2012 Ocak Anneleri

desteğin için teşekkürler cnm cımmmm.

arkadaşlar ben bu kalça ağrısıyla ne yapacam yaa geçmezse doğuma kadar otuduğum yerden kalkamıyorum topallıyorum resmen bvenım gibi yaşayan yada etrafında yaşayan varmı bu normal doğumu etkilermi

ben kalçalarım fena ağrıyor 15-20 dk oturup kalktığımda topallamaya başlıyorum aynen

nice yaşlara cnmmm bebişinleeeeeeeeeeeee:81::81::81:

Günaydınnnn güzel annişlerrrrrrr

Kadın-doğum doktoruna gittikten sonra hamile kalsan daha iyi olu canım.Benimde tansiyonum hep düşüktür ama gebelikte normal oluyor.
Nice yıllara canım sevdiklerinle beraber.
Her günün doğumgünün kadar güzel olsun...

günaydınlar herkese.... Aranıza yeni katılıyorum. Önceden forumunuzu takip ediyordum şimdi katılma kararı aldım... Listeye beni de ekleyebilirseniz sevinirim
SAT:16 Nisan 2011
Tahmini doğum tarihi:21 Ocak 2012
Son dr randevusu: 08 Haziran 2011
Sonuç: 7+4 haftalık
bebişimiz 0,97 cm
kalbimiz pıt pıt atıyor maşallah....
Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bir sonraki dr muayenesi: 29-30 Haziran 2011

BENİM BENİM BENİMMMMMMMMMMMMM NEYİM OLACAKKKKKKKKKKK

sana erkek demek geliyor içimden umarım sağlıklı olur tatlımmm canım bu arada sen face sayfasında varmısın

Ben de tahmin isterim

meserret bebişim bence sende kendin gibi çoook güzel bir kız doğuracaksın sağlık ve sıhhatle

niçin cnm cımmmm hayırdırrrr.sebepp

walla bilmiyorum ki tatlım araştırdım biraz magnezyum eksikliği diyor benim vejeteyanlığım yüzünden birçok vitaminim düşük çıkıyor ((

kızlar bu arada bu tahminlerim tutarsa suna bacı olarak topic açıcam "anlat kendini öğren cinsiyetini"

hoşgeldin şekerim Allah bebeğini sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin. Amin. konu sahibi bu ara pek giremiyor ona özel mesaj atabilirsen daha iyi olur...

Herkese günaydınnn
Günaydınnn.Hoşgeldin.

günaydın canım,hoşgeldin..Maşallah bebişine.

Günaydinn

canim

dogum günün kutlu olsun nice senelere................

merhaba hosgeldin canim aramiza

benimde SAT : 17 Nisan

dogum 25 ocak

8+1 benimde

Hoşgeldin cnm hayırlı olsun

meserret bebişim bence sende kendin gibi çoook güzel bir kız doğuracaksın sağlık ve sıhhatle

kızlar bu arada bu tahminlerim tutarsa suna bacı olarak topic açıcam "anlat kendini öğren cinsiyetini"

Çoook teşekkürler canım, çok incesin
Bu arada bana kız diyen ilk sensin, bakalım tutarsa iyi reklamına yapıcam
Millet bana erkek diye diye o kadar etkildiler ki, erkek bebek eşyalarına falan bakmaya başladım, tabi hayırlısı olsun erkek bebekleri de çok severim, şöyle yakışıklı bir oğlum olsun isterim ama içimden kız bebek geçmiyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…