2012 Ocak Anneleri

kızlar daha önceden tatil rezervasyonumuz vardı daha dr sormadım ama eşim çok istiyor sizce gidersem problem olur mu birde deniz havuz zararlı mıdır yada bizim gibi tatile gitmeye hazırlananlar var mı

bizim de 18 temmuza rezervasyonumuz var. bi sorun olcağını sanmıyorum. sadece havuzu önermiyolar denize girebiliriz. açık büfe olayında da hemen gözümüzün önünde yapılan ızgaraları filan tercih edebiliriz protein açısından zaten hergün tüketmek lazım. taze meyveler vs ler ara öğünlerde yeriz. ama doktorumdan ayrıntılı bilgi alıcam gitmeden.

2 hafta sonra ise eşimin memleketine gidiyoruz 2 haftalığına. doktor uçak yolculuğu yapmamda da sakınca görmedi. sanırım dikkatli olduktan sonra herşey serbest

inşallah olmaz uzun zamandır bekliyoruz :) sıpalar doğmadan etkiliyorlar hayatımızı protein açısından ben hiç yemiyorum et balık belki biraz atıştırırım

Son düzenleme:

inşallah olmaz uzun zamandır bekliyoruz :) sıpalar doğmadan etkiliyorlar hayatımızı protein açısından ben hiç yemiyorum et balık belki biraz atıştırırım

Ben de çarşamba günü uçakla ailemin yanına gidiyorum, abimi evlendirip gelicem
15 inde de tatile çıkıyorum, açıkcası hamileliğimi rahat geçirebilmek için eski alışkanlıklarımı çok da bozmuyorum, sadece daha dikkatliyim.
Yeme-içme konusunda da Sulat ın dediği gibi, açık içeceklerden ve karışık yemeklerden kaçındığımız, ızgara ve meyvelere ağırlık verdiğimiz sürece sorun olacağını sanmıyorum, bebişlerimiz de bizim eğlenmemizi istiyordur bence

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben akşamdan beri bulantı yaşıyorum yediklerimin hepsini çıkardım şuanda çok bulanıyor yaaa

kıslar selammmmmmm
geçmişe bakayım dedim ama bitiremedim
nazarboncugggggggggtatlım sana özel msj atmak istedim ama kutu doluymuş.. tatlım çok umutluydum, ama hayırlısı böyle belki... dilerim ilk denemenizde sağlıklı bir hamilelik nasip olsun...
amin canımmm, böle şeyler duyunca iyi geliyo gerçekten...
kızlarr günaydın
o hamiş t-shirtlerini ne zaman giysek komik olmayız?
ben de en kısa zamanda alcam
ben giysem hiç komik olmam zannımca zira benim göbek çıktı yaf ama hemen hamile kıyafetleri giymek istemiyorum :))
yaa kızlar bende bu t-shirtleri çok seviyorum ama utanıyorum burası küçük bi şehir ve kimsede görmedim çok dikkat çekiyo böyle şeyler ama giymeyi çok istiyorum
boşver be tatlım ayıp diilya, içinde kalmasın

dün seni sordum bizi bırakma diğer topikle bizim aramızda mekik dokursun artık
öyle yapcam galibaa :13:
Öncelikle zamanında sağlıklı zamanında doğacaklar diye kendini motive et canım.Benim baktığım bölgede 3 üz çok tatlı 3 tane kız bebiş var.
sağol canım :) öyle yapmaya çalışıyorum, inşallah sağlıklı bebeklerimiz olur.. hepimizin ve hayırlı tabi
gebelik şekeri mi çıktı? inşallah dengeli gider canım..
inşallah çabk geçer canımm
geçmiş olsun tatlımm
günaydın arkadaşlar.
okadar şiddetli bel ağrım varki anlatamam bacaklarıma vuruyor yürüyemiyorum bile..
tatlım mümkün olduunca dinlenmeye çalış, geçmişler olsun

maşallah maşallah
bende de bel ağrısı oluyo, inşallah çabuk geçer...

abine mutluluklar dilerim canımm

aylincigim cok sagol canım benım.mesaj kutum evet bır ara doluymus sımdı sıldım cogunu.düşünmen yeter canım yaa:)
hakkımızda hayırlısı tabıkı demek kı zamanı gelmemıs benım bebegımın.kalp atıslarını bıle duymadık kı zaten anlayamadım
bıle hamıle oldugumu.bu sıtede ne uzucu hıkayeler var okudukca cok sukur dıyorum.daha ılerlemıs donemlerde kaybetmıs
olsaydım cok cok daha uzucu olurdu.o yuzden hayırlısı boyleymıs dıyorum.Insallah canım bırdahakı denemede Allah bıze
aynı sevıncı yasatır.Sana ve buradaki tüm taze annişlere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumla diliyorum.Kendinize ve bebişleri
nize çok çok iyi bakın öptüm

canım benim, haklısın, Allahım korusun, neler var... inşallah tez vakitte bebeğini kucaklarsın. arada uğra bize ama :) amin.

tekrar geçmiş olsun
sen bu kadar olgun düşünebildiğin sürece en kısa zaman da anne olursun helal olsun sana Allah bir daha yaşatmasın

hayırlı olsun
aynen dr bana hayatını değiştirme dedi ama benim tedaviyle olunca gebeliğim ilk başlarda yürümeye bile korkuyordum şimdi daha iyiyim

Aylincigim cok tesekkur ederım canım.Valla dayanamayıp hemen hemen hergun yazdıklarınızı okuyorum.Yorum yapamıyorum belkı artık
hamıle olmadıgım ıcın ama guncel konularda ve bıldıgım konularda yardımcı olmaya calısırım yıne her zaman.Bebıslernızın cınsıyetlerını ogrenmek ıcın sabırsızlıkla beklıyorum ayrıca.
Mırag canım senınde benım gıbı tup bebek tedavısıymıs canım cok cok dıkkat et bebgıne oldu mu canım cok zorluklarla gelıyor bu sevıncler cunku.Temennıler ıcın cok cok tesekkurler hepınızı opuyorum...

sağol canım, amin :) hepimizin bebekleri inşallah..
anladım, inşallah hiçbi sorun çıkmadan sağlıkla tamamlarsın hamileliğini ve bebeğini kucaklarsın..
her zaman gel tatlım, seviyorum seni

Bende seni hemde çook üçüzlerin tatlı annesi:)))))
Bu arada Allah İnşallah hepsine sağlıklı ömürler versin İNŞALLAH.
Hepsine sahip çık olur mu nasılsa büyürler Allah kuvvet verir hiiiç merak etme

arkadaşlar merhaba, ben de hamileyim sizler gibi.ben size bir şey sormak istiyorum, henüz çok erken ama.bebklerimize bebek odası mı yoksa iki yaşına kadar yanımızda uyuyacakları için sadece bebek karyolası mı almalıyız.yeni doğan bebeğin iki yaşına kadar eşyaları çok yer kaplar mı?kafamız çok karıştı.daha önceden bebekleri olanlar ya da yakınlarının bebeği olanlardan fikir alanınız oldu mu hiç?yardımcı olsursanız sevinirim.

canımm amin :) çıktık bile sahip, tokandırtmıyossss :))

canım öncelikle hayırlı olsun hamileliğin, sağlıkla tamamına ersin inşallah...
ilk bebeğine hamile olanlarımız da senin gibi acemi bu konularda ama ikinci bebeklerine hamile olan arkadaşlar var, onlar geldiklerinde önerilerde bulunurlar sanırım..
ama çevremde arkadaşlardan örnek vereyim, bi arkadaş önce sadece park yatak aldı ama kısa zamanda oda yaptılar ve kendi odasında uyuttular, hem alıştı hem kendi dolabı falan oldu.. başka bi arkadaşın kızı 3 yaşında ve hala anne-baba odasında yatıyo ayıramıyolar.. onlar sadece beşik aldılar... şimdi sana şöle güzel oda yapcaz, böyle güzel olcak, yok kandıramıyolar..
sanırım başta sadece yatak yeterli ama kısa zamanda oda alıp orda yatırmaya başlamak lazım..

Son düzenleme:
ıyı aksamlar kızlar ancak oğlumu uyuttum geldım nasılsınız ınsallah hepınız en son bıraktıgım gun gıb ıyısınızdır

arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..

BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM

cok gecmıs olsun canım bebeşinin ıyı olmasına cok sevındım bıraz rahat bırak kendını işler olur bıter gecen seneden hıc iş kaldımı bos ver bu guzel gunlerın tadını cıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…