cok gecmıs olsun canım bebeşinin ıyı olmasına cok sevındım bıraz rahat bırak kendını işler olur bıter gecen seneden hıc iş kaldımı bos ver bu guzel gunlerın tadını cıkar
Ben de çarşamba günü uçakla ailemin yanına gidiyorum, abimi evlendirip gelicem
15 inde de tatile çıkıyorum, açıkcası hamileliğimi rahat geçirebilmek için eski alışkanlıklarımı çok da bozmuyorum, sadece daha dikkatliyim.
Yeme-içme konusunda da Sulat ın dediği gibi, açık içeceklerden ve karışık yemeklerden kaçındığımız, ızgara ve meyvelere ağırlık verdiğimiz sürece sorun olacağını sanmıyorum, bebişlerimiz de bizim eğlenmemizi istiyordur bence
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben akşamdan beri bulantı yaşıyorum yediklerimin hepsini çıkardım şuanda çok bulanıyor yaaa
aylincigim cok sagol canım benım.mesaj kutum evet bır ara doluymus sımdı sıldım cogunu.düşünmen yeter canım yaa:)
hakkımızda hayırlısı tabıkı demek kı zamanı gelmemıs benım bebegımın.kalp atıslarını bıle duymadık kı zaten anlayamadım
bıle hamıle oldugumu.bu sıtede ne uzucu hıkayeler var okudukca cok sukur dıyorum.daha ılerlemıs donemlerde kaybetmıs
olsaydım cok cok daha uzucu olurdu.o yuzden hayırlısı boyleymıs dıyorum.Insallah canım bırdahakı denemede Allah bıze
aynı sevıncı yasatır.Sana ve buradaki tüm taze annişlere sağlıklı gebelikler ve sağlıklı doğumla diliyorum.Kendinize ve bebişleri
nize çok çok iyi bakın öptüm
merhaba çok şanslısın üçüde çok sağlıklı doğsun inşallah ben ikiz olmasını çok istedim ama kısmet olmadı
bende şeker yok canım şükür ama pıhtılaşma sorunum varmış ondan iğne kullanıyorum eksik yazmışım orada birde şeker falan çıkarsa diye çok kokuyorum ondan dikkat etmeye çalışıyorum
arkadaşlar merhaba, ben de hamileyim sizler gibi.ben size bir şey sormak istiyorum, henüz çok erken ama.bebklerimize bebek odası mı yoksa iki yaşına kadar yanımızda uyuyacakları için sadece bebek karyolası mı almalıyız.yeni doğan bebeğin iki yaşına kadar eşyaları çok yer kaplar mı?kafamız çok karıştı.daha önceden bebekleri olanlar ya da yakınlarının bebeği olanlardan fikir alanınız oldu mu hiç?yardımcı olsursanız sevinirim.
arKADAŞLARIM DERT ORTAKLARIIMMMM..
BUGÜN ÇOK AĞLADIĞIM GÜN OLDUUU. OYDAN SONRA BU SEFER NOKTA DEĞİLLPEÇETEYE KAN GELDİ. GELDİ BANA AĞLAMA KRİZİİİİ. HEMEN DR UMU ARADIK. GİTTİKKK.ULTRASONDA BAKTIM KALBİM RESMEN ZAMANI DURDURDU ÖNCE KAFA KISMI NI GÖRDÜM SONRAAAAAAAAAAAAAAAAA ÇOK ŞÜKÜR YARABBİMMMMMMM KAL ATIŞIII. DRUMM HİÇ KORKMAAAA YERLEŞME KANAMASI BU KÜÇÜK KANAMALAR ÇOK DOĞALLL HELE SENİN GİBİ İŞ KOLİKKK DEDİİİ BU İMAAAA BANAYETTİİ.EŞİM DE DESTEK İSTEDİ DR UMDANNN VE RAPOR VERDİ DR UMMMM.ÇOK ŞÜKÜR YARABBBİMMM. AMA İNANIN EVDEN DR A KADAR HİÇ DURMADI AĞIDIMMM.HEMŞİRE İLK TANSİYONUMU ÖLÇTÜ KÜÇÜK BÜYÜK ALLAK BULLAKK. 15 DAKİKA SONRA BEN BEBİŞİMİ GÖRÜNCE TANSİYON YERİNDE ANNEYİMMM ŞİMDİ ANLADIMMM. CNMMM EŞİM DE 1 DAMLA AKITTIII.GÖRDÜM
SAĞOL CNMMMMMMMMMMMM ŞİMDİ HERHALDE % ORANI DAHA AZ DA olsa anneliği öğrendimmm. BOŞUNA DEMEMİŞLER ANNE OLUNCA ANLARSIN ANNENİN KIYMETİNİİİİ CNMMM KÖFTEMMM BENİ NASIL KORKUTTU AĞLATTI ANNİŞİNİ FOTOĞRAFINA EŞİMLE 32 DİŞLE BAKTIK 10 DAK SONRA UNUTTUK HERŞEYİİİ.
evet sulfatcım nazar değdi sanırım ayrıca bebişimle çok korktuk az önce sitemizin önündeki caddede kaza oldu yaa çok fena inşallah kimseye bişey olmamıştır ve ben evde yalnızım sesi duyunca ödüm koptu:18:
ayy allah korusun kimseye bişey olmamıştır umarım
evet sulfatcım nazar değdi sanırım ayrıca bebişimle çok korktuk az önce sitemizin önündeki caddede kaza oldu yaa çok fena inşallah kimseye bişey olmamıştır ve ben evde yalnızım sesi duyunca ödüm koptu:18:
cok gecmıs olsun canım siz ıyısınızya ınsallah kazadakılerde de kotu bır durum olmaz
Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm
cok mutluyum desem
Eşim ve kızımlamı :)canım öncelikle günaydın iyi doğdun Allah sana eşin ve kızınlasağlıklı nice mutlu huzurlu sağlıklı yıllar geçirmeni nasip etsin
iyi ki doğdun canım
cok mutluyum desem
ayy ne güzel, abine mutluluklar diliyorum
kesinlikle alışkanlıklardan vazgeçmeden ama dikkat ederek geçirmek lazım hamileliği. ben sporumdan, gezmemden hiç bişeyden geri kalmadım ama daha dikkatliyim tabii
ayy durduk yere bulantıları mı çağırdın, nazar mı değdi canım. umarım geçici bişeydir
canım inş. allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsinumudunu hiç kaybetme dualarımız seninle. kendi adıma da iyi dileklerin için çok teşekkür ederim
benim görümcemde de pıhtılaşma sorunu vardı 9 ay iğne kullandı
bizim ilk bebeğimiz olduğu için deneyimsiz ve aynı zamanda çok hevesliyiz.
hem oda yapmak istiyoruz hem de ilk zamanlar için beşik tarzı bişey düşünüyorum yanımda yatması için. ama bence 2 yıl yanında yatırma çok uzun bi süre ben o kadar süre düşünmüyorum
canım rapor alman çok iyi olmuş bence bu süreci mümkün olduğunca dinlenerek geçir
çok geçmiş olsun, neyseki bebişin iyi olmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?