2012 Ocak Anneleri

slm kızlar nasılsınız nasıl gıdıyo reyyana cok uzuldum allah sabır versın=((.. ben face actım kendıme birisi bana face grubuna katılmam ıcın lınk verebılırmı?

canım cok cok gecmiş olsun ben de senin gibi daha yeni bebegimi kaybettim doktor bana ilaclarını bırak kendisi düsecek demişti ama cuma doktora gittim bebegim bana öyle bir yapısmıski bırakmıyor ne yazzıkki ben onu besleyemedim salı kürtajla bebegimi benden alacaklar...doktorumla konustum bu kadar cok düsük olmasının sebebi kesin genetiktir dedi ve bir diger hamileligimin tüp bebekle olacagını söyledi buda bana yeni bir umut oldu inşaallah sen de umudunu yitirme ALLAHın izniyle sen de ben de bebegimize kavusacagız rabbim isteyen herkese versin ve buradaki hamile arkadaslarımızın bebeklerini korusun...

bende esime diyorum ultrason makinesini eve alalim diye :)))) ya bende korkuyorum hep merak ediyorum banada ayda 1 kere randevu verdi ama ben 3 hafta sonra bir daha dr. gitmeyi düsünüyorum.

ben gecen ay 3 kere gittim 1.si kese göründü 2.cisi lakalanme olmuştu . 3 ben merak ettim 12 gün ara verince dr bana kızdı oooo böle olursa olmaz ama dey,nce içim cızladı bebeğime bişimi oldu die gayet iyi dedi ayda bir geliceksin dedi ne rahatlar. tabi nasıl anlasın bi erkek ve yıllardr bekleyen 3 aşılama 2 tüp 2 boş gebeliği 7 yıla sığdıran bi anne adayını . sen çok takıyosun pskolağa gitcektin noldu dedi gitmedim dedim özelinize gelmek istiyorum nezamn geleyim dedim 11 haftada gel 2li test yapcaz dedi .Beklemek çok zor hemde evde ZAMANN lütfen hızla geç :18:

bende esime diyorum ultrason makinesini eve alalim diye :)))) ya bende korkuyorum hep merak ediyorum banada ayda 1 kere randevu verdi ama ben 3 hafta sonra bir daha dr. gitmeyi düsünüyorum.

Ay canim bende inanilmaz merak ediyorum hep esim dizginliyor beni doktora gitmemek icin. Bana kalsa surekli giderim.buradakileri okuyunca insan ister istemez endiseleniyor allah hepsine sabirlar versin benim randevum 30unda iple cekiyorum o gunu valla

geçmiş olsun benimde tüp bebek çok zor seni anlarım ama ultrason a sık sık girmek iyi değil geçenlerde gazetede de yayınlandı fazla ısı veriyormuş oda bebek için iyi değilmiş o içinde yaşadıktan sonra ne önemi var ben bir defa gittim dr keseyi gördüm rahatladım salı da kalp atışını duyarsam Allahıma bin şükür zaten ters birşey olsa hepimiz anlarız hem çok inceleme akışına bırak o zaman sen mutlu bebişin mutlu bu arada benim transfer sonrası 8. gün kahverengi akıntım oldu eşimle oturduk ağladık tutmadı diye dondurulmuşda olmadı kan sonucunu nasıl bekledik anlatamam ama boşuna ağladık bebeişimizide üzdük boş yere sende her gün bebeğin için ayetel kürsi oku Ayetel Kürsi arapçası, anlamı ve videosu bu hocanın sesini duyduğum zaman içim rahatlıyor belki sanada faydası olur

ocak ayında 2. kez anneyim insallah cok heyecansızım ilk cocuk gibi degil sanki nasıl bakıcam daha agır basıyor yaşda geç olunca allah güç versin saglıkla yavrum kucagıma gelsin

kızlar daha önceden tatil rezervasyonumuz vardı daha dr sormadım ama eşim çok istiyor sizce gidersem problem olur mu birde deniz havuz zararlı mıdır yada bizim gibi tatile gitmeye hazırlananlar var mı

kızlar abimin oglu dun gece dunyaya geldı
ayy HALA oldum :)
cok mutluyum

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı, upuzun sağlıklı bir hayat nasip etsin, darısı başımıza inşallah

kızlar daha önceden tatil rezervasyonumuz vardı daha dr sormadım ama eşim çok istiyor sizce gidersem problem olur mu birde deniz havuz zararlı mıdır yada bizim gibi tatile gitmeye hazırlananlar var mı

Canım ben de bu yaz için 3 ayrı tatil planı yaptım, havuz normalde de pek önerilmiyor, temizliğine güvendiğin plajlarda denize girebilirsin, hem de yüzmek çok sağlıklı, ilk 3 ay hafif, kısa süreli yüzüşler öneriliyor, sonraki aylarda hamilelikten önceki alışkanlıklarını aynen devam ettirebiliyorsun, ben doktoruma da sordum, sadece yediklerine dikkat er yeter dedi, açık büfelere güvenme, taze gıdalar tüketmeye çalış dedi o kadar, sen de fikir al istersen doktorundan

ocak ayında 2. kez anneyim insallah cok heyecansızım ilk cocuk gibi degil sanki nasıl bakıcam daha agır basıyor yaşda geç olunca allah güç versin saglıkla yavrum kucagıma gelsin

Hayırlı olsun, dediğin gibi Allah gücünü veriyor, bu arada ayıptır sorması kaç yaşındasın?

35 yasındayım
cok degil ama benim gibi piprikli biri icin zor ve yorucu
oglumda 25 yasındaydım canım cıkmıstı 3 yasına getirene kadar masallah pek haraketliydi

35 yasındayım
cok degil ama benim gibi piprikli biri icin zor ve yorucu
oglumda 25 yasındaydım canım cıkmıstı 3 yasına getirene kadar masallah pek haraketliydi

Ay ben de 45 üstü falan düşünmüştüm henüz gayet gençsin, benim ilk bebeğim ve doğduğunda 30 olucam, 6 yıldır evliyim ve aşırı detaycılığımdan dolayı bugüne kadar hiç bebek sahibi olmayı düşünmemiştim, şimdi geldi o beni düşündü, yoksa ben karar verene kadar menapoza girerdim
Ben de anormal derecede pimpirikliyim, daha hamile olduğumu öğrenir öğrenmez, bebek ilkyardımı eğitimlerini falan araştırmaya başladım, hastalık gibi benimki, herkes anne oluca değişirsin diyor doğru mu :44:

geçen yılda aynı yere gittiğimiz için temizlik açısından rahatım ama açık büfeyi hiç düşünmemiştim doktorun çok haklı teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…