2012 Ocak Anneleri

benım tetenoz aşım için 12 ağustos a gün verdi aile hekımım. benım göbeğim çıktı canım ya. dar da giyince pörtlüyo. normalde evde eşortmanla falan okadar değil çünkü. pantolan kötü gösteriyor. oyuzden şu beli lastıklı pantolanlordan almam lazım.
bulsun tabi canım onun çocuğunu taşıyorsun. bende bayılırım elmaya ama kışın çok yedim yıyesım yok şimdi.
size kalp atımı sayısını söylemiş bana söylemedi doktor yav,kaç atıyordu acaba? ama birşey olsa söylerdi dimi ay yine aklıma geldi daha 20 gün var
evet canım bişey olsa söylerdi. merak etme
benımki de 4 boyutluda göstermek istedi ama görünmedi. sadece kese göründü. bıraz daha büyüsün bakalım dedi.
yok canım doktor normal dediğse normaldir takılma boşver. ben 2 haftamı zehır ettim acaba artacakmı artmayacakmı diye.

kavun yazıyordu bide canım. hurma ayva ve kavun. salatalık ve yoğurt da sizin ve bebeğinizin cilt sağlığı acısından iyiymiş.

Kızlar ıste yengemın gobegıııııııııııı :)
dün yapmışlar abımle cokda guzel bır anı bence
ısvecde onlar ama Turkıyedede vardırda ben ordan ıstettım :)
kesınlıkle bende yapmalıyımmm

Benim eşim tek çocuk elinide hiç bir işe sürmezmiş evlenmeden önce annesi hiiç öyle alıştırmaz..
Onlara oturmaya gittiğimizde bile sürekli ayaklarını uzat,uzan rahat et der..
Paşa paşa..

Bütün başak erkekleri böyle demekki

kızlarrrr dr.dan geldim gördüm miniğimi kalbi atıyo çok şükür 8.5 haftalık olmuşuz..
bulantılarım için b vitamini verdi...
çok mutluyum rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu

Gözüaydın canımm..

Canım bu kadar panik yapma gerçi ne kadar desekte için rahat etmez benimde etmezdi ama en azından internetten sakın sakın araştırma..
Ben öyle yapıyorum çok fazla kafa karıştırıp umutsuzluk ve mutsuzluk veriyo..
En doğru bilgiyi doktorundan alırsın internetten değil o yüzden bşver neti..

Günaydin kizlar merhaba benim dun aksam yine kanamam basladi bugun 12 de doktoruma gidicem noolur bana dua edin sizin dualariniz kabul olur cok kötüyüm;( bebegime birsey olmasin

İnşallah iyi haberlerle gel cnm dualarım seninle..
Güzel haberlerini bekliyorum..

Ay bu ara fena halde siyah zeytine dadandım inşallah ondan da tiksinmem..
Ben sağlık ocağına hiç gitmedim kayıt flnda yaptırmadım napcam şimdi nolcek benim tetenoz aşısı bunu doktora bi sorym..
Zaten oturduğm yerde sağlık ocağı nerde bilmiyorum bile..

Benim eşim tek çocuk elinide hiç bir işe sürmezmiş evlenmeden önce annesi hiiç öyle alıştırmaz..
Onlara oturmaya gittiğimizde bile sürekli ayaklarını uzat,uzan rahat et der..
Paşa paşa..

Benimki de aynısı, ben şimdi biraz bişeyler yaptırıyorum en azından şunu getir şunu götür şurayı topla gibi.Geçen de kaynanam bunun çay doldurduğunu fln görmüş de ,evlenince nasıl değişio insan çay dolduruo inanamadık dedi ama çok sinir oldum sanki gıcıklığına diyo yanında eşimin

bu neymiş ki alçıya benzio sanki ya :26:ne tür bi malzeme bu acaba ?Bunu nerde saklayacan canım yaa

Kizlar şükür bebegim iyiymiş doktor progynex in ignesini verdi 3 gun Olucam ilacimida gunde 6 tane icicem aslinda istersen hastaneye yatirayim seni dedi ama enfeksiyon olabilir dedi bende anneme gidicektim zaten ozaman annende kal enfeksiyon olmaz dedi kanamam cogalmazsa haftaya cumartesi gidicem doktora banyo yapmam bile yasak artik ayakta durmamam lazim herkese coooooook tesekkurler güzel dilekleeri ve dualari icin ALlah razi olsun kizlar....

mrb,
benımkısı 230 atıyordu gecen salı..ben napıım..sımdı de ona taktım kafayı

ay iananmayacaksın ama ilk görünce direkt pastaya benzettim acaba dedim sürpriz mi yapacaklar

belki senınkını doktorun yapar. burda sağlık ocakları yapıyoruş tetenoz aşısını
ayy çok sevindim. çok iyi dinlen. annen sana prensesler gibi bakar şimdi.
mrb,
benımkısı 230 atıyordu gecen salı..ben napıım..sımdı de ona taktım kafayı
en azından süşük değil doktorun sorun var demediyse endielenme. benımkıı 107 olunca direkt tepkı verdi. bugun gittiğımde de benım için önemlı olan şuanda kalp atışı bakalım nasıl falan diye muayene etti. oyuzden ben bukadar taktım.

slm kızlarr iyiyiz dielim bomba gibi olalım inşşlhhhhhh koca meselesi ne gelince benimkisi evlenmeden önce gözüme girmek için elinden geleni yaptı evlenince işler değişti ohh kandrdım diyo açık açık ozamn evlenmezdinki diyo bide gülerek :) uzun bi süre bebişim olmayınca ben ona bebek muamelesi yaptım ama mutlu oldum çünkü benden başka kimsesi kalmamıştı depremde anne baba ve şkş kız kardeşini kaybetmiş bana sığınmıştı sonraları anladım aslında hep hazıra alıştrıyorum yardım etmesini bilmiyo die süpürkemiz çok ağır arkadaşlarlAa aldık onların eşi temizliyodu ben hiç bi iş yapmaz sanırken hamile oldğumu öğrenince aldı eline makinayı şimdi ise elinden geldğince yardım ediyo şükür aynen evi temizlerken dır dır etsede razıyım ve muhtacım ve onu çok ama çok seviyor hala aşığim :))))))))))

aynı durum bendede oldu.1haftadır dinleniyorum evde 2 kez iğne oldum gümde 6 tene progestan 2 elevit 2 de folbiol attım şimdi iyiyim allaha şükür bizde pazartesi gidecez doktora tekrar bakalım ne giyecek

Benim kayınvalidemde dün geldi temizliyim falan dedi yok yapmayın Ferhat hallediyo dedim..
Yorgun argın geliyo zaten falan dedi yarın izinli bişey olmaz dedim bende..
Aslında bişey demiyoda fazlasıyla şaşırıyo

Hadi gözünaydın cnm Allah bidaha yaşatmasın inşallah..

belki senınkını doktorun yapar. burda sağlık ocakları yapıyoruş tetenoz aşısını

Bilmiyorum canım artık sorup öğrenicem..

merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:

canım benim yaaa...çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. Allah sana da tekrarını yaşatmasın. İnşaAllah daha ne güzel bebişlerin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…