kızlar daha önceden tatil rezervasyonumuz vardı daha dr sormadım ama eşim çok istiyor sizce gidersem problem olur mu birde deniz havuz zararlı mıdır yada bizim gibi tatile gitmeye hazırlananlar var mı
bizim de 18 temmuza rezervasyonumuz var. bi sorun olcağını sanmıyorum. sadece havuzu önermiyolar denize girebiliriz. açık büfe olayında da hemen gözümüzün önünde yapılan ızgaraları filan tercih edebiliriz protein açısından zaten hergün tüketmek lazım. taze meyveler vs ler ara öğünlerde yeriz. ama doktorumdan ayrıntılı bilgi alıcam gitmeden.
2 hafta sonra ise eşimin memleketine gidiyoruz 2 haftalığına. doktor uçak yolculuğu yapmamda da sakınca görmedi. sanırım dikkatli olduktan sonra herşey serbest
bizim de 18 temmuza rezervasyonumuz var. bi sorun olcağını sanmıyorum. sadece havuzu önermiyolar denize girebiliriz. açık büfe olayında da hemen gözümüzün önünde yapılan ızgaraları filan tercih edebiliriz protein açısından zaten hergün tüketmek lazım. taze meyveler vs ler ara öğünlerde yeriz. ama doktorumdan ayrıntılı bilgi alıcam gitmeden.
2 hafta sonra ise eşimin memleketine gidiyoruz 2 haftalığına. doktor uçak yolculuğu yapmamda da sakınca görmedi. sanırım dikkatli olduktan sonra herşey serbest
inşallah olmaz uzun zamandır bekliyoruz :) sıpalar doğmadan etkiliyorlar hayatımızıprotein açısından ben hiç yemiyorum et balık belki biraz atıştırırım
amin canımmm, böle şeyler duyunca iyi geliyo gerçekten...Canım seni çok iyi anlıyorum, hiç korkma endişelenme, eşimin halası 48 yaşında üçüz doğurdu, doğuma 34. haftasında girdi yanılmıyorsam, bebişler şimdi 2 yaşında dünya tatlısı, dünya güzeli 3 minik oldularçok da uslu akıllılar, iki erkek bir kızımız var, inşallah seninkiler de onlar gibi sağlıklı, dünya tatlısı bebişler olacaklar.
ben giysem hiç komik olmam zannımca zira benim göbek çıktı yafkızlarr günaydın
o hamiş t-shirtlerini ne zaman giysek komik olmayız?
ben de en kısa zamanda alcam
boşver be tatlım ayıp diilya, içinde kalmasınyaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum
öyle yapcam galibaa :13:
dün seni sordumbizi bırakma diğer topikle bizim aramızda mekik dokursun artık
sağol canım :) öyle yapmaya çalışıyorum, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.. hepimizin ve hayırlı tabiÖncelikle zamanında sağlıklı zamanında doğacaklar diye kendini motive et canım.Benim baktığım bölgede 3 üz çok tatlı 3 tane kız bebiş var.
gebelik şekeri mi çıktı? inşallah dengeli gider canım..kızlar ne yerseniz yiyin tabiki ama çok abartmayın her yaşta gebelik şekeri olabiliyor vallahi kollarım yaptığım iğneden mosmor oldu ve sızlıyor sadece odada değil hafta da bir de bir iğnem var((((( kendinize dikkat edin sağlığınıza da
inşallah çabk geçer canımmmerhaba kızlar yazamıyorum fazla ama takipdeyim:)bulantılaı geçen varmı ben hala mahvolmuş durumdayım sabırsızlıkla 3 ayın dolmasını bekliyorum inşşş geçer daha uzun sürenlerde varmış umarım onlardan olmayız...
geçmiş olsun tatlımmgünaydın kızlar.. dün kiraz yemiştim ve feci şekilde çıkartmıştım ya sanırım bende alerji yaptı kiraz suratımın halini görmeyın pıtır pıtır kırmızılıklar oldu yanaklarımda
tatlım mümkün olduunca dinlenmeye çalış, geçmişler olsungünaydın arkadaşlar.
okadar şiddetli bel ağrım varki anlatamam bacaklarıma vuruyor yürüyemiyorum bile..
maşallah maşallah
tabıkı gıy kımene cnm ya
bende doktora gıttım devlete tahlıller ıcın
sukur yapdırdım hepsını
ama baya kotu oldum 3 tup kan alınınca
Sabah bıseyler atıstırdım sukurler olsun
bu arada test yapdırmak ıcın gıttıgımde ultrason ıstedı gırdım
9 haftalık dedım nerden bılıosun dedı
eee Sat a gore hesaplıyorum dedım
bakdı evet 9 haftalık gozukuyor zaten dedı :)
ıyı dedım
oyle ıste
bayada yoruldum buz gıbı dusda aldım gelınce ohh mıss gıbı
bende de bel ağrısı oluyo, inşallah çabuk geçer...Hamile kaldıgım gibi kalça agrısı bendede oldu . Sanki ezik çürük gibi agrılar oluyodu yatamıyordum bile 2 aylık olunca kendiliginden kayboldu agrı sadece kalça degil belimdede agrı vardı şuan mide bulantısı dışında şikayetim yok çok şükür kısa zamanda sizinde geçer işallah
abine mutluluklar dilerim canımmBen de çarşamba günü uçakla ailemin yanına gidiyorum, abimi evlendirip gelicem
15 inde de tatile çıkıyorum, açıkcası hamileliğimi rahat geçirebilmek için eski alışkanlıklarımı çok da bozmuyorum, sadece daha dikkatliyim.
Yeme-içme konusunda da Sulat ın dediği gibi, açık içeceklerden ve karışık yemeklerden kaçındığımız, ızgara ve meyvelere ağırlık verdiğimiz sürece sorun olacağını sanmıyorum, bebişlerimiz de bizim eğlenmemizi istiyordur bence
aylincigim cok sagol canım benım.mesaj kutum evet bır ara doluymus sımdı sıldım cogunu.düşünmen yeter canım yaa:)
hakkımızda hayırlısı tabıkı demek kı zamanı gelmemıs benım bebegımın.kalp atıslarını bıle duymadık kı zaten anlayamadım
bıle hamıle oldugumu.bu sıtede ne uzucu hıkayeler var okudukca cok sukur dıyorum.daha ılerlemıs donemlerde kaybetmıs
olsaydım cok cok daha uzucu olurdu.o yuzden hayırlısı boyleymıs dıyorum.Insallah canım bırdahakı denemede Allah bıze
aynı sevıncı yasatır.Sana ve buradaki tüm taze annişlere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumla diliyorum.Kendinize ve bebişleri
nize çok çok iyi bakın öptüm
aylincigim cok sagol canım benım.mesaj kutum evet bır ara doluymus sımdı sıldım cogunu.düşünmen yeter canım yaa:)
hakkımızda hayırlısı tabıkı demek kı zamanı gelmemıs benım bebegımın.kalp atıslarını bıle duymadık kı zaten anlayamadım
bıle hamıle oldugumu.bu sıtede ne uzucu hıkayeler var okudukca cok sukur dıyorum.daha ılerlemıs donemlerde kaybetmıs
olsaydım cok cok daha uzucu olurdu.o yuzden hayırlısı boyleymıs dıyorum.Insallah canım bırdahakı denemede Allah bıze
aynı sevıncı yasatır.Sana ve buradaki tüm taze annişlere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumla diliyorum.Kendinize ve bebişleri
nize çok çok iyi bakın öptüm
kıslar selammmmmmm
merhaba çok şanslısın üçüde çok sağlıklı doğsun inşallah ben ikiz olmasını çok istedim ama kısmet olmadı
bende şeker yok canım şükür ama pıhtılaşma sorunum varmış ondan iğne kullanıyorum eksik yazmışım orada birde şeker falan çıkarsa diye çok kokuyorum ondan dikkat etmeye çalışıyorum
Ben de çarşamba günü uçakla ailemin yanına gidiyorum, abimi evlendirip gelicem
15 inde de tatile çıkıyorum, açıkcası hamileliğimi rahat geçirebilmek için eski alışkanlıklarımı çok da bozmuyorum, sadece daha dikkatliyim.
Yeme-içme konusunda da Sulat ın dediği gibi, açık içeceklerden ve karışık yemeklerden kaçındığımız, ızgara ve meyvelere ağırlık verdiğimiz sürece sorun olacağını sanmıyorum, bebişlerimiz de bizim eğlenmemizi istiyordur bence
sağol canım, amin :) hepimizin bebekleri inşallah..merhaba çok şanslısın üçüde çok sağlıklı doğsun inşallah ben ikiz olmasını çok istedim ama kısmet olmadı
bende şeker yok canım şükür ama pıhtılaşma sorunum varmış ondan iğne kullanıyorum eksik yazmışım orada birde şeker falan çıkarsa diye çok kokuyorum ondan dikkat etmeye çalışıyorum
her zaman gel tatlım, seviyorum seniAylincigim cok tesekkur ederım canım.Valla dayanamayıp hemen hemen hergun yazdıklarınızı okuyorum.Yorum yapamıyorum belkı artık
hamıle olmadıgım ıcın ama guncel konularda ve bıldıgım konularda yardımcı olmaya calısırım yıne her zaman.Bebıslernızın cınsıyetlerını ogrenmek ıcın sabırsızlıkla beklıyorum ayrıca.
Mırag canım senınde benım gıbı tup bebek tedavısıymıs canım cok cok dıkkat et bebgıne oldu mu canım cok zorluklarla gelıyor bu sevıncler cunku.Temennıler ıcın cok cok tesekkurler hepınızı opuyorum...
canımm amin :) çıktık bile sahip, tokandırtmıyossss :))Bende seni hemde çook üçüzlerin tatlı annesi:)))))
Bu arada Allah İnşallah hepsine sağlıklı ömürler versin İNŞALLAH.
Hepsine sahip çık olur mu nasılsa büyürler Allah kuvvet verir hiiiç merak etme
arkadaşlar merhaba, ben de hamileyim sizler gibi.ben size bir şey sormak istiyorum, henüz çok erken ama.bebklerimize bebek odası mı yoksa iki yaşına kadar yanımızda uyuyacakları için sadece bebek karyolası mı almalıyız.yeni doğan bebeğin iki yaşına kadar eşyaları çok yer kaplar mı?kafamız çok karıştı.daha önceden bebekleri olanlar ya da yakınlarının bebeği olanlardan fikir alanınız oldu mu hiç?yardımcı olsursanız sevinirim.
arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..
BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?