ultrason kagıdına bakmayı ıyı bılırım sırf oğlumu gormek için 10gunde bır gıderdım dr artık alışmıstı sorun cıkarmazdı akraba gıbı olmustuk artık şimdi ıkıncı geelıyor ozamankı korkularım hepsı gerıde kaldı tadını cıkar cok kısa bır zaman bu 9ay uzun gıbı gorunsede coook kısa oğluma hamıleyken ne zaman ddogacak ne zamnan yurüyecek derdım şimdi 16 aylık neler neler yapıyor uyuturken gözumun önunden 16 ayı gecırdım cok hızlı gecmıs dogumdan sonra bır bakmısın p.tesı gunu bır bakmısın pazar sadece hafta bası ve hafta sonunun farkında olacan dıger gnler yok gıbı
arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi
günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan :d
bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane :d
cok mutluyum desem :d
bakalım bugun neler yapıcaz :d
mıdem durulsa pasta alıcammm :d
Eşim ve kızımlamı :)
Daha bellı degılız teyzesııı :)
Saol cnm :))
Kadın-doğum doktoruna gittikten sonra hamile kalsan daha iyi olu canım.Benimde tansiyonum hep düşüktür ama gebelikte normal oluyor.Merhaba arkadaşları..2 senelk evliyim ve bebek düşünüyoruz..Ama ben düşük tansiyonlu biri olduğumdan sık sık baş dönmesi,baş dönmesi problemleri yaşıyorum..Hamilelikte de böyle problem yaşamaktan çok korkuyorum..Hamilelik öncesi tansiyon sorunu olupta sorunsuz hamilelik geçiren var mı acaba??
Nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm
senin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün
Günaydınnnnnnnnnn. Cnlarımmmmmmmmmmmmmm.nasılsınızzzzzzzz..
senin kızın olcek sedacım face den de yaptım ben bu söyleşiyi sen ve şeydanın kızı olcek bak görürsün
BENİM BENİM BENİMMMMMMMMMMMMM NEYİM OLACAKKKKKKKKKKK
ben kalçalarım fena ağrıyor 15-20 dk oturup kalktığımda topallamaya başlıyorum aynen
BENİM BENİM BENİMMMMMMMMMMMMM NEYİM OLACAKKKKKKKKKKK
Ben de tahmin isterim
niçin cnm cımmmm hayırdırrrr.sebepp
günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah....
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011
hoşgeldin şekerim Allah bebeğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Amin. konu sahibi bu ara pek giremiyor ona özel mesaj atabilirsen daha iyi olur...
Günaydınnn.Hoşgeldin.Herkese günaydınnn
günaydın canım,hoşgeldin..Maşallah bebişine.günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
bebişimiz 0,97 cm
Günaydın cici annişlerr :)
ve ben yeni hala olarakdan
Bugün benim doğum günümmmmmmmmmmmmmm
Ayy dunden berı herkes etrafımda pervane
cok mutluyum desem
bakalım bugun neler yapıcaz
mıdem durulsa pasta alıcammm
günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
bebişimiz 0,97 cm
bebişimiz 0,97 cm
meserret bebişim bence sende kendin gibi çoook güzel bir kız doğuracaksın sağlık ve sıhhatle
kızlar bu arada bu tahminlerim tutarsa suna bacı olarak topic açıcam "anlat kendini öğren cinsiyetini"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?