- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
benım tetenoz aşım için 12 ağustos a gün verdi aile hekımım. benım göbeğim çıktı canım ya. dar da giyince pörtlüyo. normalde evde eşortmanla falan okadar değil çünkü. pantolan kötü gösteriyor. oyuzden şu beli lastıklı pantolanlordan almam lazım.canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasınagözün aydın
sağlık ocağı evet sıkı takip ediyor ben de gidip kayıt yaptırdım. 20. haftada tetanoz aşısı olcakmışım
ben daha düşük bel kotlarımı filan çok rahat giyebiliyorum ama :26: en az 1 ay daha da giyerim
zaten sonbahar kadar hamilelikle ilgili bişey almayı düşünmüyorum. tayt ve elbiseler yaz için beni götürür
ben 6+3 te duyduğumda 125 ti, bu gidişimde 171 olmuştu
evet ablam ayvayı ne çok yemişti, bebişini yoldan geçerken çevirip seviyorlardı sevimliliğinden, gerçi epeyce cadalozluk yapıyordu ama sırıtışıyla hemen unutturuyordu.. hazır bulantılarım azken yiyeyim bari. bende elmayı çok seviyorum.eşime fenalık geldi,bulunmuyor, bulunsa da pahalı... :95: bende diyorumki ah hayatım ama bebişimiz mahrummu kalsın...
evet canım bişey olsa söylerdi. merak etmesize kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var
benımki de 4 boyutluda göstermek istedi ama görünmedi. sadece kese göründü. bıraz daha büyüsün bakalım dedi.
benim bu kontrolümde doktorum bana a4 sayfasına basılmış 4 farklı ultrason görüntüsü verdi
biri genel görüntü bebiş kese vs. diğeri bebişin yakın görüntüsü, biri kalp grafiği diğeri de 3 boyutlu görüntüsü. çok daha güzel oldu böyle :)))
yok canım doktor normal dediğse normaldir takılma boşver. ben 2 haftamı zehır ettim acaba artacakmı artmayacakmı diye.canım şuanda 10 haftanın içinde ama 7+2di gittiğimde ama normal dedi sadece bana fazla geldi :)
Ben de ayva yedim bikaç tane sırf bu yüzden :)) Ev hurma dolu ama henüz yemedim :) Başka ne yiyelimmm güzel olsun diye fln :))
Benimki de evcimen aslanne iş olsa yapar, zaten 17 yaşından beri ailesinden ayrı yaşadığı için ev işini kendi yapmaya alışık, bekarken de yalnız yaşardı evi pırıl pırıldı, hiç bekar erkek evi demezdin
annesi iyi yetiştirmiş
Ayyy benimkide başak burcu dır dır çenesi hiç durmaz bide detaycı olurlar.
Mutfak dolabı yaptırıyoruz adamı ölçü alsın diye getirdik şöle olsun böle olsun dır dır dır adamı delirtti
her şeyin iisini o bilir ona göre
kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
bulantılarım için b vitamini verdi...
çok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
anammmm
kızlar napiyonuz bakim
ay benim baglantı sorunum vardı yarım saat önce geldi kafayı yicektim
ben hala lekeleniyorum idrardan sonra ve özellikle çok yorulduğumda
sebebi yok cinsel ilişki tetiklemiş bir de benim göbegim çıktı damarlarımın gerilmeden böle şeyler oldugunu söyledi doktorum.alttan muayene de oldum hiçbirşeyciğin yok senin .bu nazlı bir bebek dedi
çok üzülüyorum ve internette olmayınca kabuslar içinde oturuyorum
bu haftadan sonra birşey olmaz evham yapma kızarım sana diyor doktorum ama elimde değil zırt pırt muayehaneyi basıp bebeği görmeye gidiyorum. 2 gün önce gittim işte alttan muayene oldum bol su içmelisin dedi bir de progestan ı bir gün durup bir gün al aslında gerek yok dedi ben yinede alıyorum.bol su içiyorum sık idrara çıkıyorum.11 haftalığım bebiş 12+2cinsiyetini göstermedi kapatmış .haftaya 18 inde randevum var 2 li tarama için gidicem.
dua edin bana çok üzülüyom bir şey olmasın 3 ay geçti allahım herkese yardım etsin
evde tv izlemekten gına geldi.
şimdi araştırdım biraz korkulucak birşey yokmuş kanama değil kahverengi leke masummuş inşallah geçer hemencik
Günaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin
kızlar ben geldimmm
iyi haberlerle geldim bebeğimin kalp atışları 170 olmuşdoktor bebeğin kocaman olmuş bir fasülye kadar bak dedi tahlil sonuçlarım çok şükür iyi ama akıntılarımın renginde koyuluk olduğunu ve hafif kaşıntı yanma olduğunu söyledim bir idrar tahlılı daha yaptı oyuzden. eğer 24 saat boyunca devam ederse mantar olabılır ama eğer geçici bişeyse nemden iyi kurulayamadığından olmuştur dedi. bol su iç ve çamaşırını sık sık değiştir günlük ped kullanma dedi.
günde 10 tane kadar siyah zeytin yemek zekayı geliştirıyormuş
bol bol yoğurt
ceviz,badem,kuru kayısı,kuru incir bol tüket dedi
günde 4 litre sıvı tüketmemiz gerekiyormuş ve bunun 3 litresi su olmalıymış.
ve kot pantolan giymeyı yasakladı. daha doğrusu dar pantolan ve badiler giymeyı yasakladı. benımde kıyafetleri genelde hep darneyse yapacak bişey yok alışveriş şart oldu
bebeğim 9 haftalık olmuş ve gelişimi de uyumlu gidiyormuş haftasıyla. boyuda 2 cm
1 ay sonra gdiecem 2şi testım de ozamn olacak.
sağlık ocağına sık sık git aile hekımınle irtibat halınde ol mutlaka dedi. tetenoz şılarını takıp ederler ihmal etme dedi.
aklıma gelenler bunlar kızlar. hemen paylaşayayım dedim biraz işim var sonra gelecem yıne . öptümmm :80:
Benim eşim tek çocuk elinide hiç bir işe sürmezmiş evlenmeden önce annesi hiiç öyle alıştırmaz..
Onlara oturmaya gittiğimizde bile sürekli ayaklarını uzat,uzan rahat et der..
Paşa paşa..
bu neymiş ki alçıya benzio sanki ya :26:ne tür bi malzeme bu acaba ?Bunu nerde saklayacan canım yaa
canım hatırlarsın belkı gecen muayenede benım bebeğimin kalbi 107 atıyordu 120 ile 180 arası atması gerekıyormuş. oyuzden 1 ay dolmadan tekrar çağırdı. şükğr ki 170 atıyordu bu sefer ohh be dedimama bu rakam 8. - 9. haftalar için geçerli. senin bebeğin biraz daha büyük demi? oyuzden korkma canım zaten sorun olsaydı doktor söylerdi
mrb,
benımkısı 230 atıyordu gecen salı..ben napıım..sımdı de ona taktım kafayı
ay iananmayacaksın ama ilk görünce direkt pastaya benzettim
Ay bu ara fena halde siyah zeytine dadandım inşallah ondan da tiksinmem..
Ben sağlık ocağına hiç gitmedim kayıt flnda yaptırmadım napcam şimdi nolcek benim tetenoz aşısı bunu doktora bi sorym..
Zaten oturduğm yerde sağlık ocağı nerde bilmiyorum bile..
ayy çok sevindim. çok iyi dinlen. annen sana prensesler gibi bakar şimdi.Kizlar şükür bebegim iyiymiş doktor progynex in ignesini verdi 3 gun Olucam ilacimida gunde 6 tane icicem aslinda istersen hastaneye yatirayim seni dedi ama enfeksiyon olabilir dedi bende anneme gidicektim zaten ozaman annende kal enfeksiyon olmaz dedi kanamam cogalmazsa haftaya cumartesi gidicem doktora banyo yapmam bile yasak artik ayakta durmamam lazim herkese coooooook tesekkurler güzel dilekleeri ve dualari icin ALlah razi olsun kizlar....
en azından süşük değilmrb,
benımkısı 230 atıyordu gecen salı..ben napıım..sımdı de ona taktım kafayı
ay iananmayacaksın ama ilk görünce direkt pastaya benzettimacaba dedim sürpriz mi yapacaklar
:)))
Bırde bunun bebısın el ayak ıcın olanları var
Kizlar şükür bebegim iyiymiş doktor progynex in ignesini verdi 3 gun Olucam ilacimida gunde 6 tane icicem aslinda istersen hastaneye yatirayim seni dedi ama enfeksiyon olabilir dedi bende anneme gidicektim zaten ozaman annende kal enfeksiyon olmaz dedi kanamam cogalmazsa haftaya cumartesi gidicem doktora banyo yapmam bile yasak artik ayakta durmamam lazim herkese coooooook tesekkurler güzel dilekleeri ve dualari icin ALlah razi olsun kizlar....
Benimki de aynısı, ben şimdi biraz bişeyler yaptırıyorum en azından şunu getir şunu götür şurayı topla gibi.Geçen de kaynanam bunun çay doldurduğunu fln görmüş de ,evlenince nasıl değişio insan çay dolduruo inanamadık dedi ama çok sinir oldum sanki gıcıklığına diyo yanında eşimin
Kizlar şükür bebegim iyiymiş doktor progynex in ignesini verdi 3 gun Olucam ilacimida gunde 6 tane icicem aslinda istersen hastaneye yatirayim seni dedi ama enfeksiyon olabilir dedi bende anneme gidicektim zaten ozaman annende kal enfeksiyon olmaz dedi kanamam cogalmazsa haftaya cumartesi gidicem doktora banyo yapmam bile yasak artik ayakta durmamam lazim herkese coooooook tesekkurler güzel dilekleeri ve dualari icin ALlah razi olsun kizlar....
belki senınkını doktorun yapar. burda sağlık ocakları yapıyoruş tetenoz aşısını
merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?