cnnm progestan verdi onu içince 20 dakika sonra fırıl fırıl başım dönüyo miğdem bulanıyooo.
Birde ben çok halsizim arkadaşlar sizler nasılsınız.
Canim benim benimde az kanamam olmustu carsambadan beri yatiyordum cuma gunu patronunm ziyarete geliceni soylemisti benimkide ise gec gidiyor buarada ewin hali perisan hadi hayatim yardim ette toparlayalim dedim biraz yardim etti gec kaliyorum boswer bisi olmaz dedi cikti ben toparladim tabi oglen biseyler hazirladim sonra kendime yemek icin aksam fena bisekilde agri ve kanamam basladi esimi aradim nasil ne şekilde geldi gormeliydiniz kizdim sonra ona dun sabah doktora gittim suan banyo bile yapmam yasak annemde yatiyorum sagolsun erkekler anne gibi olamiyorki artik nekadar yatarim belli bile degil canim oyuzden uzulmemek icin hicbirsey yapma ben cok pisman oldum aglamaktan mahvoldum kanamayi gorunce canim hicbirsey minik bebeklerimizden onemli degil ne zahmetler cekiyoruzz hayatim goruyosun oyuzden birak hicbirsey yapma daha kotu olmasin canim benimcnmm tlfnla görüştüm sadece leke minnacık yani kanama değilll.korkma oluyor bunlar bekle dedii çarşamba günü ilk di progestan verdi. Birdaha olmadıı.ev çok kötü eşime şunu yaparmısın diyorum tabi cnmm diyo 2 saat sonra bakıyorum yok hiçbir şey yapmıyor.rica ettim çamaşır asmıştım toplarmısın tabi dedi ben uzanmaya gittim kalktım ev evlikten gitmiş heryer heryerde tv bilgisayar yemekler tezgah çamaşırlar. O an çok kızdımmm.ama çok üzgünüm birazda yatakta moral bozukluğundan ağladım üstüne bide bunlar çok kızdımm resmen vıdı vıdı yaptım kırdım ama inanın şuan sakinim yine olsa yin yaarım . Sizleri okudum eşlerinizin yardımcılığını eşim o kadar kibarki ama sadece tatlı dil hiçbir eylem yok çıldırmış gibi konuşa konuşa iş yapıyorum.biliyorsunuz bizim bebek çok zor oldu.çok korkuyorum. Bunları söyleye söyleye yaptım yardıma geldi.çok kırıldım çok .bu bizim yaşadıklarımız oyun değill.
tatlım hiç teleşlanma bence yok yere kendini üzmüş olursun doktorun biliyorsa doktor kontrolünde isen teleşlanmak boşuna,
hatırlayan arkadaşlar bilir benim ilk baştan beri kanama ve lekelenmelerim var, ve burda çok iyi yazıştığım bi arkadaşım aynı zamanda aynı yerde oturuyoruz, hiç bişeyi yokken yani kanaması falan bi gün buraya düşük yaptığının haberiyle geldi ve ben şok oldum. Nerdeyse o günden beri kendimi anne gibi hissetmekte zorlanıyorum, sürekli düşücek piskolojisine soktum kendimi, ama son bir haftadada anladımki boşuna üzüyorum kendimi, ben bu kadar umutsuzken benden sonra kaçtane arkadaşımız bebeğini kaybetti burda,
yani kanama olması ilaki olumsuz bişeyleri göstermiyor, sadece tedbir sinyalleri veriyor, ben 3 haftalıkken öğrendim hamileliğimi, şu an 7. Haftaya giriyorum ve bu süreci hep yatarak geçirdim, perşembe doktor kontrolüm var ve iyi haberlerle dönmeyi umut ediyorum.
Sabırlı ol cnm
elbet esınde alısıcakdır
Bende oyumu kullandım geldım :)
reyyan çok üzüldüm canım, inşallah en hayurlı zamanda yeniden hamile kalırsın, allah sabır ve güç versin sana.
Kayyum canım bolca dinlen, aklına kötü şey getirme, iş falan yapma. Ev evlikten çıksın bırak, dağıtsın tezgahı mezgahı sürme elini. çamaşırları toplama kalsın çamaşırlıkta. üstüne giyecek bulamayınca tıpış tıpış gider toplar çamaşırları.
cnnm progestan verdi onu içince 20 dakika sonra fırıl fırıl başım dönüyo miğdem bulanıyooo.
Birde ben çok halsizim arkadaşlar sizler nasılsınız.
canim benim benimde az kanamam olmustu carsambadan beri yatiyordum cuma gunu patronunm ziyarete geliceni soylemisti benimkide ise gec gidiyor buarada ewin hali perisan hadi hayatim yardim ette toparlayalim dedim biraz yardim etti gec kaliyorum boswer bisi olmaz dedi cikti ben toparladim tabi oglen biseyler hazirladim sonra kendime yemek icin aksam fena bisekilde agri ve kanamam basladi esimi aradim nasil ne şekilde geldi gormeliydiniz kizdim sonra ona dun sabah doktora gittim suan banyo bile yapmam yasak annemde yatiyorum sagolsun erkekler anne gibi olamiyorki artik nekadar yatarim belli bile degil canim oyuzden uzulmemek icin hicbirsey yapma ben cok pisman oldum aglamaktan mahvoldum kanamayi gorunce canim hicbirsey minik bebeklerimizden onemli degil ne zahmetler cekiyoruzz hayatim goruyosun oyuzden birak hicbirsey yapma daha kotu olmasin canim benim
vatana millete hayırlı uğurlu olsun, baya bi erkencisin
canim bende progynex iciyorum doktorum dedi uyku yapar diye heralde biz cok ayakta durmayalim halsiz olalim yorulmayalim bebislerimize birsey olmasin diye bu etkilercanim benimde mide bulantilarim vardi doktor gecen carsamba gittigimde b vitamini verdi ve bicak gibi kesildi bulantilarim doktoruna sor olurmu gittiginde cunku burdan birkac arkadasda yazmisti zaten doktorum bulantiya iyi geliceni soylemisti hem yatiyoruz halsiz hemde bulanti gercekten zor olurdu herhalde
sanırım progestan bi halsizlik ve uyku hali yapıyor tatlım bende 1 sabah 2 akşam olmak üzre 3 progestan hapını fitil gibi kullanıyorum ve çok halsizim çokta uyuyorum. Normalde dur durak bilmeyen çok hareketli bi insanım, bide normalde evin her sorumluluğu bendeydi eşmin maaşını ben çeker ödencekleri oğlumun okul sorumluluklarını hepsiyle ben uğraşırdım, bi anda hepsi eşime kalınca sudan çıkmış balığa döndü, ama bebişimin sağlığından önemli hiç birşey yok, eve normalde çok pinpir olan ben şuan hiç umursamıyorum ne kadar yaparsa eşim o kadar oluyor, sende sakın iş güçle uğraşma istirhat şart arkadaşım.
merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
sana geçmiş olsun ama lütfen bir daha böyle şeyler yazmayın geçmişe biraz bakıyordum ve bunu okumamışım gözümden kaçmış 9 haftayı geçti benim gebeliğim bi kere kustum ve bunun konusu daha öncede olmuştu kusmak bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi değil bu düşünce bu kanı nerden çıkmış anlamıyorum yaa kusmayanlar midesi bulanmayanlar sizin bu yazdıklarınızı okuyunca paranoyak olsunlar o zaman biraz düşünceli olalım lütfen burada çoğumuzun ilk hamileliği her duyduğumuza okuduğumuza inanıyoruz
merhaba anneler ben artık anne değilim malesef süreci başşarıyla tamamlayamadım bugün bebeğimi aldılar 3 haftadır kalbi atmıyormuş.....inş sişz başarıyla tamamlarsınız çok acı bir olay Allahım kimseye yaşatmasın....:2::2::2::2::2::2:
merhaba kızlar inşallah bende ocak annesi olacagım 10+5 günlük şuan bebeğim ama hep bi korku var bende ona bişeymi oldu diye hani bişey olursa elbette belirtisi olur degilmi baştan beri şiddetli mide bulantım yok ara oluyordu oda okadar fazla degil doktorda çok uzun süre veriyor tekrar gitmem için bişey olmamıştır degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?