merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
böle haberler duyunca daha çok korkuyorum eve ultrason çihazı alcam sahtan akşama kadr izlicem ne güzel olurdu zaten 7 yıldan sonra geldi iyidr inşşlh yeri rahattr yavrumun benim kasık ağrımsız gün yok ayağa kalmayayım yeterki yatınca iyi yürümeyi unnuttum dışarıyı özledim iki bucuk hafta geçmak bilmez büyüsede kasıklarımdan yukarı çıksa :)
bende esime diyorum ultrason makinesini eve alalim diye :)))) ya bende korkuyorum hep merak ediyorum banada ayda 1 kere randevu verdi ama ben 3 hafta sonra bir daha dr. gitmeyi düsünüyorum.
ben gecen ay 3 kere gittim 1.si kese göründü 2.cisi lakalanme olmuştu . 3 ben merak ettim 12 gün ara verince dr bana kızdı oooo böle olursa olmaz ama dey,nce içim cızladı bebeğime bişimi oldu die gayet iyi dedi ayda bir geliceksin dedi ne rahatlar. tabi nasıl anlasın bi erkek ve yıllardr bekleyen 3 aşılama 2 tüp 2 boş gebeliği 7 yıla sığdıran bi anne adayını . sen çok takıyosun pskolağa gitcektin noldu dedi gitmedim dedim özelinize gelmek istiyorum nezamn geleyim dedim 11 haftada gel 2li test yapcaz dedi .Beklemek çok zor hemde evde ZAMANN lütfen hızla geç :18:
kızlar abimin oglu dun gece dunyaya geldı
ayy HALA oldum :)
cok mutluyum
kızlar abimin oglu dun gece dunyaya geldı
ayy HALA oldum :)
cok mutluyum
kızlar daha önceden tatil rezervasyonumuz vardı daha dr sormadım ama eşim çok istiyor sizce gidersem problem olur mu birde deniz havuz zararlı mıdır yada bizim gibi tatile gitmeye hazırlananlar var mı
ocak ayında 2. kez anneyim insallah cok heyecansızım ilk cocuk gibi degil sanki nasıl bakıcam daha agır basıyor yaşda geç olunca allah güç versin saglıkla yavrum kucagıma gelsin
35 yasındayım
cok degil ama benim gibi piprikli biri icin zor ve yorucu
oglumda 25 yasındaydım canım cıkmıstı 3 yasına getirene kadar masallah pek haraketliydi
Hayırlı olsun, dediğin gibi Allah gücünü veriyor, bu arada ayıptır sorması kaç yaşındasın?
Canım ben de bu yaz için 3 ayrı tatil planı yaptım, havuz normalde de pek önerilmiyor, temizliğine güvendiğin plajlarda denize girebilirsin, hem de yüzmek çok sağlıklı, ilk 3 ay hafif, kısa süreli yüzüşler öneriliyor, sonraki aylarda hamilelikten önceki alışkanlıklarını aynen devam ettirebiliyorsun, ben doktoruma da sordum, sadece yediklerine dikkat er yeter dedi, açık büfelere güvenme, taze gıdalar tüketmeye çalış dedi o kadar, sen de fikir al istersen doktorundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?