2012 Ocak Anneleri

Günaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin

Allah yardımcın olsun canım benim, moralini yüksek tutmaya çalış. İnşaAllah bebğime birşey olmayacak de..O bebeği karnımızda yaratan Allah ise ve biz nasıl hiçbir şeyine müdahale edemiyoruz onu orada tutacak da O. Güzel haberlerle gelirsin inşaAllah.

senin adına ne kadar çok sevindim. hayırlı olsun. ben zeytin pek yiyemiyorum. biraz zorlayayım kendimi bari.

hepinize teşekkür ederim kızlar umarım herkez iyidir.
seha nolur üzülme canım. kanaman olması hemen kötü bişey olacak anlamına gelmiyor doktor önlemini alacaktır. gerekırse bi süre hastanede yatarsın evde iş yapmaktan kendını alamıyorsan. ama illa kı vardır bi çaresi allahın izniyle. güzel haberlerle gelmeni beklıyoruz canım

canım benim ne güzel ya...benimde randevum ayın 30unda,19 gün var daha gün gün sayıyorum çok geç geliyor bana,nasıl dayanıcam bende bilmiyorum,:2: dediklerini yemeyi çok severdim eskiden hele ceviz ve kuru incire bayılırdım cevizden bile tiksindim onuda yiyemiyorum artık,ama su içmeye çalışıyorum...sağlık ocağına da hiç gitmedim,gitmemiz gerektiğini de bilmiyordum, bir görüneyim bari bende

hadı cnm hayırlı olsun bu guzel haberlerın
ahh ahh o dedıklerını yemem mumkun degıl :)
ama cevız yıyorum ve kurudut bırazda
gunde 3 lıtre su ıcmem ımkansız gıbı gelıyor bana suan
bende bir çoğunu yıyemıyorum canım. ve bugun 2 kere çıkarttım yediklerimi. ama en azından bir kısmını yemelıyız. yoğurt ayran vs. yerken sıkıntı olmuyor bende mesela.
canim senin adina cok sevindim

banada 1 ay sonrasina randevularimi yazdi hep. ay insan 1 ay nasil bekliyecek yahu :)
geçmiyo valla canım. ben 6. haftamdayken gitmiştim 2,5 hafta geçmek bilmedi.
senin adına ne kadar çok sevindim. hayırlı olsun. ben zeytin pek yiyemiyorum. biraz zorlayayım kendimi bari.
sağol canım benım. zeytını bende ilk defa duydum. bu arada başka bi topikte de hurma ayva ve kavun yiyen hamilelerin çocukları güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olurmuş öyle yazıyordu.
bende ,iştahı çok açık kuru ve yaş bütün meyveleri deli gibi yıyen biriydim. su gibi süt içerdim. ama şuan süt içtiğim an çıkartıyorum. oyuzden gece uyku sersemı içiyorum. bunu doktora söyledim. doğru olan da o zaten dedi. gece yatmadan önce aç karnına iç sütü emilimi en fazla ozaman olur dedi o yönden içim rahatladı

hehehehe geçmedi :)) ama çok fazla değil mi yaa o kdr araştırdım 190 atan duymadım hiç ya

canım hatırlarsın belkı gecen muayenede benım bebeğimin kalbi 107 atıyordu 120 ile 180 arası atması gerekıyormuş. oyuzden 1 ay dolmadan tekrar çağırdı. şükğr ki 170 atıyordu bu sefer ohh be dedim ama bu rakam 8. - 9. haftalar için geçerli. senin bebeğin biraz daha büyük demi? oyuzden korkma canım zaten sorun olsaydı doktor söylerdi

hehehehe geçmedi :)) ama çok fazla değil mi yaa o kdr araştırdım 190 atan duymadım hiç ya

kaçıncı haftadasın bana 8-10 haftalar arası 200 bile atabilir normal dedi endişelenme bnde 1 hafta önce 174 dedi bu ne dedim bi hafta sonra 179 oldu bnle inatlaşıyo sanırım bebişim ztn oğlak burcu olucak yandık

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına gözün aydın
sağlık ocağı evet sıkı takip ediyor ben de gidip kayıt yaptırdım. 20. haftada tetanoz aşısı olcakmışım
ben daha düşük bel kotlarımı filan çok rahat giyebiliyorum ama :26: en az 1 ay daha da giyerim
zaten sonbahar kadar hamilelikle ilgili bişey almayı düşünmüyorum. tayt ve elbiseler yaz için beni götürür

ben 6+3 te duyduğumda 125 ti, bu gidişimde 171 olmuştu

size kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var

sağol canım benım. zeytını bende ilk defa duydum. bu arada başka bi topikte de hurma ayva ve kavun yiyen hamilelerin çocukları güzel ahlaklı ve güzel yüzlü olurmuş öyle yazıyordu.

evet ablam ayvayı ne çok yemişti, bebişini yoldan geçerken çevirip seviyorlardı sevimliliğinden, gerçi epeyce cadalozluk yapıyordu ama sırıtışıyla hemen unutturuyordu. . hazır bulantılarım azken yiyeyim bari. bende elmayı çok seviyorum.eşime fenalık geldi,bulunmuyor, bulunsa da pahalı... :95: bende diyorumki ah hayatım ama bebişimiz mahrummu kalsın...

size kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var

canım bi terslik olsa doktorun söylerdi merak etme bana verdiği ultrason kağıdında hep kalp atış grafiği ve hızı var

canım bi terslik olsa doktorun söylerdi merak etme bana verdiği ultrason kağıdında hep kalp atış grafiği ve hızı var

grafiği yok canım bende, sadece bebişimin boyu falan var...bende öyle düşünüyorum ama bu sefer gittiğimde mutlaka sorucam kaç atıyor diye:)

grafiği yok canım bende, sadece bebişimin boyu falan var...bende öyle düşünüyorum ama bu sefer gittiğimde mutlaka sorucam kaç atıyor diye:)

benim bu kontrolümde doktorum bana a4 sayfasına basılmış 4 farklı ultrason görüntüsü verdi
biri genel görüntü bebiş kese vs. diğeri bebişin yakın görüntüsü, biri kalp grafiği diğeri de 3 boyutlu görüntüsü. çok daha güzel oldu böyle :)))

bu kalp atışlarını öğrenmem iyi oldu. bende bir sorayım bakayım pazartesi günü. gerçi önce bir kalp atışlarını görebilseydik.

ay canım ne güzel senin doktorun teknolojisi gelişmiş sanırım:) ben prof.'a gidiyorum özel muayenehaneye ultrasonu eski gibi:) nerde 3 boyutlu görüntü vericek bana:) bana ilk gittiğimde kese görüntüsü vs. vermişti 4 tane,en son gittiğimde biri bebeğimin uzaktan görüntüsü,diğeri yakından görüntüsü yine oda 4 taneydi,yanında boyu falan vardı,ama kalp grafiği vermedi...bu gittiğimde sorucam hepsini yazıp gidicem hatta,unutuyorum çünkü...

canım şuanda 10 haftanın içinde ama 7+2di gittiğimde ama normal dedi sadece bana fazla geldi :)

Ben de ayva yedim bikaç tane sırf bu yüzden :)) Ev hurma dolu ama henüz yemedim :) Başka ne yiyelimmm güzel olsun diye fln :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…