2012 Ocak Anneleri

canım ya çok üzüldüm şuan gerçekten, seninle aramızda bi gün vardı şimdi senin bu yazını okuyunca hem çok üzüldüm hemde çok korktum allah sana sabır versin ve inşallah sağlıklı bi bebeğin daha olur canım ve bu son olur inşallah allahtan tek temennimiz bu kendine çok iyi bak reyyancım

sana geçmiş olsun ama lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın geçmişe biraz bakıyordum ve bunu okumamışım gözümden kaçmış 9 haftayı geçti benim gebeliğim bi kere kustum ve bunun konusu daha öncede olmuştu kusmak bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi değil bu düşünce bu kanı nerden çıkmış anlamıyorum yaa kusmayanlar midesi bulanmayanlar sizin bu yazdıklarınızı okuyunca paranoyak olsunlar o zaman biraz düşünceli olalım lütfen burada çoğumuzun ilk hamileliği her duyduğumuza okuduğumuza inanıyoruz

Canım böyle bir durumda biz ne desek boş, Allah bir daha yaşatmasın, bundan sonrası içi sağlıklı hamilelikleri gönlünce bebişler nasip etsin.

Cnm bu konuda ben de bir çok kez yazdım, eminim arkadaşlar kötü niyetle yazmıyorlar ama bu bulantının sağlıklı gebelik işareti oluşu tamamen şehir efsanesi, hatta doktorum bunun bulantılı gebeleri psikolojik olarak rahatlatmak için söylendiğini itiraf etmişti.
Bulantıyla bebek gelişimi paralel gitse benim şimdiye doğurmam lazımdı

gerçekten çok haklısın meserret ben bunları okuyunca sinirleniyorum artık elimde değil

Üç ay önce benimde kalbi durdu diye aldılar bebeğimi ama şimdi tekrar bebek bekliyorum ekim annesi olacağım derken inşallah ocak annesi olurum.seni çoook iyi anlıyorum allah tekrar yaşatmasın moralini bozma nolur bende hatırlayınca kötü oluyorum iyi akşamlar

ok geçmiş olsun, rabbim acını yeni bir evlatla dindirsin insallah

reyyan cok gecmıs olsun bende bugun gıttım dr bılıyorsunuz kanamam olmustu sureklı yatak ıstıharetındeydım dr bana mıdem bulanıyor dedıgımde bu ıyı bebegın saglıklı oldunu gosterır dedı aklım karıstı

bugun dr deıdıgıne gore 5 haftalıkmısız resmını verdı saatlerce baktım saglıgınla gel bebegım 15 gun sonra yenıden cagırdı kalp atıslarına bakalım dedı bır surude tahlıl yazdı yaptır dedı

kızlar gecmısı okuyamıyorum ınsallah hepınız ıyısınızdır ve bebıslerınızde ınsallah yarın gırerım konusuruz

Günaydın arkadaşlarrrrrrrrrrrr...

Bende yine minnacık kan geldiii..offff çok korkuyorummm uykularım kaçıyoooooo

Gunaydınnnnn
sakın sıkma canını doktorun ne dıyor bu duruma

Ya kızlar sıtedemı srun var
cevap yazılan yerler eskıden pembeydı sımdı beyaz ve sankı agır ıslıyor :S

günayyydınlar arkadaşlarr

arkadaşım çok üzüldümm, rabbim en kısa zamanda bi bebekle nasiplendirir seni inşallah

Allah en kısa zamanda ınsallah tekrar annelıgı sana nasıp eder cnm

canim benim doktora gitmişmiydin kanamam icin

cnmm tlfnla görüştüm sadece leke minnacık yani kanama değilll.korkma oluyor bunlar bekle dedii çarşamba günü ilk di progestan verdi. Birdaha olmadıı.ev çok kötü eşime şunu yaparmısın diyorum tabi cnmm diyo 2 saat sonra bakıyorum yok hiçbir şey yapmıyor.rica ettim çamaşır asmıştım toplarmısın tabi dedi ben uzanmaya gittim kalktım ev evlikten gitmiş heryer heryerde tv bilgisayar yemekler tezgah çamaşırlar. O an çok kızdımmm.ama çok üzgünüm birazda yatakta moral bozukluğundan ağladım üstüne bide bunlar çok kızdımm resmen vıdı vıdı yaptım kırdım ama inanın şuan sakinim yine olsa yin yaarım . Sizleri okudum eşlerinizin yardımcılığını eşim o kadar kibarki ama sadece tatlı dil hiçbir eylem yok çıldırmış gibi konuşa konuşa iş yapıyorum.biliyorsunuz bizim bebek çok zor oldu.çok korkuyorum. Bunları söyleye söyleye yaptım yardıma geldi.çok kırıldım çok .bu bizim yaşadıklarımız oyun değill.

Sabırlı ol cnm
elbet esınde alısıcakdır

Bende oyumu kullandım geldım :)

gunaydınnnnn
sakın sıkma canını doktorun ne dıyor bu duruma

ya kızlar sıtedemı srun var
Cevap yazılan yerler eskıden pembeydı sımdı beyaz ve sankı agır ıslıyor :s

cnnm progestan verdi onu içince 20 dakika sonra fırıl fırıl başım dönüyo miğdem bulanıyooo.

Birde ben çok halsizim arkadaşlar sizler nasılsınız.

tatlım hiç teleşlanma bence yok yere kendini üzmüş olursun doktorun biliyorsa doktor kontrolünde isen teleşlanmak boşuna,

hatırlayan arkadaşlar bilir benim ilk baştan beri kanama ve lekelenmelerim var, ve burda çok iyi yazıştığım bi arkadaşım aynı zamanda aynı yerde oturuyoruz, hiç bişeyi yokken yani kanaması falan bi gün buraya düşük yaptığının haberiyle geldi ve ben şok oldum. nerdeyse o günden beri kendimi anne gibi hissetmekte zorlanıyorum, sürekli düşücek piskolojisine soktum kendimi, ama son bir haftadada anladımki boşuna üzüyorum kendimi, ben bu kadar umutsuzken benden sonra kaçtane arkadaşımız bebeğini kaybetti burda,

yani kanama olması ilaki olumsuz bişeyleri göstermiyor, sadece tedbir sinyalleri veriyor, ben 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi, şu an 7. haftaya giriyorum ve bu süreci hep yatarak geçirdim, perşembe doktor kontrolüm var ve iyi haberlerle dönmeyi umut ediyorum.

reyyan çok üzüldüm canım, inşallah en hayurlı zamanda yeniden hamile kalırsın, allah sabır ve güç versin sana.

kayyum canım bolca dinlen, aklına kötü şey getirme, iş falan yapma. ev evlikten çıksın bırak, dağıtsın tezgahı mezgahı sürme elini. çamaşırları toplama kalsın çamaşırlıkta. üstüne giyecek bulamayınca tıpış tıpış gider toplar çamaşırları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…