19 gün var daha gün gün sayıyorum çok geç geliyor bana,nasıl dayanıcam bende bilmiyorum,:2: dediklerini yemeyi çok severdim eskiden hele ceviz ve kuru incire bayılırdım cevizden bile tiksindim onuda yiyemiyorum artık,ama su içmeye çalışıyorum...sağlık ocağına da hiç gitmedim,gitmemiz gerektiğini de bilmiyordum, bir görüneyim bari bende
hehehehe geçmedi :)) ama çok fazla değil mi yaa o kdr araştırdım 190 atan duymadım hiç ya
hehehehe geçmedi :)) ama çok fazla değil mi yaa o kdr araştırdım 190 atan duymadım hiç ya
kızlar ben geldimmm
bol bol yoğurt
sağol canım benım. zeytını bende ilk defa duydum. bu arada başka bi topikte de hurma ayva ve kavun yiyen hamilelerin çocukları güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olurmuş öyle yazıyordu.
size kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var
canım bi terslik olsa doktorun söylerdi merak etmebana verdiği ultrason kağıdında hep kalp atış grafiği ve hızı var
grafiği yok canım bende, sadece bebişimin boyu falan var...bende öyle düşünüyorum ama bu sefer gittiğimde mutlaka sorucam kaç atıyor diye:)
benim bu kontrolümde doktorum bana a4 sayfasına basılmış 4 farklı ultrason görüntüsü verdi
biri genel görüntü bebiş kese vs. diğeri bebişin yakın görüntüsü, biri kalp grafiği diğeri de 3 boyutlu görüntüsü. çok daha güzel oldu böyle :)))
canım hatırlarsın belkı gecen muayenede benım bebeğimin kalbi 107 atıyordu 120 ile 180 arası atması gerekıyormuş. oyuzden 1 ay dolmadan tekrar çağırdı. şükğr ki 170 atıyordu bu sefer ohh be dedimama bu rakam 8. - 9. haftalar için geçerli. senin bebeğin biraz daha büyük demi? oyuzden korkma canım zaten sorun olsaydı doktor söylerdi
evet ablam ayvayı ne çok yemişti, bebişini yoldan geçerken çevirip seviyorlardı sevimliliğinden, gerçi epeyce cadalozluk yapıyordu ama sırıtışıyla hemen unutturuyordu.. hazır bulantılarım azken yiyeyim bari. bende elmayı çok seviyorum.eşime fenalık geldi,bulunmuyor, bulunsa da pahalı... :95: bende diyorumki ah hayatım ama bebişimiz mahrummu kalsın...
size kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var
serem yaa ben başlarda senle mi tartışmıştım şu kaju fıstığı mı ne bişey yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?