2012 Ocak Anneleri

cok gecmıs olsun canım bebeşinin ıyı olmasına cok sevındım bıraz rahat bırak kendını işler olur bıter gecen seneden hıc iş kaldımı bos ver bu guzel gunlerın tadını cıkar

SAĞOL CNMMMMMMMMMMMM ŞİMDİ HERHALDE % ORANI DAHA AZ DA olsa anneliği öğrendimmm. BOŞUNA DEMEMİŞLER ANNE OLUNCA ANLARSIN ANNENİN KIYMETİNİİİİ CNMMM KÖFTEMMM BENİ NASIL KORKUTTU AĞLATTI ANNİŞİNİ FOTOĞRAFINA EŞİMLE 32 DİŞLE BAKTIK 10 DAK SONRA UNUTTUK HERŞEYİİİ.

ayy ne güzel, abine mutluluklar diliyorum
kesinlikle alışkanlıklardan vazgeçmeden ama dikkat ederek geçirmek lazım hamileliği. ben sporumdan, gezmemden hiç bişeyden geri kalmadım ama daha dikkatliyim tabii

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben akşamdan beri bulantı yaşıyorum yediklerimin hepsini çıkardım şuanda çok bulanıyor yaaa

ayy durduk yere bulantıları mı çağırdın, nazar mı değdi canım. umarım geçici bişeydir

canım inş. allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin umudunu hiç kaybetme dualarımız seninle. kendi adıma da iyi dileklerin için çok teşekkür ederim

benim görümcemde de pıhtılaşma sorunu vardı 9 ay iğne kullandı

bizim ilk bebeğimiz olduğu için deneyimsiz ve aynı zamanda çok hevesliyiz.
hem oda yapmak istiyoruz hem de ilk zamanlar için beşik tarzı bişey düşünüyorum yanımda yatması için. ama bence 2 yıl yanında yatırma çok uzun bi süre ben o kadar süre düşünmüyorum

canım rapor alman çok iyi olmuş bence bu süreci mümkün olduğunca dinlenerek geçir
çok geçmiş olsun, neyseki bebişin iyi olmasına sevindim

Son düzenleme:

ultrason kagıdına bakmayı ıyı bılırım sırf oğlumu gormek için 10gunde bır gıderdım dr artık alışmıstı sorun cıkarmazdı akraba gıbı olmustuk artık şimdi ıkıncı geelıyor ozamankı korkularım hepsı gerıde kaldı tadını cıkar cok kısa bır zaman bu 9ay uzun gıbı gorunsede coook kısa oğluma hamıleyken ne zaman ddogacak ne zamnan yurüyecek derdım şimdi 16 aylık neler neler yapıyor uyuturken gözumun önunden 16 ayı gecırdım cok hızlı gecmıs dogumdan sonra bır bakmısın p.tesı gunu bır bakmısın pazar sadece hafta bası ve hafta sonunun farkında olacan dıger gnler yok gıbı

evet sulfatcım nazar değdi sanırım ayrıca bebişimle çok korktuk az önce sitemizin önündeki caddede kaza oldu yaa çok fena inşallah kimseye bişey olmamıştır ve ben evde yalnızım sesi duyunca ödüm koptu:18:

ayy allah korusun kimseye bişey olmamıştır umarım

2yıl yanınızda yatması en ıyısı cunku oğlumdan bılıyorum hala yanımıda yatıyor 16 aylık diş cıkarırken cok sık uyanıp aglıyo kök ve azı dişleri cok uzun zamanda ve cok acılı cıkıyor bırde ruyasında kokuyor bellı bır dönemde bebeklerın hepsınde terk edılme korkusu olusuyor durmadan uyanıyor ö anda en ıyısı yatagınıza alın rahatlasın ve kendını guvende hıssetsın

cok gecmıs olsun canım siz ıyısınızya ınsallah kazadakılerde de kotu bır durum olmaz

cok gecmıs olsun canım siz ıyısınızya ınsallah kazadakılerde de kotu bır durum olmaz

sağol canım ben sesi duyunca ürktüm biraz zaten taşikardi var bende heycanlanınca kalbim daha fazla çarpıyo inşallah olmamıştır merak ettım eşim işte olduğu için öğrenemedım evde olsa iner bakardı ayy allah acıtmasın aklıma bin türlü şey geldi aynı yoldan eşimde hergün geçiyor bende onunla geçiyorum allah korusun birazdan gelecek insan bi tuhaf oluyo

Merhaba arkadaşları..2 senelk evliyim ve bebek düşünüyoruz..Ama ben düşük tansiyonlu biri olduğumdan sık sık baş dönmesi,baş dönmesi problemleri yaşıyorum..Hamilelikte de böyle problem yaşamaktan çok korkuyorum..Hamilelik öncesi tansiyon sorunu olupta sorunsuz hamilelik geçiren var mı acaba??

Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm

canım öncelikle günaydın iyi doğdun Allah sana eşin ve kızınla sağlıklı nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirmeni nasip etsin :119: :119:

Son düzenleme:
günaydın kızlaaarr ne zamandır giremedim ne topiğe ne face sayfasına nasılsını iyi misiniz umarım herkes için her şey yolundadır geçmişi bi fırsat bulursam okucam hepinizi çok öpüyorum iyi bakın kendinize ve bebişlerinize

sağol cnm arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…