2012 Ocak Anneleri

cnnm progestan verdi onu içince 20 dakika sonra fırıl fırıl başım dönüyo miğdem bulanıyooo.

Birde ben çok halsizim arkadaşlar sizler nasılsınız.

sanırım progestan bi halsizlik ve uyku hali yapıyor tatlım bende 1 sabah 2 akşam olmak üzre 3 progestan hapını fitil gibi kullanıyorum ve çok halsizim çokta uyuyorum. normalde dur durak bilmeyen çok hareketli bi insanım, bide normalde evin her sorumluluğu bendeydi eşmin maaşını ben çeker ödencekleri oğlumun okul sorumluluklarını hepsiyle ben uğraşırdım, bi anda hepsi eşime kalınca sudan çıkmış balığa döndü, ama bebişimin sağlığından önemli hiç birşey yok, eve normalde çok pinpir olan ben şuan hiç umursamıyorum ne kadar yaparsa eşim o kadar oluyor, sende sakın iş güçle uğraşma istirhat şart arkadaşım.

Canim benim benimde az kanamam olmustu carsambadan beri yatiyordum cuma gunu patronunm ziyarete geliceni soylemisti benimkide ise gec gidiyor buarada ewin hali perisan hadi hayatim yardim ette toparlayalim dedim biraz yardim etti gec kaliyorum boswer bisi olmaz dedi cikti ben toparladim tabi oglen biseyler hazirladim sonra kendime yemek icin aksam fena bisekilde agri ve kanamam basladi esimi aradim nasil ne şekilde geldi gormeliydiniz kizdim sonra ona dun sabah doktora gittim suan banyo bile yapmam yasak annemde yatiyorum sagolsun erkekler anne gibi olamiyorki artik nekadar yatarim belli bile degil canim oyuzden uzulmemek icin hicbirsey yapma ben cok pisman oldum aglamaktan mahvoldum kanamayi gorunce canim hicbirsey minik bebeklerimizden onemli degil ne zahmetler cekiyoruzz hayatim goruyosun oyuzden birak hicbirsey yapma daha kotu olmasin canim benim

diline sağlık çok teşekkürler arkadaşımm.

teşekkürler cnmm zaten öyle yapacağımmmm.kendisine de dedimmm. çok yardımsever bir insan kimin sıkıntısı olsa koşar ben hep bekleyenimm. çalışmıyorsam he evde beklerim 11 12 de gelir .tamam ama bitti artıkk bebeğimizden daha kıymetlisi olamaz.arkadaşlar çok kızdımmm. Ona çok üzüldü çıtını çıkaramadı.çünkü onu yargılamam ne istiyosa onu yapar.ben evliliğimin 1 . Haftasında başladı şaka gibi 5 hafta her pazar sabah 9 da ailesi tel etti şu hasta bu hasta gel diyye 5 6 hafta haftasonu zaten 1 pazarım var ben çok yoğun çalışıyorum yaşamadım 10 da gitti 5 6 hafta akşam 12 de geldi bişey demedim. Hala devam ediyo bu yardımları ama bitecek bunlar kendisi yine isterse gitsin annemi getireceğim. Cnmm annem duvardan ses çıkar ondan çıkmaz temizlik hastası ve beni haytta kaldırma zbirde güzel yemekler yapar. Bu süreçte annemi istiyorumm.o kadar.

cnnm progestan verdi onu içince 20 dakika sonra fırıl fırıl başım dönüyo miğdem bulanıyooo.

Birde ben çok halsizim arkadaşlar sizler nasılsınız.

Canim bende progynex iciyorum doktorum dedi uyku yapar diye heralde biz cok ayakta durmayalim halsiz olalim yorulmayalim bebislerimize birsey olmasin diye bu etkiler canim benimde mide bulantilarim vardi doktor gecen carsamba gittigimde b vitamini verdi ve bicak gibi kesildi bulantilarim doktoruna sor olurmu gittiginde cunku burdan birkac arkadasda yazmisti zaten doktorum bulantiya iyi geliceni soylemisti hem yatiyoruz halsiz hemde bulanti gercekten zor olurdu herhalde

sağol cnmmm ya inanın biraz rahatladımmm. Birde bebeğim gerçekten zor oldu bnm eşimde sperm sayısı eksikliği vardı doktorlar olmaz dedi.nasıl çaba lar kürler ilaçlar ideal yemekler. Beyfendiyi kral gibi yaşattım .şimdi meleğim olunca sıra bende dedim nerdeeee. Ama ben azimliyim arkadaşlar herşey değişecek kesinlikle meleğimden başka kimse önemli değill.. Dinleneceğim canlarımm.

benim bulantılarım sadece progestanı içince 20 dakika sonra başlıyor cnm cım ya yoksa bende hiç bulantı olmamıştı şimdiye dek kuzucumm.dr um multitabs verdi bebeğim sağolasın ilgin için içiyorum inan saatli. Dikkat ediyorum inanın arkadaşlar ve inanın moralim iyi olduğunda enerjim bebeğime veriyorum onunla konuşuyorum şimdiden.allah ım yardımm

tamam bebeğimmm yok yok bitti artıkkk inan sadece yemek yaparım bitti artııkk beyfendinin krallığııı.

arkadaşlar geçmişi okuyamadım, maşallah sayfalar çok hızlı ilerlemiş. umarım herkes iyidir.
ben çarşamba günü doktora gidicem, ense kalınlığı ölçümü için. aramızda bu teste giden oldumu?

çok geçmiş olsun Allah sabır versin

merhaba ben de de mide bulantısı hiç olmadı ama gögsüm inanılmaz şişti ve acıyor bende çok taktım burada herkesin midesi bulanıyor bilimsel makaleler de bile bu yer alıyor eşimi mahvettim bende neden yok diye ama dr gidip keseyi gördüm ya artık takmıyorum sen de takma mutlaka bir belirti var sende de vardır annemde ve ablalarımda da olmamış ayrıca beslenme açısından şanslıyız

merhaba kızlar inşallah bende ocak annesi olacagım 10+5 günlük şuan bebeğim ama hep bi korku var bende ona bişeymi oldu diye hani bişey olursa elbette belirtisi olur degilmi baştan beri şiddetli mide bulantım yok ara oluyordu oda okadar fazla degil doktorda çok uzun süre veriyor tekrar gitmem için bişey olmamıştır degilmi

Allah yardımcın olsun canım..
İnşallah en kısa zamanda rabbim tekrar bi bebiş verir..

Hoşgeldinn..
Genelde bi problem yoksa ayda 1 çağırıyolar canım sorun etme..
Ama çok merak ediyosan arada kaçamak yapabilirsin..

reyyan arkadaşım ne desek boş şunu unutmaki bu senin imtihanın inşşlh kolay şekilde atlatrsın unutmaki senin cennete bi şefahatcin var inşşlh tekrar anne olur bu günleri unutrsun alllha emanet ol alh kimseye yaşatmasın pamuk ipliğine sardık yavrularımızı alha korusun bağışlasın .

böle haberler duyunca daha çok korkuyorum eve ultrason çihazı alcam sahtan akşama kadr izlicem ne güzel olurdu zaten 7 yıldan sonra geldi iyidr inşşlh yeri rahattr yavrumun benim kasık ağrımsız gün yok ayağa kalmayayım yeterki yatınca iyi yürümeyi unnuttum dışarıyı özledim iki bucuk hafta geçmak bilmez büyüsede kasıklarımdan yukarı çıksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…