merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
benimde bulantım başladı bugün zorla bişeyler yadim ne yediysem affedersiniz çıkarttım
ama hiç şikayet etmedim aksine çok sevindim bulantı herzaman sağlıklı bir hamileliğin göstergesi
çıkartıkça ağlayarak şükrettim
rabbim hepimizi meleklerimizi korusun ona emanetiz
merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
sana geçmiş olsun ama lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın geçmişe biraz bakıyordum ve bunu okumamışım gözümden kaçmış 9 haftayı geçti benim gebeliğim bi kere kustum ve bunun konusu daha öncede olmuştu kusmak bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi değil bu düşünce bu kanı nerden çıkmış anlamıyorum yaa kusmayanlar midesi bulanmayanlar sizin bu yazdıklarınızı okuyunca paranoyak olsunlar o zaman biraz düşünceli olalım lütfen burada çoğumuzun ilk hamileliği her duyduğumuza okuduğumuza inanıyoruz
benimkisi 22 ocak olarak gösterdi.sat a göre gerideymişim.
Canım böyle bir durumda biz ne desek boş, Allah bir daha yaşatmasın, bundan sonrası içi sağlıklı hamilelikleri gönlünce bebişler nasip etsin.
ben çok üzüldüm diğer arkadaşlara olduğu gibi ve çok tedirginim acaba böyle bi durum nasıl anlaşılıyor allah göstermesin kimseye bebişlerimizi korusun rabbbim kucağımıza almayı nasip etsin
Cnm bu konuda ben de bir çok kez yazdım, eminim arkadaşlar kötü niyetle yazmıyorlar ama bu bulantının sağlıklı gebelik işareti oluşu tamamen şehir efsanesi, hatta doktorum bunun bulantılı gebeleri psikolojik olarak rahatlatmak için söylendiğini itiraf etmişti.
Bulantıyla bebek gelişimi paralel gitse benim şimdiye doğurmam lazımdı
Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr...
Bende yine minnacık kan geldiii..offff çok korkuyorummm uykularım kaçıyoooooo
Allah en kısa zamanda ınsallah tekrar annelıgı sana nasıp eder cnmreyyan_
merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....
canim benim doktora gitmişmiydin kanamam icin
cnmm tlfnla görüştüm sadece leke minnacık yani kanama değilll.korkma oluyor bunlar bekle dedii çarşamba günü ilk di progestan verdi. Birdaha olmadıı.ev çok kötü eşime şunu yaparmısın diyorum tabi cnmm diyo 2 saat sonra bakıyorum yok hiçbir şey yapmıyor.rica ettim çamaşır asmıştım toplarmısın tabi dedi ben uzanmaya gittim kalktım ev evlikten gitmiş heryer heryerde tv bilgisayar yemekler tezgah çamaşırlar. O an çok kızdımmm.ama çok üzgünüm birazda yatakta moral bozukluğundan ağladım üstüne bide bunlar çok kızdımm resmen vıdı vıdı yaptım kırdım ama inanın şuan sakinim yine olsa yin yaarım . Sizleri okudum eşlerinizin yardımcılığını eşim o kadar kibarki ama sadece tatlı dil hiçbir eylem yok çıldırmış gibi konuşa konuşa iş yapıyorum.biliyorsunuz bizim bebek çok zor oldu.çok korkuyorum. Bunları söyleye söyleye yaptım yardıma geldi.çok kırıldım çok .bu bizim yaşadıklarımız oyun değill.
gunaydınnnnn
sakın sıkma canını doktorun ne dıyor bu duruma
ya kızlar sıtedemı srun var
Cevap yazılan yerler eskıden pembeydı sımdı beyaz ve sankı agır ıslıyor :s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?